2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3330
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιουν 06, 2020 9:53 am

Μπορεί απλώς να μην θέλει να αλλάξει πόλη, χώρα. Απ' την άλλη κι εγώ αμφιβάλλω αν ο Καλάθης θέλει να ζήσει όλη αυτήν την τοξικότητα.

0
basket72
Reactions:

Σάβ Ιουν 06, 2020 11:08 am

Conan1982 έγραψε:
Σάβ Ιουν 06, 2020 9:53 am
Μπορεί απλώς να μην θέλει να αλλάξει πόλη, χώρα. Απ' την άλλη κι εγώ αμφιβάλλω αν ο Καλάθης θέλει να ζήσει όλη αυτήν την τοξικότητα.
΄Έχει γραφεί μέσα από το ρεπορτάζ της Μπαρτελόνα, ότι έχει συγκεκριμένο θέμα που τον κρατάει στην Ελλάδα και γι΄αυτό βρήκε και χώθηκε κι ο Ολυμπιακός κι γι' αυτό το ψιλο-σκέφτεται κι ο ίδιος ο παίκτης, αλλιώς θα είχε ήδη υπογράψει αλλού- κάτι που ακόμα και τώρα όμως συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.
Εγώ θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος αν με τα 1.8 του Καλάθη παίρναμε από τη Ζαλγκίρις Γκριγκόνις και Γουόκαπ. Και τον Μπρουκς στο 4-5 κι ένα ακόμη φθηνό 4ρι (Ντ. Γουίλις).

Ένα τέτοιο ρόστερ δηλαδή:

1) Σλούκας, Κόνιαρης,Νικολαίδης
1-2) Γουόκαπ, Σπανούλης, Λαρεντζάκης
2-3) Γκριγκόνις, Μακίσικ
3) Παπανικολάου
3-4) Β.Χ
4) Πρίντεζης, Γουίλις
4-5) Μπρουκς
5) Έλλις, Μάρτιν

* Καλύτερα θα ήταν να αφήναμε δανεικό για έναν χρόνο τον Κόνιαρη μπας και πάρει λίγο μπρος και στο επιθετικό κομμάτι και αφήσει παράλληλα χώρο και στον μικρό τον Νικολαίδη για έξτρα παραστάσεις. Έτσι κι αλλιώς ο Γουόκαπ παίζει πια, άνετα τον άσσο, ενώ έχουμε και Σπαν- Λάρε.

Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 4009
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Σάβ Ιουν 06, 2020 12:47 pm

basket72 έγραψε:
Σάβ Ιουν 06, 2020 11:08 am
΄Έχει γραφεί μέσα από το ρεπορτάζ της Μπαρτελόνα, ότι έχει συγκεκριμένο θέμα που τον κρατάει στην Ελλάδα και γι΄αυτό βρήκε και χώθηκε κι ο Ολυμπιακός κι γι' αυτό το ψιλο-σκέφτεται κι ο ίδιος ο παίκτης, αλλιώς θα είχε ήδη υπογράψει αλλού- κάτι που ακόμα και τώρα όμως συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.
Εγώ θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος αν με τα 1.8 του Καλάθη παίρναμε από τη Ζαλγκίρις Γκριγκόνις και Γουόκαπ. Και τον Μπρουκς στο 4-5 κι ένα ακόμη φθηνό 4ρι (Ντ. Γουίλις).

Ένα τέτοιο ρόστερ δηλαδή:

1) Σλούκας, Κόνιαρης,Νικολαίδης
1-2) Γουόκαπ, Σπανούλης, Λαρεντζάκης
2-3) Γκριγκόνις, Μακίσικ
3) Παπανικολάου
3-4) Β.Χ
4) Πρίντεζης, Γουίλις
4-5) Μπρουκς
5) Έλλις, Μάρτιν

* Καλύτερα θα ήταν να αφήναμε δανεικό για έναν χρόνο τον Κόνιαρη μπας και πάρει λίγο μπρος και στο επιθετικό κομμάτι και αφήσει παράλληλα χώρο και στον μικρό τον Νικολαίδη για έξτρα παραστάσεις. Έτσι κι αλλιώς ο Γουόκαπ παίζει πια, άνετα τον άσσο, ενώ έχουμε και Σπαν- Λάρε.
Οι Σπανούλης και Grigonis προέρχονται από σοβαρούς τραυματισμούς, δεν γνωρίζουμε σε τι κατάσταση θα επιστρέψουν. Στην γραμμή των ψηλών θα πρέπει να υπάρχει ένας sevenfooter ή έστω ένας ψηλός σκιάχτρο. Με τους συγκεκριμμένους ψηλούς που γράφεις παίζει ο Πρίντεζης να είναι και ο ψηλότερος. :P

Ο Κόνιαρης αν δεν βελτιωθεί ραγδαία φέτος, δε βλέπω το λόγω που θα πρέπει να γίνεται κουβέντα για αυτό το επίπεδο. Χρήσιμος είναι αλλά τη δεδομένη στιγμή είναι εξαιρετικά αναλώσιμος. Βάλτε τον Νικολαίδη να παίζει.

Ο Mckissic δεν νομίζω πως μπορεί να αγωνιστεί στο 3. Αντίθετα με Σλούκα στο 1 και αυτόν δίπλα φαίνεται πολύ ιντριγκαδόρικο δίδυμο. Ο Brooks μ'αρέσει, τον πιστεύω θεωρώ πως είναι πολύ καλή λύση. Έχω μια ένσταση αν θέλει να αφήσει την Ιταλία τώρα.

Ο Μπαρτζώκας αν θυμάμαι καλά του αρέσει στους ψηλούς το μικρό ροτέισον (στην Lokomotiv έπαιζαν οι Randolph, Claver, Singleton και σκόρπια ο Ουκρανός ψηλός που εν τέλει κόπηκε). Ο ένας, τουλάχιστον, εξ'αυτών θα πρέπει να είναι και σκόρερ. Στον Ολυμπιακό σκόρερ είναι μόνο ο Πρίντεζης και αυτός με αρκετά προβλήματα όσο μεγαλώνει (τραυματισμοί, αντοχές). Εκτός και αν είναι λαχείο ο Martin. Δεν ξέρω. :|

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2046
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Σάβ Ιουν 06, 2020 12:55 pm

Ο Σπανούλης πάντως ήδη ( στο 4μηνο ) έσπασε πάλι όλα τα κοντερ και ξεκίνησε προπονήσεις 2 μήνες πριν το αναμενόμενο

Θαρρώ με το καλοκαίρι και την προετοιμασία που δεν θα την χάσει θα είναι κομπλέ από Οκτώβρη ( ή όποτε έχουν πει θα ξεκινήσουν την σεζον )

Για Καλάθη όντως ακούγεται από διάφορες δημ. πηγές ότι θέλει να μείνει Αθήνα , από την άλλη δεν τον δυσκολεύει πολύ να πάει κάπου κοντά ( ντάξει πλην covid , εκεί ίσως έχει θέματα με τα ταξίδια του ) . Ποτέ μου δεν τον συμπάθησα σαν παίκτη αλλά σαν δίδυμο με Σλούκα είναι πραγματικά ονειρικό σενάριο

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
basket72
Reactions:

Σάβ Ιουν 06, 2020 12:58 pm

ssoulliss έγραψε:
Σάβ Ιουν 06, 2020 12:47 pm

Οι Σπανούλης και Grigonis προέρχονται από σοβαρούς τραυματισμούς, δεν γνωρίζουμε σε τι κατάσταση θα επιστρέψουν. Στην γραμμή των ψηλών θα πρέπει να υπάρχει ένας sevenfooter ή έστω ένας ψηλός σκιάχτρο. Με τους συγκεκριμμένους ψηλούς που γράφεις παίζει ο Πρίντεζης να είναι και ο ψηλότερος. :P

Ο Κόνιαρης αν δεν βελτιωθεί ραγδαία φέτος, δε βλέπω το λόγω που θα πρέπει να γίνεται κουβέντα για αυτό το επίπεδο. Χρήσιμος είναι αλλά τη δεδομένη στιγμή είναι εξαιρετικά αναλώσιμος. Βάλτε τον Νικολαίδη να παίζει.

Ο Mckissic δεν νομίζω πως μπορεί να αγωνιστεί στο 3. Αντίθετα με Σλούκα στο 1 και αυτόν δίπλα φαίνεται πολύ ιντριγκαδόρικο δίδυμο. Ο Brooks μ'αρέσει, τον πιστεύω θεωρώ πως είναι πολύ καλή λύση. Έχω μια ένσταση αν θέλει να αφήσει την Ιταλία τώρα.

Ο Μπαρτζώκας αν θυμάμαι καλά του αρέσει στους ψηλούς το μικρό ροτέισον (στην Lokomotiv έπαιζαν οι Randolph, Claver, Singleton και σκόρπια ο Ουκρανός ψηλός που εν τέλει κόπηκε). Ο ένας, τουλάχιστον, εξ'αυτών θα πρέπει να είναι και σκόρερ. Στον Ολυμπιακό σκόρερ είναι μόνο ο Πρίντεζης και αυτός με αρκετά προβλήματα όσο μεγαλώνει (τραυματισμοί, αντοχές). Εκτός και αν είναι λαχείο ο Martin. Δεν ξέρω. :|
Καλό 3ημερο φίλε Ssoulis. :smile:

Oμολογώ ότι δεν το είχα υπόψην το θέμα τραυματισμού του Γκριγκόνις.

Συμφωνώ για Κόνιαρη.

Ο Μακίσικ νομίζω ότι άνετε παίζει τη θέση 3 στην Ευρώπη. 1.98 είναι,, πηδάει στον θεό και είναι ταυρί.

Ο Μπρουκς είναι ήδη παρελθόν για την Αρμάνι. Αν είχε η Βίρτους τα χρήματα που διέθεσε φέτος να το κουβεντιάζαμε (αν αναφέρεσαι στη γυναίκα του που είναι Ιταλίδα). Τώρα δεν ξέρω ποια ομάδα μπορεί να τον κρατήσει.

Ο Έλλις είναι 2.08.

Σε κάθε περίπτωση ομολογώ ότι είναι λίγο ρισκαδόρικο στο 5, αλλά ο κόουτς δεν τρελαίνεται πια με τα 5ρια. Ψηλούς ή δυνατούς ενδιάμεσους θέλεις.
Στο Κρασνοντάρ έπαιζε τότε κι ο Ζούμπκοφ αρκετά.

Ο Μάρτιν είναι σκόρερ. Θυμίζει την ευχέρεια που είχαν οι Μακλίν/Λεντέι στα τελείωματα, αλλά είναι σημαντικά πιο δυνατός κι ογκώδης.

Ο Γκριγκόνις θα ήταν σκόρερ σε αυτό το ρόστερ. Γενικά θα είχε πολλούς εν δυνάμει σκόρερ γιατί συνδυάζει σουτ με αθλητικότητα και άμυνα που θα δώσει αιφνιδιασμό.

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Σάβ Ιουν 06, 2020 2:07 pm

Mιας και αναφερθηκε αυτος ο ψηλος ''φαντασμα'' Χασαν Μαρτιν , δεν εχει ανακοινωθει επισημα απο την ομαδα ακομη και νομιζω δεν μενει και καποια αγωνιστικη υποχρεωση με την τρεχουσα ομαδα του. Λετε να στραβωσε η μεταγραφη , να κοιτανε κατι αλλο ή απλα δεν ετυχε να ανακοινωθει ακομη ;

0
Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιουν 06, 2020 2:18 pm

papp7 έγραψε:
Σάβ Ιουν 06, 2020 2:07 pm
Mιας και αναφερθηκε αυτος ο ψηλος ''φαντασμα'' Χασαν Μαρτιν , δεν εχει ανακοινωθει επισημα απο την ομαδα ακομη και νομιζω δεν μενει και καποια αγωνιστικη υποχρεωση με την τρεχουσα ομαδα του. Λετε να στραβωσε η μεταγραφη , να κοιτανε κατι αλλο ή απλα δεν ετυχε να ανακοινωθει ακομη ;
μηπως παει πακετακι με σλουκα ?εχουν και τον ιδιο μανατζερ.. :evil:
Απο την αλλη ουτε τον ραμπο λαρετζακη εχουμε ανακοινωσει οποτε μπορει απλα να βαριουνται εκει στην καε..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 4009
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Σάβ Ιουν 06, 2020 2:42 pm

basket72 έγραψε:
Σάβ Ιουν 06, 2020 12:58 pm
Καλό 3ημερο φίλε Ssoulis. :smile:

Oμολογώ ότι δεν το είχα υπόψην το θέμα τραυματισμού του Γκριγκόνις.

Συμφωνώ για Κόνιαρη.

Ο Μακίσικ νομίζω ότι άνετε παίζει τη θέση 3 στην Ευρώπη. 1.98 είναι,, πηδάει στον θεό και είναι ταυρί.

Ο Μπρουκς είναι ήδη παρελθόν για την Αρμάνι. Αν είχε η Βίρτους τα χρήματα που διέθεσε φέτος να το κουβεντιάζαμε (αν αναφέρεσαι στη γυναίκα του που είναι Ιταλίδα). Τώρα δεν ξέρω ποια ομάδα μπορεί να τον κρατήσει.

Ο Έλλις είναι 2.08.

Σε κάθε περίπτωση ομολογώ ότι είναι λίγο ρισκαδόρικο στο 5, αλλά ο κόουτς δεν τρελαίνεται πια με τα 5ρια. Ψηλούς ή δυνατούς ενδιάμεσους θέλεις.
Στο Κρασνοντάρ έπαιζε τότε κι ο Ζούμπκοφ αρκετά.

Ο Μάρτιν είναι σκόρερ. Θυμίζει την ευχέρεια που είχαν οι Μακλίν/Λεντέι στα τελείωματα, αλλά είναι σημαντικά πιο δυνατός κι ογκώδης.

Ο Γκριγκόνις θα ήταν σκόρερ σε αυτό το ρόστερ. Γενικά θα είχε πολλούς εν δυνάμει σκόρερ γιατί συνδυάζει σουτ με αθλητικότητα και άμυνα που θα δώσει αιφνιδιασμό.
Επίσης καλό τριήμερο, φίλε basket72.

Θα δούμε για τον Mckissic, δεν λέω ότι δεν μπορεί στο 3 απλά ότι μου κουμπώνει καλύτερα στο 2 με Σλούκα (αν κλείσει) για διδυμάκι. Ο Brooks αν μείνει Ιταλία θα μείνει για τη Virtus ή για καμμιά ηρωϊκή επιστροφή στη Armani (τελευταία στιγμή). Τον αναφέρω λόγω του μικρού του παιδιού πως μπορεί να μην θέλει να φύγει, όχι τόσο για τη σύζυγο.

Ο Ολυμπιακός νομίζω θέλει ψηλούς που να είναι και καλοί screeners, αν είναι όλοι σαν τον Vezenkov ή τον LeDay τότε θα έχει πρόβλημα. Για τον Martin δεν έχω καθόλου εικόνα. Πάω πάσο. Για Grigonis συμφωνώ. Καλός παίκτης, όχι κάτι το φοβερό, χρήσιμος.
Coach Periklis έγραψε:
Σάβ Ιουν 06, 2020 12:55 pm
Ο Σπανούλης πάντως ήδη ( στο 4μηνο ) έσπασε πάλι όλα τα κοντερ και ξεκίνησε προπονήσεις 2 μήνες πριν το αναμενόμενο

Θαρρώ με το καλοκαίρι και την προετοιμασία που δεν θα την χάσει θα είναι κομπλέ από Οκτώβρη ( ή όποτε έχουν πει θα ξεκινήσουν την σεζον )
Φίλτατε μιλάμε για έναν αθλητή που τον Αύγουστο θα βαδίσει στα 39, επομένως δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι θα είναι και θηρίο. Καλό είναι να υπάρξουν άλλες προτεραιότητες για τη θέση και ο Σπανούλης να έχει επικουρικό ρόλο. :smile:

0
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1643
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Σάβ Ιουν 06, 2020 2:47 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Ιουν 06, 2020 2:18 pm
μηπως παει πακετακι με σλουκα ?εχουν και τον ιδιο μανατζερ.. :evil:
Απο την αλλη ουτε τον ραμπο λαρετζακη εχουμε ανακοινωσει οποτε μπορει απλα να βαριουνται εκει στην καε..
Υπάρχει και το απλό σενάριο, να μην έχει υπογράψει ακόμη το συμβόλαιο του. Αν θυμάμαι καλά είχα διαβάσει σε κάποιο σάιτ ότι ο Μάρτιν έχει υπογράψει προσύμφωνο.

0
VanDam99

sophomore
Reactions: 36

Σάβ Ιουν 06, 2020 5:25 pm

Καλησπέρα αδέρφια! Όπως έκανα αναζήτηση στο ίντερνετ για τη μεγάλη μας αγάπη, έπεσα τυχαία πάνω στο φόρουμ αυτό, και με χαροποίησε ιδιαίτερα, καθώς πάντα έψαχνα ένα μέσο για συζητησούλα για την ομάδα μας. Βλέπω ότι είναι ενεργή πλατφόρμα γενικά, οπότε είναι ευκαιρία. Χαίρομαι που είμαι μέλος!

Και για να μπω και λίγο στο κλίμα, ένα δικό μου ρόστερ της σεζόν 2020-21
PG: Σλούκας, Walkup, Κονιαρης, Νικολαιδης(πιθανόν ευκαιρίες μέσα στη σεζόν)
SG: Mckissic, Σπανούλης, Λάρε
SF: Παπ, Whittington, Β.Χ.
PF: Πρίντεζης, Βεζενκοφ, Αustin Daye (διακαής πόθος, παίζει 4-5 και με φοβερό σουτ)
C: Martin, Ellis

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Σάβ Ιουν 06, 2020 6:17 pm

VanDam99 έγραψε:
Καλησπέρα αδέρφια! Όπως έκανα αναζήτηση στο ίντερνετ για τη μεγάλη μας αγάπη, έπεσα τυχαία πάνω στο φόρουμ αυτό, και με χαροποίησε ιδιαίτερα, καθώς πάντα έψαχνα ένα μέσο για συζητησούλα για την ομάδα μας. Βλέπω ότι είναι ενεργή πλατφόρμα γενικά, οπότε είναι ευκαιρία. Χαίρομαι που είμαι μέλος!

PF: Πρίντεζης, Βεζενκοφ, Αustin Daye (διακαής πόθος, παίζει 4-5 και με φοβερό σουτ)
Καλώς ήρθες αγαπητέ και καλά ποσταρίσματα

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Ιουν 06, 2020 6:20 pm

VanDam99 έγραψε:

πολλοι ειναι οι παικτες που βαζεις. ειδικα στο 3-4 γινεται χαμος, αφου εχεις βαλει 6 παικτες! ο daye δεν παιζει με την καμια στο 5. ειναι πολυ αδυναμος παρα το υψος του. επισης δεν ειναι πια για ευρωλιγκα.

ο Whittington ειναι περισσοτερο 4 και μετα 3. επισης αν παρεις ολους αυτους ουτε στο προπονητικο διπλο δεν θα παιζει ο σασα.

λογικα κονιαρης θα παει δανεικος και νικολαιδη θα ειναι ο 13ος, με παιχνιδια στην α2 κυριως. τελος στους ψηλους θελετε ενα 4-5αρι και οχι ενα 4-3αρι και μαζι με σασα να συνθεσουν μια 5αδα για την φροντ λαιν.

0
redhunter

sophomore
Reactions: 27
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιουν 06, 2020 6:24 pm

john wick έγραψε:
Σάβ Ιουν 06, 2020 9:12 am
Eγώ πιστεύω ότι και ο ίδιος ο μάνατζερ των Σλούκα Καλαθη δεν θα θέλει να πάει και τους 2 στον Ολυμπιακό για πολλούς λόγους..
Καταρχήν το πιο πιθανό είναι ότι ο Νικ στην Μπάρτσα θα πάρει καλύτερο συμβόλαιο.(άρα και ο ίδιος καλύτερη μίζα)
Για ποιο λόγο να χαλάσει τις σχέσεις του με τον Παναθηναϊκό , διότι είναι σίγουρο μετά ότι θα μπει στην black list των μάνατζερ...
ο Νικ λόγω χαρακτήρα δεν είναι νομίζω ικανός να αντέξει την μετάβαση από το πράσινο στο κόκκινο στρατόπεδο και ότι μετά αυτό θα φέρει...Θα μου πεις ήταν ικανός ο Παπαπέτρου;;; ¨οπως αποδείχθηκε ναι ήταν. Καλά δεν συζητάω για Σπανούλη , αυτός και αν ήταν...
O Παπαπετρου ειναι αλλη περιπτωση.Ρολιστας στον Ολυμπιακο αλλαγη του Παπανικολαου.Δεν ηταν πρωταγωνιστης του Ολυμπιακου και εκανε την μεταβαση στον Παναθηναικο.Ο καλαθης ειναι ο πρωταγωνιστης του παο και οπως ηταν και ο Σπανουλης οταν ηρθε.Αν παει ο βεζενκοφ πχ στον Παο δεν θα πει και κανεις τιποτα.

0
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1753
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic

Σάβ Ιουν 06, 2020 6:26 pm

Ο Καλαθης εαν (που δε νομιζω) σκεφτεται να ερθει σε εμας, θα πρεπει να λαβει υπ οψιν οτι ο ιδιος και η οικογενεια του θα δεχτουν καθε ειδους επιθεση απο τον γνωστο παρορμητικο instagrammer, προσωπικες του στιγμες θα βγουν στη φορα, λασπη καθε ειδους θα εκτοξευεται στα ΜΜΕ, γενικα θα πρεπει να εχει το mindset Σπανουλη να αδιαφορει πληρως για ολα αυτα.

0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Σάβ Ιουν 06, 2020 6:35 pm

Reaper έγραψε:
Σάβ Ιουν 06, 2020 6:26 pm
Ο Καλαθης εαν (που δε νομιζω) σκεφτεται να ερθει σε εμας, θα πρεπει να λαβει υπ οψιν οτι ο ιδιος και η οικογενεια του θα δεχτουν καθε ειδους επιθεση απο τον γνωστο παρορμητικο instagrammer, προσωπικες του στιγμες θα βγουν στη φορα, λασπη καθε ειδους θα εκτοξευεται στα ΜΜΕ, γενικα θα πρεπει να εχει το mindset Σπανουλη να αδιαφορει πληρως για ολα αυτα.
Ειναι λιγο περιεργος ο ανθρωπος αλλα και με τον σπανουλη οτι εγινε, εγινε σε εποχες που ειχαμε τους αγωνες της Α1. Νομιζω οτι αν ειναι να ερθει στον ολυμπιακο, τωρα ειναι η πιο ηρεμη περιοδος και δε νομιζω οτι θα πονεσει τοσο πολυ οσο η φυγη σπανουλη. Αν φυγει ο καλαθης θα φυγει επειδη ο ιδιος ο dpg δε θα θελησει να τηρησει την υπογραφη του, ενω με τον σπανουλη δεν ισχυε το ιδιο. Εξακολουθω παντως να πιστευω οτι τελικα θα τα βρουν και θα μεινει στον παναθηναικο.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”