2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 893
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Ιούλ 04, 2023 9:33 pm

Όσο εκκρεμεί η αποδέσμευση του Μιροτιτς, δε νομίζω ότι θα συμφωνήσει με αλλη ομαδα

0
Pointgod

senior
Reactions: 129
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 04, 2023 9:42 pm

Εγώ μέχρι να γίνει δεν το πιστεύω, θα είναι η μεγαλύτερη μετεγγραφή από τοτε που ήρθε ο Σπανουλης. Δεν έχουμε δώσει ξανά 3 εκ. συμβόλαιο, ούτε καν κοντά νομίζω.

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Ιούλ 04, 2023 9:48 pm

https://www.sportal.gr/basket/euroleagu ... a-mirotits

Κάνει λέει διακοπές με Χιγκινς και Βεσελι ο Μίροτιτς. Λογικά θα μιλάνε μέσω σκαιπ με Σλουκα. Μήπως να πάρουμε Μίροτιτς κρατώντας Σλουκα εμείς και Χιγκινς/Βεσελι οι απέναντι πακέτο με Σατορανσκι να δούμε τα πιο διαστημικά ντέρμπι τα τελευταία 15 χρόνια;

0
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Τρί Ιούλ 04, 2023 9:49 pm

Pointgod έγραψε:
Εγώ μέχρι να γίνει δεν το πιστεύω, θα είναι η μεγαλύτερη μετεγγραφή από τοτε που ήρθε ο Σπανουλης. Δεν έχουμε δώσει ξανά 3 εκ. συμβόλαιο, ούτε καν κοντά νομίζω.
Tι να κανουμε δεν υπαρχουν ελληνες πια να δωσεις τρελα φραγκα...μηπως ηρθε η ωρα οι αφοι να δωσουνε σε ξενους ΑΝ θελουν την ομαδα να συνεχισει σε υψηλο επιπεδο; (πιστευω οτι θελουν).

1
1 Εικόνα
Arkoudiarhs 7

senior
Reactions: 162
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 04, 2023 9:52 pm

pisto-linas έγραψε:
Τρί Ιούλ 04, 2023 9:49 pm
Pointgod έγραψε:
Tι να κανουμε δεν υπαρχουν ελληνες πια να δωσεις τρελα φραγκα...μηπως ηρθε η ωρα οι αφοι να δωσουνε σε ξενους ΑΝ θελουν την ομαδα να συνεχισει σε υψηλο επιπεδο; (πιστευω οτι θελουν).
Σωστο δηλαδη με το ζορι να πληρωσουμε υπεραξιες Ελληνων παιχτων..?

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Τρί Ιούλ 04, 2023 9:56 pm

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
glenrice90

junior
Reactions: 413
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιούλ 04, 2023 10:01 pm

Παπαδογιάννης εγγύηση ποιότητας 🤡🤡🤡

4
2 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Τρί Ιούλ 04, 2023 10:09 pm

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Τρί Ιούλ 04, 2023 10:35 pm

shtarkws έγραψε:
Κλόουν:Οι κλόουν είναι κωμικοί διασκεδαστές, με χαρακτηριστική εμφάνιση που οφείλεται στο μέικ -απ, τις πολύχρωμες περούκες και τα περίεργα ρούχα τα οποία φορούν, ενώ μπορεί να φορούν και αστεία καπέλα. Κινούνται και μιλάνε κωμικά προκαλώντας το γέλιο στους παρευρισκομένους......
Απλα εναν ορισμο παραθετω.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1739
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich

Τρί Ιούλ 04, 2023 10:57 pm

shtarkws έγραψε:
Καλή συμβουλή. Ακόμα καλύτερη θα ήταν: θα έφευγα και θα έπαιρνα μαζί μου και τον Παπαδογιάννη και όλους όσοι έχουν συμβάλει από το μετεριζι τους στο να δημιουργηθεί αυτή η άρρωστη νοοτροπία/παιδεία/άποψη που εχουνε για τον αθλητισμό γενικότερα.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie

Τρί Ιούλ 04, 2023 11:15 pm

1. Όσοι γράφουν στο στυλ "Σλούκα μας κούρασες" ή "φύγε εσύ, έλα εσύ" αποδεικνύουν, δυστυχώς, πόσο πίσω είναι ακόμα η νοοτροπία μας. Δεν μπορούμε (ή δεν θέλουμε) να καταλάβουμε τι σημαίνει επαγγελματισμός. Τι σημαίνει να διαπραγματεύεσαι σκληρά με τον εργοδότη σου, για να πετύχεις καλύτερους όρους για τη δουλειά σου. Για αυτό και σαν χώρα πάμε κατά διαβόλου...

2. Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο: να γλείφεις εκεί που έφτυνες ή να φτύνεις εκεί που έγλειφες...

3. Πολύ φοβάμαι ότι οι μισοί από αυτούς που τώρα εξυμνούν τον "σκακιστή" θα έλθει στιγμή που θα θυμηθούν τον "μίστερ Μπιν"...

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C

ο παπαδογιαννης που δεν υπαρχει ανθρωπος στα σοσιαλ που δεν τον βριζει γιατι δεν εχει παει να γινει ψαρας στην νεκρα θαλασσα? Εχει προβλημα ο συγκεκριμενος δεν μπορει να γραψει ποτε νορμαλ αρθρο..

Απο καβαλιερατο που ακουσα και ζερβα προς θετικα μου φανηκαν τα πραγματα με σλουκα..ειπαν οτι πιστευουν οτι θα γινουν υποχωρησεις και οτι θα μιλησουν με τον κοουτς..το πιο πιθανο ο σλουκας ειδε οτι δεν εχει καπου καλυτερα να παει και που να φυγει με μωρο παιδι..
Φενερ λενε δεν τα παει καλα με τον ιτουδη,ο ζοτς θελει να παρει καλαθη ειπε ο καβαλιερατος..εφες πηρε τομπσον..μονο καμια αρμανι αλλα πιστευω οτι επειδη τους βλεπει καφενειο δεν θελει να ρισκαρει να μην παει φ4.

0
austerity_blues
Reactions:

Τρί Ιούλ 04, 2023 11:30 pm

lefpan έγραψε:
1. Όσοι γράφουν στο στυλ "Σλούκα μας κούρασες" ή "φύγε εσύ, έλα εσύ" αποδεικνύουν, δυστυχώς, πόσο πίσω είναι ακόμα η νοοτροπία μας. Δεν μπορούμε (ή δεν θέλουμε) να καταλάβουμε τι σημαίνει επαγγελματισμός. Τι σημαίνει να διαπραγματεύεσαι σκληρά με τον εργοδότη σου, για να πετύχεις καλύτερους όρους για τη δουλειά σου. Για αυτό και σαν χώρα πάμε κατά διαβόλου...
το να βγαίνεις δημόσια και να λες "θέλω να μείνω αλλά έχω θέμα με τον προπονητή" είναι ο ορισμός του αντιεπαγγελματισμού πάντως, μακάρι να φερόταν επαγγελματικά ο Σλούκας γιατί όλα θα ήταν καλύτερα :roll:

Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie

Τρί Ιούλ 04, 2023 11:38 pm

austerity_blues έγραψε:
Τρί Ιούλ 04, 2023 11:30 pm
lefpan έγραψε:
το να βγαίνεις δημόσια και να λες "θέλω να μείνω αλλά έχω θέμα με τον προπονητή" είναι ο ορισμός του αντιεπαγγελματισμού πάντως, μακάρι να φερόταν επαγγελματικά ο Σλούκας γιατί όλα θα ήταν καλύτερα :roll:
Αυτό που λες είναι άκυρο.
Ποτέ ο Σλούκας δεν είπε δημόσια ότι έχει θέμα με τον προπονητή. Αυτό που είπε είναι ότι αγαπάει την ομάδα, αλλά δεν φτάνει μόνο η αγάπη, υπάρχουν θέματα.
Αυτό είπε.

Αλλά, ακόμα και αν έλεγε ότι έχει θέμα με τον προπονητή του, δεν βλέπω πού ακριβώς είναι ο αντιεπαγγελματισμός, όταν μιλάμε για παίκτη που έχει λήξει το συμβόλαιό του (και όχι με ενεργό συμβόλαιο) και διαπραγματεύεται για ένα νέο.

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
austerity_blues
Reactions:

Τρί Ιούλ 04, 2023 11:50 pm

lefpan έγραψε:
Ποτέ ο Σλούκας δεν είπε δημόσια ότι έχει θέμα με τον προπονητή. Αυτό που είπε είναι ότι αγαπάει την ομάδα, αλλά δεν φτάνει μόνο η αγάπη, υπάρχουν θέματα.
Αυτό είπε.
Σόρρυ αλλά αισθάνομαι ότι κοροϊδευόμαστε :-|

αν το "με 20 λεπτά ηγέτης;" ή το "υπάρχουν θέματα" κτλ δεν αρκεί, ας μείνουμε στο ότι είναι πλέον ευρέως αποδεκτό από όλους ότι αυτό είναι το θέμα του Σλούκα : ο ρόλος του στην ομάδα και άρα ο προπονητής, εκτός κι αν όλος ο κόσμος έχει καταλάβει λάθος.
lefpan έγραψε:
Αλλά, ακόμα και αν έλεγε ότι έχει θέμα με τον προπονητή του, δεν βλέπω πού ακριβώς είναι ο αντιεπαγγελματισμός, όταν μιλάμε για παίκτη που έχει λήξει το συμβόλαιό του (και όχι με ενεργό συμβόλαιο) και διαπραγματεύεται για ένα νέο.
η δημοσιοποίηση του θέματος είναι το αντιεπαγγελματικό, όχι η φύση του προβλήματος. ως επαγγελματίας και ως άνθρωπος δικαιούται να πιστεύει ό,τι γουστάρει, δε τον έκρινε κανείς για αυτό ή έστω δε τον κρίνω εγώ. ανθρώπινο είναι να μη ταιριάζεις με έναν προπονητή ή με μια ομάδα ή να θεωρείς ότι αδικείσαι.

το να το διατυμπανίζεις δημόσια είναι ασέβεια τόσο προς τον προπονητή όσο και προς τους συμπαίκτες σου.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”