Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 994
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Δεκ 21, 2022 8:26 pm

ssoulliss έγραψε:
Τετ Δεκ 21, 2022 6:17 pm
Μπορεί να υπάρξει η δυνατότητα να δημιουργούμε πινακάκια εντός του ποστ μας; :roll:
Σαν αυτό που προσπάθησε ο reignman στο θρεντ του Σικάγο;

0
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 3989
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Τετ Δεκ 21, 2022 9:15 pm

shtarkws έγραψε:
Τετ Δεκ 21, 2022 8:01 pm
ssoulliss έγραψε:
Μπορεί να υπάρξει η δυνατότητα να δημιουργούμε πινακάκια εντός του ποστ μας; :roll:
Δηλαδή?
Να υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσεις έναν πίνανκα με χ σειρές και ψ στήλες (π.χ. όχι περισσότερες από ~10 για να χωράει).
Quincy έγραψε:
ssoulliss έγραψε:
Ναι. :)

0
Άβαταρ μέλους
benchwarmer

Captain
Reactions: 1546
Αγαπημένη θέση: Bench

Παρ Δεκ 23, 2022 1:09 pm

ssoulliss έγραψε:
shtarkws έγραψε:
Τετ Δεκ 21, 2022 8:01 pm

Δηλαδή?
Να υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσεις έναν πίνανκα με χ σειρές και ψ στήλες (π.χ. όχι περισσότερες από ~10 για να χωράει).
Quincy έγραψε:

Excel -> Print Screen -> Upload image :P :P

0
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 3989
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Παρ Δεκ 23, 2022 3:07 pm

benchwarmer έγραψε:
Παρ Δεκ 23, 2022 1:09 pm
ssoulliss έγραψε:

Excel -> Print Screen -> Upload image :P :P
Κατάλαβα, μάλλον δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, επομένως "και benchwarmer ζαμέ α-ετέ Κορωπί!" :D :P

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2721
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Μάιος 02, 2023 11:56 pm

Υπάρχει κάποια δυνατότητα να στέλνετε κάποιο μήνυμα ή ειδοποίηση όταν σβήνετε κάποιο post; Καμία φορά νιώθω ότι χάνω το μυαλό μου προσπαθώντας να βρω ένα post που θα ορκιζόμουνα ότι έγραψα μου και μετά απλά υποθέτω πως έχει σβηστεί preemptively για να μη δημιουργηθεί θέμα.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Κυρ Νοέμ 05, 2023 7:16 pm

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς έχετε λογαριασμό στο τουίτερ, αλλά όσοι έχετε θα θέλατε να κάνουμε ένα basketforum space;

1
1 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
megapoxy

a1greece
Reactions: 667
Αγαπημένος παίκτης: Henry Turner
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Sacramento Kings
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Νοέμ 06, 2023 5:14 am

Περί twitter, γίνεται μήπως να μπορεί να μπει ως "media" και link που να έχει στο url το "x" αντί του twitter γιατί μέχρι πρότινος δεν έβγαζε κανονικό preview και πρέπει να το αλλάζω κάθε φορά;

Παράδειγμα: [media]https://x.com/TheHoopCentral/status/172 ... 40387?s=20[/media] (με X αν πατήσω share/copy link)

ενώ με twitter φαίνεται κανονικά... (έχει "φάρδος" ο Grant Williams φέτος btw)

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3284
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Νοέμ 06, 2023 8:52 am

megapoxy έγραψε:
Περί twitter, γίνεται μήπως να μπορεί να μπει ως "media" και link που να έχει στο url το "x" αντί του twitter γιατί μέχρι πρότινος δεν έβγαζε κανονικό preview και πρέπει να το αλλάζω κάθε φορά;

Παράδειγμα: [media]https://x.com/TheHoopCentral/status/172 ... 40387?s=20[/media] (με X αν πατήσω share/copy link)

Δεν ξέρω να σου απαντήσω και δεν χρησιμοποιώ και το twitter αλλά πατώντας το πρώτο λίνκ εμένα σε αυτό που μου ανοίγει έχει την διεύθυνση που ξεκινά με twitter το ίδιο και αν πάω να κάνω share/copy twitter μου βγάζει, όχι Χ.

0
Άβαταρ μέλους
megapoxy

a1greece
Reactions: 667
Αγαπημένος παίκτης: Henry Turner
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Sacramento Kings
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Νοέμ 06, 2023 8:57 am

Conan1982 έγραψε:
Δευ Νοέμ 06, 2023 8:52 am
megapoxy έγραψε:

Δεν ξέρω να σου απαντήσω και δεν χρησιμοποιώ και το twitter αλλά πατώντας το πρώτο λίνκ εμένα σε αυτό που μου ανοίγει έχει την διεύθυνση που ξεκινά με twitter το ίδιο και αν πάω να κάνω share/copy twitter μου βγάζει, όχι Χ.
Ναι απλά αν τα πάρεις απευθείας από την timeline σου ή τη "λίστα" σου και πατήσεις για "share" βγάζει το "X" στη url.

Καλά δεν είναι κάτι που επείγει, κυρίως από το κινητό καμιά φορά ξεχνιέμαι και πάω να το βάλω.

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3654
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Παρ Δεκ 01, 2023 10:44 pm

megapoxy έγραψε:

Θα πατάς αντιγραφή συνδέσμου από το κουμπάκι του tweet και μετά θα κάνεις επικόλληση του συνδέσμου στο φόρουμ μας χωρίς καμία εντολή για media.
Απλά τον σύνδεσμο θα βάζεις και θα εμφανίζεται κανονικά η προβολή του tweet στο post σου.

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Πέμ Ιαν 16, 2025 1:36 pm

kein έγραψε:
Πέμ Ιαν 16, 2025 1:17 pm
SteveNashidis έγραψε:
Πέμ Ιαν 16, 2025 7:25 am

Ναι θα έχουν σύντομα την ίδια ποινή για spam

Blockαρε τους ως δεύτερο μέτρο.

Απλά εκτός της αποβολής δεν υπάρχουν εργαλεία περιορισμού στο σημερινό διαδίκτυο.

Αγνόησε τους και ελπίζω να σταματήσουν για το καλό της κοινότητας.
Σχετικά με το ποστ που σβήστηκε και αναφερόταν σε δύο μέλη που σπαμάρουν ο ένας (Montechristo) παρότι διαφωνώ με τον τόνο που γράφει και προκαλεί κάποιες φορές, οφείλω να πω ότι είναι ενεργός και συμμετέχει σε συζητήσεις, ίσως τα εμοτζι δεν είναι σπαμαρισμα, μην τον βάζουμε στο ίδιο καλάθι με τον άλλο άτομο. Μιλάω για το μέλος Djole_77 που έχει να συμμετάσχει με ποστ από τον Δεκεμβριο του 2023 και σπαμάρει ακατάσχετα σε ποστ παναθηναϊκά με ειρωνικά εμότζι, ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΩΣ ! Έχω κάνει αναφορές έχω στείλει και μήνυμα στην διαχείριση και συνεχίζει να "αλωνίζει" και να προκαλεί. Αν θέλετε κοιτάξτε το , είναι προφανές ότι είναι 2ος-3ος λογαριασμός κάποιυ άλλου μέλους.

Το έχω ξαναγράψει και το ποστ μυστηριωδώς εξαφανίστηκε όπως και κάθε άλλο που αναφέρεται σε αυτό το μέλος ! λες και είναι μυστικός πράκτορας !
:hammer: :hammer: :hammer: :hammer:
Τώρα ανακαλύπτουμε κάποιες δυνατότητες της πλατφόρμας.
Ήδη κάποια μέλη το έχουν ανακαλύψει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Θα δρούμε και λίγο προληπτικά και ελπίζω να αποφύγουμε να θεωρηθεί και λογοκρισία.

Από τώρα και πλέον όποιο μέλος κάνει καταχρηστική χρήση των emoji για να προκαλέσει ή ειρωνευτεί άλλον θα του αφαιρείτε η δυνατότητα χρήσης τους. Σήμερα έγινε ήδη η πρώτη εφαρμογή.
Επίσης όποιο μέλος θεωρούμε ότι μπαίνει σε θέματα για να τρολάρει, προκαλέσει θα ενεργοποιείται σε συγκεκριμένα υποφόρουμ η δυνατότητα της έγκρισης, δηλαδή θα είναι ορατή η δημοσίευση στους διαχειριστές που θα πρέπει να την εγκρίνουν πρώτα. Επίσης έχει γίνει η αρχή.
Θα προσπαθήσουμε για το δυνατόν ελάχιστη χρήση τους.
Ακούμε και απόψεις περί αυτών των μέτρων.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 517

Πέμ Ιαν 16, 2025 5:56 pm

Conan1982 έγραψε:
kein έγραψε:
Πέμ Ιαν 16, 2025 1:17 pm

Σχετικά με το ποστ που σβήστηκε και αναφερόταν σε δύο μέλη που σπαμάρουν ο ένας (Montechristo) παρότι διαφωνώ με τον τόνο που γράφει και προκαλεί κάποιες φορές, οφείλω να πω ότι είναι ενεργός και συμμετέχει σε συζητήσεις, ίσως τα εμοτζι δεν είναι σπαμαρισμα, μην τον βάζουμε στο ίδιο καλάθι με τον άλλο άτομο. Μιλάω για το μέλος Djole_77 που έχει να συμμετάσχει με ποστ από τον Δεκεμβριο του 2023 και σπαμάρει ακατάσχετα σε ποστ παναθηναϊκά με ειρωνικά εμότζι, ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΩΣ ! Έχω κάνει αναφορές έχω στείλει και μήνυμα στην διαχείριση και συνεχίζει να "αλωνίζει" και να προκαλεί. Αν θέλετε κοιτάξτε το , είναι προφανές ότι είναι 2ος-3ος λογαριασμός κάποιυ άλλου μέλους.

Το έχω ξαναγράψει και το ποστ μυστηριωδώς εξαφανίστηκε όπως και κάθε άλλο που αναφέρεται σε αυτό το μέλος ! λες και είναι μυστικός πράκτορας !
:hammer: :hammer: :hammer: :hammer:
Θα δρούμε και λίγο προληπτικά και ελπίζω να αποφύγουμε να θεωρηθεί και λογοκρισία.

Από τώρα και πλέον όποιο μέλος κάνει καταχρηστική χρήση των emoji για να προκαλέσει ή ειρωνευτεί άλλον θα του αφαιρείτε η δυνατότητα χρήσης τους. Σήμερα έγινε ήδη η πρώτη εφαρμογή.
Επίσης όποιο μέλος θεωρούμε ότι μπαίνει σε θέματα για να τρολάρει, προκαλέσει θα ενεργοποιείται σε συγκεκριμένα υποφόρουμ η δυνατότητα της έγκρισης, δηλαδή θα είναι ορατή η δημοσίευση στους διαχειριστές που θα πρέπει να την εγκρίνουν πρώτα. Επίσης έχει γίνει η αρχή.
Γνωμη μου ειναι πως οποιος κανει dislike να φαινεται σε ολους, δλδ να εμφανιζονται ποιοι ποσταρουν τα χερακια ευκολα και σε ολους για να εχουμε αμεσα εικονα ολοι και να βοηθανε ολοι στην απομονωση spam. Το να γινεται καταχρηση των likes ή dislikes δεν μπορει να κριθει απο το συστημα, μονον απο τους ιδιους τους χρηστες.

Ακομη καλυτερα, οποιος κανει dislike, να επιβαλεται να συνοδευεται απο σχολιο αλλιως να μην μπορει να κανει dislike. Ετσι και διαλογος γινεται να ακουστει η αντιθετη αποψη, και τον ονομα μαθαινουμε.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Πέμ Ιαν 16, 2025 5:59 pm

qspock έγραψε:
Conan1982 έγραψε:

Γνωμη μου ειναι πως οποιος κανει dislike να φαινεται σε ολους, δλδ να εμφανιζονται ποιοι ποσταρουν τα χερακια ευκολα και σε ολους για να εχουμε αμεσα εικονα ολοι και να βοηθανε ολοι στην απομονωση spam. Το να γινεται καταχρηση των likes ή dislikes δεν μπορει να κριθει απο το συστημα, μονον απο τους ιδιους τους χρηστες.

Ακομη καλυτερα, οποιος κανει dislike, να επιβαλεται να συνοδευεται απο σχολιο αλλιως να μην μπορει να κανει dislike. Ετσι και διαλογος γινεται να ακουστει η αντιθετη αποψη, και τον ονομα μαθαινουμε.
Το τελευταίο που λες τεχνικά δεν γίνεται. Το να είναι ορατά ναι, αλλά θα πρέπει να το συζητήσουμε κατά πόσο είναι σκόπιμο

0
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 517

Πέμ Ιαν 16, 2025 6:14 pm

Conan1982 έγραψε:
qspock έγραψε:

Το τελευταίο που λες τεχνικά δεν γίνεται. Το να είναι ορατά ναι, αλλά θα πρέπει να το συζητήσουμε κατά πόσο είναι σκόπιμο
Δε θα κατσουμε να μπουμε στο μυαλο του καθενος, ουτε εχουμε το δικαιωμα.
Το θεμα ειναι να μη γινεται καταχρηση, οταν μαλιστα δεν ποσταρει ποτε το συγκεκρινεο username τοτε προκειται για ghost account πιθανοτατα.

Ενας τροπος να λυθει αυτο ειναι με τα privileges.
Αν δλδ καποιος ανεβει επιπεδο λογω post κλπ. ή εχει μεγαλο αριθμο δημοσιευσεων, να ειναι ενεργος τοτε μονον να δικαιουται να κανει reaction.

0
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 619
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Ιαν 16, 2025 6:18 pm

Conan1982 έγραψε:
qspock έγραψε:

Αν δεις και στο αλλο ποστ και εγώ και ο qspock αναφέρουμε ότι υπάρχουν τρολάκια (και πράσινα και κόκκινα) και δεύτερα account που μπαίνουν και κάνουν αυτή τη δουλειά μόνο. Ο Djole_77 που σου ανέφερα στο άλλο ποστ, έχει να γραψει σχόλιο από το 2023 και μπαίνει και κάνει dislike και ειρωνικά γελάκια σε ποστ που αφορούν αγώνες του παναθηναϊκού μόνο και συγκεκριμένα άτομα, δηλαδή pao fans (είναι και άλλα 2 άτομα που εχω στείλει μέσω φόρμας επικοινωνίας, σε μικρότερο βαθμό από τον πρώτο βέβαια) , ε σε αυτή την περίπτωση ποιος ο λόγος να υπάρχει αυτός ο λογαριασμός ? τι προσφέρει ? είναι φως φανάρι ότι είναι κλωνο-λογαριασμός με σκοπό να κάνει flame post.

0
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις - Αναφορές Προβλημάτων”