Δεν έχω θέμα με ό,τι αποφασιστεί όμως δεν είναι σωστό αυτό που λες. Χάνω κάποιους πόντους, κλεψίματα, τάπες, και τρίποντα (4 κατηγορίες) για να πάρω ριμπάουντ και ασίστ.SteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 05, 2026 1:04 pmΤο πρώτο τρειντ πέρασε στο όριο.
Το δεύτερο δεν είναι σίγουρο ότι θα περάσει γιατί δεν είναι τόσο δίκαιο ως προς τα στατιστικά.
Ο Μαλικ Μονκ δεν έχει αξία.
ΝΒΑ Basketforum.gr Fantasy 2025-2026 - WFN-
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Ξεχνάς το γεγονός ότι η άλλη ομάδα πρέπει να πετάξει παίκτη. Γιατί είναι 2vs1 . Οπότε ο Μονκ ισοφαριζεται μπακαλιστικα με τον dropped παίκτη.nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 05, 2026 1:13 pmΔεν έχω θέμα με ό,τι αποφασιστεί όμως δεν είναι σωστό αυτό που λες. Χάνω κάποιους πόντους, κλεψίματα, τάπες, και τρίποντα (4 κατηγορίες) για να πάρω ριμπάουντ και ασίστ.SteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 05, 2026 1:04 pmΤο πρώτο τρειντ πέρασε στο όριο.
Το δεύτερο δεν είναι σίγουρο ότι θα περάσει γιατί δεν είναι τόσο δίκαιο ως προς τα στατιστικά.
Ο Μαλικ Μονκ δεν έχει αξία.
Ο Ισραηλινός έχει 25 πόντους μέσο όρο και ο Γκραντ έχει 18 . Δεν χάνεις σε πόντους.
Κερδίζεις.
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχω δει το ρόστερ του για να ξέρω τι θα κάνει. Μπορεί να έχει κανα σκουπίδι που να θέλει ευχαρίστως να ξεφορτωθεί.SteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 05, 2026 1:22 pmΞεχνάς το γεγονός ότι η άλλη ομάδα πρέπει να πετάξει παίκτη. Γιατί είναι 2vs1nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 05, 2026 1:13 pm
Δεν έχω θέμα με ό,τι αποφασιστεί όμως δεν είναι σωστό αυτό που λες. Χάνω κάποιους πόντους, κλεψίματα, τάπες, και τρίποντα (4 κατηγορίες) για να πάρω ριμπάουντ και ασίστ.
Ο Ισραηλινός έχει 25 πόντους μέσο όρο και ο Γκραντ έχει 18 . Δεν χάνεις σε πόντους.
Κερδίζεις.
Grant + Monk είναι 30 πόντοι. Χάνω 5 πόντους.

- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν πάει έτσι. Με τίποτα όμως.nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 05, 2026 1:25 pmΔεν έχω δει το ρόστερ του για να ξέρω τι θα κάνει. Μπορεί να έχει κανα σκουπίδι που να θέλει ευχαρίστως να ξεφορτωθεί.SteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 05, 2026 1:22 pm
Ξεχνάς το γεγονός ότι η άλλη ομάδα πρέπει να πετάξει παίκτη. Γιατί είναι 2vs1
Κερδίζεις.
Και το σκουπίδι να ξεφορτωθεί οι βασικοί είναι συγκεκριμένοι.
Στην 9αδα θα βγει κάποιος για να μπει ο Μονκ. Ο Μονκ δεν έχει αξία αυτήν την στιγμή. Είναι σχεδόν droppable.
Avdija και ένας τυχαίος παίκτης 35 πόντοι τουλάχιστον οπότε η θεωρία των μαθηματικών απέχει από την πράξη του fantasy.
Στην ουσία το trade είναι Avdija για Grant
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ok ποιος θεωρείς κάνει το trade δίκαιο μαζί με Grant; Ο Jalen Williams πχ;SteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 05, 2026 1:33 pmΔεν πάει έτσι. Με τίποτα όμως.nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 05, 2026 1:25 pm
Δεν έχω δει το ρόστερ του για να ξέρω τι θα κάνει. Μπορεί να έχει κανα σκουπίδι που να θέλει ευχαρίστως να ξεφορτωθεί.
Στην 9αδα θα βγει κάποιος για να μπει ο Μονκ. Ο Μονκ δεν έχει αξία αυτήν την στιγμή. Είναι σχεδόν droppable.
Avdija και ένας τυχαίος παίκτης 35 πόντοι τουλάχιστον οπότε η θεωρία των μαθηματικών απέχει από την πράξη του fantasy.

- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν είχα Advija δεν θα το δεχόμουν ούτε αυτό γιατί ξεκινάνε τα πλειοφ και ο JW δεν έχει σκοπό να παίξει. Ασχετα αν ο GreekMisorixia δεν θα ειναι στα πλειοφ. Αλλά δεν είναι δικό μου θέμα βέβαια για να μην το πάμε επί του προσωπικού.nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 05, 2026 1:42 pmOk ποιος θεωρείς κάνει το trade δίκαιο μαζί με Grant; Ο Jalen Williams πχ;SteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 05, 2026 1:33 pm
Δεν πάει έτσι. Με τίποτα όμως.
Θα ψηφίσουν όλοι στο trade και θα βγει συνολικά η απόφαση.
Γενικότερα τα trades προκαλούν τζέρτζελο και λογομαχίες. Είναι το αλατοπίπερο του φάνταζι.

- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κατι τετοια τρειντ προτεινε ο spysta παλια και κατεληγε να φτιαχνει ομαδεςSteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 05, 2026 1:33 pmΔεν πάει έτσι. Με τίποτα όμως.nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 05, 2026 1:25 pm
Δεν έχω δει το ρόστερ του για να ξέρω τι θα κάνει. Μπορεί να έχει κανα σκουπίδι που να θέλει ευχαρίστως να ξεφορτωθεί.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μα δεν πρόκειται να λογομαχήσω για το φάνταζι, αυτό έλειπεSteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 05, 2026 1:47 pmΑν είχα Advija δεν θα το δεχόμουν ούτε αυτό γιατί ξεκινάνε τα πλειοφ και ο JW δεν έχει σκοπό να παίξει. Ασχετα αν ο GreekMisorixia δεν θα ειναι στα πλειοφ. Αλλά δεν είναι δικό μου θέμα βέβαια για να μην το πάμε επί του προσωπικού.nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 05, 2026 1:42 pm
Ok ποιος θεωρείς κάνει το trade δίκαιο μαζί με Grant; Ο Jalen Williams πχ;
Θα ψηφίσουν όλοι στο trade και θα βγει συνολικά η απόφαση.
Γενικότερα τα trades προκαλούν τζέρτζελο και λογομαχίες. Είναι το αλατοπίπερο του φάνταζι.![]()

Για εμένα ένα τρεηντ το κάνει κάποιος για να βελτιώσει την ομάδα του. Το άλλο παιδί που έκανε το τρεηντ από την επόμενη εβδομάδα δεν θα παίζει οπότε δεν έχει κάποιο κίνητρο.nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 05, 2026 11:40 amΝαι όμως πως είναι unfair τα trades; Ο ssoulliss το έγραψε εδώ ότι δίνει παίκτες. Έδωσα 4 καλούς παίκτες για 2 πολύ καλούς (ξαναλέω με σχεδόν ίδια ή λίγο παραπάνω συνολική συνεισφορά ανά κατηγορία, δεν έδωσα τον τραυματία Γιάννη ξέρω γώ) και τώρα θα πρέπει να μαζέψω 2 λιμά από waivers. Επισης, δεν ξέρω αν είναι σίγουρο πως μπαίνω playoffs, μην γρουσουζεύεις, μόλις αυτή την εβδομάδα μπήκα στην εικόνα![]()
Επίσης με την συνεισφορά 1-1 πρέπει να την πας όχι σε τρεηντ 2-1 πρεπει να υπολογίσεις και τι μπορείς να βρεις από fa.
Αλλά για να στο πω αλλιώς αν και 2 ήσασταν σε τροχιά πλέι οφ πχ. παρότι πάλι θα θεωρούσα ότι εσύ "νικάς" με το τρεηντ δεν θα έλεγα τίποτα γιατί ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει όποια στρατηγική θέλει για την ομάδα του. Τώρα που το άλλο παίδι είναι εκτός πλέι οφ και κάνει ένα τρεηντ που χάνει αλλά δεν έχει συνέπειες αφού είναι αποκλεισμένος εμένα μου χτυπάει άσχημα.
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Ssoulliss αυτή τη στιγμή.ssoulliss έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 05, 2026 5:24 pmΕίναι απλά ένα παιχνίδι...
![]()
Προς υπεράσπιση του εαυτού μου θα καταθέσω στην κουβέντα ότι κάθε χρόνο κάνω ανταλλαγή ανεξαρτήτως θέσης μου. Επίσης μια χρονιά, αν θυμάμαι σωστά, μου κόψατε τις κινήσεις, διότι θα "ευνοούσαν" τον yorgos, τώρα ευννοούν τον nikolas_asteri
! Φιλικά, πάντα!

- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είμαι οκ με το παρθεί πίσω (υποθέτω πως γίνεται).SteveNashidis έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 2:53 pmTo trade πέρασε αυτόματα λόγω προθεσμίας. Νομίζω είχαν ψηφίσει μόνο 3 και ήταν 0-3 προς το veto.
Λοιπόν τι κάνουμε;

- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ευχαριστώ Nikola. Θελω την γνώμη της λίγκας βέβαια. Δεν ενεργώ από μόνος.nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 2:55 pmΕίμαι οκ με το παρθεί πίσω (υποθέτω πως γίνεται).SteveNashidis έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 2:53 pmTo trade πέρασε αυτόματα λόγω προθεσμίας. Νομίζω είχαν ψηφίσει μόνο 3 και ήταν 0-3 προς το veto.
Λοιπόν τι κάνουμε;

- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ε κοίτα είναι αρκετοί που είτε δεν ασχολούνται τόσο πολύ, και αρκετοί που δεν θα μπαίνουν φόρουμ (λογικά).SteveNashidis έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 3:17 pmΕυχαριστώ Nikola. Θελω την γνώμη της λίγκας βέβαια. Δεν ενεργώ από μόνος.
Νομίζω δεν θα βρεις πλειοψηφία αν αυτό ψάχνεις. Είμαι οκ με το να πουν τη γνώμη τους 2-3 και αν είναι να δοκιμάσω άλλο trade, δεν υπάρχει θέμα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο