Τι συζηταμε τωρα ρε παιδια.Dante's Inferno έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 27, 2025 4:28 pmΕντωμεταξυ, μόνος σου απαντάς στον εαυτό σου.JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 27, 2025 4:22 pm
Είπε κανείς ότι κάναμε μεταγραφή βόμβα? Εσάς απλά κάτι σας έχει πιάσει και θέλετε να τον μειώσετε... Βόμβα ήταν ο Σορτς, ο Ρογκα έρχεται για τίμιος ρολιστας που θα δίνει spot up σουτ για 15 λεπτά από το "3", ταιριάζει άριστα δίπλα στον Shorts και μας έλειπε πολύ ένας τέτοιος παίχτης πέρσι. 1,6 εκατ που λες ότι είναι λογικό πόσο για τον Ντόρσεϊ παίρνουν ο Οσμαν και ο Γκραντ. Είναι γνωστό πως οι Έλληνες θα πάρουν κάτι παραπάνω με βάση αυτό που αξίζουν. Τα 5 εκατ στη 4ετια (δλδ 1,25 εκατ τον χρόνο) είναι ένα λογικότατο πόσο για Έλληνα παίχτη στα 24 του που έχει και στοιχεία που χρειαζομασταν και γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερος.
Είναι λογικοτατο πόσο τα 1,25/χρόνο για έναν τίμιο ρολιστα αλλά υπερβολή τα 1,6 για έναν παίκτη που έκρινε το πρωτάθλημα;
Λες και τα πληρωνουμε απο την τσεπη μας.
Προσωπικα ο Ρογκα περα απο το σουτ μου φαινεται εντελως αχρωμος και αοσμος. Θα τον ηθελα στον Ολυμπιακο μονο για θεμα διαβατηριων, διαφορετικα δεν μου αρεσει σαν παικτης (αυτη τη στιγμη τουλαχιστον). Οπως δεν μου αρεσει και ο Κωστακουμπο για τριτο σεντερ στην ευρωπη. Νετζη δεν τον σχολιαζω καν γιατι δεν ειναι ακομα στο βασικο ροτεισον.
Αμα του Αταμαν του κανει ομως, περι ορεξεως και 2 μυρια να του εδινε ο δπγ, χαλαλι του παιδιου!
Εχουμε βγει εκτος θεματος για να σχολιαζουμε αν πιασανε κοτσο τον δπγ ή εκανε καλα που πληρωσε 5 μυρια για 4 χρονια τον ρογκα πριν καν τον δουμε στο παρκε.
Εξαλλου ενας (ειδικα μεσων ικανοτητων) παικτης μπορει να αποδιδει εντελως διαφορετικα απο ομαδα σε ομαδα. Οποτε μπορει να δουμε εναν αρκετα καλυτερο ρογκα στον ΠΑΟ ή αρκετα χειροτετο. Θα φανει στο παρκε.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο