Εχεις γράψει 15 ποστ για τον Ρογκα και πόση υπεραξια πλήρωσε ο παο + ότι αξίζουν πιο πολύ οι δικοί σας και τελικά δεν σε νοιάζει? Περίεργα μας τα λες. Αφού δεν σου καίγεται καρφί απορώ γιατί συνεχίζεις τη κουβέντα... Άστο, καλή συνέχεια, έτσι κι αλλιώς μισό μπασκετικό επιχείρημα δεν έχεις παραθέσει τόση ώρα.Dante's Inferno έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 27, 2025 5:12 pmΠροσωπικά δεν μου καίγεται καρφί για τα λεφτά του προέδρου σου, αν θέλει, ας δώσει και 5.000.000 στον Τολιοπουλο, τι με νοιάζει εμένα;JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 27, 2025 4:59 pm
Ο Τολιόπουλος παρα το step up που έκανε στα 28 και μπράβο στο παιδί, και πάλι δεν μπορεί να έχει τον ρόλο που θα έχει ο Ρογκα στα 24 του σε ομάδα γιουρολιγκ. Αν νομίζεις ότι σε βάθος τριετίας οι Νετζηπογλου και Καραγιαννίδης θα γίνουν καλύτεροι ρολιστες από τον Ρογκα, δικαιωμα σου αλλά δεν θα συμφωνήσω. Αν λυπάσαι τον ΔΠΓ που έδωσε πολλά λεφτά για τη μεταγραφή και τα έχασε, εμένα πάλι καθόλου δεν με νοιάζει, έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να τα κόψει από την επόμενη μεταγραφή.
Για Νετζηπογλου και Καραγιαννίδη, δε με ενδιαφέρει αν θα γίνουν καλύτεροι από τον Ρογκαβοπουλο. Με ενδιαφέρει να γίνουν αρκετά καλοί για να μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα μου.
Μόνο υφακι

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο