ΝΒΑ Basketforum.gr Fantasy 2024-2025 - WFN-

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
TheJoker

Reactions: 17
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Φεβ 06, 2025 11:57 am

Ένα επιπλέον θέμα είναι ότι πέφτουν και τα τρειντς που χαλάνε τις ομάδες. Αν υπάρχει τρόπος να γίνεται έστω μια αλλαγή μεσοβδόμαδα στα ρόστερ εγώ είμαι υπερ

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3401
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Πέμ Φεβ 06, 2025 2:17 pm

TheJoker έγραψε:
Πέμ Φεβ 06, 2025 11:55 am
SteveNashidis έγραψε:
Πέμ Φεβ 06, 2025 9:25 am
Barrett Durant Giannis Markanen Alvarado George Capela εκτός και οι πρώτοι πέντε βασικοί.

Γιατί παίζω αυτό το παιχνίδι τόσο χρόνια; steamingears.gif
Παρόλα αυτά παίζονται ακόμα σχεδόν όλες οι κατηγορίες και εκτός του Μαρκανεν λογικά οι άλλοι θα παίξουν , απλά γλίτωσα το 8-1 από ότι φαίνεται :sorry:
Δεν πειράζει. Ας χάσω. Όλη την χρονιά χτυπάνε οι παίκτες μου.

Για αυτό και ήμουν πάτο βαθμολογίας εκτός των δύο τελευταίων αγωνιστικών.

Το φανταζι σε πουλάει άσχημα :D

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Κυρ Φεβ 09, 2025 9:07 am

Δεν είχα τρελούς τραυματισμούς κι όμως πάτωσα απογοητευτικά απέναντι σε ομάδα με τραυματισμούς.

Εικόνα

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 742
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Κυρ Φεβ 09, 2025 11:19 pm

Λογικά περνάω στην τετράδα, έχοντας χειρότερη σεζόν από πέρυσι όμως καλύτερο μομέντουμ τις τελευταίες 3-4 εβδομάδες. Ασχέτως τι θα γίνει στη συνέχεια η σεζόν φέτος είναι - κατά τη γνώμη μου προβληματική - για τη λίγκα μας.

Και αυτό διότι ξεκινήσαμε το draft, χωρίς ένας από εμάς να είναι διαθέσιμος να επιλέξει. Θα έπρεπε να είχαμε επαναλάβει τη διαδικασία ή έστω να είχαμε επιλέξει άλλη ημέρα εφόσον ο φίλος δεν ήταν διαθέσιμος. Καλό είναι αυτά να τα λύνουμε διότι αν τύγχαινε σε κάποιον άλλο μπορεί να το παράταγε και να ήταν ακόμη χειρότερο (όπως έχει συμβεί στο παρελθόν). Τέλος πάντων. :) :peace:

Το δικό μου το ζευγάρι και αυτό του SteveNashidis στην παρούσα εβδομάδα ήμασταν αυτοί που πληγήκαμε περισσότερο από τις ανταλλαγές και τους τραυματισμούς. Τα άλλα δύο ζευγάρια αν έπαιζαν με οποιονδήποτε από εμάς θα πέρνουσαν τετράδα, απλώς ήταν τυχεροί που δεν έγινε ανάκατα η ομάδα τους και άτυχοι δεν βρήκαν κάποιον από εμάς.

* Έκανα σχεδόν 90% στις βολές και ουσιαστικά από εκεί κέρδισα τον αγώνα :drunk: . Ζήτημα να είχα πάρει άλλο ένα πόντο σε όλη τη χρονιά από αυτήν την κατηγορία, σόρυ φίλε από την Ολλανδία. :sorry:

* Δεν ξέρω αν είναι γούρι πάντως παίζω σχεδόν μόνιμα με 9 παίκτες στις αγωνιστικές μου :D . Σε αυτήν είχα κάποια στιγμή 5 παίκτες διαθέσιμους και ο φίλος 6. :hoho:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3150
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Φεβ 10, 2025 12:01 am

Δυστυχώς, οι περήφανοι Ταβερνιάρηδες θα πρέπει να παραδώσουν το στέμμα crown.gif

Κάναμε πολύ κακό τελείωμα με αποτέλεσμα να πέσουμε πάνω σε έναν πολύ καλό παίκτη που δεν μας χαρίστηκε. Λίίίγο τυχεροί αν ήμασταν με την συμμετοχή του Suggs και του Λίλαρντ ίσως να είχαμε καταφέρει να κλέψουμε το ματσάκι. Ενώ χάσαμε 6-3 ήμασταν πολύ κοντά σε πόντους, τάπες, ασίστ ενώ χθες ο Reaves έδωσε 45-7-7 στον αντίπαλο μας :shot: Δεν έχω κάτσει να δω τι θα γινόταν αν άλλαζα τον Suggs με κάποια από τις αλλαγές μου, δεν θέλω να συγχυστώ το injury report ήταν αρκετά κακό σχετικά με το πότε θα επέστρεφε ο Jalen.

Ήλπιζα ότι αν περνούσαμε, θα επέστρεφε ο Λούκα επιτέλους και θα ήμασταν δυνατοί αλλά φευ.

Πέρυσι ήμασταν πολύ τυχεροί σε θέματα τραυματισμών και πήγαμε μέχρι το τέλος, φέτος ήμασταν στην άλλη μεριά. C'est la vie.

Πέφτουμε με το κεφάλι ψηλά και ευχόμαστε καλή επιτυχία στον άξιο αντίπαλο μας Nick Tzigkou :dribble:

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Εικόνα
Fitz

euroleague
Reactions: 402
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Δευ Φεβ 10, 2025 10:48 am

Έπεσες μαχόμενος Γιώργαρε, κάναν καλοί εβδομάδα οι δικοί μου.

Τώρα ο AD φυσικά αποφάσισε να αράξει για κανα μήνα, καλά θα πάει αυτό. Ας ελπίσουμε πως τα guard μας θα σκυλιάσουν για να είμαστε καλά τουλάχιστον σε 2 κατηγορίες (FT%, STL). Μεγάλα ματς απς έρχονται.

PS: Του χρόνου όντως πρέπει να κάνουμε κάποιες αλλαγές, αφενός ο πρώτος γύρος έπεσε πάνω στο trade deadline και αφετέρου ίσως 1-2 αλλαγές μέσα στην εβδομάδα να είναι καλύτερες (δε θα αυξηθεί πολύ η ενασχόληση γι αυτούς που τους είναι δύσκολο). Φέτος πολλά, για πολλούς, βασίστηκαν και βασίζονται στην τύχη.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin

Δευ Φεβ 10, 2025 2:37 pm

Παντως παιδιά ζητήσατε ο πρώτος γύρος και ο δεύτερος γύρος να μην είναι κομμένοι από το all star game.

Aν αφήσουμε την regular season να περάσει την trade deadline και το all star game τότε θα φτάσουμε ο φανταζιακός τελικός να είναι τις τελευταίες εβδομάδες του ΝΒΑ.

Πρέπει να αποφασίσετε δηλαδή σε μια κοινή γραμμή :)

Το ιδανικό είναι να είναι τα πλειοφ όλα διπλοί γύροι ( 2 εβδομάδες) ώστε να μην έχουμε μονόπλευρες απώλειες ώστε να υπάρχει ευκαιρία στον "αδικημένο" να επανορθώσει την 2η εβδομάδα , όπως γίνεται σε άλλη λίγκα την οποία βρίσκομαι.

Καθε αλλαγή περνάει από εσάς κατά πλειοψηφία οπότε όλα γίνονται. :)

Η ομάδα μου κατέρρευσε λόγω τραυματισμών. Του χρόνοι όλοι οι παίκτες θα φύγουν χωρίς αποζημίωση και θα διαλέξουμε καινούριους στο ντραφτ και φρέσκους.
Wemby, Jokic συνεχίστε να είστε cheat να μαλώνουμε μετά γιατί πέσαμε κάτω από το #3 στην κλήρωση.

1
1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheJoker

Δευ Φεβ 24, 2025 8:12 am

Αν και ήθελα πάρα πολύ να είναι ο τελικός οικογενειακή υπόθεση και να διεκδικήσω τον δεύτερο τίτλο της ιστορίας μου , η αντίπαλη ομάδα των Davyan Cowboys στάθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο και κέρδισε δίκαια. Καλή επιτυχία στους δύο φιναλίστ.

1
1 Εικόνα
Fitz

euroleague

Δευ Φεβ 24, 2025 3:33 pm

Το χρωστάμε από τη σεζόν 21-22 που είχαμε υπερομάδα και βγήκαμε δεύτεροι. Το πρωτάθλημα είναι κοντά.

@Joker τις πρώτες μέρες περίμενα πως θα είναι οριακά, αλλά κάναν καλά νούμερα οι δικοί μου. Ωραίος ημιτελικός ωστόσο και συγχαρητήρια!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Δευ Φεβ 24, 2025 3:54 pm

Fitz έγραψε:
Δευ Φεβ 24, 2025 3:33 pm
Το χρωστάμε από τη σεζόν 21-22 που είχαμε υπερομάδα και βγήκαμε δεύτεροι. Το πρωτάθλημα είναι κοντά.

@Joker τις πρώτες μέρες περίμενα πως θα είναι οριακά, αλλά κάναν καλά νούμερα οι δικοί μου. Ωραίος ημιτελικός ωστόσο και συγχαρητήρια!
Και πέρυσι είχες πολύ καλή ομάδα και πήγαινες για κούπα! Καλή τύχη!

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Fitz

euroleague

Δευ Φεβ 24, 2025 6:08 pm

@Nash να υποθέσω κλειδώνουμε ρόστερ σήμερα και για τις δύο τελευταίες εβδομάδες μαζί, σωστά; Είναι η ίδια περίοδος;

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin

Δευ Φεβ 24, 2025 11:07 pm

Fitz έγραψε:
Δευ Φεβ 24, 2025 6:08 pm
@Nash να υποθέσω κλειδώνουμε ρόστερ σήμερα και για τις δύο τελευταίες εβδομάδες μαζί, σωστά; Είναι η ίδια περίοδος;
Ναι. Έφτασε η ώρα του τελικού

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheJoker

Δευ Μαρ 10, 2025 8:10 am

Συγχαρητήρια σε όλους για ακόμα μια συναρπαστική φαντασιακή χρονια

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Δευ Μαρ 10, 2025 9:25 am

Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή Niktzig που ήταν σταθερά ανώτερος καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς και σπέκια στους παντοδύναμους ηττημένους Cowboys!

Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που τα παίρνει όλα η ομάδα που έχει Γιοκιτς btw. Δωράκι του Soulja’s :D

Πάμε για δυνατή off-season με πολλή δουλειά, τρεξίματα στα βουνά, πολύωρες αναλύσεις βίντεο, και ανυπομονησία για το επόμενο draft :dribble:

0
Εικόνα
Nicktzig

Reactions: 8

Δευ Μαρ 10, 2025 9:53 am

Συγχαρητήρια σε όλους για την τέλεια σεζόν. Ήρθε επιτέλους και η δική μου σειρά να στεφθω πρωταθλητής και να δώσω συγχαρητήρια στο αντίπαλο στον τελικό γιατί πάλεψε σκληρά μέχρι το τέλος.
Υ.γ ευχαριστώ και τους δύο πρώτους για την ευγενική χορηγία Γιοκιτς στο 3ο πικ 😁

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “NBA & Euroleague Fantasy Game”