2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 369
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω που το έχεις δει, εγώ επειδή τυχαίνει και παρακολουθώ το Portland και τον είχα δει και στο SA, δε σουτάρει. Ίσως τυχαίνει να παίρνει κάποια λίγα που φαίνονται στα highlights, αλλά σε καμία περίπτωση δε λες πως στηρίζεσαι στο σουτ του. Δυνατός αμυντικός, καλός στο PnR, αυτά. Όπως και να έχει πάντως, θεωρώ πως έχει αξία η τιμή του για ΝΒΑ, οπότε δε νομίζω να απασχολήσει.JohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Ιουν 28, 2023 3:14 pmΟ Eubanks έχει σουτ πάντως, μια χαρά κι ολας. Απίστευτο σουτ έχει επίσης και ο Garza από ΝΒΑ, όπως και ο Μπιτατζε. Και ο Πουαριε έχει καλό σουτακι.Fitz έγραψε: ↑Τετ Ιουν 28, 2023 3:12 pm
Η πρόβλεψή μου είναι (και ο τρόπος που θα σκεφτόμουν αν έκανα εγώ τη στελέχωση) πως ο Αταμάν θέλει μίνιμουμ ένα αξιοπρεπές midrange σουτ από τον ψηλό που λείπει. ΑΝ έχει τρίποντο, ακόμα καλύτερα. Άρα δεν πιστεύω ότι κοιτάμε άσουτο πάικτη εκεί, τύπου Eubanks. Ο Παπαγιάννης ταιριάζει γάντι σε αυτό.
Η ποικιλία είναι μεγάλο πράγμα στα διαφορετικά παντρέματα που μπορεί να κάνει στις 5αδες. Παίκτης που σκρινάρει και μένει έξω, τραβάει τον αντίπαλο αμυντικό ψηλό έξω και ανοίγουν άλλες επιλογές όταν τρέχεις την επίθεση.
Ωραία θα ταίριαζε και ο Motiejunas παρεμπιτόντως στην περίπτωση που φύγει ο Παπατζον.
0
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
Η ομάδα με την υπογραφή Λεσορτ, χρειάζεται πικ εν ρολ γκαρντ, πας φιρστ, για να αξιοποιηθεί καλά ο Γάλλος αλλά και ο Κώστας, καθώς και αυτός το ίδιο επιθετικό παιχνίδι έχει, πικ εν ρολ και πάνω απο την στεφανη. Βέβαια ο Λεσορτ έχει και αλλά πράγματα στο επιθετικό παιχνίδι, αλλά δεν θέλω να σταθώ εκεί.
Στο 5 σε περίπτωση παραμονής Παπαγιαννη, τον θέλω δίδυμο με Σανλι. Το γράφω και το ξαναγράφω. Μαζί ταυτόχρονα πρέπει να παίζουν αυτά τα παιδιά.
Και ο Χεζονια στο 4 μαζί με Λεσορτ. Τα υπόλοιπα 4αρια μας θα είναι ο Αγραβάνης.
Ο Μαντζουκας προβλέπεται για το 3, μαζί με Παπαπετρου;
Και ο Μητογλου, απο του χρόνου.
Στο 5 σε περίπτωση παραμονής Παπαγιαννη, τον θέλω δίδυμο με Σανλι. Το γράφω και το ξαναγράφω. Μαζί ταυτόχρονα πρέπει να παίζουν αυτά τα παιδιά.
0
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Χεζονια θα φυγει απο Ρεαλ για να παιζει εδω στο 4? Και ο Μαντζουκας που δεν μπορει να ντριμπλαρει θα παει στο 3? Δηλαδη θα κανει σκριν ο Μαριο που εχει παιχνιδι με την μπαλα, στον Μαντζουκα που δεν μπορει καθολου?Phys87 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 28, 2023 3:48 pmΗ ομάδα με την υπογραφή Λεσορτ, χρειάζεται πικ εν ρολ γκαρντ, πας φιρστ, για να αξιοποιηθεί καλά ο Γάλλος αλλά και ο Κώστας, καθώς και αυτός το ίδιο επιθετικό παιχνίδι έχει, πικ εν ρολ και πάνω απο την στεφανη. Βέβαια ο Λεσορτ έχει και αλλά πράγματα στο επιθετικό παιχνίδι, αλλά δεν θέλω να σταθώ εκεί.
Αν ερθει ο Μαριο θα ειναι για το 3. Ο Μαντζουκας μονο στο 4, αλλιως δεν μπορει να βοηθησει. Σανλι-Παπαγιαννης ταυτοχρονα? Ποσα σεντερ θα παρουμε 4? Ή προτεινεις μια ομαδα με 4 σεντερ και κανενα 4αρι αφου ο Μαριο που ειναι 3 τον βαζεις 4 και τον Μαντζουκα που ειναι 4 τον βαζεις 3?
Αν εχουμε τοσα λεφτα και τα χαλασουμε για τετοια ζητω που καηκαμε. Αν και δεν υπαρχει ουτε 1 στο μυριο να γινει αυτο που λες.
0
Προσωπικά δεν πολυκαίγομαι για Χεζόνια. Με 2 εκ. κιόλας θα έλεγα με τίποτα και πιστεύω ότι και ο Αταμάν δεν ενδιαφέρεται αν ο Μάριο είναι Παναθηναϊκάρας ή το αγαπημένο παιδί της εξέδρας ή του προέδρου. Εκτός κι αν κάνει ένα βηματάκι πίσω να πάρει κι ο Γιαννακόπουλος αυτό που θέλει μια που εκείνος βάζει τα λεφτά του από τη στιγμή που δεν του χαλάει κιόλας τον σχεδιασμό. Αλλά μέχρι εκεί. Μην παρεξηθηθώ, δεν είναι κακός παίχτης ο Χεζόνια, απλώς δεν θα τα βάψω και μαύρα αν δε γίνει το deal.
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν μπορώ να κάνω την ίδια συζήτηση ξανά για Μαντζουκα. Τον βλέπω στο 3 και μόνο, όπως και τον Παπαπετρου.Tracy Mac έγραψε: ↑Τετ Ιουν 28, 2023 3:52 pmΟ Χεζονια θα φυγει απο Ρεαλ για να παιζει εδω στο 4? Και ο Μαντζουκας που δεν μπορει να ντριμπλαρει θα παει στο 3? Δηλαδη θα κανει σκριν ο Μαριο που εχει παιχνιδι με την μπαλα, στον Μαντζουκα που δεν μπορει καθολου?Phys87 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 28, 2023 3:48 pmΗ ομάδα με την υπογραφή Λεσορτ, χρειάζεται πικ εν ρολ γκαρντ, πας φιρστ, για να αξιοποιηθεί καλά ο Γάλλος αλλά και ο Κώστας, καθώς και αυτός το ίδιο επιθετικό παιχνίδι έχει, πικ εν ρολ και πάνω απο την στεφανη. Βέβαια ο Λεσορτ έχει και αλλά πράγματα στο επιθετικό παιχνίδι, αλλά δεν θέλω να σταθώ εκεί.
Αν ερθει ο Μαριο θα ειναι για το 3. Ο Μαντζουκας μονο στο 4, αλλιως δεν μπορει να βοηθησει. Σανλι-Παπαγιαννης ταυτοχρονα? Ποσα σεντερ θα παρουμε 4? Ή προτεινεις μια ομαδα με 4 σεντερ και κανενα 4αρι αφου ο Μαριο που ειναι 3 τον βαζεις 4 και τον Μαντζουκα που ειναι 4 τον βαζεις 3?
Αν εχουμε τοσα λεφτα και τα χαλασουμε για τετοια ζητω που καηκαμε. Αν και δεν υπαρχει ουτε 1 στο μυριο να γινει αυτο που λες.
Και τον Χεζονια στο 4 και μόνο. Είπα την άποψη μου, είπες την δική σου, οκ.
Να απαξιώνεις όμως την άποψη του άλλου με τέτοιο τρόπο, θα σε φωνάζω ειδήμων! Μπασκετικό ειδήμων.
0
-
- Reactions: 465
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
5
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Μακάρι, αλλά έχει συμβόλαιο νομίζω, φαντάζομαι ως αντί-Παντερ.WeRuleThisLand έγραψε: ↑Τετ Ιουν 28, 2023 4:11 pmΜια είδηση που έμαθα για την ομάδα σας αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει είναι ότι ο μεγάλος στόχος του Αταμάν είναι από Αμερική μερια και είναι ο κορκμαζ
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3958
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ο αταμαν δεν πολυθελει τον παπαπετρου τον παιρνουμε επειδη ειναι ελληνας αλλιως θα ηταν απιθανο να ερθειtaurus13 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 28, 2023 4:14 pmΘυμάμαι εκείνες τις μέρες που που λέγανε ότι τρακάρει ο Χεζόνια με τον Παπαπέτρου και δεν μπορούν να παίζουν και οι δύο μαζί...και τελικά προτιμήσαμε τον αρχηγό μας...λέτε να τα ξαναζήσουμε αυτά ή έβαλαν μυαλό τα παιδιά?Ευτυχώς υπάρχει κι ένας Αταμάν τώρα...
φανταζομαι θα εχουν γινει οι σχετικες εξηγησεις και στους 2 για το τι θελει ο αταμαν
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3958
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ο παπαγιαννης τι απειλη και για ποιον ειναι?Αμαν Αμαν έγραψε: ↑Τετ Ιουν 28, 2023 4:24 pmΧεζονια μαζι με μαντζουκα στα λιγα λεπτα που ο πρωτος θα παιζει 3αρι κι ο μαντζουκας 4αρι. 15-20 λεπτα ο παπαπετρου στο 3, μαζι και ενα g/f. Και παπαγιαννης και κλεισαμε μια χαρα με απειλη απο παντου. Διαφωνω στο pass first pg, o lessort εκανε φετος την καλυτερη του χωρις τετοιο γκαρντ, ακομα κι ο χαμηλου επιπεδου μανταρ δεν ειναι τετοιος. Και μαλιστα με παιχτες που θελουν ωρα τη μπαλα στα χερια. Καλα το να παιξει 4αρι ο λεσορτ το θεωρω αστειο, δεν εχει ουτε τριπλα, ουτε σουτ, ουτε τπτ. Ειναι ο κλασσικος αθλητικος ψηλος,οχι τοσο αμπαλος οσο ο χολ της μονακο, αλλα και καμια σχεση με οτι ηταν ο λασμε πχ.
1
1

Ε, ακόμα καλύτερα για τον Αταμάν. Δεν θα παίζει και ενάντια στην παλιά του ομάδα που είναι και επίτιμος! Άντε και ένα παιχνίδι στη Φενέρ. Εξάλλου και το final 4 έγινε ήδη Κωνσταντινούπολη οπότε δε μας νοιάζει πλέον

0