2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

-
- Reactions: 162
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
χαχα με 23 λεπτα μεσο ορο λογικα θα θελει να παιζει 47 λεπτα σε καθε ματςpisto-linas έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 03, 2023 11:08 pmΜα δεν είναι θέμα το οικονομικό έτσι έχουν βγει και λένε...θα υπέγραφε και με λιγότερα αν δεν ήταν το θέμα με το ρόλο του και ο σεβασμός που (δεν) παίρνει σαν ηγέτης..τι όχι?

0
-
- Reactions: 642
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ σε όλα μαζί σου. Από την άλλη δεν γίνεται όλοι οι αθλητές να έχουν την ΨΥΧΑΡΑ του Πρίντεζη - γιατί αυτός είναι η σημαία του Ολυμπιακού , που δάκρυζε στην τελευταία του ανανέωση -.jazz thrilos έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 03, 2023 11:00 pmΌλα τα καταλαβαίνω. Επαγγελματίας είναι, το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο είναι μπορεί να θέλει πολλά, εγωιστής είναι σαν παιχταράς και θέλει να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Ολα θεμιτά.
Αλλά για δεύτερη φορά ο Σλουκας μας ποτίζει το ιδιο ακριβώς δηλητήριο. Ε, όχι!!! Δε πα να είναι ο καλύτερος Έλληνας γκαρντ σήμερα, δε πα να χαλα τον σχεδιασμό μας και την προοπτική μας σε ελληνικά διαβατήρια. Ευχαριστούμε πολύ, πήγαινε όπου θέλεις παιχταρά μου να πάρεις λεφτά και σούπερ χρόνο συμμετοχής. Κάνε μόνο γρήγορα για να κάνουμε το νέο σχεδιασμό και να συνεχίσουμε την πορεία μας ως ομάδα. Μας κούρασαν τα γινατια σου, μας κούρασαν τα μουτράκια σου.
Για μένα προσωπικά, ο Σλουκας δεν θα μπει ποτέ ως φανέλα στην αποθήκη μου (όπου κρεμάω φανέλες παιχτων). Δεν του κρατάω κακία (ή ίσως μια μκρή), αλλά έχω την εντύπωση ότι έχει προαποφασισει το μέλλον του. Καλή τυχη Κωστα, ευχαριστούμε για όλα, εύχομαι να βρεις αυτο που επιθυμείς.
Κάποιοι είναι πιο ψυχροί επαγγελματίες και δεν τους κατηγορώ για αυτό. Αυτό που με χαλάει με τον Σλούκα είναι το deja vu και το όλο κλίμα-σήριαλ που δημιουργήθηκε με δική του κυρίως ευθύνη.
Κατά τα άλλα καλή καρδιά. Αν θεωρεί ότι είναι καλύτερο για αυτόν να κλείσει την καριέρα του αλλού καλή τύχη -που για να λέμε και του στραβού του δίκιο αν του δίνει η Φενέρ κάνα κλειστό 3ετές με 2μ σχεδόν είναι σοβαρή διαφορά σε βάθος χρόνου σε σχέση με την πρόταση που ακούγεται πως του κάναμε την οποία πρόταση την βρίσκω λογικότατη το 2+1 κοντά στο 1,5μ-
Θα τον θυμόμαστε για όσα πρόσφερε και ως εκεί. Σίγουρα δεν θα έχει την θέση του Πρίντεζη, Σπανούλη , κλπ αλλά στην τελική μπορεί να μην ήταν ποτέ αυτό η προτεραιότητα του.
2
2

- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Προσωπικά δεν ήμουνα ποτέ die hard μπαρτζωκιμπαν.Μου αρέσει/άρεσε πάντα σα προπονητής και μακάρι να μείνει για πολλά χρόνια ακόμα.Δεν τα βλεπα όλα σωστά αυτά που έκανε και τον έχω κριτικάρει πολύ ειδικά στη πρώτη του θητεία.Αλλα μετά και τα σημερινά που πιστεύω φέρουν και από την σφραγίδα του είμαι πιο πολύ μαζί του από ποτέ και ας μην συμφωνώ πίστα πάντα με τις αποφάσεις του.Οποτε μαζί με κοουτς για την συνέχεια γιατι πρέπει να έχει συνέχεια ο Ολυμπιακός.
1
1

- golitog7
- Reactions: 1739
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Πω πω ένα μένος με τον Σλουκα χριστέ μου. Γιατί έτσι ρε μάγκες που ξέρετε τι παίχτηκε και ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα; Επειδή δεν πούλησε ποτέ οπαδιλικια και δεν χοροπήδαγε στα πούλμαν κρατώντας τη σημαία του οσφπ να ότι πούμε δεν είναι ηγέτης; Ηγέτης και αγνός Ολυμπιακός ο Πριντεζης που είπε ότι δεν κατεβαίνω να παίξω επειδή δεν υπάρχει μια; Βρέθηκαν σε μια δύσκολη στιγμή οι πρόεδροι, όλοι το ξέραμε τότε ότι ήταν θέμα χρόνου να ανακτήσουν τον έλεγχο της περιουσίας τους και τι έκανε ο ηγέτης: είπε δεν κατεβαίνω να παίξω. Μη τα ισοπεδώνουμε όλα επειδή στεναχωριόμαστε που φεύγει.
Η ομάδα έπρεπε να ετοιμάσει έτσι κ αλλιώς την διάδοχη κατάσταση μιας και μεγαλώνουν και ο Σλούκας και ο Παπ και ο Σασα ήταν φανερό ότι θα φύγει. Ε τώρα θα το κάνει μια ώρα αρχύτερα
Η ομάδα έπρεπε να ετοιμάσει έτσι κ αλλιώς την διάδοχη κατάσταση μιας και μεγαλώνουν και ο Σλούκας και ο Παπ και ο Σασα ήταν φανερό ότι θα φύγει. Ε τώρα θα το κάνει μια ώρα αρχύτερα
3
3

-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
τι κανει αυτος ο ασπρουλιαρης στο ΝΒΑ;;;;;;;;;ή να παει στη Φλοριντα να κανει ηλιοθεραπεια να αρπαξει ή να ερθει προς τα μερη μας..........berry έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 03, 2023 11:23 pmIn other news
Ο αρχοντας του φλοτερ
https://www.basketball-reference.com/pl ... mty01.html
1
1

- nikolas12
- Reactions: 853
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παιδιά όσο ο Σλούκας δεν θέλει να πειστεί ότι το καλύτερο για τον ίδιο το ξέρει ο κόουτς, τζάμπα στεναχωριόμαστε. Ο Σλούκας με Dorsey-Walkup είχε περισσότερο χρόνο από τους άλλους δύο και πάντα έκλεινε το ματς. Φέτος έπαιζε 2-3 λεπτά λιγότερα από Walkup και είχε και τραυματισμό σοβαρό που ήθελε χρόνο να ξαναπροσαρμοστεί. Έκλεινε πάντα τα ματς και τα κρίσιμα σουτ ήταν δικά του. Η μπαγκέτα πήγε από αυτόν στον Σπανούλη.
Αυτός νομίζει ότι είναι κακό να παίζει με τη δεύτερη πεντάδα ξεχνώντας ότι δεν ήταν μέλος της second unit, αλλά βασικός οργανωτής του δεύτερου δεκαλέπτου και στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στα κρίσιμα ενορχηστρωτής της επίθεσης. Επίσης έδινε χρόνο στον κόουτς να διαβάσει το ματς με αυτόν και με τους βασικούς για να επιλέξει τα καλύτερα κομμάτια του παζλ στο δεύτερο ημίχρονο. Όλα αυτά συνετέλεσαν στο να κάνει την καλύτερη χρονιά του γιατί ο κόουτς τον κράταγε μέσα όσο έπρεπε για να τον έχει φρέσκο όλη τη χρονιά και κάθε μήνα.
Και αν είχε τόσο παράπονο από τη second unit, μια χαρά κινήθηκε ο Ολυμπιακός και αναβαθμίστηκε με Milutinov-Goss. Αν ο Κώστας θεωρεί ότι στα 33 του πρέπει να παίζει 30 λεπτά για να είναι ηγέτης και όχι να εμπιστεύεται τον προπονητή να μην έχει τραυματισμούς, να κλείνει τα ματς, να παίρνει τα σουτ, να είναι βασικός οργανωτής και να του αναβαθμίζει τη δεύτερη πεντάδα η ομάδα οκ.
Κάτι τελευταίο. Όχι, το πρόβλημα δεν είναι το πέντε πάνω-πέντε κάτω το 2015. Όποιος νομίζει ότι η ομάδα θα κάλυπτε τα θέλω του Σλούκα ειδικά σε θέμα ρόλου δεν ισχύει. Ναι μεν κινήθηκε υποχθόνια αλλά έκανε το καλύτερο για την καριέρα του τότε. Το πρόβλημα είναι όσα έκανε σε όλη τη θητεία του στη Φενέρ και είχαν να κάνουν με Ολυμπιακό ειδικά στο παρασκήνιο προκειμένου να πάρει περισσότερα χρήματα και φυσικά ο τρόπος που γύρισε και τώρα θέλει να ξαναφύγει.
Είμαι ο πρώτος που θα κράξει τη διοίκηση και τον προπονητή και το έκανα το 15. Ο πρώτος. Αλλά εν προκειμένω η διοίκηση και ο κόουτς έχουν παρουσιάσει κάτι πολύ λογικό και πολύ σωστό. Αν ο παίκτης έχει στραβώσει και θέλει ντε και καλά να φύγειείναι δικό του θέμα. Η ομάδα είναι μεγάλο μέγεθος και θα είναι πάντα πάνω από κάθε παίκτη. Εμπιστοσύνη στον κόουτς και το πλάνο του και θα βρούμε σε όλα λύσεις.
Αυτός νομίζει ότι είναι κακό να παίζει με τη δεύτερη πεντάδα ξεχνώντας ότι δεν ήταν μέλος της second unit, αλλά βασικός οργανωτής του δεύτερου δεκαλέπτου και στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στα κρίσιμα ενορχηστρωτής της επίθεσης. Επίσης έδινε χρόνο στον κόουτς να διαβάσει το ματς με αυτόν και με τους βασικούς για να επιλέξει τα καλύτερα κομμάτια του παζλ στο δεύτερο ημίχρονο. Όλα αυτά συνετέλεσαν στο να κάνει την καλύτερη χρονιά του γιατί ο κόουτς τον κράταγε μέσα όσο έπρεπε για να τον έχει φρέσκο όλη τη χρονιά και κάθε μήνα.
Και αν είχε τόσο παράπονο από τη second unit, μια χαρά κινήθηκε ο Ολυμπιακός και αναβαθμίστηκε με Milutinov-Goss. Αν ο Κώστας θεωρεί ότι στα 33 του πρέπει να παίζει 30 λεπτά για να είναι ηγέτης και όχι να εμπιστεύεται τον προπονητή να μην έχει τραυματισμούς, να κλείνει τα ματς, να παίρνει τα σουτ, να είναι βασικός οργανωτής και να του αναβαθμίζει τη δεύτερη πεντάδα η ομάδα οκ.
Κάτι τελευταίο. Όχι, το πρόβλημα δεν είναι το πέντε πάνω-πέντε κάτω το 2015. Όποιος νομίζει ότι η ομάδα θα κάλυπτε τα θέλω του Σλούκα ειδικά σε θέμα ρόλου δεν ισχύει. Ναι μεν κινήθηκε υποχθόνια αλλά έκανε το καλύτερο για την καριέρα του τότε. Το πρόβλημα είναι όσα έκανε σε όλη τη θητεία του στη Φενέρ και είχαν να κάνουν με Ολυμπιακό ειδικά στο παρασκήνιο προκειμένου να πάρει περισσότερα χρήματα και φυσικά ο τρόπος που γύρισε και τώρα θέλει να ξαναφύγει.
Είμαι ο πρώτος που θα κράξει τη διοίκηση και τον προπονητή και το έκανα το 15. Ο πρώτος. Αλλά εν προκειμένω η διοίκηση και ο κόουτς έχουν παρουσιάσει κάτι πολύ λογικό και πολύ σωστό. Αν ο παίκτης έχει στραβώσει και θέλει ντε και καλά να φύγειείναι δικό του θέμα. Η ομάδα είναι μεγάλο μέγεθος και θα είναι πάντα πάνω από κάθε παίκτη. Εμπιστοσύνη στον κόουτς και το πλάνο του και θα βρούμε σε όλα λύσεις.
3
3

Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr
Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News
Τσεκ
Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News
Τσεκ

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
https://www.sport24.gr/opinions/vasilis ... 02600.html
Ενδιαφερον αρθρο του Σκουντη που αναφερεται και στην τυποις ΄΄διαπραγματευση΄΄ του 2015 για την οποια ελεγα σε προηγουμενο ποσταρισμα μου.......
Ενδιαφερον αρθρο του Σκουντη που αναφερεται και στην τυποις ΄΄διαπραγματευση΄΄ του 2015 για την οποια ελεγα σε προηγουμενο ποσταρισμα μου.......
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2046
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ουσιαστικά βγήκε μπροστά αυτός για να καθησυχάσει τους ξένους και τους νεαρούς , γιατί αν έβγαιναν οι ξένοι θα γινόταν πανηγύρι, με απρόβλεπτες συνέπειεςgolitog7 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 03, 2023 11:41 pmΗγέτης και αγνός Ολυμπιακός ο Πριντεζης που είπε ότι δεν κατεβαίνω να παίξω επειδή δεν υπάρχει μια; Βρέθηκαν σε μια δύσκολη στιγμή οι πρόεδροι, όλοι το ξέραμε τότε ότι ήταν θέμα χρόνου να ανακτήσουν τον έλεγχο της περιουσίας τους και τι έκανε ο ηγέτης: είπε δεν κατεβαίνω να παίξω. Μη τα ισοπεδώνουμε όλα επειδή στεναχωριόμαστε που φεύγει.
Ηγέτης δεν σημαίνει υποτακτικός του προέδρου , αλλά αυτός που αν ποτέ χρειαστεί βγαίνει μπροστά για τα δικαιώματα των συναθλητών
Δική μου ερμηνεία αυτή , αν και είχε ακουστεί . Ίσως ισχύει , ίσως το είπαν για να κατευνάσουν τα πνεύματα μετά το ηχητικό
Δεν ένιωσα ποτέ ότι πρόδωσε την ομάδα και τους προέδρους τότε . Ο καλοθελητής πρόδωσε
1
1

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- shaq7
- Reactions: 5648
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
απο τα κυβερνητικα λενε οτι δεν μιλησαν καν για οικονομικα..αρα εχει χαιρετησει ο σλουκας σιγουρα..εκτος και αν πιστευει καποιος οτι ο μπαρτζω θα κανει πισω επειδη θα του το ζητησουν(?) οι αφοι.. Εγω πιστευω οτι θα χει ζητησει τιποτα του στυλ να παιζει νταπα ντουπα και πικ εν ρολ ,να ειναι πρωτη 5δα και να παιζει περισσοτερο..Καλη συνεχεια να του πουμε και να δουμε ποιον θα φερουμε..
1
1

- τουλουμπα
- Reactions: 3958
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ενταξει ειναι λεπτη η θεση των αφων,πρεπει να το προσπαθησουν οσο μπορεσουνshaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 04, 2023 12:40 amαπο τα κυβερνητικα λενε οτι δεν μιλησαν καν για οικονομικα..αρα εχει χαιρετησει ο σλουκας σιγουρα..εκτος και αν πιστευει καποιος οτι ο μπαρτζω θα κανει πισω επειδη θα του το ζητησουν(?) οι αφοι.. Εγω πιστευω οτι θα χει ζητησει τιποτα του στυλ να παιζει νταπα ντουπα και πικ εν ρολ ,να ειναι πρωτη 5δα και να παιζει περισσοτερο..Καλη συνεχεια να του πουμε και να δουμε ποιον θα φερουμε..
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τουλουμπα την Τρί Ιούλ 04, 2023 12:57 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Πάντως από τα μισολογα του Σλούκα όταν βγήκε από το ραντεβού δεν προκύπτει κάποιο δεύτερο παρόμοιο ραντεβού. Έδωσε έμφαση στο ότι δεν πάρθηκε καμία απόφαση ακόμα και ότι θα ενημερωθούν οι δημοσιογράφοι.
Δεν μπορώ να ξέρω τι λέγαν τόσες ώρες και ποια είναι τα παράπονα του Σλούκα αλλά το όλο του στυλ μου δίνει την εικόνα ότι έχει ηδη την εναλλακτική και έσκασε σήμερα στο ραντεβού έχοντας το πάνω χέρι και καλά, σε φάση εμένα αυτά είναι τα θέλω μου; Θέτε; Αν δεν θέτε γεια σας.
Προφανώς και θα υπάρξει σκέψη και συζητήσεις και από τις δύο πλευρές από δω και πέρα αλλά καταλήγω στο συμπέρασμα ότι δεν θα βρεθεί λύση.
Δεν μπορώ να ξέρω τι λέγαν τόσες ώρες και ποια είναι τα παράπονα του Σλούκα αλλά το όλο του στυλ μου δίνει την εικόνα ότι έχει ηδη την εναλλακτική και έσκασε σήμερα στο ραντεβού έχοντας το πάνω χέρι και καλά, σε φάση εμένα αυτά είναι τα θέλω μου; Θέτε; Αν δεν θέτε γεια σας.
Προφανώς και θα υπάρξει σκέψη και συζητήσεις και από τις δύο πλευρές από δω και πέρα αλλά καταλήγω στο συμπέρασμα ότι δεν θα βρεθεί λύση.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Οι αφοι προσπαθησαν το 2011 οταν ο Ντουντα δεν ηθελε να τον βλεπει ζωγραφιστο και αντι να παει στη Χολον του εδωσαν νεο συμβολαιο με το ετσι θελω........τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 04, 2023 12:42 amενταξει η λεπτε η θεση των αφων,πρεπει να το προσπαθησουν οσο μπορεσουνshaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 04, 2023 12:40 amαπο τα κυβερνητικα λενε οτι δεν μιλησαν καν για οικονομικα..αρα εχει χαιρετησει ο σλουκας σιγουρα..εκτος και αν πιστευει καποιος οτι ο μπαρτζω θα κανει πισω επειδη θα του το ζητησουν(?) οι αφοι.. Εγω πιστευω οτι θα χει ζητησει τιποτα του στυλ να παιζει νταπα ντουπα και πικ εν ρολ ,να ειναι πρωτη 5δα και να παιζει περισσοτερο..Καλη συνεχεια να του πουμε και να δουμε ποιον θα φερουμε..
Οι αφοι προσπαθησαν επισης το 2015 οταν του εδωσαν παραπανω απ αυτα που ζητουσε αλλα αυτος πηγε στην τοτε ΄΄διαπραγματευση΄΄ εχοντας ηδη συμφωνησει με αλλη ομαδα.......
Οι αφοι παλι προσπαθησαν το 2020 οταν ξεχνωντας τα προηγουμενα του δωσανε ηγεμονικο συμβολαιο.....
Τελος προσπαθησαν και σημερα για τεσσερις ωρες ξεροντας οτι παλι ειναι φευγατος........
Η απεναντι πλευρα ποτε ακριβως προσπαθησε;;;;;;;;;;
Παιχταρας μεν,μεγαλος ηγετης και δυσαναπληρωτος,στα καλυτερα για μενα playmaker της δεκαετιας στην Ευρωλιγκα..........ΑΛΛΑ..............
1
1

- Coach Periklis
- Reactions: 2046
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0