2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 12, 2023 8:19 pm

xomitsious έγραψε:
Τετ Ιούλ 12, 2023 8:11 pm
Lapro13 έγραψε:
Τετ Ιούλ 12, 2023 7:54 pm
Μονο εμενα δεν μου αρεσει ο Ντορσευ; :sorry:

Δεν εχουμε θεμα Ελληνων, παρε ενα 2αρι απ τα κοψιματα NBA, δεν νομιζω να τα αξιζει τοσα λεφτα.
Αν ειχαμε κλεισει Παντερ θα ειμασταν σουπερ παντως!
Ουτε εγω τρελλαινομαι.
Βεβαια δεν ξερω και τι εναλλακτικες υπαρχουν.

Ο Τομας για να μεινει ειναι να παρει 1 και κατι ψιλα.
Ο Ντορσει λογικα κοντα στα 2 συν οτι ζητησει η Φενερ. Αξιζει?
Ναι. Είναι ποιοτικός ευρωλιγκατος παίκτης που μπορεί να παίξει οφ μπολ, κολλάει με όλους τους γκαρντ, έχει μέγεθος, είναι τίμιος αμυντικός, ενισχύεις στα τέρματα τον ελληνικό κορμό και για το μέλλον, καθώς έχει πολλά χρόνια μπάσκετ μπροστά του. Και κάνεις διπλή ζημιά στον Ολυμπιακό και του στερείς έναν ποιοτικό παίκτη που δεν θέλει χρόνο προσαρμογής, γιατί ξέρει την ομάδα και του κόβεις τον πιο ποιοτικό Έλληνα που θα μπορούσε να πάρει, αποδυναμώνοντας τον για την Ελλάδα. Θα πληρώσεις παραπάνω από ότι αξίζει ΑΛΛΑ βγαίνεις κερδισμένος σε πολλαπλούς τομείς.

1
1 Εικόνα
Μέχρι φέτος
Phys87

nba
Reactions: 824
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 12, 2023 8:32 pm

Έχουν πει ότι θα πάρουμε δυο Γκαρντ. Ίσως τότε Ντορσει και Τομας μαζί. Μαζί με Παπαγιαννη και έναν παίχτη ακόμα στο 4, και είμαστε έτοιμοι

0
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague

Τετ Ιούλ 12, 2023 8:36 pm

shtarkws έγραψε:
Τετ Ιούλ 12, 2023 8:04 pm
Ανακοινώθηκε ο Παπαπέτρου μια θετική εξέλιξη και ο Ελληνικός κορμός του Παναθηναϊκου αναμένεται ο ποιοτικότερος μετά της μετάΟμπράντοβιτς εποχής. Ειδικά αν αποκτηθεί και ο Ντόρσεϊ κάτι που θεωρώ αναγκαίο.

Με αυτά τα δεδομένα, προσωπικά θα ήθελα κάτι καλύτερο του Παπαγιάννη στο 5.

Φυσικά μένουν οι αποκτήσεις βασικών παικτών που θα καθορίσουν την προοπτική της ομάδας. Προς το παρόν δεν μπαίνουμε 8αδα .

1) Σλουκας - Γκραντ - Μωραϊτης
2) Βιλντόζα - Ντόρσεϊ
3) Μιχιαλουκ - Παπαπέτρου
4) Σάμανιτς - Μήτογλου
5) Λεσόρτ - Νέμπο - Κώστας
Έχε χάρη που ήταν ανένδοτη η Ρεάλ να κάτσει να συζητήσει, αλλιώς άλλη μεταγραφή θα ήταν η βόμβα
της 10 ετιας , γιατί με τον μάνατζερ του παίκτη ήταν μισό βήμα από την συμφωνία. Απλά για να καταλάβετε λίγο τι εννοώ όταν λέω δεν υπήρχε "όριο " για φέτος.

0
Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Τετ Ιούλ 12, 2023 8:38 pm

papp7 έγραψε:
shtarkws έγραψε:
Τετ Ιούλ 12, 2023 8:04 pm
Ανακοινώθηκε ο Παπαπέτρου μια θετική εξέλιξη και ο Ελληνικός κορμός του Παναθηναϊκου αναμένεται ο ποιοτικότερος μετά της μετάΟμπράντοβιτς εποχής. Ειδικά αν αποκτηθεί και ο Ντόρσεϊ κάτι που θεωρώ αναγκαίο.

Με αυτά τα δεδομένα, προσωπικά θα ήθελα κάτι καλύτερο του Παπαγιάννη στο 5.

Φυσικά μένουν οι αποκτήσεις βασικών παικτών που θα καθορίσουν την προοπτική της ομάδας. Προς το παρόν δεν μπαίνουμε 8αδα .

1) Σλουκας - Γκραντ - Μωραϊτης
2) Βιλντόζα - Ντόρσεϊ
3) Μιχιαλουκ - Παπαπέτρου
4) Σάμανιτς - Μήτογλου
5) Λεσόρτ - Νέμπο - Κώστας
Έχε χάρη που ήταν ανένδοτη η Ρεάλ να κάτσει να συζητήσει, αλλιώς άλλη μεταγραφή θα ήταν η βόμβα
της 10 ετιας , γιατί με τον μάνατζερ του παίκτη ήταν μισό βήμα από την συμφωνία. Απλά για να καταλάβετε λίγο τι εννοώ όταν λέω δεν υπήρχε "όριο " για φέτος.
Φαντάζομαι λες Ταβαρεζ και όχι Χεζονια.

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague

Τετ Ιούλ 12, 2023 8:40 pm

shtarkws έγραψε:
papp7 έγραψε:

Σωστά φαντάζεσαι.

1
1 Εικόνα
Μέχρι φέτος
Panathas_13

junior
Reactions: 138
Προειδοποιήσεις: 5

Τετ Ιούλ 12, 2023 8:41 pm

Μπούκερ από Φενέρ που έφυγε θέλουμε;

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary

Τετ Ιούλ 12, 2023 8:45 pm

papp7 έγραψε:
shtarkws έγραψε:

Σωστά φαντάζεσαι.
Υπερβολή και σιχαίνομαι τα "superteams"

Ας χτιστεί κάτι σωστό για πρώτη χρονιά με νορμάλ απαιτήσεις και ας γίνει η "εκτόξευση" την επόμενη χρονιά με τα σωστά κομμάτια.

Πάντως δεν ξέρω θα εκμεταλλευοταν στο έπακρο τον Ταβαρεζ ο Αταμαν με το μπάσκετ που παίζει δίνοντας τεράστια ελευθερία στα γκαρντ και πολύ πικενρολ.

Θεωρώ ότι το μπάσκετ Αταμάν ταιριάζει περισσότερο στα γκαρντ ενώ το μπάσκετ Μπαρτζωκα στους ψηλούς

0

Oι κανονισμοί του forum

taurus13

senior
Reactions: 51

Τετ Ιούλ 12, 2023 8:54 pm

Ο Ταβάρες ταιριάζει στο μπάσκετ όλων γιατί απλά...είναι ο Ταβάρες. Cheat για οποιαδήποτε ομάδα ευρωλίγκας.
Από κει και πέρα συμφωνώ με του προλαλήσαντες όσον αφορά την αξία του Ντόρσει, δηλαδή ούτε εγώ τον θεωρώ κάτι το εξαιρετικό, αλλά τείνω τελικά να συμφωνήσω περισσότερο με τον papp ότι είναι χρήσιμος σε πολλά επίπεδα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague

Τετ Ιούλ 12, 2023 8:55 pm

shtarkws έγραψε:
papp7 έγραψε:

Σωστά φαντάζεσαι.

Ας χτιστεί κάτι σωστό για πρώτη χρονιά με νορμάλ απαιτήσεις και ας γίνει η "εκτόξευση" την επόμενη χρονιά με τα σωστά κομμάτια.

Πάντως δεν ξέρω θα εκμεταλλευοταν στο έπακρο τον Ταβαρεζ ο Αταμαν με το μπάσκετ που παίζει δίνοντας τεράστια ελευθερία στα γκαρντ και πολύ πικενρολ.

Θεωρώ ότι το μπάσκετ Αταμάν ταιριάζει περισσότερο στα γκαρντ ενώ το μπάσκετ Μπαρτζωκα στους ψηλούς
Δεν παίρνω θέση σε αυτό. Απλά εξηγώ ότι η φετινή μεταγραφική προσέγγιση ήταν και είναι ο,τι καλό κυκλοφορεί και μας κάνει το παίρνουμε. Η πλειοψηφία των δημοσιευμάτων δεν ήταν ράδιο αρβύλα φέτος. Αν δεν υπήρχαν άλλα κολλήματα όπως διαφορετικές προτιμήσεις παικτών όσον αφορά την ομάδα που διάλεξαν ή ομάδες που δεν καθόταν για διαπραγματεύσεις, αυτή την στιγμή θα ήμασταν όλοι σαν το τραγούδι του Macklemore what what what what what ? Γράφω πολλά χρόνια στο φόρουμ και στην προηγούμενη έκδοση,δεν το έχω παίξει ποτέ insider ούτε έχω πει ποτέ ότι έχω πηγές κτλ , αλλά πραγματικά φέτος έχει γίνει το 1/4 από τα μπαμ που θα μπορούσαν να γίνουν.

Θεωρώ ότι τον Ταβαρες και ο προπονητής που είχα στα 10 μου θα μπορούσε να τον εκμεταλλευτεί. Είναι η ποιότητα του παίκτη τέτοια που είναι πολύ δύσκολο να μην επωφεληθείς.

Φυσικά και το ότι παίρνεις ποιοτικούς παίκτες είναι η μισή δουλειά, όλο το υπόλοιπο είναι πως θα τους ταιριάξεις αρμονικά, θα μοιράσεις ρόλους/χρόνους , 5αδες κτλ.

0
Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4480
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Ιούλ 12, 2023 8:56 pm

το δεν ταιριαζει δεν υφισταται για παιχτες οπως ο ταβαρες η ο γουιλι
αν μπορεις να τους παρεις πας και τους παιρνεις τοσο απλα

0
Lapro13

senior
Reactions: 268
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Ιούλ 12, 2023 9:05 pm

Παρτον ρε ΔΓ και στειλε Παπαγιαννη δωρο στους Καταλανους!:)

Αυτος θα ηταν ο πραγματικος game changer!
Για να δουμε τις υπολοιπες μεταγραφες στο 2 και στο 4, αλλα πρεπει να συγκρινουμε ροστερ με Μπαρτσα, Ρεαλ που για την ωρα ειναι δυο σκαλια πανω.

https://www.sport24.gr/basket/i-real-ma ... 12869.html

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary

Τετ Ιούλ 12, 2023 9:18 pm

papp7 έγραψε:
shtarkws έγραψε:

Δεν παίρνω θέση σε αυτό. Απλά εξηγώ ότι η φετινή μεταγραφική προσέγγιση ήταν και είναι ο,τι καλό κυκλοφορεί και μας κάνει το παίρνουμε. Η πλειοψηφία των δημοσιευμάτων δεν ήταν ράδιο αρβύλα φέτος. Αν δεν υπήρχαν άλλα κολλήματα όπως διαφορετικές προτιμήσεις παικτών όσον αφορά την ομάδα που διάλεξαν ή ομάδες που δεν καθόταν για διαπραγματεύσεις, αυτή την στιγμή θα ήμασταν όλοι σαν το τραγούδι του Macklemore what what what what what ? Γράφω πολλά χρόνια στο φόρουμ και στην προηγούμενη έκδοση,δεν το έχω παίξει ποτέ insider ούτε έχω πει ποτέ ότι έχω πηγές κτλ , αλλά πραγματικά φέτος έχει γίνει το 1/4 από τα μπαμ που θα μπορούσαν να γίνουν.

Θεωρώ ότι τον Ταβαρες και ο προπονητής που είχα στα 10 μου θα μπορούσε να τον εκμεταλλευτεί. Είναι η ποιότητα του παίκτη τέτοια που είναι πολύ δύσκολο να μην επωφεληθείς.

Φυσικά και το ότι παίρνεις ποιοτικούς παίκτες είναι η μισή δουλειά, όλο το υπόλοιπο είναι πως θα τους ταιριάξεις αρμονικά, θα μοιράσεις ρόλους/χρόνους , 5αδες κτλ.
Ακούω αυτά που λες και αναρωτιέμαι, πόσο θα ανέβει το μπάτζετ και για ποιο χρονικό διάστημα;

Σύμφωνα με τα 3ετη συμβόλαια το μπάτζετ θα είναι εκεί για αυτό το διάστημα. Δεν φαντάζομαι ούτε να τους προτείνει μείωση, ούτε να τους διώξει για να πάρει καλύτερους.

Για να ξέρουμε σε ποιο επίπεδο κινούμαστε, ο Λαπορτα πχ είπε ότι το μπάτζετ θα είναι 28-30 εκατομμύρια. Έτσι για να ξέρουμε και πως είναι ο ανταγωνισμός και τι απαιτήσεις να έχουμε

0

Oι κανονισμοί του forum

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3024
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Ιούλ 12, 2023 9:20 pm

Lapro13 έγραψε:
Τετ Ιούλ 12, 2023 9:05 pm
Παρτον ρε ΔΓ και στειλε Παπαγιαννη δωρο στους Καταλανους!:)

Αυτος θα ηταν ο πραγματικος game changer!
Για να δουμε τις υπολοιπες μεταγραφες στο 2 και στο 4, αλλα πρεπει να συγκρινουμε ροστερ με Μπαρτσα, Ρεαλ που για την ωρα ειναι δυο σκαλια πανω.

https://www.sport24.gr/basket/i-real-ma ... 12869.html
Σύμφωνα με το άρθρο θα παίρνει περίπου 2.1 καθαρά. Λογικά (αν ισχύουν όντως τα λεφτά ότι έχουν ακουστεί ότι δίναμε σε Πάντερ, Μίροτιτς, Καμπάτσο κλπ) τότε δεν γίνεται να μην κάναμε καλύτερη προσφορά στον Ουίλι. Είτε δεν ενδιαφερόταν τόσο ο Αταμάν, είτε ο παίκτης ήθελε Ισπανία ακόμα και με τα μισά (που λέει ο λόγος).

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague

Τετ Ιούλ 12, 2023 9:42 pm

shtarkws έγραψε:
Τετ Ιούλ 12, 2023 9:18 pm
papp7 έγραψε:

Ακούω αυτά που λες και αναρωτιέμαι, πόσο θα ανέβει το μπάτζετ και για ποιο χρονικό διάστημα;

Σύμφωνα με τα 3ετη συμβόλαια το μπάτζετ θα είναι εκεί για αυτό το διάστημα. Δεν φαντάζομαι ούτε να τους προτείνει μείωση, ούτε να τους διώξει για να πάρει καλύτερους.

Για να ξέρουμε σε ποιο επίπεδο κινούμαστε, ο Λαπορτα πχ είπε ότι το μπάτζετ θα είναι 28-30 εκατομμύρια. Έτσι για να ξέρουμε και πως είναι ο ανταγωνισμός και τι απαιτήσεις να έχουμε
Εδώ είναι το μόνο πρόβλημα που έχω (όχι προσωπικά γιατί δεν είμαι Παναθηναϊκός). Από τη μια έναν δύσκολο και απρόβλεπτο άνθρωπο όπως ο Γιαννακόπουλος και από την άλλη ένας επίσης ιδιαίτερος χαρακτήρας όπως ο Αταμάν. Είναι λιγο εκρηκτικός συνδυασμός.

Μπορώ να πω με σιγουριά για την τωρινή διάθεση , δεν ξέρω τι και πώς θα γίνει στο μέλλον. Αλλά επειδή όντως τα συμβόλαια έχουν μια α χρονική διάρκεια λογικά και με κάθε επιφύλαξη μάλλον έτσι θα πάει για τα επόμενα 1-2 χρόνια.

0
Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2558
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Ιούλ 12, 2023 9:52 pm

Καλά αν αποφάσιζε να τους διώξει δεν είναι και τόσο δύσκολο να φύγουν οι περισσότεροι.

Τους δίνει τα μισά αποζημίωση και φεύγουν, μιλάμε για περιζήτητους παίκτες και όχι συμβόλαια τύπου Μίροτιτς που με τα λεφτά που είναι να πάρει δεν τον νοιάζει τίποτα άλλο μπορεί να σταματήσει το μπάσκετ και να καθαρίζει φασολάκια.

Δίνοντας πολλά λεφτά αν γίνει συνεχόμενα και οχι μόνο για 1-2 χρόνια, αν αφήνει τον όποιο προπονητή να κάνει αυτός τις επιλογές και τον αφήνει ήσυχο να δουλέψει ομάδα θα φτιαχτεί.

Αυτό που φοβάμαι είναι η αντίδραση σε πιθανή αποτυχημένη χρόνια φέτος δηλαδή χαμένο πρωτάθλημα και αποκλεισμός από τους 8 ή οριακή είσοδος στην 8αδα και σκούπα στα νοκ άουτ.

Σε κάθε περίπτωση η φετινή χρονιά θα δείξει αν πάμε για να επανέλθουμε στην ελίτ ή για να γίνουμε μια νέα Αρμάνι.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”