Περιστέρι winmasters - Νέα και Μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
PeristeriBCfan

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant-Kawhi Leonard
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 20, 2023 6:18 pm

Αναμενόμενη η ανακοίνωση,η οποία σε μέσες άκρες ήταν αρκετά "κόσμια" κι ήπια.

Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε κι πολύ πολύ την οποία κατάσταση, ξέρουμε την σχέση ΟΣΦΠ-Σπανουλη που είναι απόλυτα εύλογο να έχει γερούς δεσμούς,απλά οκ, ο κοουτς Σπαν πρέπει να είναι λιγάκι πιο τυπικός κι να μην βγάζει μια αίσθηση ότι μας κάνει χάρη που κοουτσάρει τον ΓΣΠ

Favorite players: Kobe Bean Bryant
austerity_blues
Reactions:

Τρί Ιουν 20, 2023 6:38 pm

PeristeriBCfan έγραψε:
Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε κι πολύ πολύ την οποία κατάσταση, ξέρουμε την σχέση ΟΣΦΠ-Σπανουλη που είναι απόλυτα εύλογο να έχει γερούς δεσμούς,απλά οκ, ο κοουτς Σπαν πρέπει να είναι λιγάκι πιο τυπικός κι να μην βγάζει μια αίσθηση ότι μας κάνει χάρη που κοουτσάρει τον ΓΣΠ
σε αυτό συμφωνώ, γενικά όλο αυτό το πράγμα με το 'Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη" και οι συνεχείς αναφορές από όλους για το πότε θα φύγει από εκεί για να πάει σε μεγαλύτερη ομάδα δεν είναι ωραίες.

πάντως δε πήγε στη φιέστα του Ολυμπιακού αλλά στα γενέθλια του Μπαφέ την προηγούμενη ημέρα αν δε κάνω λάθος.

Άβαταρ μέλους
benchwarmer

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench

Τρί Ιουν 20, 2023 7:02 pm

Την ανακοίνωση ως ανακοίνωση δεν ξέρω πόσο νόημα έχει να την σχολιάσει κάποιος.

Ως γεγονός όμως ακόμα και εμένα δεν μου άρεσε, και πολύ περισσότερο δεν θα μου άρεσε αν ήμουν φίλαθλος του ίδιου του Περιστερίου.
Όχι φυσικά ότι έχει κανείς να προσέξει κάτι στον Σπανούλη για την δουλειά του, πρώτον ήταν 100% η αιτία που ανέβηκε ένα λέβελ το Περιστέρι στους παίκτες που κατάφερε να προσεγγίσει, αλλά και δεύτερον ήταν η παρουσία του άκρως επιτυχημένη, ενώ έφτασε πολύ πιο κοντά στο να πάρει ματς και από τον ίδιο τον Ολυμπιακό από ότι έφτασαν ομάδες Ευρωλίγκας.

Άβαταρ μέλους
PeristeriBCfan

euroleague
Reactions:

Τρί Ιουν 20, 2023 7:11 pm

austerity_blues έγραψε:
Τρί Ιουν 20, 2023 6:38 pm
PeristeriBCfan έγραψε:
σε αυτό συμφωνώ, γενικά όλο αυτό το πράγμα με το 'Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη" και οι συνεχείς αναφορές από όλους για το πότε θα φύγει από εκεί για να πάει σε μεγαλύτερη ομάδα δεν είναι ωραίες.

πάντως δε πήγε στη φιέστα του Ολυμπιακού αλλά στα γενέθλια του Μπαφέ την προηγούμενη ημέρα αν δε κάνω λάθος.
Ειδικά στις νίκες, σχεδόν σε κάθε τίτλο έβλεπες το "Περιστέρι του Σπανούλη",ενώ στις ήττες σκέτο το Περιστερι.Anyway, καλύτερα να κάνουμε focus στο αγωνιστικό κομμάτι, όπου ο ΓΣΠ ανακοίνωσε την πρώτη του ανανέωση (Πουλιανιτης έως 2025) παρά σε ανούσια εξωαγωνιστικά "περιστατικα"

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Τρί Ιουν 20, 2023 7:41 pm

Αχρειαστη ανακοινωση κατ'εμε . το περιστερι,υπο τις οδηγιες του σπανουλη εκανε μια αξιοπρεπεστατη σεζον , βγαινει ευρωπη και εφερε χαρη και στον σπαν καποιους παικτες που υπο αλλες συνθηκες ισως και να μην ερχονταν. απο εκει και περα το οτι ο σπανουλης απο τα ΜΜΕ εχει περαστει ως ο σταρ της ομαδας ειναι λαθος αφου σταρ της ομαδας ειναι οι παικτες, ετσι τουλαχιστον το βλεπω εγω . Το οτι βρεθηκε στη γιορτη γενεθλιων του μπαφε επισης δεν ειναι φαουλ αφου υπηρξαν φιλοι και συνεργατεςγια χρονια και για τον μπαφε ολοι οι μπασκετανθρωποι μιλανε με τα καλυτερα λογια , φαουλ θα ηταν να μην πηγαινε ο σπαν ιδιαιτερα αν σκεφτουμε και την περιπετεια υγειας που περασε ο ανθρωπος .

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 20, 2023 7:57 pm

Στο «βιζαβί» πρέπει να λέγονται τα παράπονα!

Υ.Γ.
Τὰ ἐν οἴκῳ μὴ ἐν δήμῳ.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Ιουν 20, 2023 8:00 pm

Προσωπικα δεν καταλαβαινω προς τι τοσος ντορος..ο σπαν μεθυσμενος ειπε ενα συνθημα για τον σασα και ισως ειπε κανα συνθημα για ολυμπιακο?Δεν το εχω δει αλλα υποθετω οτι αυτο συνεβει.. Οπως και να το κανουμε ο Σπαν χαρη κανει στο περιστερι αν το δεις καθαρα αντικειμενικα,τεραστιο μεγεθος ο σπαν και ο λογος που ολοι φετος ακομα και απο ευρωπη ακουνε το ονομα του περιστεριου.. Δεν το λεω να προκαλεσω οσους ειναι φιλαθλοι της κατα τα αλλα συμπαθεστατης ομαδας αλλα η πραγματικοτητα αυτη ειναι.

Ποιος θα χασει αν φυγει ο σπαν? Ηδη ο μπιλης λενε θα παει σε ομαδα ευρωλιγκας σημερα.. Εγω θα ηθελα να παιζει ο αντεντοκουμπο στον ολυμπιακο και ας ηταν καθε βραδυ και οργανωνε την κερκιδα του μιλγουοκι..λεμε τωρα :lol:

Εκει που μετραει ο σπαν ηταν απολυτος επαγγελματιας και κοντεψε να μας κερδισει..αν θυμαμαι καλα με μπαζερ μπιτερ του σασα εχασε.Δηλαδη τωρα που θα του κανουμε αφιερωμα και θα του κρεμασουμε την φανελα να μην ερθει?

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Ιουν 20, 2023 8:30 pm

shaq7 έγραψε:
Προσωπικα δεν καταλαβαινω προς τι τοσος ντορος..ο σπαν μεθυσμενος ειπε ενα συνθημα για τον σασα και ισως ειπε κανα συνθημα για ολυμπιακο?Δεν το εχω δει αλλα υποθετω οτι αυτο συνεβει.. Οπως και να το κανουμε ο Σπαν χαρη κανει στο περιστερι αν το δεις καθαρα αντικειμενικα,τεραστιο μεγεθος ο σπαν και ο λογος που ολοι φετος ακομα και απο ευρωπη ακουνε το ονομα του περιστεριου.. Δεν το λεω να προκαλεσω οσους ειναι φιλαθλοι της κατα τα αλλα συμπαθεστατης ομαδας αλλα η πραγματικοτητα αυτη ειναι.
Και χάρη να τους κάνει, δεν χρειάζεται να φέρεται σα να τους κάνει χάρη.
shaq7 έγραψε:
Εκει που μετραει ο σπαν ηταν απολυτος επαγγελματιας και κοντεψε να μας κερδισει..αν θυμαμαι καλα με μπαζερ μπιτερ του σασα εχασε.Δηλαδη τωρα που θα του κανουμε αφιερωμα και θα του κρεμασουμε την φανελα να μην ερθει?
Ναι δεν έκατσε να χάσει, αυτό έλειπε. Και το τελευταίο ποιντ είναι άκυρο.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Τετ Ιουν 21, 2023 12:24 pm

Μου κάνει εντύπωση πάντως που μετά από μια επιτυχημένη χρονιά το Περιστέρι κάνεις τόσες μαζικές προσθαφαιρέσεις. Και χωρίς μάλιστα να πει κανείς ότι φαίνεται να ανεβάζει τρομερά το μπάτζετ ή τον πήχη ώστε να δικαιολογούνται.

Από ξένους έχουν αποχαιρετήσει όλοι σχεδόν (έφυγε και ο Radanov και ο Hummer που πάει Ιαπωνία). Για Francisco μάλλον είναι απίθανο να μείνει ειδικά αν ακούγεται ενδιαφέρον ακόμα και από ομάδες της Euroleague, και για Denmon επίσης αρκετά αμφίβολο όπως φαίνεται. Από Έλληνες πέρα από τους πιτσιρικάδες οι μόνοι με συμβόλαιο για του χρόνου είναι ο Πουλιανίτης και ο Κασελάκης. Μωραϊτης πάει ΠΑΟ όπως ακούγεται, Περσίδης χαιρετάει και ο Χουγκάζ ήταν δανεικός (βέβαια δεν νομίζω να συνεχίσει στον ΠΑΟ).

Πάντως οι κινήσεις που γίνονται είναι στοχευμένες, με παίκτες που έχουν εμπειρία από Ελλάδα. Ακόμα και ο Μποχωρίδης αν κλείσει νομίζω είναι μια χαρά κίνηση Έλληνα αν έχει μπροστά του τον Williams. Ένας Ελληνικός κορμός δηλαδή με Κασελάκη, Μποχωρίδη, Πουλιανίτη, Μήτρου-Λονγκ, Ζούγρη (σαν τρίτος ψηλός) και έναν παίκτη ακόμα στο 3 ή στο 4 δεν είναι άσχημος, και χωρίς να γίνει κάποια μεγάλη οικονομική υπέρβαση. Αν παίξει πάντως Eurocup χρειάζεται ακόμα είτε έναν έβδομο φτηνό ξένο είτε έναν Έλληνα.

AlexD

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τετ Ιουν 21, 2023 3:30 pm

Ο Ζούγρης πάντως με τρέλανε φέτος με το θράσος του. Φαντάζομαι σιγά σιγά ίσως μπορεί να δίνει παραπάνω πράγματα όποτε χρειαστεί.

Από την ώρα που έχασε τους βασικούς πυλώνες μετά έπρεπε να σχεδιάσει την ομάδα αλλιώς. Λένε ότι θα μείνει ελεύθερος ο Χουγκαζ οπότε αν του κάνει του κόουτς όντως φαντάζομαι θα μείνει έτσι ή αλλιώς.

Θέλει, φαντάζομαι, άλλον έναν παίχτη με ατομική δημιουργία και σκορ πάντως όπως και να χει. Το Φρανσίσκο και Μπιλαν πρέπει κάπως να καλυφθεί και δεν νομίζω να είναι με μακροπρόθεσμο πλάνο για παραγωγή σκορ μέσα από συνεργασίες χωρίς χαρισματικούς σκόρερ.

Άβαταρ μέλους
PeristeriBCfan

euroleague
Reactions:

Πέμ Ιουν 22, 2023 9:08 pm

Σωρεία ονομάτων ακούστηκαν σήμερα για τον ΓΣΠ. Για την περιφέρεια ακούγονται το όνομα του Τζο Ραγκλαντ κι Τζειλεν Χαντς μαζί με τον Μποχωριδη,ενώ για τους ψηλούς το νέο όνομα είναι αυτό του Ίθαν Χαπ.

Εντωμεταξυ το σκεπτικό είναι να έρθει κι ο Έλις, οπότε το δίδυμο να είναι Happ-Ellis. Εάν είναι έτσι η κατάσταση, απορώ γιατί δεν δόθηκαν λεφτά στο να παραμείνει ο Bilan...

AlexD

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Πέμ Ιουν 22, 2023 9:15 pm

PeristeriBCfan έγραψε:
Σωρεία ονομάτων ακούστηκαν σήμερα για τον ΓΣΠ. Για την περιφέρεια ακούγονται το όνομα του Τζο Ραγκλαντ κι Τζειλεν Χαντς μαζί με τον Μποχωριδη,ενώ για τους ψηλούς το νέο όνομα είναι αυτό του Ίθαν Χαπ.

Εντωμεταξυ το σκεπτικό είναι να έρθει κι ο Έλις, οπότε το δίδυμο να είναι Happ-Ellis. Εάν είναι έτσι η κατάσταση, απορώ γιατί δεν δόθηκαν λεφτά στο να παραμείνει ο Bilan...
"Βόμβα", χαρακτήρισε το hoops το ενδεχόμενο Μποχωριδη :obey:

Ίθαν Χαπ έχω μια αδυναμία και απ' έξω θα ήθελα να τον βλέπω στην Α1. Τώρα πόσο χρήσιμος θα καταλήξει να είναι μένει να φανεί.
Το κούμπωμα πάντως δεν είναι κακό, είναι;

Άβαταρ μέλους
PeristeriBCfan

euroleague
Reactions:

Πέμ Ιουν 22, 2023 9:29 pm

AlexD έγραψε:
Πέμ Ιουν 22, 2023 9:15 pm
PeristeriBCfan έγραψε:

"Βόμβα", χαρακτήρισε το hoops το ενδεχόμενο Μποχωριδη :obey:

Ίθαν Χαπ έχω μια αδυναμία και απ' έξω θα ήθελα να τον βλέπω στην Α1. Τώρα πόσο χρήσιμος θα καταλήξει να είναι μένει να φανεί.
Το κούμπωμα πάντως δεν είναι κακό, είναι;
Βόμβα από τις λίγες,τι να λέμε τώρα :peace: :roofl:

Καλό φιτ ι Χαπ κι σε καλή ηλικία είναι,απλά όπως έχω ξαναγράψει δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έμεινε κάποιος από τους πυλώνες της φετινής ομάδας.Anyway,ας δούμε πως θα φτιαχτεί οριστικά το ρόστερ πρωτα

Άβαταρ μέλους
megapoxy

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Henry Turner
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Sacramento Kings

Παρ Ιουν 23, 2023 12:03 pm

Ανακοινώθηκε ο Ράγκλαντ.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρ Ιουν 23, 2023 12:19 pm

PeristeriBCfan έγραψε:
Πέμ Ιουν 22, 2023 9:29 pm
[
Καλό φιτ ι Χαπ κι σε καλή ηλικία είναι,απλά όπως έχω ξαναγράψει δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έμεινε κάποιος από τους πυλώνες της φετινής ομάδας.
προφανως είχαν καλυτερες προτάσεις ή τους χρωστάνε λεφτά

Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περιστέρι”