Olympiacos (1) vs Fenerbahce (8)

Συντονιστής: Captains

Σκορ Σειράς

Olympiacos 3-0
10
23%
Olympiacos 3-1
14
33%
Olympiacos 3-2
10
23%
Fenerbahce 3-2
5
12%
Fenerbahce 3-1
4
9%
Fenerbahce 3-0
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 43
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μάιος 05, 2023 6:23 pm

Conan1982 έγραψε:
Παρ Μάιος 05, 2023 6:16 pm
Νομίζω το αναλύσαμε με τα βήματα, είχε και ένα ενδιαφέρον για το τι ισχύει όμως μην ξεφύγουμε με την διαιτησία παρακαλώ.

Στα του ματς να πω την αλήθεια ήμουν απαισιόδοξος στην αρχή, αλλά με αυτά που διαβάζω μου έχει σχηματιστεί πλέον η εντύπωση ότι θα κερδίσουμε άνετα. Ελπίζω ο Γούόκαπ να το πάρει προσωπικά το προχθεσινό και να τον δούμε να γυαλίζει το μάτι του και στην επίθεση.
Η απορία μου είναι για τον Μπλακ, ως τώρα δεν έχει παίξει ποτέ 2 συνεχόμενα κοντινά παιχνίδια πολύ χρόνο και στα 2 παιχνίδια, προχθές έπαιξε περίπου 20 λεπτά, άραγε θα είναι σε θέση να κάνει το ίδιο και σήμερα ή θα περιοριστούν τα λεπτά του; Σ' αυτήν την περίπτωση πρέπει ο Φαλ να είναι πιο αποτελεσματικός με κάποιον τρόπο.
Ενδιαφέρον αυτό για τον Μπλάκ. Ίσως έχει θέμα αντοχής (δεν εννοώ να βγάλει το 20λεπτο, αλλά να το βγάλει με τόση ένταση). Ίσως δοκιμάσει μπολομποι ο κοουτς που είναι και ξεκουραστος. Αλλά αν τα κάνει μαντάρα πάλι θα τον παγκωσει γρήγορα για το υπόλοιπο της σειράς.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7265
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μάιος 05, 2023 6:32 pm

ο κλασσικος ολυμπιακος σημερα θα κατεβει χαλαρος και θα χασει..δεν λειτουργουμε υπο τετοιες καταστασεις ειδικα μετα απο τεραστιες νικες..Ελπιζω να ειναι η εξαιρεση σημερα γιατι δεν αντεχουμε και αλλες συγκινησεις και γκειμ 5..

Και ο μπλακ και ο φαλ δυσκολα θα εχουν πολλες δυναμεις σημερα,σιγουρα θα δουμε μπολομποι..Περιμενω μεγαλο ματς απο γουοκαπ μετα την λυτρωση απο σλουκα! Αν ο κωστας ειναι καλα και σημερα δυσκολα θα χασουμε παντως,ειναι αυτος που χαλαει τα σχεδια του ιτουδη και δεν μπορει να τον αντιμετωπισει και αυτον..
Και ο σασα εχει πολλα νευρα,ψαχνει ενα ματς να ξεμπουκωσει μετα το ξυλο της αρκουδας που χει φαει.

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Παρ Μάιος 05, 2023 6:43 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Μάιος 05, 2023 6:32 pm
ο κλασσικος ολυμπιακος σημερα θα κατεβει χαλαρος και θα χασει..δεν λειτουργουμε υπο τετοιες καταστασεις ειδικα μετα απο τεραστιες νικες..Ελπιζω να ειναι η εξαιρεση σημερα γιατι δεν αντεχουμε και αλλες συγκινησεις και γκειμ 5..

Και ο μπλακ και ο φαλ δυσκολα θα εχουν πολλες δυναμεις σημερα,σιγουρα θα δουμε μπολομποι..Περιμενω μεγαλο ματς απο γουοκαπ μετα την λυτρωση απο σλουκα! Αν ο κωστας ειναι καλα και σημερα δυσκολα θα χασουμε παντως,ειναι αυτος που χαλαει τα σχεδια του ιτουδη και δεν μπορει να τον αντιμετωπισει και αυτον..
Και ο σασα εχει πολλα νευρα,ψαχνει ενα ματς να ξεμπουκωσει μετα το ξυλο της αρκουδας που χει φαει.
Καλά ο Φαλ δε δικαιολογείται να μην έχει δυνάμεις τον κάλυπτε ο Μπλακ.Θα μου πεις κουράζεται εύκολα απ την άλλη!
Αν βρεθούν 3 παίκτες μας σε καλή επιθετικά μέρα και βγάζουμε άμυνες σα προχθές θα το πάρουμε το ματσάκι, αλλά δε το βλέπω στο θέμα της άμυνας.....

0
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Παρ Μάιος 05, 2023 6:47 pm

Όχι όχι να μην κατέβει κανένας κλασσικός Ολυμπιακός σήμερα.Να πάμε γερά για τη νίκη όπως και πέρσι στο γκειμ 4 που χάσαμε στο πόντο μετά το μεγάλο διπλό στο τρίτο παιχνίδι.Πρεπει να το παλέψουν να τελειώσει η σειρά σήμερα και όχι σε 4,5 μέρες.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Παρ Μάιος 05, 2023 6:48 pm

Quincy έγραψε:

Ενδιαφέρον αυτό για τον Μπλάκ. Ίσως έχει θέμα αντοχής (δεν εννοώ να βγάλει το 20λεπτο, αλλά να το βγάλει με τόση ένταση). Ίσως δοκιμάσει μπολομποι ο κοουτς που είναι και ξεκουραστος. Αλλά αν τα κάνει μαντάρα πάλι θα τον παγκωσει γρήγορα για το υπόλοιπο της σειράς.
Δεν νομίζω να είναι θέμα αντοχής, νομίζω είναι ιατρικό το θέμα, (υποθέτω) για το πόσο επιβάρυνση μπορεί να δεχτεί γιατί το παρατηρώ όλη την χρονιά, δεν έχουν υπάρξει κοντινά παιχνίδια (διπλές αγωνιστικές κλπ) που να έχει παίξει και στα 2 αρκετό χρόνο.

2
2 Εικόνα
austerity_blues
Reactions:

Παρ Μάιος 05, 2023 7:36 pm

Conan1982 έγραψε:
Quincy έγραψε:

Δεν νομίζω να είναι θέμα αντοχής, νομίζω είναι ιατρικό το θέμα, (υποθέτω) για το πόσο επιβάρυνση μπορεί να δεχτεί γιατί το παρατηρώ όλη την χρονιά, δεν έχουν υπάρξει κοντινά παιχνίδια (διπλές αγωνιστικές κλπ) που να έχει παίξει και στα 2 αρκετό χρόνο.
από την άλλη βέβαια ακούστηκε για συζητήσεις για ανανέωση, θα έμπαινε η ομάδα σε τέτοια διαδικασία για παίκτη που δε μπορεί να βγάλει σερί κρίσιμα παιχνίδια;

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Παρ Μάιος 05, 2023 7:39 pm

austerity_blues έγραψε:
Conan1982 έγραψε:

από την άλλη βέβαια ακούστηκε για συζητήσεις για ανανέωση, θα έμπαινε η ομάδα σε τέτοια διαδικασία για παίκτη που δε μπορεί να βγάλει σερί κρίσιμα παιχνίδια;
Να είναι θέμα excel, όλη την χρονιά δύσκολο μου φαίνεται. Τι να πω, ίσως τον "ετοιμάζουν' να είναι την επόμενη χρονιά σιδερένιος. :P
Με τον Μπολομπόι πάντως εκτός ροτέιτον ουσιαστικά θα δούμε σήμερα πόσο χρόνο θα πάρει, μακάρι να αρχίσει από σήμερα να αλλάζει αυτό.

0
Fitz

euroleague
Reactions: 406
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Παρ Μάιος 05, 2023 7:50 pm

austerity_blues έγραψε:
Conan1982 έγραψε:

Μπορεί να χρειάζεται διαδικασίες για να φτάσει σε αυτό το σημείο του χρόνου τέτοια εποχή για παράδειγμα. Είναι επίπονα αυτά τα ματς εδώ, λίγα μεν συγκριτικά με το ΝΒΑ ας πούμε, αλλά αν δεν είσαι στο 100% σωματικά, φαινεται.

Πάντως, ακόμα κι αν δεν ισχύει τίποτα τέτοιο, δε θα μου κάνει καμία εντύπωση να παίξει με Bolomboy περισσότερο σήμερα ο κοουτς. Έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά, μπορει να σουτάρει από μέση απόσταση καλά και έχει δυνατότητα να πιάσει λίγο τον Ιτούδη στον ύπνο.

0
assistant

nba
Reactions: 1754
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Μάιος 05, 2023 7:51 pm

τουλουμπα έγραψε:
Παρ Μάιος 05, 2023 4:45 pm
σιγα ρε παιδια μην σφυριξουν τετοια βηματα που εμεις θελαμε 2 μερες για να καταλαβουμε αν εγιναν υστερα απο 500κ ριπλευ
τετοια φαση ουτε ο μυθικος αρτεαγκα που ειχε φετιχ να σφυραει απιθανες παραβιασεις στο τελος και στην ισπανια τον ειχαν δειρει δεν θα το σφυραγε
Πας πολυ πισω με Αρτεαγκα..........ο Λαμονικα ανετα εδινε αντιαθλητικο στο σκριν του Βεζε στο Σλουκα......και καπακια ΄΄Τ΄΄ για να ναι σιγουρος.......

0
Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions: 491
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls

Παρ Μάιος 05, 2023 8:13 pm

Η απολογία του Walkup στον Μπαρτζώκα για το τραγικό λάθος στο Game 3.
Εικόνα

1
1 Εικόνα
jazz thrilos
Reactions:

Παρ Μάιος 05, 2023 8:32 pm

Ήμουν από τους πολύ απαισιόδοξους μετά το break στο Φάληρο και πίστευα ότι κατά μεγάλη πιθανότητα είχαμε αποκλειστεί.

Όμως, μετά τη νίκη μας την Τετάρτη θεωρώ ότι έτσι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση εχουμε ευκαιρια για δευτερη νικη στην πολη και μόνο χαλαροί δεν θα μπούμε απόψε. Δεν αποτελεί καθόλου μαξιλαράκι ασφαλείας το 5ο ματς στο Φάληρο, κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα κερδίσουμε όπως και να'χει. Γι' αυτό πιστεύω ότι ο σκακιστής θα επιδιώξει να κλείσει την σειρά απόψε και θα απαιτήσει από τους παίχτες παιχνίδι υψηλής έντασης.

Ελπίζω να εμφανιστεί ο Κααναν απόψε στο παιχνίδι, θα απλοποιηθεί πολύ το έργο μας αν προσθέσει 3 με 4 τρίποντα ο Ησαΐας.

thory

euroleague
Reactions: 665

Παρ Μάιος 05, 2023 8:39 pm

Παμε ρε θρύλε να το τελειώσουμε σήμερα!!

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7265
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Μάιος 05, 2023 8:56 pm

αντι να νικαμε με 10 βρεθηκαμε και πισω...ρε κανααν προσεχε λιγο μονος σου εισαι..ο φαλ αμυντικα τρυπας σημερα..
ο παπ τι καρφωματαρα εβαλε!με καλο παπ δεν χανουμε!!Το παιχνιδι παει οπως θελουμε παντως λιγο ευστοχια θελει.

0
Dedalos

euroleague
Reactions: 635

Παρ Μάιος 05, 2023 8:59 pm

Μπορεί να νικήσουμε, ποιος ξέρει, αλλά δεν υπάρχει λογική σε αυτό που βλέπουμε στο πρώτο δεκαλεπτο

0
tarp7

allstar
Reactions: 2139

Παρ Μάιος 05, 2023 9:00 pm

Ο κάναν ανύπαρκτος για άλλο ένα παιχνίδι. Ο Ντόρσεϊ το έχει πάρει προσωπικά. Κι ο γουλκαπ ξανά κακός. Ο Μπλάκ άλλη κλάση

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tarp7 την Παρ Μάιος 05, 2023 9:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2022-2023”