Α1 ΕΣΚΑΗ 2025-26
Συντονιστής: Captains
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Βαθμολογία μετά από 14 αγωνιστικές
Ροϊτικα 14-0
Αραχωβίτικα/Ακταίο 11-3
Κεραυνός Αιγίου 11-3
ΕΑΠ 10-4
Ολυμπιάδα Πατρών 7-7
Διαγόρας Βραχνεϊκων 7-7
ΑΟ Δύμης 7-7
Αστέρας Τέμενης 7-7
---------------------------
Αίολος Αγυιάς 6-8
Απολλωνιάδα 5-9
Ηρακλής Πύργου 5-9
ΠΑΣ Ναυπάκτου 4-10
Νέοι Γλαύκου 3-11
ΣΕΦ Ανδραβίδας 1-13
Οι 8 πρώτοι πάνε play-off (στα οποία μεταφέρονται τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου) και κάθε γύρος κρίνεται στις 3 νίκες, εκτός από τους τελικούς ανόδου που κρίνονται στις 4 νίκες.
Τα Ροϊτικα πάνε μάλλον καρφί για άνοδο αφού συνεχίζουν αήττητα, έχοντας στον πάγκο τους τον πολύπειρο προπονητή και θρύλο του αχαϊκού μπάσκετ, Αλέκο Πολυδωρόπουλο.
Ροϊτικα 14-0
Αραχωβίτικα/Ακταίο 11-3
Κεραυνός Αιγίου 11-3
ΕΑΠ 10-4
Ολυμπιάδα Πατρών 7-7
Διαγόρας Βραχνεϊκων 7-7
ΑΟ Δύμης 7-7
Αστέρας Τέμενης 7-7
---------------------------
Αίολος Αγυιάς 6-8
Απολλωνιάδα 5-9
Ηρακλής Πύργου 5-9
ΠΑΣ Ναυπάκτου 4-10
Νέοι Γλαύκου 3-11
ΣΕΦ Ανδραβίδας 1-13
Οι 8 πρώτοι πάνε play-off (στα οποία μεταφέρονται τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου) και κάθε γύρος κρίνεται στις 3 νίκες, εκτός από τους τελικούς ανόδου που κρίνονται στις 4 νίκες.
Τα Ροϊτικα πάνε μάλλον καρφί για άνοδο αφού συνεχίζουν αήττητα, έχοντας στον πάγκο τους τον πολύπειρο προπονητή και θρύλο του αχαϊκού μπάσκετ, Αλέκο Πολυδωρόπουλο.
- benchwarmer

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Προειδοποιήσεις:
0
Να αναφέρουμε ότι τελικά την άνοδο στην NL2 πήραν τα Ροϊτικα, επικρατώντας στους τελικούς της ΕΑΠ.
Στο παρακάτω κανάλι μπορεί να βρει κανείς όλα τα ματς των πλέι-οφ, και όχι μόνο.
https://www.youtube.com/@lepantortv/streams
Και σήμερα ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Αλέκου Πολυδωρόπουλου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, κάτι αναμενόμενο πιστεύω στην ηλικία του και με το mindset του να μην θέλει να ασχοληθεί ξανά με εθνική κατηγορία.
Είχα την χαρά και την ευχαρίστηση να τον έχω γνωρίσει στα χρόνια της αθωότητάς μου στην Πάτρα (2010-2015), είχαμε συνεργαστεί και κάτα κάποιον τρόπο και θυμάμαι τα καλύτερα, χάρηκα πολύ με την φετινή του επιτυχία αν και πράγματι από όσα έχω δει είχε και το καλύτερο ρόστερ.
Στο παρακάτω κανάλι μπορεί να βρει κανείς όλα τα ματς των πλέι-οφ, και όχι μόνο.
https://www.youtube.com/@lepantortv/streams
Και σήμερα ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Αλέκου Πολυδωρόπουλου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, κάτι αναμενόμενο πιστεύω στην ηλικία του και με το mindset του να μην θέλει να ασχοληθεί ξανά με εθνική κατηγορία.
Είχα την χαρά και την ευχαρίστηση να τον έχω γνωρίσει στα χρόνια της αθωότητάς μου στην Πάτρα (2010-2015), είχαμε συνεργαστεί και κάτα κάποιον τρόπο και θυμάμαι τα καλύτερα, χάρηκα πολύ με την φετινή του επιτυχία αν και πράγματι από όσα έχω δει είχε και το καλύτερο ρόστερ.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο