Τελικός F4 2023- Olympiacos Piraeus vs Real Madrid

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
austerity_blues
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μάιος 21, 2023 10:28 pm

συναισθηματικά είμαι σε επίπεδα Τελ Αβίβ - Μπανταλόνα. να που εκείνη η ήττα βρήκε και συγκάτοικο στο Νο1. :cry:

δε ξέρω πότε θα ξανάχουμε τέτοια ευκαιρία να πάρουμε τίτλο, παίξαμε απέναντι σε μια γερασμένη ομάδα με σημαντικές απουσίες, έχοντας παίξει το καλύτερο μπάσκετ της σεζόν και με τον MVP της Ευρωλίγκας σε φανταστική ημέρα.

τεράστιο respect σε αυτούς του θρύλους της Ρεάλ και του ευρωπαϊκού μπάσκετ για αυτό που έκαναν (και) σήμερα.

εννοείται δε θα καταδικάσω την ομάδα μου και την προσπάθεια που έκανε, ήλπιζα ότι αυτή η υπέροχη διαδρομή με την καθολική αναγνώριση θα τελείωνε με χάπι εντ αλλά δε συνέβη τελικά.

θα έχει ενδιαφέρον το πώς θα διαχειριστούμε ως οργανισμός αυτή την ήττα, τόσο φέτος όσο και του χρόνου.

jazz thrilos
Reactions:

Κυρ Μάιος 21, 2023 10:29 pm

Coach Periklis έγραψε:
Κυρ Μάιος 21, 2023 10:03 pm
Για μένα τελείωσε και το μπάσκετ μετά το ποδόσφαιρο

Το πιο looser σωματείο στην Ελλάδα

Ένα κάρο χαμένους τελικούς

Ας κρεμάσουν λάβαρο για το Φ4 να χαιρόμαστε

3 λεπτά επιθέσεις στη τύχη
Κάτσε ρε Περικλή, τι λέμε τωρα; Τι looser σωματείο και ειρωνείες για τα λάβαρα που θυμίζουν σαιτς και οπαδούς άλλων ομαδων;;

Μήπως δεν έχει τελειώσει και τόσο πολύ το ποδόσφαιρο μεσα σου και μεταφέρεις μια νοοτροπία "νίκης με κάθε μέσο" και μη ανοχήςστο γεγονος ότι στον αθλητισμό υπάρχουν και οι αποτυχιες;;

Όταν τα παίρναμε με buzzers και τους πιάναμε κορόιδα ήμασταν winners; Νομίζω ότι χρειάζεται νηφαλιοτητα. Εχουμε αποδείξει ως οπαδοί ότι έχουμε εξαιρετικη ικανότητα να γκρεμίζουμε ότι καλό και ελπιδοφόρο χτίζεται με κόπο επειδή χάσαμε ένα ματς εδώ η ένα τρόπαιο εκεί.

Κανείς, μα κανείς δεν δίνει σημασία στο προτσες (που λεγανε και οι μαρξιστες παλια);; Τι να πούνε και οι sixers ή η Βοστωνη;;;; :peace:

Έχουμε χτισει κάτι πολύ σπουδαίο και χρειάζεται στήριξη για να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπασκετ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jazz thrilos την Κυρ Μάιος 21, 2023 10:32 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 522

Κυρ Μάιος 21, 2023 10:30 pm

Rebedierdos έγραψε:
Κυρ Μάιος 21, 2023 10:27 pm
Ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι τίποτα. Αποτυχία 100% για τον ΟΣΦΠ με βάσει όσα έδειξε στην κανονική διάρκεια. Και μάλιστα για δεύτερη διαδοχική χρονιά.
Σε μια Ευρωλίγκα που οι περισσότερες ομάδες δεν βλεποντουσαν όλη τη σεζόν, σε μια Ευρωλίγκα που από το Γενάρη και μετά ένα ήταν το ξεκάθαρο φαβορί και οι άλλοι χιλιόμετρα πισω.
Θεία δίκη θα πούνε μερικοί όπως το πήρε ο ΟΣΦΠ το 2012 έτσι και το έχασε φέτος από μια Ρεάλ τον παπουδων όπως λεγότανε τριγύρω. Από μια Ρεάλ που την έχει κερδίσει δύο φορές φέτος , που της έκανε πλάκα και που ο τελικός θα ήταν σε διψήφια διαφορά.
Πέραν από τον Σάσα τον ισαια και τον Σάκη οι υπολοιποι ήταν παρόντες απόντες.
Τα τρόπαια μένουν , σε δέκα χρόνια κανένας δεν θα θυμάται ποιος επαιξε το καλύτερο μπάσκετ φέτος
Εν κατα κλείδι έτσι είναι!Ειδικά όταν ελεγχεις το ματς αλλά αδυνατείς να σκοτώσεις τον αντίπαλο σου στο τέλος...

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5644
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Μάιος 21, 2023 10:34 pm

Μαχαιρια το σημερινο..το πεταξαμε μονοι μας..δεν επρεπε να φτασουμε ετσι στα τελευταια λεπτα τα λεγαμε.. Ολες οι τελευταιες επιθεσεις ηταν σουτ της απελπισιας και να φυγει η μπαλα απο πανω μας..Ο γιουλ 2 ποντους εβαλε..αλλα χαρισε ενα κυπελο..Κριμα για αυτην την ομαδα που δεν τελειωσε ιδανικα την σεζον αλλα και μπραβο στην ρεαλ που το πηρε παλικαρισια.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3928
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Μάιος 21, 2023 10:38 pm

austerity_blues έγραψε:
συναισθηματικά είμαι σε επίπεδα Τελ Αβίβ - Μπανταλόνα.
καμια σχεση
δεν ηταν καθολου απιθανο να χασει ο σημερινος οσφπ απτην σημερινη ρεαλ
το οτι εχασε εκεινος ο οσφπ απτην μπανταλονα ηταν κατι το απιθανο απιστευτο

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 994
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Μάιος 21, 2023 10:43 pm

Εν μεσω ξενέρας (μεγάλης γιατί πιστεύω οτι ο ΟΣΦΠ θα κάνει χρόνια να ξαναφτάσει τόσο κοντά) να πω πως ο τελικός ήταν απίστευτος. Δυο die hard ομάδες με πνέυμα νικητή που έδωσαν το 101% που είχαν μέχρι το τέλος. Η μπίλια έκατσε απέναντι. Έτσι είναι το μπάσκετ. Είχαμε πει, 50-50 ο τελικός. Έτσι κρίθηκε.

Δεν μπορώ να έχω κανένα παράπονο από τον ΟΣΦΠ για το μπάσκετ που είδα μέχρι και σήμερα. Τα παιδιά τα δώσαν όλα κι αυτό μου φτάνει :obey:

Για την Ρεαλ που διαβάζω για εμπειρία και παλιοσειρά κλπ τις τελευταίες μέρες να πω πως οκ, το έβαλε στο τέλος ο Γιουλ, αλλά ο ΤΑΒΑΡΕΣ είναι ΟΛΗ η Ρεαλ. Τουλάχιστον φέτος. Από τη μια κρίμα να στερεί τον τίτλο από τον ΟΣΦΠ, από την άλλη πάλι κρίμα να μην έχει έναν τίτλο ένας από τους πιο domintant παίκτες της ΕΛ εβερ.

Μέχρι σήμερα και με δείγμα τον περσυνό ημιτελικό είχα μια μικρή αμφιβολία για το μενταλιτυ του Σασα. Πλεον δεν έχω. Το παιδί κουβάλησε την ομάδα στα πολύ δύσκολα, δεν κρύφτηκε ποτέ, και τα έβαλε όταν μετρούσε βγάζοντας 40λεπτο. Real MVP :obey:

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
austerity_blues
Reactions:

Κυρ Μάιος 21, 2023 10:45 pm

τουλουμπα έγραψε:
Κυρ Μάιος 21, 2023 10:38 pm
austerity_blues έγραψε:
συναισθηματικά είμαι σε επίπεδα Τελ Αβίβ - Μπανταλόνα.
καμια σχεση
δεν ηταν καθολου απιθανο να χασει ο σημερινος οσφπ απτην σημερινη ρεαλ
το οτι εχασε εκεινος ο οσφπ απτην μπανταλονα ηταν κατι το απιθανο απιστευτο
δεν υπάρχει "καμία σχέση" όταν μιλάμε για τα συναισθήματα μου, ό,τι θέλω θα νιώθω :D

ο τρόπος που χάθηκε αυτό το τρόπαιο είναι σοκαριστικός, τουλάχιστον για εμένα.

(αύριο θα το δω πιο ψύχραιμα αν δεν έχω πηδήξει από κάνα μπαλκόνι :D )

Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 994
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Μάιος 21, 2023 10:48 pm

jazz thrilos έγραψε:
Coach Periklis έγραψε:

Κάτσε ρε Περικλή, τι λέμε τωρα; Τι looser σωματείο και ειρωνείες για τα λάβαρα που θυμίζουν σαιτς και οπαδούς άλλων ομαδων;;

Μήπως δεν έχει τελειώσει και τόσο πολύ το ποδόσφαιρο μεσα σου και μεταφέρεις μια νοοτροπία "νίκης με κάθε μέσο" και μη ανοχήςστο γεγονος ότι στον αθλητισμό υπάρχουν και οι αποτυχιες;;

Όταν τα παίρναμε με buzzers και τους πιάναμε κορόιδα ήμασταν winners; Νομίζω ότι χρειάζεται νηφαλιοτητα. Εχουμε αποδείξει ως οπαδοί ότι έχουμε εξαιρετικη ικανότητα να γκρεμίζουμε ότι καλό και ελπιδοφόρο χτίζεται με κόπο επειδή χάσαμε ένα ματς εδώ η ένα τρόπαιο εκεί.

Κανείς, μα κανείς δεν δίνει σημασία στο προτσες (που λεγανε και οι μαρξιστες παλια);; Τι να πούνε και οι sixers ή η Βοστωνη;;;; :peace:

Έχουμε χτισει κάτι πολύ σπουδαίο και χρειάζεται στήριξη για να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπασκετ.
Έτσι είναι. Όταν έβαζε το μπαζερ ο Πριντεζης ήταν μάγκικο και σήμερα λουζερ; Δεν πάει έτσι. Σήμερα δεν είδα κανένα choke και νοοτροπία 2ου όπως στους τελικούς του Σφαιρόπουλου πχ

0
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Κυρ Μάιος 21, 2023 10:49 pm

BillyPao έγραψε:
Κυρ Μάιος 21, 2023 10:19 pm
Redfly έγραψε:
Κυρ Μάιος 21, 2023 10:04 pm
Δε πειράζει ομαδάρα. Πήγατε στη γιορτή του μπάσκετ όπου κερδίζει ο ποιο τναυχερός και ψυχολογικά έτοιμος. Η ρεάλ δεν έπρεπε καν να είναι στο φ4 μετά από αυτά που έγιναν στη τελική.

Πάμε τώρα να πάρουμε τη τοπική κούπα μιας και δεν υπάρχει αντίπαλος εντός Ελλάδας εδώ και πολλά χρόνια.
Τα "πολλά χρόνια" είναι 2; Τι διαβάζουμε εδώ μέσα...
Προσωπικά με βάση τα ροστερ των ομάδων στην Α1, πάνω από 10 χρόνια. Άλλες φορές, δυο κλάσεις ανώτεροι άλλες οριακά ανώτεροι εκτός και αν θεωρεί κάποιος την Α1 ανώτερου επιπέδου από την ευρωλίγκα. Πάντως χαίρομαι που πολλοί μη ολυμπακοί είδαν το ματσάκι. Θα στέλνω πάντα λινκ αν ζητάτε όπως έκανα και σήμερα (να στέλνουμε και ένα pm με ευχαριστώ όμως, δε κάνει κακό).

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 641

Κυρ Μάιος 21, 2023 10:50 pm

Τρομερή χρονιά που δυστυχώς δεν την εξαργυρώσαμε. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι όποιος και να έπαιρνε δίκαιο θα ήταν.

Γίναν λάθη στο τέλος με αποκορύφωμα για μένα ότι η επίθεση πριν το καλάθι του Γιουλ κατέληξε σε hook του Φαλ από τα 4 μέτρα.

Συγκινητικός Σάσα , τρομερός Κανααν και πολλές βοήθειες από Μακ Κίσσικ. Δεν πήραμε τίποτα από Σλούκα και Τόμας.

Τι να κάνεις αυτά έχει ο αθλητισμός. Ο Σλούκας ουσιαστικά μας έδωσε την πρόκριση με Φενέρ και ο Τόμας στον ημιτελικό μας πήρε από το χέρι.

Τα τελευταία 2 χρόνια χάθηκε τεράστια ευκαιρία, η απογοήτευση είναι μεγάλη , αλλά τα πέρι παταγώδους αποτυχίας νομίζω ότι είναι τουλάχιστον άστοχα.

Τα επόμενα χρόνια με ενδεχόμενη φυγή Σάσα , με Σλουκα (αν μείνει) και Παπ να μεγαλώνουν μάλλον πάμε για μεταβατική περίοδο.

Το αν όχι φέτος πότε δυστυχώς έχει βάση.

0
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Μάιος 21, 2023 10:50 pm

Είστε σε γενικές γραμμές η καλύτερη ομάδα την τελευταία διετία στην Ευρώπη με τα τυχερά σας (όχι σοβαροί τραυματισμοί) και θα σταματήσετε να βλέπετε μπάσκετ;;;;ε τότε να σας δίνουν την Ευρωλίγκα από τον Οκτώβρη για να βλέπετε την ομάδα σας.Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.Θα μπορούσατε να το είχατε πάρει ,θα μπορούσατε να ειχατε αποκλειστεί από την Φενερ.Με 3 πινελιές πάλι ΦΦ θα πάτε!!!!!Εμείς ξεκινάμε από την αρχή rebuild και πάντα θα ελπίζουμε παρόλο που το τελευταίο μας ευρωπαϊκό ήτανε το 11.

7
7 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2044
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Κυρ Μάιος 21, 2023 10:53 pm

jazz thrilos έγραψε:
Coach Periklis έγραψε:

Κοίταξε , δεκτό σεβαστό αυτό που λες . Τέτοια ώρα τέτοια λόγια

ΑΛΛΑ

έχω χορτάσει από Φ4 και τελικούς με τον Ολυμπιακό. Από κούπες δεν έχω χορτάσει

Ξέρεις τι;

Με τον τρόπο που έχασε απόψε την κούπα ο Ολυμπιακός, ναι για μένα είναι loser .

Είχες 3 λεπτά και έπαιζες μεταξύ 4-6 πόντους διαφορά και έκανε επιθέσεις με τον Γουοκαπ να φοβάται να πάρει σουτ . Ήσουν 78-72 στο 03:00

Ναι δεκτό δεν υπάρχει νηφαλιότητα . Αλλά το αποπανω με τα Φ4 δεν είναι ψέμα....

Δεν βλέπω ποδόσφαιρο εδώ και πολύ καιρό .

Το καταφύγιο μου ήταν ο μπασκετικός Ολυμπιακός. Του είχα τεράστια αγάπη .

Αλλά συγνώμη, δεν αντέχω άλλες πικρές , θα βάλω την ψυχική μου υγεία πάνω από τον Ολυμπιακό

Θέλω ποτό για να ηρεμήσω . Το Λονδίνο ήταν πριν 11 χρόνια. Μετά στα Φ4 και στους τελικούς loser και πικρές

Τέλος πάντων. Τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Καταλαβαινομαστε. Κι εσύ την πικρία μου κι εγώ τη νηφαλιότητα σου

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
BillyPao

allstar
Reactions: 2316
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Μάιος 21, 2023 10:55 pm

Redfly έγραψε:
Κυρ Μάιος 21, 2023 10:49 pm
BillyPao έγραψε:
Κυρ Μάιος 21, 2023 10:19 pm

Τα "πολλά χρόνια" είναι 2; Τι διαβάζουμε εδώ μέσα...
Προσωπικά με βάση τα ροστερ των ομάδων στην Α1, πάνω από 10 χρόνια. Άλλες φορές, δυο κλάσεις ανώτεροι άλλες οριακά ανώτεροι εκτός και αν θεωρεί κάποιος την Α1 ανώτερου επιπέδου από την ευρωλίγκα. Πάντως χαίρομαι που πολλοί μη ολυμπακοί είδαν το ματσάκι. Θα στέλνω πάντα λινκ αν ζητάτε όπως έκανα και σήμερα (να στέλνουμε και ένα pm με ευχαριστώ όμως, δε κάνει κακό).
Εσύ εννοούσες ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει αντίπαλο στην Α1 τα τελευταία πολλά χρόνια, κάτι που δεν ισχύει. Και όχι, δεν είδα το παιχνίδι, έχω περίπολο.

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1733
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Μάιος 21, 2023 10:56 pm

Δεν χρειάζεται να τα ισοπεδώνουμε οκά μάγκες, είναι άδικο για αυτά που έχουν κάνει φέτος τα παιδιά. Είναι τελικός, λογικό να φτάσει στο τελευταίο σουτ κάποιος το βάζει κάποιος το χάνει. Έτσι είναι το μπάσκετ. Η Ρεάλ είχε λιγότερο άγχος γιατί και να το χάνανε κλαιν έχουν χορτάσει. Οι δικοί μας αγχώθηκαν στο τέλος γιατί όντως το θελανε πολύ. Θες και λίγο τύχη σ αυτά τα ματς τι να κάνουμε. Αυτό είναι το δέντρο κατά τη γνώμη μου. Το δασος είναι ότι με πενιχρά μέσα καταφέραμε να φέρουμε στα όρια της μια ομάδα με απίστευτο μπατζετ και βαθύ ρόστερ ( δείτε ποιοι λείπουν) και το ποδόσφαιρο να τσοντάρει όσο θέλουν βασικά. Και φυσικά συνεχίζουμε να κρατιόμαστε ψηλά.

0
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Κυρ Μάιος 21, 2023 10:59 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Μάιος 21, 2023 10:34 pm
Μαχαιρια το σημερινο..το πεταξαμε μονοι μας..δεν επρεπε να φτασουμε ετσι στα τελευταια λεπτα τα λεγαμε.. Ολες οι τελευταιες επιθεσεις ηταν σουτ της απελπισιας και να φυγει η μπαλα απο πανω μας..Ο γιουλ 2 ποντους εβαλε..αλλα χαρισε ενα κυπελο..Κριμα για αυτην την ομαδα που δεν τελειωσε ιδανικα την σεζον αλλα και μπραβο στην ρεαλ που το πηρε παλικαρισια.
Θα σου πω πως το βλέπω και εγώ φίλε. Γενικά έχω πάντα παράπονα από τη διοίκηση για την απουσία στήριξης του ροστερ, όπου για μία ή δύο το πολύ μεταγραφές θεωρούσα ότι χάναμε κούπες. Καλή ώρα η περσινή χρονιά, όπου αν αντι χασαν είχαμε κάτι άλλο θα πήγαινε με περισσότερες πιθανότητες. Φέτος όμως, δεν ένοιωσα ότι χάσαμε από έλλειψη στη στελέχωση. Πρώτοι βγήκαμε στην rs, και δεν είχαμε τραυματισμούς οπότε , θες γιατί μας έκατσε , θες για κάτι άλλο, ο τελικός ήταν δίκαιος. Η ρεαλ είχε ελλείψεις, αλλά σε τελικό όπου το ροτεισον κλείνει , δε νομίζω να έπαιζε λιγότερο πχ ο ταβαρες, μη σου πω ότι θα έπαιζαν λιγότερο οι γερολυκοι και θα ήταν άλλο ματς. Οπότε φέτος κάναμε ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει, στη πιο δύσκολη el, και πήγαμε μέχρι τελικό όπου χάθηκε στον πόντο. Ας είμαστε μάγκες του χρόνου να πάμε ακόμα καλύτερα , όπως έγινε φέτος. ΄Δύο πόντους βελτίωση χρειαζόμαστε δεν είναι και δύσκολο.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2022-2023”