Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- benchwarmer
- Reactions: 1546
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Προειδοποιήσεις:
0
- ssoulliss
- Reactions: 3989
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κατάλαβα, μάλλον δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, επομένως "και benchwarmer ζαμέ α-ετέ Κορωπί!"

1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 2721
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
- megapoxy
- Reactions: 667
- Αγαπημένος παίκτης: Henry Turner
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Sacramento Kings
- Προειδοποιήσεις:
1
Περί twitter, γίνεται μήπως να μπορεί να μπει ως "media" και link που να έχει στο url το "x" αντί του twitter γιατί μέχρι πρότινος δεν έβγαζε κανονικό preview και πρέπει να το αλλάζω κάθε φορά;
Παράδειγμα: [media]https://x.com/TheHoopCentral/status/172 ... 40387?s=20[/media] (με X αν πατήσω share/copy link)
ενώ με twitter φαίνεται κανονικά... (έχει "φάρδος" ο Grant Williams φέτος btw)
Παράδειγμα: [media]https://x.com/TheHoopCentral/status/172 ... 40387?s=20[/media] (με X αν πατήσω share/copy link)
0
- Conan1982
- Reactions: 3284
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω να σου απαντήσω και δεν χρησιμοποιώ και το twitter αλλά πατώντας το πρώτο λίνκ εμένα σε αυτό που μου ανοίγει έχει την διεύθυνση που ξεκινά με twitter το ίδιο και αν πάω να κάνω share/copy twitter μου βγάζει, όχι Χ.megapoxy έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 06, 2023 5:14 amΠερί twitter, γίνεται μήπως να μπορεί να μπει ως "media" και link που να έχει στο url το "x" αντί του twitter γιατί μέχρι πρότινος δεν έβγαζε κανονικό preview και πρέπει να το αλλάζω κάθε φορά;
0
- megapoxy
- Reactions: 667
- Αγαπημένος παίκτης: Henry Turner
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Sacramento Kings
- Προειδοποιήσεις:
1
Ναι απλά αν τα πάρεις απευθείας από την timeline σου ή τη "λίστα" σου και πατήσεις για "share" βγάζει το "X" στη url.Conan1982 έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 06, 2023 8:52 amΔεν ξέρω να σου απαντήσω και δεν χρησιμοποιώ και το twitter αλλά πατώντας το πρώτο λίνκ εμένα σε αυτό που μου ανοίγει έχει την διεύθυνση που ξεκινά με twitter το ίδιο και αν πάω να κάνω share/copy twitter μου βγάζει, όχι Χ.megapoxy έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 06, 2023 5:14 amΠερί twitter, γίνεται μήπως να μπορεί να μπει ως "media" και link που να έχει στο url το "x" αντί του twitter γιατί μέχρι πρότινος δεν έβγαζε κανονικό preview και πρέπει να το αλλάζω κάθε φορά;
Καλά δεν είναι κάτι που επείγει, κυρίως από το κινητό καμιά φορά ξεχνιέμαι και πάω να το βάλω.
0
- SteveNashidis
- Reactions: 3654
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα πατάς αντιγραφή συνδέσμου από το κουμπάκι του tweet και μετά θα κάνεις επικόλληση του συνδέσμου στο φόρουμ μας χωρίς καμία εντολή για media.megapoxy έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 06, 2023 5:14 amΠερί twitter, γίνεται μήπως να μπορεί να μπει ως "media" και link που να έχει στο url το "x" αντί του twitter γιατί μέχρι πρότινος δεν έβγαζε κανονικό preview και πρέπει να το αλλάζω κάθε φορά;
Απλά τον σύνδεσμο θα βάζεις και θα εμφανίζεται κανονικά η προβολή του tweet στο post σου.
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- Conan1982
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τώρα ανακαλύπτουμε κάποιες δυνατότητες της πλατφόρμας.kein έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 16, 2025 1:17 pmΣχετικά με το ποστ που σβήστηκε και αναφερόταν σε δύο μέλη που σπαμάρουν ο ένας (Montechristo) παρότι διαφωνώ με τον τόνο που γράφει και προκαλεί κάποιες φορές, οφείλω να πω ότι είναι ενεργός και συμμετέχει σε συζητήσεις, ίσως τα εμοτζι δεν είναι σπαμαρισμα, μην τον βάζουμε στο ίδιο καλάθι με τον άλλο άτομο. Μιλάω για το μέλος Djole_77 που έχει να συμμετάσχει με ποστ από τον Δεκεμβριο του 2023 και σπαμάρει ακατάσχετα σε ποστ παναθηναϊκά με ειρωνικά εμότζι, ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΩΣ ! Έχω κάνει αναφορές έχω στείλει και μήνυμα στην διαχείριση και συνεχίζει να "αλωνίζει" και να προκαλεί. Αν θέλετε κοιτάξτε το , είναι προφανές ότι είναι 2ος-3ος λογαριασμός κάποιυ άλλου μέλους.SteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 16, 2025 7:25 am
Ναι θα έχουν σύντομα την ίδια ποινή για spam
Blockαρε τους ως δεύτερο μέτρο.
Απλά εκτός της αποβολής δεν υπάρχουν εργαλεία περιορισμού στο σημερινό διαδίκτυο.
Αγνόησε τους και ελπίζω να σταματήσουν για το καλό της κοινότητας.
Το έχω ξαναγράψει και το ποστ μυστηριωδώς εξαφανίστηκε όπως και κάθε άλλο που αναφέρεται σε αυτό το μέλος ! λες και είναι μυστικός πράκτορας !
![]()
![]()
![]()
![]()
Ήδη κάποια μέλη το έχουν ανακαλύψει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Θα δρούμε και λίγο προληπτικά και ελπίζω να αποφύγουμε να θεωρηθεί και λογοκρισία.
Από τώρα και πλέον όποιο μέλος κάνει καταχρηστική χρήση των emoji για να προκαλέσει ή ειρωνευτεί άλλον θα του αφαιρείτε η δυνατότητα χρήσης τους. Σήμερα έγινε ήδη η πρώτη εφαρμογή.
Επίσης όποιο μέλος θεωρούμε ότι μπαίνει σε θέματα για να τρολάρει, προκαλέσει θα ενεργοποιείται σε συγκεκριμένα υποφόρουμ η δυνατότητα της έγκρισης, δηλαδή θα είναι ορατή η δημοσίευση στους διαχειριστές που θα πρέπει να την εγκρίνουν πρώτα. Επίσης έχει γίνει η αρχή.
Θα προσπαθήσουμε για το δυνατόν ελάχιστη χρήση τους.
Ακούμε και απόψεις περί αυτών των μέτρων.
2
1
1

Γνωμη μου ειναι πως οποιος κανει dislike να φαινεται σε ολους, δλδ να εμφανιζονται ποιοι ποσταρουν τα χερακια ευκολα και σε ολους για να εχουμε αμεσα εικονα ολοι και να βοηθανε ολοι στην απομονωση spam. Το να γινεται καταχρηση των likes ή dislikes δεν μπορει να κριθει απο το συστημα, μονον απο τους ιδιους τους χρηστες.Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 16, 2025 1:36 pmΤώρα ανακαλύπτουμε κάποιες δυνατότητες της πλατφόρμας.kein έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 16, 2025 1:17 pm
Σχετικά με το ποστ που σβήστηκε και αναφερόταν σε δύο μέλη που σπαμάρουν ο ένας (Montechristo) παρότι διαφωνώ με τον τόνο που γράφει και προκαλεί κάποιες φορές, οφείλω να πω ότι είναι ενεργός και συμμετέχει σε συζητήσεις, ίσως τα εμοτζι δεν είναι σπαμαρισμα, μην τον βάζουμε στο ίδιο καλάθι με τον άλλο άτομο. Μιλάω για το μέλος Djole_77 που έχει να συμμετάσχει με ποστ από τον Δεκεμβριο του 2023 και σπαμάρει ακατάσχετα σε ποστ παναθηναϊκά με ειρωνικά εμότζι, ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΩΣ ! Έχω κάνει αναφορές έχω στείλει και μήνυμα στην διαχείριση και συνεχίζει να "αλωνίζει" και να προκαλεί. Αν θέλετε κοιτάξτε το , είναι προφανές ότι είναι 2ος-3ος λογαριασμός κάποιυ άλλου μέλους.
Το έχω ξαναγράψει και το ποστ μυστηριωδώς εξαφανίστηκε όπως και κάθε άλλο που αναφέρεται σε αυτό το μέλος ! λες και είναι μυστικός πράκτορας !
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα δρούμε και λίγο προληπτικά και ελπίζω να αποφύγουμε να θεωρηθεί και λογοκρισία.
Από τώρα και πλέον όποιο μέλος κάνει καταχρηστική χρήση των emoji για να προκαλέσει ή ειρωνευτεί άλλον θα του αφαιρείτε η δυνατότητα χρήσης τους. Σήμερα έγινε ήδη η πρώτη εφαρμογή.
Επίσης όποιο μέλος θεωρούμε ότι μπαίνει σε θέματα για να τρολάρει, προκαλέσει θα ενεργοποιείται σε συγκεκριμένα υποφόρουμ η δυνατότητα της έγκρισης, δηλαδή θα είναι ορατή η δημοσίευση στους διαχειριστές που θα πρέπει να την εγκρίνουν πρώτα. Επίσης έχει γίνει η αρχή.
Ακομη καλυτερα, οποιος κανει dislike, να επιβαλεται να συνοδευεται απο σχολιο αλλιως να μην μπορει να κανει dislike. Ετσι και διαλογος γινεται να ακουστει η αντιθετη αποψη, και τον ονομα μαθαινουμε.
1
1

- Conan1982
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το τελευταίο που λες τεχνικά δεν γίνεται. Το να είναι ορατά ναι, αλλά θα πρέπει να το συζητήσουμε κατά πόσο είναι σκόπιμοqspock έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 16, 2025 5:56 pmΓνωμη μου ειναι πως οποιος κανει dislike να φαινεται σε ολους, δλδ να εμφανιζονται ποιοι ποσταρουν τα χερακια ευκολα και σε ολους για να εχουμε αμεσα εικονα ολοι και να βοηθανε ολοι στην απομονωση spam. Το να γινεται καταχρηση των likes ή dislikes δεν μπορει να κριθει απο το συστημα, μονον απο τους ιδιους τους χρηστες.Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 16, 2025 1:36 pm
Τώρα ανακαλύπτουμε κάποιες δυνατότητες της πλατφόρμας.
Ακομη καλυτερα, οποιος κανει dislike, να επιβαλεται να συνοδευεται απο σχολιο αλλιως να μην μπορει να κανει dislike. Ετσι και διαλογος γινεται να ακουστει η αντιθετη αποψη, και τον ονομα μαθαινουμε.
0
Δε θα κατσουμε να μπουμε στο μυαλο του καθενος, ουτε εχουμε το δικαιωμα.Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 16, 2025 5:59 pmΤο τελευταίο που λες τεχνικά δεν γίνεται. Το να είναι ορατά ναι, αλλά θα πρέπει να το συζητήσουμε κατά πόσο είναι σκόπιμοqspock έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 16, 2025 5:56 pm
Γνωμη μου ειναι πως οποιος κανει dislike να φαινεται σε ολους, δλδ να εμφανιζονται ποιοι ποσταρουν τα χερακια ευκολα και σε ολους για να εχουμε αμεσα εικονα ολοι και να βοηθανε ολοι στην απομονωση spam. Το να γινεται καταχρηση των likes ή dislikes δεν μπορει να κριθει απο το συστημα, μονον απο τους ιδιους τους χρηστες.
Το θεμα ειναι να μη γινεται καταχρηση, οταν μαλιστα δεν ποσταρει ποτε το συγκεκρινεο username τοτε προκειται για ghost account πιθανοτατα.
Ενας τροπος να λυθει αυτο ειναι με τα privileges.
Αν δλδ καποιος ανεβει επιπεδο λογω post κλπ. ή εχει μεγαλο αριθμο δημοσιευσεων, να ειναι ενεργος τοτε μονον να δικαιουται να κανει reaction.
0
- kein
- Reactions: 619
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν δεις και στο αλλο ποστ και εγώ και ο qspock αναφέρουμε ότι υπάρχουν τρολάκια (και πράσινα και κόκκινα) και δεύτερα account που μπαίνουν και κάνουν αυτή τη δουλειά μόνο. Ο Djole_77 που σου ανέφερα στο άλλο ποστ, έχει να γραψει σχόλιο από το 2023 και μπαίνει και κάνει dislike και ειρωνικά γελάκια σε ποστ που αφορούν αγώνες του παναθηναϊκού μόνο και συγκεκριμένα άτομα, δηλαδή pao fans (είναι και άλλα 2 άτομα που εχω στείλει μέσω φόρμας επικοινωνίας, σε μικρότερο βαθμό από τον πρώτο βέβαια) , ε σε αυτή την περίπτωση ποιος ο λόγος να υπάρχει αυτός ο λογαριασμός ? τι προσφέρει ? είναι φως φανάρι ότι είναι κλωνο-λογαριασμός με σκοπό να κάνει flame post.Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 16, 2025 5:59 pmΤο τελευταίο που λες τεχνικά δεν γίνεται. Το να είναι ορατά ναι, αλλά θα πρέπει να το συζητήσουμε κατά πόσο είναι σκόπιμοqspock έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 16, 2025 5:56 pm
Γνωμη μου ειναι πως οποιος κανει dislike να φαινεται σε ολους, δλδ να εμφανιζονται ποιοι ποσταρουν τα χερακια ευκολα και σε ολους για να εχουμε αμεσα εικονα ολοι και να βοηθανε ολοι στην απομονωση spam. Το να γινεται καταχρηση των likes ή dislikes δεν μπορει να κριθει απο το συστημα, μονον απο τους ιδιους τους χρηστες.
0

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin