Ευρωλίγκα 2026-2027, τελικός SuperCup: Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης (19/9/2026, 20:00)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Djole77

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Σεπ 20, 2026 9:40 pm

kein έγραψε:
Κυρ Σεπ 20, 2026 9:30 pm
kite26 έγραψε:
Κυρ Σεπ 20, 2026 9:28 pm

Χωρίς αυτό χάνεις την ταυτότητά σου...Έλα, βάλε το για μένα κάποια στιγμή.
Εντάξει θα το βάλω για σένα μόνο χαρταετέ μου, όταν θα είσαι στεναχωρημένο με κατι :)
Οταν κάνουμε το back to back βαλτο για τον χαρταετό να ανεβει :roofl:

Άβαταρ μέλους
kite26

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

coach blue έγραψε:
Κυρ Σεπ 20, 2026 9:38 pm
kite26 έγραψε:
Κυρ Σεπ 20, 2026 9:34 pm

Παρών!
he is back !!
Πλάκα πλάκα, πήρε Δαχτυλίδι ο τύπος.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Rivers15

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Κυρ Σεπ 20, 2026 9:43 pm

redcard έγραψε:
Κυρ Σεπ 20, 2026 8:19 pm
BillyPao έγραψε:
Κυρ Σεπ 20, 2026 8:02 pm

Άλλο το αν έχεις μια αρνητική άποψη για κάποιον προπονητή, και άλλο να το δείχνεις με την κάθε ευκαιρία.
Ο μονος λογος που γινεται εν προκειμενω αναφορα στον Αταμαν πιστευω πως ειναι γιατι ο Μπαρτζωκας φαινεται πως θα κληθει συμπτωματικα να δωσει απαντηση σε παρομοια ερωτηματα (πως δλδ θα ενταξει τον Μοντερο και να κανει αυτο που δεν εκανε ο Αταμαν με τον Σορτς).

Υπαρχει μια αντιστοιχιση δλδ (ισως και ενας φοβος) που εχει περασει απο το μυαλο ολων αλλιως δεν νομιζω οτι θα αναφερομασταν στον Αταμαν, ειναι ιστορια πια.
Δεν ειμαι βεβαιος για ποιο λογο γινεται συγκριση Σορτς/Αταμαν-Μοντερο/Μπαρτζωκα. Το να περασει ενας παικτης απο μια ομαδα και να μην ακουμπησει δεν ειναι σπανιο και ουτε υποχρεουται ενας προπονητης να αλλαξει το σχεδιασμο ή αγωνιστικο προσανατολισμο της ομαδας για να ενταξει τον καθε Μοντερο/Σορτς. Ουτε και ο Μπαρτζωκας θα το κανει αν δεν καταφερει ο καθε Μοντερο να ενσωματωθει στην ομαδα με τον καιρο. Οπως δεν το εκανε κ με αλλους παικτες.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rivers15 την Κυρ Σεπ 20, 2026 9:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Σεπ 20, 2026 9:44 pm

Djole77 έγραψε:
kein έγραψε:

Εντάξει θα το βάλω για σένα μόνο χαρταετέ μου, όταν θα είσαι στεναχωρημένο με κατι :)
μπα λέω να το βάλω σε κάτι πιο εφικτό, να μην περιμένει τόσο πολύ.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
kite26

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Σεπ 20, 2026 9:53 pm

Djole77 έγραψε:
kein έγραψε:

Τι b2b, φτιάχνει ομάδα-αριστούργημα ο Ζοτς.

Έχει μπλοκάρει ψυχολογικά ο Μακιντάιρ και ψυχολόγο στην ομάδα δεν έχουμε.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Σεπ 20, 2026 10:09 pm

kite26 έγραψε:

Δεν θέλω κρυάδες! Εγώ ξέρω καλύτερα ανέκδοτα!!! :D :D :D

redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Κυρ Σεπ 20, 2026 10:12 pm

Rivers15 έγραψε:
redcard έγραψε:
Κυρ Σεπ 20, 2026 8:19 pm

Ο μονος λογος που γινεται εν προκειμενω αναφορα στον Αταμαν πιστευω πως ειναι γιατι ο Μπαρτζωκας φαινεται πως θα κληθει συμπτωματικα να δωσει απαντηση σε παρομοια ερωτηματα (πως δλδ θα ενταξει τον Μοντερο και να κανει αυτο που δεν εκανε ο Αταμαν με τον Σορτς).

Υπαρχει μια αντιστοιχιση δλδ (ισως και ενας φοβος) που εχει περασει απο το μυαλο ολων αλλιως δεν νομιζω οτι θα αναφερομασταν στον Αταμαν, ειναι ιστορια πια.
Δεν ειμαι βεβαιος για ποιο λογο γινεται συγκριση Σορτς/Αταμαν-Μοντερο/Μπαρτζωκα. Το να περασει ενας παικτης απο μια ομαδα και να μην ακουμπησει δεν ειναι σπανιο και ουτε υποχρεουται ενας προπονητης να αλλαξει το σχεδιασμο ή αγωνιστικο προσανατολισμο της ομαδας για να ενταξει τον καθε Μοντερο/Σορτς. Ουτε και ο Μπαρτζωκας θα το κανει αν δεν καταφερει ο καθε Μοντερο να ενσωματωθει στην ομαδα με τον καιρο. Οπως δεν το εκανε κ με αλλους παικτες.
Ο λογος που γινεται η συγκριση ειναι γιατι υπαρχει μια αντιστοιχιση στο ολο στορυλαιν, οχι αντιστοιχιση επι της ουσιας ομως, σ αυτο συμφωνω με τα παιδια που αναφερθηκαν. Και ο Μπαρτζωκας με τον Αταμαν εχουν αλλο τροπο προσεγγισης, και ο Μοντερο με τον Σορτς διαφερουν σα παιχτες. Φυσικα το τι θα συμβει θα φανει στη πορεια της σαιζον.

Τωρα ολα τα υπολοιπα που λες εχουν λογικη αλλα αυτο ειναι και το προβλημα τους, εχουν μεσα...υπερβολικη λογικη, τουλαχιστον για την εποχη. Θελω να πω πως κανεις οπαδος του Ολυμπιακου δεν ειναι προετοιμασμενος ψυχολογικα να μη πιασει ο Μοντερο αλλα κρατα ομως το ποστ, σε περιπτωση που οντως δε πιασει (δε δινω πιθανοτητες), θα μας χρειαστει. :D

Άβαταρ μέλους
kite26

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Σεπ 20, 2026 10:20 pm

Καρβουνιάρης έγραψε:
kite26 έγραψε:

Μόνο που σε λίγο καιρό θα ανακαλύψουμε την πικρή αλήθεια...

Άβαταρ μέλους
kite26

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Σεπ 20, 2026 10:21 pm

redcard έγραψε:
Κυρ Σεπ 20, 2026 10:12 pm
Rivers15 έγραψε:

Ο λογος που γινεται η συγκριση ειναι γιατι υπαρχει μια αντιστοιχιση στο ολο στορυλαιν, οχι αντιστοιχιση επι της ουσιας ομως, σ αυτο συμφωνω με τα παιδια που αναφερθηκαν. Και ο Μπαρτζωκας με τον Αταμαν εχουν αλλο τροπο προσεγγισης, και ο Μοντερο με τον Σορτς διαφερουν σα παιχτες. Φυσικα το τι θα συμβει θα φανει στη πορεια της σαιζον.

Τωρα ολα τα υπολοιπα που λες εχουν λογικη αλλα αυτο ειναι και το προβλημα τους, εχουν μεσα...υπερβολικη λογικη, τουλαχιστον για την εποχη. Θελω να πω πως κανεις οπαδος του Ολυμπιακου δεν ειναι προετοιμασμενος ψυχολογικα να μη πιασει ο Μοντερο αλλα κρατα ομως το ποστ, σε περιπτωση που οντως δε πιασει (δε δινω πιθανοτητες), θα μας χρειαστει. :D
Με πιθανότητες μπορούμε να μιλάμε. Και ο πιο φανταστικός παίκτης μπορεί να μην πιάσει (Σορτς) ή απλώς να τραυματιστεί (Ματσιγιάουσκας, Έβανς).

Και ναι, για όσους φτάσατε μέχρι το τέλος του ποστ, ο Εντιαγέ μπορεί να βγει πιο πολύ από τον Μακιντάιρ. Μέχρι στιγμής αυτό συμβαίνει άλλωστε.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Κυρ Σεπ 20, 2026 10:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Σεπ 20, 2026 10:24 pm

kite26 έγραψε:
Καρβουνιάρης έγραψε:

Όπως πέρυσι!!! :roofl: :roofl: :roofl:

Άβαταρ μέλους
kite26

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Σεπ 20, 2026 10:25 pm

Καρβουνιάρης έγραψε:
kite26 έγραψε:

Δεν αντιλέγω, αλλά ο Παναθηναϊκός πέρσυ δεν είχε χτιστεί σωστά. Φέτος είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα.

Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Κυρ Σεπ 20, 2026 10:29 pm

kite26 έγραψε:
Κυρ Σεπ 20, 2026 10:25 pm
Καρβουνιάρης έγραψε:

Δεν αντιλέγω, αλλά ο Παναθηναϊκός πέρσυ δεν είχε χτιστεί σωστά. Φέτος είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα.
το προβλημα ηταν ο Αταμαν ο οποιος μετα το ευρωμπασκετ τα παρατησε

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Σεπ 20, 2026 10:29 pm

Καλά τα λέει ο αετός, φέτος είναι αλλιώς τα πράγματα. Όταν έχεις τον goat στο τιμόνι, εκ των πραγμάτων έχεις άλλον αέρα και άλλες προσδοκίες.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Κυρ Σεπ 20, 2026 11:03 pm

Tο θυμαστε πως
1)ειναι μπσκετικο φορουμ ,και
2)ειναι τοπικ του τελικου του σουπερκαπ

σωστα?

Άβαταρ μέλους
SbioTech

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Κυρ Σεπ 20, 2026 11:10 pm

Βρε σεις βγάζει κάπου η κουβέντα;

Ο Ζοτς έχει τη μεγαλύτερη συλλογή τίτλων που θα μπορούσε να έχει προπονητής στην Ευρώπη.

Θέλετε να τον λεμε Goat. Να τον λεμε.

Μπορεί στον παο να πετύχει μπορεί και οχι. Ισχύει στην προπονητική αυτο το "οι προηγούμενες αποδόσεις δεν εξασφαλίζουν τις μελλοντικές"

Για μενα ο παο δεν έχει χτιστεί με πληρότητα για να διεκδικησει κουπα, αλλα (α) τι ξερω εγω και (β) μπορεί να το παρει τρένο.

Αυτό που με ενοχλεί προσωπικά, αλλα προφανώς ξυδακι, είναι η απάντηση σε οποιοδηποτε εύλογη παρατήρηση που αφορά τον παο με την επίκληση στην αυθεντία "ο ζοτς ξερει".

Στην τελική μπορεί όντως να ξέρει, αλλα το νόημα του μαγαζιού (του φορουμ) είναι να συζητήσουμε μπασκετικά το κάθε θεμ, και οχι οπότε θέλουμε επιλεκτικά να κλείνουμε με απόλυτο και θυμωμένο τρόπο τη συζήτηση επικαλωντας την αυθεντία μιας ιερής αγελάδας.

Σορού για το ποστ, δεν νομίζω οτι είναι εμπρηστικό, αλλα δεν μπορώ να υπεραναλύεται η κάθε απόφαση του Ολυμπιακού μέχρι και το χρώμα της κάλτσας του φροντιστη βασισμένο στη ψυχοσύνθεση του Μπαρτζωκα, αλλα στη συζήτηση για το γιατι ο παο δεν εχει 7footer να λεμε "ο ζοτς ξερει"...

ΥΓ: επειδή ειδα το ποστ του @big_lebowski για το οφτοπικ ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2026-2027”