Γιώργο αν θέλεις να παίζεις φιλικά με το παραρτημα σου , συγγνώμη δε μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε. Αλλωστε είμαστε σίγουροι ότι μπαίνεις και με το ΜαράκιΤριφύλλι32yorgos έγραψε: ↑Δευ Σεπ 13, 2021 8:23 pmΓιατί ρε παίδες μια ομάδα ανά μελος; Κάντε τις 2 να έχουμε επιλογές, αλλιώς κάποιοι θα χάσουν ενδιαφέρον από τα μισά. Δεν το λέω για μένα, εγώ θα σας πατήσω, πάλι.SteveNashidis έγραψε: ↑Δευ Σεπ 13, 2021 8:08 pmEφτιαξα 2 λίγκες.
Η μία θα είναι κλασσική όπου "οι ομάδες fantasy συγκεντρώνουν σκορ που όταν προστίθενται όλα μαζί καθορίζουν τη θέση κατάταξης."
και μία θα ειναι Head to Head όπου :
Οι ομάδες fantasy ανταγωνίζονται η μία την άλλη σε κάθε Αγωνιστική όπως σε ένα πραγματικό πρωτάθλημα. Το πρόγραμμα δημιουργείται 1 ώρα πριν από την έναρξη της Αγωνιστικής και όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν εγγραφεί πριν από αυτή την προθεσμία.
Όνομα:Basketforum.gr - Classic-
Code : 939EC451
Όνομα: Basketforum.gr- H2H-
Code : 8331343F
Μια ομάδα ανά μέλος.![]()
Εuroleague Fantasy 2021-2022
Συντονιστής: Captains
- SteveNashidis
- Reactions: 3660
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είσαι σκληρός και με πληγώνεις.SteveNashidis έγραψε: ↑Δευ Σεπ 13, 2021 9:27 pmΓιώργο αν θέλεις να παίζεις φιλικά με το παραρτημα σου , συγγνώμη δε μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε. Αλλωστε είμαστε σίγουροι ότι μπαίνεις και με το ΜαράκιΤριφύλλι32
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- SteveNashidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Conan1982
- Reactions: 3312
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπέρδεμα πάντως το φετινό για να επιλέξεις ομάδα και με τα νέα δεδομένα στις αξίες και με τους παίκτες βασικούς-αναπληρωματικούς συν τις αλλαγές που μπορείς.
Σε συμφέρει πάντως θεωρώ να επενδύσεις μάλλον σε μια καλή πεντάδα αρχικά παρά σε περισσότερο βάθος και δευτερευόντως να παίξεις με τους γύρους που δεν θα είναι και πάντα εφικτό.
Σε συμφέρει πάντως θεωρώ να επενδύσεις μάλλον σε μια καλή πεντάδα αρχικά παρά σε περισσότερο βάθος και δευτερευόντως να παίξεις με τους γύρους που δεν θα είναι και πάντα εφικτό.
0
-
- Reactions: 641
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Να κάνω κάποιες προτάσεις για παίχτες που πιστεύω οτι θα έχουν αξία στο fantasy (χωρίς τις προφανέστατες επιλογές τύπου Misic , James , Tavares , Shved κλπ):
Kalinic : Ο σταρ της ομάδας , σε συνδυασμό και με τον τραυματισμό του White θα πάρει χρόνο και στο 4 και πιστεύω θα γράψει καλά νούμερα.
Strelnieks : Έχω την εντύπωση ότι μέσα από το στυλ παιχνιδιού της Zalgiris θα αναγεννηθεί.
Ponitka : Aπό τους πιο value for money παίχτες στο περσινό , θα πάρει και αρκετό χρόνο στο 1 λογικά μετά τον τραυματισμό του Nappier.
Vezenkov : Σε τρομερή κατάσταση , αναμένουμε να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι.
Παπαπέτρου : Θα πάρει πολύ χρόνο και προσπάθειες. Παίχτης που μπορεί να δώσει πολλούς πόντους λόγω του ότι μπορεί να έχει γεμάτη στατιστική.
Παπαγιάννης : Για μένα ο μόνος αξιόπιστος σεντερ του ΠΑΟ περιμένω να έχει αρκετά λεπτά συμμετοχής.
Giedraitis : Mετά την έλευση και του Fontechio περιμένω να πάρει αρκετό χρόνο και στο 2.
Mitoglou : Στα φιλικά φαίνεται σε πολύ καλή κατάσταση . Λογικά θα πάρει χρόνο και στο 5.
Μotiejunas : Παίχτης που μπορεί να δώσει αρκετούς πόντους λόγω της ποιότητας και του πολυδιάστατου παιχνιδιού του.
Ηezonja : Φαίνεται και από τα φιλικά ότι θα παίξει για να γράψει καλά νούμερα και θα το κάνει.
Higgins : Σε συνδυασμό και με τον τραυματισμό του Abrines θα πάρει αρκετό χρόνο τόσο στο 2 οσο και στο 3 θεωρώ.
Value For Money Picks (ενδεχομένως) : Lull , O.Hunter , Lauvergne , Eriksson , Jokubaitis , C. Jones , Frankamp
Περιμένω και προτάσεις από τους υπόλοιπους fantasy φίλους
Kalinic : Ο σταρ της ομάδας , σε συνδυασμό και με τον τραυματισμό του White θα πάρει χρόνο και στο 4 και πιστεύω θα γράψει καλά νούμερα.
Strelnieks : Έχω την εντύπωση ότι μέσα από το στυλ παιχνιδιού της Zalgiris θα αναγεννηθεί.
Ponitka : Aπό τους πιο value for money παίχτες στο περσινό , θα πάρει και αρκετό χρόνο στο 1 λογικά μετά τον τραυματισμό του Nappier.
Vezenkov : Σε τρομερή κατάσταση , αναμένουμε να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι.
Παπαπέτρου : Θα πάρει πολύ χρόνο και προσπάθειες. Παίχτης που μπορεί να δώσει πολλούς πόντους λόγω του ότι μπορεί να έχει γεμάτη στατιστική.
Παπαγιάννης : Για μένα ο μόνος αξιόπιστος σεντερ του ΠΑΟ περιμένω να έχει αρκετά λεπτά συμμετοχής.
Giedraitis : Mετά την έλευση και του Fontechio περιμένω να πάρει αρκετό χρόνο και στο 2.
Mitoglou : Στα φιλικά φαίνεται σε πολύ καλή κατάσταση . Λογικά θα πάρει χρόνο και στο 5.
Μotiejunas : Παίχτης που μπορεί να δώσει αρκετούς πόντους λόγω της ποιότητας και του πολυδιάστατου παιχνιδιού του.
Ηezonja : Φαίνεται και από τα φιλικά ότι θα παίξει για να γράψει καλά νούμερα και θα το κάνει.
Higgins : Σε συνδυασμό και με τον τραυματισμό του Abrines θα πάρει αρκετό χρόνο τόσο στο 2 οσο και στο 3 θεωρώ.
Value For Money Picks (ενδεχομένως) : Lull , O.Hunter , Lauvergne , Eriksson , Jokubaitis , C. Jones , Frankamp
Περιμένω και προτάσεις από τους υπόλοιπους fantasy φίλους

2
1
1

- Conan1982
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στην αρχή έκανα πιο φανταχτερές επιλογές και έφτιαξα μια δυνατή πεντάδα, μετά το περιόρισα και έφτιαξα μια καλή εξάδα, μετά προσπάθησα να βρω και έναν καλό 7ο παίκτη και έτσι έφτιαξα 2 ομάδες με παίκτες που θεωρητικά θα ανεβάσουν την αξία τους.
Δεν ξέρω πως τα κατάφερα αλλά για την πρώτη αγωνιστική οι 2 γύροι μου είναι σχεδόν αδιάφοροι αφού οι περισσότεροι παίκτες που παίζουν την δεύτερη μέρα.
Δεν ξέρω πως τα κατάφερα αλλά για την πρώτη αγωνιστική οι 2 γύροι μου είναι σχεδόν αδιάφοροι αφού οι περισσότεροι παίκτες που παίζουν την δεύτερη μέρα.
0
- Conan1982
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τώρα στην αρχή, στην πορεία όμως σε όσους ανεβαίνει η αξία της ομάδας θα μπορούν να συμπληρώσουν και τις υπόλοιπες θέσεις και τότε θα έχει μεγαλύτερη επιρροή η σωστή επιλογή βασικής πεντάδας-6ου παίκτη-αναπληρωματικών.
0
- SteveNashidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
και εγω ειχα ντειβις, απο 1η αγωνιστική και τον πιστευα πολυ, τον εδιωξα και εκανε 40berry έγραψε: ↑Τρί Οκτ 19, 2021 11:04 pmΜε το που έδωσα μουντιε έκανε καλό παιχνίδι
Κατάρα
Τεσπα θα δώσουμε κάνα χιντ ? Θα πούμε ποιος είναι ποιος ή θα κονταροχτυπιομαστε σε μαρμάρινα αλώνια με αόρατους Διγενιδες ;
Ο UNDEAD είμαι... 12ος ( μέχρι να κάνω το μεγάλο καμπακ ή να πατώσω και να το παρατήσω )

0
- Conan1982
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κατ' αρχήν θα σε....μαλώσω που δεν δήλωσες και συμμετοχή στο H2H!berry έγραψε: ↑Τρί Οκτ 19, 2021 11:04 pmΜε το που έδωσα μουντιε έκανε καλό παιχνίδι
Κατάρα
Τεσπα θα δώσουμε κάνα χιντ ? Θα πούμε ποιος είναι ποιος ή θα κονταροχτυπιομαστε σε μαρμάρινα αλώνια με αόρατους Διγενιδες ;
Ο UNDEAD είμαι... 12ος ( μέχρι να κάνω το μεγάλο καμπακ ή να πατώσω και να το παρατήσω )

Εγώ έχω τουςTablakides και τους Chasosoutides.
Και δεν πήρα και χαμπάρι χαμπάρι εγκαίρως στην προηγούμεν αγωνιστική ότι Σενγκέλια και Στρέλνιεκς θα απουσίαζαν, καταστροφή.
0
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η Head2Heaad λιγκα ειναι και λιγο εως αδικη θα μπορουσα να πω, ή απλως ειμαι πολυ ατυχος, καθως καθε φορα παιζω με τον παικτη που κανει την καλυτερη επιδοση. Εχω 801 ποντους και μολις 2 νικες, ενω υπαρχουν παικτες με 755 ποντους και 5 νικες
ειναι και λιγο αδικο το παιχνιδι ή ειμαι απλα εντελως ατυχος? σιγουρα θελει και δοση τυχης καθως αν πετυχαινεις συνεχεια αντιπαλους που κανουν ρεκορ εκεινη την αγωνιστικη ε νταξει θα χανεις συνεχεια.

ειναι και λιγο αδικο το παιχνιδι ή ειμαι απλα εντελως ατυχος? σιγουρα θελει και δοση τυχης καθως αν πετυχαινεις συνεχεια αντιπαλους που κανουν ρεκορ εκεινη την αγωνιστικη ε νταξει θα χανεις συνεχεια.
0