2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιουν 07, 2020 3:18 pm

portokalopita13 έγραψε:
Κυρ Ιουν 07, 2020 2:18 pm
JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Ιουν 07, 2020 1:33 pm

Ταιλερ Ενις(600) , Χερμανσον(500) , Καλαιτζακης
Πρεπελιτς(700) , Γιαγκ(300) , Παππας(300)
Παπαπετρου(800) , Περπερογλου(200)
Γουιτιγκτον(500) , Μητογλου(500)
Λοβερν(700) , Παπαγιαννης(500) , Χικς(300)

εχει μεγαλη δυναμικη αυτο ροστερ! δεν θα αλλαζα κανεναν,παρα μονο θα κανω δυο παρατηρησεις.
τους περισσοτερους νομιζω τους τραβας προς τα κατω σε κασε(αλλα νταξει δεν ξεπερνα τα 7m)
Γιανγκ δεν ξερω πως και γιατι βρεθηκε στην Χαιφα,αλλα αν ειναι να κανει μονο 300 οπως γραφεις,ειναι περιπτωσαρα.
ενα βασικο ομως οτι εχεις 7 ξενους.και φανταζομαι 7ο κανεις τον Χικς.δεν ξερω αν θα δεχοταν κατι τετοιο.κατα τ αλλα ολα καλα.αρκει ο Ενιςνα εχει ξεπερασει τελειως τον περσινο σοβαρο του τραυματισμο.
Ενταξει το κασε του καθε παίκτη μόνο σταθερό δεν μπορει να θεωρηθεί, ανεβοκατεβαίνει ανάλογα τη ζητηση , εγω βάζω τον μεσο ορο ας πουμε και οι τιμές τους αν ειμαστε τυχεροί και κλεισουμε τους παιχτες στο κατάλληλο timing δεν θα ναι μεγαλυτερες απο αυτές που γράφω πιστεύω. Εσύ πως το βλεπεις?

Μητογλου , Παπαπετρου, Παπαγιαννης χωρις καποια μειωση λόγω κορωνοιου θα έχουν τα συμβόλαια που γράφω κι αυτο μπορεις να το βρεις φαντάζομαι αν ψαξεις . Ο λοβερν δεν νομιζω να αγγίξει το μυριο , μονο κινα μπορεί να βρει τόσα, για νβα δεν τον κόβω να γυρναει οποτε εκεί τα 700-800 μου φαινονται νορμάλ πόσο. Από εκεί και περα όλοι οι αλλοι ειναι μεν ποιοτικοι αλλα απειροι δε. Οι Χερμανσον και Γουιτιγκτον έρχονται από καλές χρονιες αλλα ο ενας απο μια απτις 5 χειρότερες ομάδες της γιουρολιγκ κι ο αλλος από το γιουροκαπ. Εδώ ο τζειμς μετα απο φαιναλ 4 ηρθε με 600 να θυμισω. Πρεπελιτς και Ενις πόσο πιο πανω ? Νομιζω όλοι εκει τους εχουμε στο 600αρι-700αρι , για παραπάνω δεν ειναι .

Και τελος για Γιαγκ και Χικς αν κι έχουν κι οι 2 περασμα από νβα ερχονται απο αστανα και Χάιφα σε μια ομαδα με βαρια φανελα οπως ο παναθηναικος (μονο η φανελα μας εχει μείνει απ'τα καλα χρονια αλλωστε) , φανατικούς οπαδούς , ενω παράλληλα τους προσφέρεται και καλος αγωνιστικός ρολος στο τοπ ευρωπαϊκό επιπεδο , γιατι να πουν όχι? Προφανώς κι οι μεγαλες ευρωλιγκατες ομαδες μπορουν να τους δωσουν παραπανω αλλα κι αυτές ψαχνουν για πιο μεγάλα ψαρια , το κόλπο ειναι να τους κλεισουμε όσο είναι νωρίς.

Χαιρομαι παντως που σου αρεσε το ροστερ , ο Γιαγκ μονο για αγωνιστικους ρόλους δεν κατέληξε απο τους σελτικς στη Χάιφα..

Εκεί στα 6 εκατ το υπολογιζω τελος παντων το μπατζετ που οντως δεν νομιζω να ξεπερασει αυτό το ποσό.

0
basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιουν 07, 2020 3:27 pm

Παίδες τον Χέρμανσον* τον κοιτάζουν καλές ομάδες από πέρσι κιόλας.

Ο Βιλντόσα, όπως είπε κι ο Pan24 έρχεται από μια περιέργη χρονιά στην ομάδα του. Πολλοί τραυματισμοίι (στην ίδια θέση μάλιστα) τραυματίας κι ίδιος, μουρμούρα στην ομάδα με ασυνέπεια στις πληρωμές με τον πρόεδρα να τα έχει κάνει λίγο μαντάρα στα οικονομικά, τραβώντας ζεστό χρήμα από τις λοιπές του δραστηριότητες που άπτονται του ίδιου αντικεμένου όμως. Αθλητικά, δηλαδή ποδόσφαιρο και Αλαβές, αθλητικοί πολυχώροι κλπ.

Έχει άλλο ταβάνι από τον Λάπρο. Πιο "΄σύγχρονος" γκαρντ.

Ο Λοβέρν παρέα με τον Παπαγίαννη δεν είναι καλή ιδέα, νομίζω.

* τον υπολογίζω γύρω στα 700χιλ τον Ισλανδό. Ωραίο ρόστερ πάντως με εναν ΜΑΠ στη θέση του Λοβέρν που κάπου πήρε το μάτι μου ότι μπορεί να πάει και στη Λυών παρέα με τον κολλητό του Βέστερμαν.

JohnnyPao

champion

Κυρ Ιουν 07, 2020 4:15 pm

basket72 έγραψε:

Ο Βιλντόσα, όπως είπε κι ο Pan24 έρχεται από μια περιέργη χρονιά στην ομάδα του. Πολλοί τραυματισμοίι (στην ίδια θέση μάλιστα) τραυματίας κι ίδιος, μουρμούρα στην ομάδα με ασυνέπεια στις πληρωμές με τον πρόεδρα να τα έχει κάνει λίγο μαντάρα στα οικονομικά, τραβώντας ζεστό χρήμα από τις λοιπές του δραστηριότητες που άπτονται του ίδιου αντικεμένου όμως. Αθλητικά, δηλαδή ποδόσφαιρο και Αλαβές, αθλητικοί πολυχώροι κλπ.

* τον υπολογίζω γύρω στα 700χιλ τον Ισλανδό. Ωραίο ρόστερ πάντως με εναν ΜΑΠ στη θέση του Λοβέρν που κάπου πήρε το μάτι μου ότι μπορεί να πάει και στη Λυών παρέα με τον κολλητό του Βέστερμαν.
Ναι για το δίδυμο στο 5 μαλλον εχεις δίκιο. Εξαιρετικος μαπ στα ιδια λεφτα (εκεί στις 700χιλ) θα ήταν ο Τζορνταν Μπελ που έχω ηδη αναφέρει, εναλλακτικα υπαρχουν και πιο φθηνές περιπτωσεις (δεν θέλω καθολου παντως να ρθει ο μοργκαν , δεν με ψηνει).

Για Χερμανσον ειναι λιγο πολλα τα 700χιλ πιστευω όταν λιγα χρόνια πριν ειχε έρθει ενας τζειμς με 600χιλ μετα απ9 φαιναλ 4 κι ολας . Ασε που μιλαμε και για μειωμενες τιμες λογω κορωνοιου. Ο Λορένζο μαλιστα λενε οτι κοστολογείται εκει γυρω στα 700 ππυ πήγε πιο ψηλα στη βαθμολογία ενα πολυ χειρότερο συνολο από αυτο της αλμπα . Αποκλείεται λοιπόν να βρει τα ιδια ο μπακ απ του σιβα , ο οποίος ομως σιγουρα έχει μεγαλυτερο ταβάνι..

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2436
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Ιουν 07, 2020 4:24 pm

JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Ιουν 07, 2020 4:15 pm
basket72 έγραψε:

Ναι για το δίδυμο στο 5 μαλλον εχεις δίκιο. Εξαιρετικος μαπ στα ιδια λεφτα (εκεί στις 700χιλ) θα ήταν ο Τζορνταν Μπελ που έχω ηδη αναφέρει, εναλλακτικα υπαρχουν και πιο φθηνές περιπτωσεις (δεν θέλω καθολου παντως να ρθει ο μοργκαν , δεν με ψηνει).

Για Χερμανσον ειναι λιγο πολλα τα 700χιλ πιστευω όταν λιγα χρόνια πριν ειχε έρθει ενας τζειμς με 600χιλ μετα απ9 φαιναλ 4 κι ολας . Ασε που μιλαμε και για μειωμενες τιμες λογω κορωνοιου. Ο Λορένζο μαλιστα λενε οτι κοστολογείται εκει γυρω στα 700 ππυ πήγε πιο ψηλα στη βαθμολογία ενα πολυ χειρότερο συνολο από αυτο της αλμπα . Αποκλείεται λοιπόν να βρει τα ιδια ο μπακ απ του σιβα , ο οποίος ομως σιγουρα έχει μεγαλυτερο ταβάνι..
Ο Τζειμς με 900 ειχε ερθει αλλα με οσα κι αν ειχε ερθει καποιος το 2016 δεν λεει πολλα για το τωρα.
Προσφορα και ζητηση ειναι, εφοσον φαινεται πως παρα τον κορωνοιο θα υπαρξουν αρκετες ομαδες που θα συνεχισουν να σκανε χρημα τα κασε παραμενουν ψηλα.
Ειναι και η θεση, γενικα στο 1 υπαρχουν πολλοι λιγοτεροι καλοι παικτες αποτι στο 5 πχ και ειναι πιο δυσκολο να πιασει λαχειο στο 1

Ο Χερμανσον επαιζε σε μια απο τις τελευταιες αλλα δεν αλλαζει οτι ειχε 10,9 ποντους και 4,8 ασσιστ σε 25'. Επειδη επαιζει εκει λεμε για 700
Αν εκανε αυτα τα νουμερα σε ομαδα 8αδας και με ελαφρως καλυτερα ποσοστα θα ειχε κασε γυρω στο 1,2

Μπραουν γυρω στα 800 τον εχουν(για αυτο λενε για υπερβαση κιολας), ελαφρως πιο κατω θα ειναι ο Χερμανσον.

0
Άβαταρ μέλους
Than.pao

sophomore
Reactions: 44
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Monta ellis
Αγαπημένη ομάδα: Indiana-Pacers

Κυρ Ιουν 07, 2020 5:16 pm

Ένας φόργουορντ που θα μπορούσε να πάρει ο Παναθηναϊκός είναι ο Μπρουκς της Αρμάνι ο οποίος μένει ελεύθερος φέτος. Ας ελπίσουμε πως θα κάνει την έκπληξη του ο Γιαννακόπουλος και θα πάρει κανονικό προπονητή. Άμα νομίζει πως ο βοριάς είναι σαν τη περίπτωση του ιτουδη κάνει μεγάλο λάθος. Μακάρι ο άλλος προπονητής να καταλάβει την αξία του Παπαπέτρου και να τον βάλει να παίζει αριστερα ... στον πάγκο και να βάλει κάποιον πιο ταλαντουχο και ικανό μεσα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175

Κυρ Ιουν 07, 2020 5:35 pm

Than.pao έγραψε:
Κυρ Ιουν 07, 2020 5:16 pm
Μακάρι ο άλλος προπονητής να καταλάβει την αξία του Παπαπέτρου και να τον βάλει να παίζει αριστερα ... στον πάγκο και να βάλει κάποιον πιο ταλαντουχο και ικανό μεσα.
τι αριστερα ρε μεγαλε,μπερδεψαμε τα αθληματα μηπως ; :D αληθεια τι εννοεις; δεν κανει ο Παπαπετρου για τον Παναθηναικο,πρεπει να τρωει παγκο και να παιζει ενας πιο ταλαντουχος.; και ποιος ειναι αυτος ;
o Περσιδης ; :o

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Κυρ Ιουν 07, 2020 5:48 pm

Παπαγιαννης,Μοτλει(c-pf),Πουστοβοι
Σμιτς,Μητογλου
Παπαπετρου,Θανασης
ΤζαμαρΣμιθ,Παππας,Μποχωριδης
Λορεντζο,ΜαοντοΛο,Καλαιτζακης

0
JohnnyPao

champion

Κυρ Ιουν 07, 2020 6:25 pm

Εχω αρχισει να συγχύζομαι με αυτα που διαβάζω στο φόρουμ τις τελευταιες μερες . Υποτίθεται είμαστε μπασκετικοι εδω περα..

Παρκάρισμα στον πάγκο διαβαζω για παπαπετρου , ότι ο Καλαθης ειναι μετριος παιχτης και μονο για μπακ απ.

Ωχ ωχ...

0
JohnnyPao

champion

Κυρ Ιουν 07, 2020 6:42 pm

portokalopita13 έγραψε:
Κυρ Ιουν 07, 2020 5:48 pm
Παπαγιαννης,Μοτλει(c-pf),Πουστοβοι
Σμιτς,Μητογλου
Παπαπετρου,Θανασης
ΤζαμαρΣμιθ,Παππας,Μποχωριδης
Λορεντζο,ΜαοντοΛο,Καλαιτζακης
Καλός ο τζαμαρ Σμιθ αλλα είναι ηδη 33 , ο φοστερ που δεν σαρεσει ισως εχει τα φόντα να τον ξεπερασει , σκορερ κι αυτος καμια 10ετια σχεδόν νεοτερος και ενα τσικ πιο οικονομικός.

Τον μοτλει δεν τον ξέρω, καλή σκέψη το ροστερ σου γενικα. Θανασης δυσκολα ερχεται , θα έχουν σεζον εκεί μέχρι και Οκτώβρη.

0
Άβαταρ μέλους
SARAS1989

a1greece
Reactions: 223
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Saras, Nash
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Ιουν 07, 2020 6:48 pm

JohnnyPao έγραψε:
Εχω αρχισει να συγχύζομαι με αυτα που διαβάζω στο φόρουμ τις τελευταιες μερες . Υποτίθεται είμαστε μπασκετικοι εδω περα..

Παρκάρισμα στον πάγκο διαβαζω για παπαπετρου , ότι ο Καλαθης ειναι μετριος παιχτης και μονο για μπακ απ.

Ωχ ωχ...
Ο παπαπετρου δυο επιπεδα κατω απο ριβερς αλλο που δεν υπαρχουν λεφτα και θα παιζει βασικος του χρονου.

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Κυρ Ιουν 07, 2020 7:00 pm

SARAS1989 έγραψε:

Ο παπαπετρου δυο επιπεδα κατω απο ριβερς αλλο που δεν υπαρχουν λεφτα και θα παιζει βασικος του χρονου.
εσυ βρε θηριο εκανες λαικ στο ποστ του thanpao για τον Παπαπετρου που πρεπει να παει αριστερα
και στον παγκο
για να μπει ενας πιο ταλαντουχος κ ικανος ;
εχω αρχισει και σε κανω κεφι να ξερεις 8-)

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3966
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Ιουν 07, 2020 7:02 pm

portokalopita13 έγραψε:
Κυρ Ιουν 07, 2020 7:00 pm
SARAS1989 έγραψε:

εσυ βρε θηριο εκανες λαικ στο ποστ του thanpao για τον Παπαπετρου που πρεπει να παει αριστερα
και στον παγκο
για να μπει ενας πιο ταλαντουχος κ ικανος ;
εχω αρχισει και σε κανω κεφι να ξερεις 8-)
εγω δεν εκανα λαικ σε εκεινο το ποστ γιατι πιστευω οτι ο παπαπετρου πρεπει να παιζει στοπερ :imnewhere:

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Κυρ Ιουν 07, 2020 7:03 pm

SARAS1989 έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

Ωχ ωχ...
Να την πω την αμαρτία μου , εμενα μαρεσε περισσότερο ο ριβερς του 2016-17 παρα ο παπαπετρου φέτος. Και τα ιδια λεφτα θα κόστιζαν..

Όμως εισαι της υπερβολής και της απολυτοτητας στα παντα . Για σενα μπασκετμπολίστας είναι αυτος που σκοράρει και κανενας αλλος . Εσυ μαζί με κάποιους άλλους εχετε βγάλει κάτι τερμα αντιμπασκετικες πεποιθήσεις και φροντίζετε να μας τις υπενθυμίζετε διαρκως , ο καλαθης ειδικα ειναι καταξιωμένος παικτης σε ολη την Ευρώπη και τοπ κλασσης παιχτης και σε λίγο θα τον κανετε παγκιτη.

Κι ο παπαπετρου να πω ότι είναι για βασικος σχεδον για καθε ευρωλιγκατη ομαδα και ειναι και ελληνας κοιταξτε μην τον χάσουμε κι αυτον..

Η μπαρτσα φετος παντως να πω πως με ντιλεινι στο τιμονι δεν θα έπαιρνε με τιποτα τη κουπα , ουτε τελικό δεν ξερω αν θα πηγαινε, με νικ θα χει πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να παλεψει με τα θηρια Ρεάλ και εφες και την οπως φαίνεται βελτιωμένη τσσκα , θα παίξουν πιο ορθολογικο μπασκετ.

Εξαιτίας της κάποιας εμμονης και εμπαθειας που φαίνεται να υπάρχει απέναντι σε καποια βασικα του αθλήματος δεν εχω μπει καθολου στο τοπικ του καλαθη μετα τις πρώτες 2-3 σελιδες , τουλάχιστον εχουμε ησυχάσει εδω. Φανηκε παντως πως ουτε το φόρουμ δεν ειναι ετοιμο για πιο ιντριγκαδορικες συζητήσεις (οπως το μεχρι τέλους που προτειναξ τα του ολυμπιακου αλλα και άλλα.. )

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnnyPao την Κυρ Ιουν 07, 2020 7:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Κυρ Ιουν 07, 2020 7:04 pm

JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Ιουν 07, 2020 6:42 pm

Καλός ο τζαμαρ Σμιθ αλλα είναι ηδη 33 , ο φοστερ που δεν σαρεσει ισως εχει τα φόντα να τον ξεπερασει , σκορερ κι αυτος καμια 10ετια σχεδόν νεοτερος και ενα τσικ πιο οικονομικός.

Τον μοτλει δεν τον ξέρω, καλή σκέψη το ροστερ σου γενικα. Θανασης δυσκολα ερχεται , θα έχουν σεζον εκεί μέχρι και Οκτώβρη.
-Θανασης κατσε να δουμε μηπως μεινει εκτος τελικου ροστερ στο ρισταρτ !
συμφωνω ομως ειναι δυσκολο !
-Τζαμαρ Σμιθ 33,αλλα ωραιος sg !το γεμισα εκει με 6 γκαρντ να υπαρχουν επιλογες.γινονται και διδιμα με Λο-Λορεντζο
-Φοστερ επειδη εχω προαισθημα οτι αυτον τελικα θα διαλεξει ο Βοβορας αρχισα να κοιταω βιντεακια.οκ μου αρεσει παικτικα εμενα,αλλα μην γελιομαστε.θα ειναι μεγαλο στοιχημα. δεν εχει παιξει ποτε σε επιπεδο υψηλο.δεν ξερουμε πνευματικα κυριως πως θα ανταποκριθει
-Μοτλει θα σου αρεσει.τσεκαρε τον !εχει και υπεροχο μαλλι :mrgreen:

0
Άβαταρ μέλους
SARAS1989

a1greece
Reactions: 223
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Saras, Nash
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Ιουν 07, 2020 8:00 pm

JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Ιουν 07, 2020 7:03 pm
SARAS1989 έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

Ωχ ωχ...
Να την πω την αμαρτία μου , εμενα μαρεσε περισσότερο ο ριβερς του 2016-17 παρα ο παπαπετρου φέτος. Και τα ιδια λεφτα θα κόστιζαν..

Όμως εισαι της υπερβολής και της απολυτοτητας στα παντα . Για σενα μπασκετμπολίστας είναι αυτος που σκοράρει και κανενας αλλος . Εσυ μαζί με κάποιους άλλους εχετε βγάλει κάτι τερμα αντιμπασκετικες πεποιθήσεις και φροντίζετε να μας τις υπενθυμίζετε διαρκως , ο καλαθης ειδικα ειναι καταξιωμένος παικτης σε ολη την Ευρώπη και τοπ κλασσης παιχτης και σε λίγο θα τον κανετε παγκιτη.

Κι ο παπαπετρου να πω ότι είναι για βασικος σχεδον για καθε ευρωλιγκατη ομαδα και ειναι και ελληνας κοιταξτε μην τον χάσουμε κι αυτον..

Η μπαρτσα φετος παντως να πω πως με ντιλεινι στο τιμονι δεν θα έπαιρνε με τιποτα τη κουπα , ουτε τελικό δεν ξερω αν θα πηγαινε, με νικ θα χει πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να παλεψει με τα θηρια Ρεάλ και εφες και την οπως φαίνεται βελτιωμένη τσσκα , θα παίξουν πιο ορθολογικο μπασκετ.

Εξαιτίας της κάποιας εμμονης και εμπαθειας που φαίνεται να υπάρχει απέναντι σε καποια βασικα του αθλήματος δεν εχω μπει καθολου στο τοπικ του καλαθη μετα τις πρώτες 2-3 σελιδες , τουλάχιστον εχουμε ησυχάσει εδω. Φανηκε παντως πως ουτε το φόρουμ δεν ειναι ετοιμο για πιο ιντριγκαδορικες συζητήσεις (οπως το μεχρι τέλους που προτειναξ τα του ολυμπιακου αλλα και άλλα.. )
αφου δε διαφωνουμε για παπαπετρου προς τι ολο αυτο και εσυ τον ριβερς θα επελεγες. Για το νικ υπομονη ενα χρονο και θα δουμε ποιος θα δικαιωθει

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”