ΝΒΑ Basketforum.gr Fantasy 2024-2025 - WFN-
Συντονιστής: Captains
-
Fitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Συγχαρητήρια! Ήταν η σταθερά καλύτερη ομάδα όλη τη χρονιά, άλλη μια φορά φτάσαμε στην πηγή και νερό δεν ήπιαμε. Μας τα χάλασε και o Brunson και η Utah που κανείς δεν έχει καταλάβει τι κάνει φέτος.Nicktzig έγραψε: ↑Δευ Μαρ 10, 2025 9:53 amΣυγχαρητήρια σε όλους για την τέλεια σεζόν. Ήρθε επιτέλους και η δική μου σειρά να στεφθω πρωταθλητής και να δώσω συγχαρητήρια στο αντίπαλο στον τελικό γιατί πάλεψε σκληρά μέχρι το τέλος.
Υ.γ ευχαριστώ και τους δύο πρώτους για την ευγενική χορηγία Γιοκιτς στο 3ο πικ![]()
Και του χρόνου
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

Basketforum Fantasy Champion 2025-26
-
Fitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Στέλνω σε αυτό το νήμα πριν δημιουργηθεί το αντίστοιχο της επόμενης χρονιάς.
Είμαι commissioner σε μια dynasty λίγκα στον Fantrax, όπου είχαμε 2 αποχωρήσεις και οι ομάδες αυτές αναζητούν τον επόμενο ιδιοκτήτη.
Το format είναι κλασικό 9-cat H2H και επειδή οι περισσότεροι δεν έχουν καθημερινό χρόνο, έχουμε μαξ 2 claims μέσα στην εβδομάδα με bidding system.
Οι δύο ομάδες:
1. Anthony Edwards, Morant, Miles Bridges, Kuzma, Collins, Middleton, Klay, Bub Carrington, Jalen Green, Davion Mitchell, Avdija, Hatchimura, Hartenstein, Hunter, Salaun
2. Trae Young, JJJ, Keyonte George, Braun, Mikal Bridges, Aaron Gordon, Nurkic, Bogdan, Jaylen Brown, Dillon Brooks, Ben Simmons, Keon Johnson, Huff, Reid, Robert Williams, Bronny
Και οι δύο ομάδες έχουν 1st και 2nd round picks για 2025 και 2026.
Στην αρχή της χρονιάς βάζουμε όλοι ένα συμβολικό ποσό 10€ ο καθένας, όπου μοιράζονται με ποσοστά στους 3 πρώτους - απλά για να κρατάμε το ενδιαφέρον.
Η πρώτη ομάδα έχει 33% πιθανότητες στο νο.1 και τον Flagg.
Θέλουμε να κλείσουμε τις θέσεις για να κάνουμε κλήρωση για το draft και να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά.
Είναι ωραία φάση για όποιον είτε έχει ξαναπαίξει dynasty ή θέλει να δοκιμάσει ήπια.
Αν κάποιος ενδιαφέρεται, ας μου στείλει ΠΜ για παραπάνω λεπτομέρειες και διαδικαστικά.
Είμαι commissioner σε μια dynasty λίγκα στον Fantrax, όπου είχαμε 2 αποχωρήσεις και οι ομάδες αυτές αναζητούν τον επόμενο ιδιοκτήτη.
Το format είναι κλασικό 9-cat H2H και επειδή οι περισσότεροι δεν έχουν καθημερινό χρόνο, έχουμε μαξ 2 claims μέσα στην εβδομάδα με bidding system.
Οι δύο ομάδες:
1. Anthony Edwards, Morant, Miles Bridges, Kuzma, Collins, Middleton, Klay, Bub Carrington, Jalen Green, Davion Mitchell, Avdija, Hatchimura, Hartenstein, Hunter, Salaun
2. Trae Young, JJJ, Keyonte George, Braun, Mikal Bridges, Aaron Gordon, Nurkic, Bogdan, Jaylen Brown, Dillon Brooks, Ben Simmons, Keon Johnson, Huff, Reid, Robert Williams, Bronny
Στην αρχή της χρονιάς βάζουμε όλοι ένα συμβολικό ποσό 10€ ο καθένας, όπου μοιράζονται με ποσοστά στους 3 πρώτους - απλά για να κρατάμε το ενδιαφέρον.
Θέλουμε να κλείσουμε τις θέσεις για να κάνουμε κλήρωση για το draft και να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά.
Είναι ωραία φάση για όποιον είτε έχει ξαναπαίξει dynasty ή θέλει να δοκιμάσει ήπια.
Αν κάποιος ενδιαφέρεται, ας μου στείλει ΠΜ για παραπάνω λεπτομέρειες και διαδικαστικά.
-
Fitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η ομάδα με Trae, JJJ, κλπ. είναι η μόνη που είναι ελεύθερη, έλα να έρθει στην παρέα μας και ο τελευταίος! Είναι ήρεμη και ενδιαφέρουσα λίγκα, όποιος ψήνεται να ξεκινήσει απαλά με dynasty, είναι η κατάλληλη ευκαιρίαFitz έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 24, 2025 3:04 pmΣτέλνω σε αυτό το νήμα πριν δημιουργηθεί το αντίστοιχο της επόμενης χρονιάς.
Οι δύο ομάδες:

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο