Πχ ακριβως το ιδιο ροστερ αλλα με Whittington στο 4 το θεωρω σουπερ δεδομενων των συνθηκωνportokalopita13 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2020 8:13 pmκαλα ψαχνοντας σε καθε ροστερ βρισκει κανεις πολλα κενα ! με 6 μυρια μπατζετ το να θες και ψηλους με αξιοπιστο τριποντο ,που να καλυπτουν και τις τρυπες των γκαρντ μοιαζει ανεφικτο !pan24 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2020 8:02 pmΩραιο αλλα φοβαμαι οτι θα εχουμε το φετινο θεμα που ειτε δεν εμπαινε καλαθι ουτε με αιτηση ειτε δεν κοβαμε ουτε με βαλε.portokalopita13 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2020 7:01 pmΜοργκαν,Παπαγιαννης,Ιαν
Ντεκερ,Μητογλου,Κασελακης
Παπαπετρου,Ρολ(sf-sg)
Πρεπελιτς,Παππας
Πανγκος,Χολ,Μποχωριδης
Πανγκος, Χολ εχουν πολυ καλο τριποντο αλλα ειναι τρυπες αμυντικα
Ρολ, Πρεπελιτς πολυ καλο τριποντο αλλα μετριοι αμυντικοι
Ταυτοχρονα απο το 3 ως το 5 περαν του Ρολ κανενας δεν εχει σταθερο αξιοπιστο τριποντο
αντιστροφα να θες γκαρντ ποιοτικα που να διαθετουν και αμυνα επισης ανεφικτo
(μιλαμε με συνθηκη να μην φτανει κανενος το κασε στο 1m )
εγω σε αυτο το ροστερ εχω επιδιωξει να βρω μια ισορροπια αναμεσα σε ψηλους κοντους,με τους βασικους στο 3-5 Μοργκαν-Ντεκερ-Παπαπετρου)να ειναι οι ζορικοι της υποθεσης και με τους κοντους να δημιουργουν και να εκτελουν ! ο Ρολ τα 10λεπτα θα ειναι στο 2 !
υγ : δωσε ενα ροστερ κ εσυ αν θες! ισορροπημενο οπως λες.να εχω μια εικονα πως σκεφτεσαι στην πραξη οσα περιγραφεις σαν προυποθεση
Ο Παπαπετρου μπορει να κοβει μεν κι ο Ντεκερ να μπουκαρει δε αλλα αν μεσα στην ρακετα εχεις το αντιπαλο 5αρι και το αντιπαλο 4αρι(αν εχει την πολυτελεια να δωσει το τριποντο στο δικο μας 4) συν τον παικτη του Παπαπετρου που οι περισσοτεροι προπονητες ακομα ρισκαρουν το σουτ του(και σωστα) δεν βρισκεις χωρους
Θεωρω οτι ενα ροστερ για να ειναι ισορροπημενο πρεπει να εχει καποιον αξιοπιστο σουτερ στο 4 η το 5 για να ανοιγει το γηπεδο.
Εκτος πια αν στο 1-3 μπορει να εχεις 2 εκ των Σλουκα,Ντιξον,Μπογκντανοβιτς και τον Ντατομε στο 3 οποτε εχεις πολυτελεια να βαλεις στο 4-5 ενα ασουτο διδυμο που ομως κρυβει τα καλαθια(οπως το Βεσελυ-Ουντο τοτε)