2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3966
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιούλ 01, 2023 6:52 pm

jazz thrilos έγραψε:
Σάβ Ιούλ 01, 2023 6:49 pm

Εντωμεταξύ ο Σλουκας υπογράφει στην Φενερ λένε οι Σέρβοι. Λετε;; Δεν πιστεύω με τίποτα ότι ο Κώστας θα υπέγραφε στους Τούρκους πριν καν συναντηθεί με τους προέδρους μας. Αλλα...για κάτσε λίγο...δεν έχει ξαναγίνει αυτο;;;
αν αληθευει αυτο που εγραψαν οι ισπανοι και η προταση θα ειναι 1.5 εκατ τον χρονο καλυτερα να το ακυρωσουν και πανε για μπυρες

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Ιούλ 01, 2023 6:53 pm

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Ιούλ 01, 2023 6:19 pm
shaq7 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 01, 2023 6:17 pm
Εγώ θεωρώ πως αν φύγει ο Σλούκας και δεν έρθει ο ντορσει θα πάμε με 8 ξένους όπως θα πάει και ο Παο. Δεν πιστεύω ότι θα πάμε με τίποτα κατσαπλιάδες Έλληνες μόνο και μόνο για το διαβατήριο ..και εκτός του ντορσει δεν υπάρχει άλλος επιπέδου Ευρωλίγκα
νικ καλαθης
Έ, όχι και κατσαπλιάς ο Νικ.
Τώρα, πλέον, είναι ανθυποκατσαπλιάς!

2
2 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 01, 2023 6:59 pm

Αμαν Αμαν έγραψε:
Σάβ Ιούλ 01, 2023 6:56 pm
AlexD έγραψε:
Σάβ Ιούλ 01, 2023 6:52 pm

Μια χαρά τους βλέπω μεταξύτονε σε όλα τα πιθανά σχήματα.
γκος με γουόκαπ; σαν παναθηναϊκός μακάρι να έχετε αυτό το σχήμα όσο περισσότερο γίνεται ταυτόχρονα στο παρκέ όταν παίζουμε αντίπαλοι.
Ακόμα και αυτό, ναι. Δεν έχετε καταλάβει τι σας περιμένει με Γκος (και οι μεν και οι δε) :twisted:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5675
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 01, 2023 7:03 pm

Πάντως πλέον φεύγει ο σασα από την πρώτη 5δα όποτε αναγκαστικά θα αλλάξει.. ένα θέμα του σλουκα λύνεται .. Εντωμεταξύ και τον μιλου τον βλέπω να παίζει πολύ περισσότερο από τον φαλ ..

Όποτε έχει ψωμί η υπόθεση πλέον για το ροστερακι του χρόνου

Αν δεν πάρουμε μιροτιτς βλέπω να χαιρετάνε και τον κανααν

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Σάβ Ιούλ 01, 2023 7:05 pm

Να το πω; Θα το πω

Εμένα δεν με τρελαίνει ο Μιροτιτς, θυμάμαι την εμφάνιση του στον ημιτελικό του F4 και απελπίζομαι. Πολύ σοφτ, πολύ μέτριος, πολλά λεφτά. Όχι τυχαία η Μπαρτσελόνα τον διώχνει, οχι του προτείνει να μείνει με λιγότερα, τον διώχνει. Δεν ξέρω τι κίνητρο μπορεί να έχει στα 32 του και αν αξίζει να του δώσει ο Ολυμπιακός τα λεφτά που ακούγονται.

Όμως

Για να είμαι ειλικρινής και το μπάσκετ του Σάρας δεν ευνόησε ποτέ τον Μιροτιτς, πότε δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό ούτε η υπόλοιπη ομάδα. Δεν ειναι καθόλου απίθανο στο μπάσκετ του Μπαρτζωκα να δούμε άλλο παίκτη, σίγουρα στα καλά του είναι στους καλύτερους της διοργάνωσης.

Δύσκολη απόφαση αγωνιστικά αν και εύκολη επικοινωνιακά

1
1 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
AlexD

nba

Σάβ Ιούλ 01, 2023 7:08 pm

Ο Μίροτιτς στα καλά του θα βγει χαλαρά mvp μακριά από τον δεύτερο και το σοφτ που λέμε δεν με ανησυχεί. Αλλά κατά τα άλλα και εγώ αυτό λέω, ας σπάσουμε αυτό το ποσό στα δύο.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Ιούλ 01, 2023 7:15 pm

ο μιροτιτς με τον σαρα που επαιζε καταστροφικο μπασκετ καταφερνε να κανει τρελα νουμερα..ενω ο σαρας τον ειχε μονο να ποσταρει!

με τον μπαρτζωκα θα βγει mvp και θα κανει καλυτερη χρονια ακομα και απο σασα..εδω θα μαστε και θα το δουμε αν τυχον και γινει το θαυμα να δωσουν 2.5εκ οι αφοι σε ξενο..Θα λεγα οτι θα σηκωσει και κουπα αλλα περιμενω να δω και τι θα γινει με τον σλουκα.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Σάβ Ιούλ 01, 2023 7:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Αμαν Αμαν έγραψε:
Σάβ Ιούλ 01, 2023 6:49 pm
assistant77 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 01, 2023 6:46 pm

Α) ο Κουριτς μολις χθες υπεγραψε στο Καζαν κι εμεις δεν εχουμε τη δυνατοτητα να σπαμε το συμβολαιο οποιουδηποτε παιχτη--οποιαδηποτε στιγμη........
Β)Μπεντιλ ρε φιλε;;;;;;;;;Μπεντιλ;;;;;;;;τελος παντων το προσπερναω γιατι ειχαμε μεγαλη αναγκη μια γερη δοση γελιου σε μια δυσκολη μερα σαν τη σημερινη........
άνοιγει το γήπεδο ο μπέντιλ με το καλό μακρινό του σουτ και παίζει και άμυνα που λογικά αυτή θα είναι η σύνταγη του μπαρτζώκα του χρόνου.
αντί του κούριτς θα μπορούσε να είναι ο μπάρον πχ
Ο Μπαρον εχει συμβολαιο(πλουσιοπαροχο)στην Αρμανι και δεν εχουμε τη δυνατοτητα να το σπασουμε........
Ο Μπεντιλ ανοιγει τα γηπεδα με κομπρεσερ.........περα απ την πλακα τιμιος παιχτης,σεβομαι τη βελτιωση που εχει δειξει αλλα δεν ειναι για επιπεδο ομαδας φαιναλ--4

2
2 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 950

Σάβ Ιούλ 01, 2023 7:21 pm

ο βεζε επαιρνε 1,5 και ο πητερς ενα 900 αρι οπως λενε με 2,4 Μ δεν μπορεις να φερεις ενα τριαροτεσσαρι κι ενα τεσσαροπενταρι πολυ καλα ? λεω εγω τωρα εντελως μπακαλιστικα

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Ιούλ 01, 2023 7:24 pm

και ο μισιτς πηγε ΝΒΑ,δεν παιζει να αφησουν κλαιμπερν τωρα

1
1 Εικόνα
AlexD

nba

Σάβ Ιούλ 01, 2023 7:25 pm

shaq7 έγραψε:
ο μιροτιτς με τον σαρα που επαιζε καταστροφικο μπασκετ καταφερνε να κανει τρελα νουμερα..ενω ο σαρας τον ειχε μονο να ποσταρει!

με τον μπαρτζωκα θα βγει mvp και θα κανει καλυτερη χρονια ακομα και απο σασα..εδω θα μαστε και θα το δουμε αν τυχον και γινει το θαυμα να δωσουν 2.5εκ οι αφοι σε ξενο..Θα λεγα οτι θα σηκωσει και κουπα αλλα περιμενω να δω και τι θα γινει με τον σλουκα.
Πάντως αμφιβάλλω ότι δίνουν τέτοιο συμβόλαιο στον Μίροτιτς ενώ μένει ο Σλουκας. ή που φεύγει και τα Τόμσον που λέω εγώ είναι και αυτά όνειρο με Μίροτιτς, το πολύ πολύ να έρθει ένας απλά καλός παίχτης αντί του Σλουκα... ή που δεν ισχύει η πρόταση και: α) μένει ο Σλουκας με ένα πολύ καλό 4αρι (Λεντει, Ερνανγκόμεθ πχ) αλλά σε πιο λογικές τιμές β) φέρνουμε ακριβό παίχτη αντί του Σλουκα (Τόμσον, Νεπιερ, Πάνγκος ή με αλλαγή πλάνου Καλινιτς πχ ή 2/3 σκόρερ) και πάλι πολύ καλό τεσσάρι.

(προφανώς και υπάρχουν οικονομικές διάφορες μεταξύ των ονομάτων, αν επιλέξεις πιο φτηνό 4αρι χτυπάς Τόμσον, αν επιλέξεις Πάνγκος πχ, χτυπάς πιο ακριβό 4ρι).

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιούλ 01, 2023 7:27 pm

AlexD έγραψε:
Ο Μίροτιτς στα καλά του θα βγει χαλαρά mvp μακριά από τον δεύτερο και το σοφτ που λέμε δεν με ανησυχεί. Αλλά κατά τα άλλα και εγώ αυτό λέω, ας σπάσουμε αυτό το ποσό στα δύο.
Δυστυχως τα καλα του ο Μιροτιτς τα χει αφησει πισω του..........κι εγω ειμαι αρνητικος στο να δωσουμε 2,5Μ για εναν 33χρονο.......αν ειχαμε μπατζετ 30 εκατομμυρια να το συζηταγα.......
Στο ροστερ που εβαλα πιο πανω προτεινα Λεντει και Χομς στο 4(μαζι με Πητερς).......και οι δυο μαζι θα κοστισουν λιγοτερο απ τον Μιρο......
Εναλλακτικα θα επαιρνα Καλινιτς αντι του ενος 4ριου και θα επαιρνα για 5ο ψηλο(αν υπηρχε η δυνατοτητα)Μητογλου ή Αγρα.........

1
1 Εικόνα
AlexD

nba

Σάβ Ιούλ 01, 2023 7:28 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 01, 2023 7:24 pm
και ο μισιτς πηγε ΝΒΑ,δεν παιζει να αφησουν κλαιμπερν τωρα
Οι Ιταλοί έγραφαν χτες ότι αν φύγει ο Μίσιτς το πλάνο είναι να πάρουν Τόμσον στην θέση του να παίξει δίπλα στον Λάρκιν και πως με τα χρήματα που εξοικονομούν παρόλα αυτά, κρατάνε και Κλαιμπερν κανονικά.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3966
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιούλ 01, 2023 7:29 pm

παιδια αν μπορει ο οσφπ πρεπει να παρει μιροσιτς ειναι παιχτης αξιας
αλλιως η εναλλακτικη ειναι λεντει στην καλυτερη και μετα θα φωναζετε οτι δεν εχετε 4αρι
με τετοιους παιχτες πας ψηλα οχι με στοιχηματα και μπομπες
μακαρι να μας τον εφερναν στον παο

0
AlexD

nba

Σάβ Ιούλ 01, 2023 7:35 pm

assistant77 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 01, 2023 7:27 pm
AlexD έγραψε:
Δυστυχως τα καλα του ο Μιροτιτς τα χει αφησει πισω του..........κι εγω ειμαι αρνητικος στο να δωσουμε 2,5Μ για εναν 33χρονο.......αν ειχαμε μπατζετ 30 εκατομμυρια να το συζηταγα.......
Στο ροστερ που εβαλα πιο πανω προτεινα Λεντει και Χομς στο 4(μαζι με Πητερς).......και οι δυο μαζι θα κοστισουν λιγοτερο απ τον Μιρο......
Εναλλακτικα θα επαιρνα Καλινιτς αντι του ενος 4ριου και θα επαιρνα για 5ο ψηλο(αν υπηρχε η δυνατοτητα)Μητογλου ή Αγρα.........
Εφόσον φαίνεται ο Μητο δεν είναι για μας, ας μην το συζητάμε αυτό το σενάριο με Αγρα σε παρακαλώ. Σήμερα έφυγε ο Σάσα, σήμερα. Δείξε λίγο έλεος.

Παρόλο που το Καλινιτς είναι ωραίο και θα άξιζε όπως και να χει.

Να έχουμε σοβαρό Γκαρντ θέλω (Σλουκα ή άλλον, άσο ή κόμπο) και στο 4 είναι πιο εύκολα τα πράγματα.

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”