Εuroleague Fantasy 2021-2022
Συντονιστής: Captains
- Conan1982
- Reactions: 3284
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είδα λίγο τις ομάδες στο H2H που είναι πιο λίγες και διαπιστώνω ότι στην 10η αγωνιστική διαλέξαμε 9 διαφορετικούς προπονητές οι ομάδες αλλά 3 από αυτές διάλεξαν τον Πασκουάλ (λογικό), 2 τον Σπάχια (ποντάροντας ότι με νέο προπονητη΄θα έκανε καλή εμφάνιση η Μπασκόνια, εγώ ήμουν ο ένας) και 6 ομάδες διάλεξαν τον Πρίφτη! Προφανώς υπήρχε πίστη ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να κερδίσει την Ζαλκγίρις και θα έπαιρναν εύκολους πόντους.
Μ' αρέσουν οι αλλαγές στο φετινό φάντασυ γενικά αλλά μου φαίνεται ότι η αυξομοίωση της αξίας των παικτών είναι πολύ μικρή σε σχέση με τις άλλες χρονιές. Ισχύει;
Μ' αρέσουν οι αλλαγές στο φετινό φάντασυ γενικά αλλά μου φαίνεται ότι η αυξομοίωση της αξίας των παικτών είναι πολύ μικρή σε σχέση με τις άλλες χρονιές. Ισχύει;
0
-
- Reactions: 106
- Προειδοποιήσεις:
0
Και τους άλλαξες τώρα και την πληρώνω εγω!Conan1982 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 20, 2021 11:38 amΚατ' αρχήν θα σε....μαλώσω που δεν δήλωσες και συμμετοχή στο H2H!berry έγραψε: ↑Τρί Οκτ 19, 2021 11:04 pmΜε το που έδωσα μουντιε έκανε καλό παιχνίδι
Κατάρα
Τεσπα θα δώσουμε κάνα χιντ ? Θα πούμε ποιος είναι ποιος ή θα κονταροχτυπιομαστε σε μαρμάρινα αλώνια με αόρατους Διγενιδες ;
Ο UNDEAD είμαι... 12ος ( μέχρι να κάνω το μεγάλο καμπακ ή να πατώσω και να το παρατήσω )![]()
Εγώ έχω τουςTablakides και τους Chasosoutides.
Και δεν πήρα και χαμπάρι χαμπάρι εγκαίρως στην προηγούμεν αγωνιστική ότι Σενγκέλια και Στρέλνιεκς θα απουσίαζαν, καταστροφή.

1
1

-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
ειδες επισης οτι εγω ενω εχω τους δευτερους περισσοτερους ποντους, εχω ρεκόρ 4-5 και ειμαι 10οςConan1982 έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 17, 2021 8:51 amΕίδα λίγο τις ομάδες στο H2H που είναι πιο λίγες και διαπιστώνω ότι στην 10η αγωνιστική διαλέξαμε 9 διαφορετικούς προπονητές οι ομάδες αλλά 3 από αυτές διάλεξαν τον Πασκουάλ (λογικό), 2 τον Σπάχια (ποντάροντας ότι με νέο προπονητη΄θα έκανε καλή εμφάνιση η Μπασκόνια, εγώ ήμουν ο ένας) και 6 ομάδες διάλεξαν τον Πρίφτη! Προφανώς υπήρχε πίστη ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να κερδίσει την Ζαλκγίρις και θα έπαιρναν εύκολους πόντους.

σε προπονητες ημουν αναμεσα σε λασο που τον ειχα, τσαβι και σφαιρο.
με εκαψε χθες ο ντε κολο που τον προτιμησα αντο του λουσιτς

0
- Conan1982
- Reactions: 3284
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν μπορώ να το δω γιατί δεν ξέρω ποιος είσαι και στην κατάταξη μου εμφανίζει και τους 10 αγώνες. Ποια ομάδα έχεις;
Είσαι μάλλον και λίγο...γκαντέμης απ' ότι φαίνεται. Εγώ ας πούμε στην προσωρινή κατάταξη είμαι 5ος και 6ος στους συνολικούς βαθμούς, άρα αυτά τα 2 είναι πολύ κοντά.
Πέρυσι αντίθετα για τους βαθμούς που συγκέντρωνα ήμουν αρκετά ψηλά στην κατάταξη.
Ο Ντε Κολό μ' έκαψε κι εμένα, αλλιώς τον φίλο μας τον @djibriliant θα τον είχα κερδίσει σίγουρα, αλλά και πάλι είμαι το...φαβορί!

Τον πέρασα στους αναπληρωματικούς να το σκεφτεί σοβαρά να ξανακάνει τέτοιο ματς.
0