2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Dakotas

senior
Reactions: 177
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 18, 2023 1:27 am

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Ιούλ 18, 2023 12:27 am
Dakotas έγραψε:
Τρί Ιούλ 18, 2023 12:23 am

Το έχω!!!
Συλλέκτης γαρ😂😂😂
Να τσοντάρω για τον χουανΤΣΟ;;;
τι να τα κανουμε εμεις τον εχουμε ηδη κλεισει και περιμενει στανμπαι να ενεργοποιηθει οπως ο αδερφος του αν δεν μας ελεγε ναι ο παπαγιαννης :welcome:
Άστην πλακα

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 18, 2023 5:18 am

Στο μεταξυ απτα μέσα παρουσιάζεται ο παναθηναϊκός ως η ομαδα που "καίγεται" για τον Dorsey, αλλα στη πραγματικότητα η ομαδα για την οποία ο παιχτης αποτελεί μονόδρομο, είναι ο ολυμπιακός.

Ωραιος ο Mykhailiuk, καλος και ο Howard, αλλά μετά βγαίνουν 8 οι ξένοι. Ευρωλίγκα θα είστε μια χαρά, στην Α1 όμως τι θα συμβαίνει? Και μην μου πείτε πως δεν σας νοιάζει το πρωτάθλημα, το παν για κάθε ομάδα είναι οι τίτλοι. Και είναι διαφορετικό να έχεις να ανταγωνιστεις μόνο μια ομαδα στην Α1 και διαφορετικό να έχεις συναγωνισμό 5-6 ομαδαρες για τη κατάκτηση της γιουρολιγκ. Αν αδιαφορήσετε για την Α1 λοιπόν κινδυνεύετε μέχρι και άτιτλοι να μείνετε.

Ας εξασφαλίσετε τα βασικα (Α1/κύπελο) και το συζητάμε μετα για Ευρωλίγκες...

Ας δούμε το ροστερ σας στην Α1 λοιπόν αν το γκαρντ που θα φέρετε ειναι ξένος:

Πιτερς-Σικμα-Φαλ-Μιλουτινοφ δεν μπορούν βγουν από ροστερ Α1 γιατί δεν υπάρχει κανείς Έλληνας έστω επιπέδου Λούντζη να τους αντικαταστήσει (απορώ τι θα γίνει αν χτυπήσει κανείς). Άρα ήδη έχουμε τους 4 απτους 6, μένουν λείπουν 2 εκ των Γκος , Κανααν , τον ξένο και τον Μακισικ. Όποιον και να κρατήσετε θα υπάρχει κάποιο κενό, έστω ότι κρατάτε Γκος και τον ξένο (πχ Μιχαλιουκ). Το rotation θα είναι το εξής :

Walkup(24) - Goss(16+8)
Mykhailiuk(24) - Lountzis(8)
Papanikolaou(22) - Larentzakis(18)
Και οι ψηλοι κομπλε.

Δηλαδή θα βγάζετε πολύ ώρα με τον Λαρε στο 3 (απεναντι στον Παπαπετρου πχ) και θα ξεζουμιζετε τους 3 ξενους σας περιφερειακους, γιατί πόσο να παίξουν Λουτζης και και Λαρε? Ή ας πουμε αφήνετε απέξω τον Γκος, άρα θα πάτε με Γουοκαπ και Λουτζη αποκλειστικά στον ασο και πάλι Λαρετζακη στο 3. Πρόβλημα!

2
2 Εικόνα
Dedalos

euroleague
Reactions: 610

Τρί Ιούλ 18, 2023 7:13 am

JohnnyPao έγραψε:
Στο μεταξυ απτα μέσα παρουσιάζεται ο παναθηναϊκός ως η ομαδα που "καίγεται" για τον Dorsey, αλλα στη πραγματικότητα η ομαδα για την οποία ο παιχτης αποτελεί μονόδρομο, είναι ο ολυμπιακός.

Ωραιος ο Mykhailiuk, καλος και ο Howard, αλλά μετά βγαίνουν 8 οι ξένοι. Ευρωλίγκα θα είστε μια χαρά, στην Α1 όμως τι θα συμβαίνει? Και μην μου πείτε πως δεν σας νοιάζει το πρωτάθλημα, το παν για κάθε ομάδα είναι οι τίτλοι. Και είναι διαφορετικό να έχεις να ανταγωνιστεις μόνο μια ομαδα στην Α1 και διαφορετικό να έχεις συναγωνισμό 5-6 ομαδαρες για τη κατάκτηση της γιουρολιγκ. Αν αδιαφορήσετε για την Α1 λοιπόν κινδυνεύετε μέχρι και άτιτλοι να μείνετε.

Ας εξασφαλίσετε τα βασικα (Α1/κύπελο) και το συζητάμε μετα για Ευρωλίγκες...

Ας δούμε το ροστερ σας στην Α1 λοιπόν αν το γκαρντ που θα φέρετε ειναι ξένος:

Πιτερς-Σικμα-Φαλ-Μιλουτινοφ δεν μπορούν βγουν από ροστερ Α1 γιατί δεν υπάρχει κανείς Έλληνας έστω επιπέδου Λούντζη να τους αντικαταστήσει (απορώ τι θα γίνει αν χτυπήσει κανείς). Άρα ήδη έχουμε τους 4 απτους 6, μένουν λείπουν 2 εκ των Γκος , Κανααν , τον ξένο και τον Μακισικ. Όποιον και να κρατήσετε θα υπάρχει κάποιο κενό, έστω ότι κρατάτε Γκος και τον ξένο (πχ Μιχαλιουκ). Το rotation θα είναι το εξής :

Walkup(24) - Goss(16+8)
Mykhailiuk(24) - Lountzis(8)
Papanikolaou(22) - Larentzakis(18)
Και οι ψηλοι κομπλε.

Δηλαδή θα βγάζετε πολύ ώρα με τον Λαρε στο 3 (απεναντι στον Παπαπετρου πχ) και θα ξεζουμιζετε τους 3 ξενους σας περιφερειακους, γιατί πόσο να παίξουν Λουτζης και και Λαρε? Ή ας πουμε αφήνετε απέξω τον Γκος, άρα θα πάτε με Γουοκαπ και Λουτζη αποκλειστικά στον ασο και πάλι Λαρετζακη στο 3. Πρόβλημα!
Από τα μέσα παρουσιάζεται; Ο πρόεδρος σας δεν έκανε βιντεάκι βρίζοντας τον ιτουδη, ότι και καλά δεν αφήνει τον Ντόρσευ να έρθει στην αγαπημένη του ομάδα, τον ΠΑΟ; Άλλο τώρα ότι ο μπαμπάς Ντόρσευ λέει ότι ο γιος του θέλει να μείνει Φενέρμπαχτσε
Στο ότι χρειαζόμαστε 4-5, Έλληνα, αξιομαχο, είναι προφανές αλλά με Αγραβάνη είναι τσακωμενος ο προπονητής, τσαλμπουρης δε μας κάνει. Αλλά μας κάνει ο τανουλης που δεν έπαιζε ούτε στον Προμηθέα.

0
austerity_blues
Reactions:

Τρί Ιούλ 18, 2023 9:29 am

Dedalos έγραψε:
Τρί Ιούλ 18, 2023 7:13 am
Στο ότι χρειαζόμαστε 4-5, Έλληνα, αξιομαχο, είναι προφανές αλλά με Αγραβάνη είναι τσακωμενος ο προπονητής, τσαλμπουρης δε μας κάνει. Αλλά μας κάνει ο τανουλης που δεν έπαιζε ούτε στον Προμηθέα.
έχουν και οι παίκτες επιθυμίες, όχι μόνο οι ομάδες. ο Τσαλμπούρης, ο Ρογκαβόπουλος και ο Χαραλαμπόπουλος ήθελαν α) να παραμείνουν εξωτερικό και β) να παίζουν, δε σημαίνει ότι δε μας έκαναν και γι' αυτό δε τους πήραμε.

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2556
Αγαπημένη θέση: PF

Τρί Ιούλ 18, 2023 9:59 am

JohnnyPao έγραψε:

Σε τέτοια περίπτωση θα παίζει ο Mikhayliuk στο 3 στην άμυνα, όχι ο Λαρεντζάκης.

Πάντως ο μόνος ελεύθερος Έλληνας πλέον που δυνητικά θα μπορούσε να σταθεί στην 12αδα και να παίζει 10-15 λεπτά είναι ο Αγραβάνης. Αλλά μάλλον δεν έχει και πολλούς φίλους πλέον στην ομάδα.

Για Dorsey δεν νομίζω ότι ο Ιτούδης καίγεται και πολύ να τον κρατήσει, αλλά δεν θα τον χάλαγε κιόλας. Απλά ξέροντας ότι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ θα τον είχαν μεγάλη ανάγκη λόγω και του διαβατηρίου, δεν πρόκειται να τον αφήσει να φύγει τόσο εύκολα όσο αν έφευγε για ΝΒΑ ή άλλη ομάδα.

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 970
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τρί Ιούλ 18, 2023 12:22 pm

Καλησπέρα σας παιδιά, πρώτο μήνυμά μου στο forum. Ηθελα λιγάκι να εκφράσω την ανησυχία μου για την ομάδα κυρίως για την θέση 4. Δεν ξέρω ποια είναι η γνώμη σας εδώ, άλλα από τον Βεζένκοφ, μετά στον Μίροτιτς των 3εκ. (που ήταν με το ένα πόδι κλεισμένος στον Ολυμπιακό), δεν ξέρω πως καταλήξαμε στον 34χρονο Σίκμα των 750κ.
Ο Σίκμα πλέον με την ηλικία που έχει ποιο πολύ μου κάνει για ένα τίμιο Backup παρά για παίκτη βασικό. Ενω χρειαζόμαστε σίγουρα και άλλον έναν 4-5 για να είμαστε εντάξει, αν τραυματιστεί ένας στην θέση 4-5 απλά δεν υπάρχει Backup. Και εδώ έρχεται το δεύτερο πρόβλημα με τους Ελληνες.

Καλώς ή κακώς ο Αγραβάνης όσο και να να ενοχλεί κάποιους είναι μονόδρομος αυτή την στιγμή στους ψηλούς, θα μας δώσει άντε 10-15 καλά λεπτά στο Ελληνικό πρωτάθλημα και στην ανάγκη και στην Ευρωλίγκα.

Εχω και μια μικρή ανησυχία για την θέση 2, καθώς και εκει δύσκολα το βλέπω να πάρουμε παίκτη πάνω από το κλασικό μα 950κ. Ο Τόμας που ακούστηκε δεν είναι κακός παίκτης άλλα οκ, είναι ίδιο στιλ παίκτη με τον Κάνναν, δεν νομίζω ότι θέλουμε τέτοιο παίκτη, χρειαζόμαστε έναν σκόρερ που να δημιουργεί και μόνος του τις φάσεις και όχι άλλον έναν στατικό σουτέρ.

Συνολικά νιώθω ότι φέτος η ομάδα έχει ένα ταβάνι, πάλι μποούμε να πάμε καλά και να πάμε και F4, απλά δεν μου κουμπώνουν και δεν μου βγαίνουν κάποια πράγματα μέχρι τώρα. Ενώ και όταν τα πράγματα ζορίζουν ή δεν μας βγαίνουν όπως τα θέλουμε ποιος παίκτης μας θα βγει μπροστά και θα πάρει την ευθύνη? Ποιος θα πει αφήστε το πάνω μου και θα καθαρίσω εγώ? Ολα θα κριθούν στο γήπεδο βέβαια και έχω εμπιστοστύνη στον Μπαρτζώκα άλλα ειλικρινά φοβάμαι φέτος την ομάδα, την στιγμή μάλιστα που και ο Παναθηναικός ενισχύεται και δεν θα είναι η ομάδα της πλάκας που είχε πέρυσι.

0
Rebedierdos

senior
Reactions: 254
Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: LAC
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιούλ 18, 2023 1:02 pm

Πρόωρη ανανέωση Λάρυ, μην χάσουμε το κελεπουρι.

0
Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. :sorry:
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Τρί Ιούλ 18, 2023 1:10 pm

Κελεπούρι προφανώς δεν είναι ο Λαρετζάκης άλλα με την έλλειψη Ελλήνων που έχουμε, δεν θα βρίσκουμε σε λιγο 6 να συμπληρώνουμε 12αδα στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Βάλε στην εξίσωση ότι ακούστηκε ότι ο Παναθηναικός ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του.

Μάλιστα αν οι απέναντι πάρουν τον Ντόρσευ θα έχουμε μεγάλο θέμα με τους Ελληνες, ενώ αυτοί θα είναι ψιλοκαλυμένοι για τα επόμενα 3 χρόνια με Σλούκα, Παπαπέτρου, Μήτογλου, Ματζούκα, Ντόρσευ (αν έρθει), Μωραίτη, Κωστακούμπο και τον έναν Καλαιτζάκη τον πιο καλό. Ενώ έχουν και Χιούγκαζ, και τους αλλους 2 μικρούς Αβδάλα κλπ.

Εχουμε θέμα δηλαδή με τους Ελληνες μεγάλο κιόλας.

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 950

Τρί Ιούλ 18, 2023 1:17 pm

karamelitsa έγραψε:
Καλησπέρα σας παιδιά, πρώτο μήνυμά μου στο forum. Ηθελα λιγάκι να εκφράσω την ανησυχία μου για την ομάδα κυρίως για την θέση 4. Δεν ξέρω ποια είναι η γνώμη σας εδώ, άλλα από τον Βεζένκοφ, μετά στον Μίροτιτς των 3εκ. (που ήταν με το ένα πόδι κλεισμένος στον Ολυμπιακό), δεν ξέρω πως καταλήξαμε στον 34χρονο Σίκμα των 750κ.
Ο Σίκμα πλέον με την ηλικία που έχει ποιο πολύ μου κάνει για ένα τίμιο Backup παρά για παίκτη βασικό. Ενω χρειαζόμαστε σίγουρα και άλλον έναν 4-5 για να είμαστε εντάξει, αν τραυματιστεί ένας στην θέση 4-5 απλά δεν υπάρχει Backup. Και εδώ έρχεται το δεύτερο πρόβλημα με τους Ελληνες.

Καλώς ή κακώς ο Αγραβάνης όσο και να να ενοχλεί κάποιους είναι μονόδρομος αυτή την στιγμή στους ψηλούς, θα μας δώσει άντε 10-15 καλά λεπτά στο Ελληνικό πρωτάθλημα και στην ανάγκη και στην Ευρωλίγκα.

Εχω και μια μικρή ανησυχία για την θέση 2, καθώς και εκει δύσκολα το βλέπω να πάρουμε παίκτη πάνω από το κλασικό μα 950κ. Ο Τόμας που ακούστηκε δεν είναι κακός παίκτης άλλα οκ, είναι ίδιο στιλ παίκτη με τον Κάνναν, δεν νομίζω ότι θέλουμε τέτοιο παίκτη, χρειαζόμαστε έναν σκόρερ που να δημιουργεί και μόνος του τις φάσεις και όχι άλλον έναν στατικό σουτέρ.

Συνολικά νιώθω ότι φέτος η ομάδα έχει ένα ταβάνι, πάλι μποούμε να πάμε καλά και να πάμε και F4, απλά δεν μου κουμπώνουν και δεν μου βγαίνουν κάποια πράγματα μέχρι τώρα. Ενώ και όταν τα πράγματα ζορίζουν ή δεν μας βγαίνουν όπως τα θέλουμε ποιος παίκτης μας θα βγει μπροστά και θα πάρει την ευθύνη? Ποιος θα πει αφήστε το πάνω μου και θα καθαρίσω εγώ? Ολα θα κριθούν στο γήπεδο βέβαια και έχω εμπιστοστύνη στον Μπαρτζώκα άλλα ειλικρινά φοβάμαι φέτος την ομάδα, την στιγμή μάλιστα που και ο Παναθηναικός ενισχύεται και δεν θα είναι η ομάδα της πλάκας που είχε πέρυσι.
εμενα κατι μου λεει οτι ο σικμα εχει ερθει ως το αναπληρωματικο τεσσαρι και οτι θα αποκτηθει 4-5ρι για βασικος με τον πητερς να μοιραζεται το 3 με παπ και μακισσικ αναλογα με τα αντιπαλα σχηματα και το 4 με τους προαναφερθεντες με τον χ 4-5αρι να παιρνει και χρονο στο 5 φυσικα . επισης κατι με τρωει οτι η δυναμη πυρος μας φετος θα ειναι πολυ πιο κοντα στο ζωγραφιστο παρα εξω, αλλα δεν ειναι τιποτα αυτο που με τρωει θα του βαλω λιγο φενιστιλ και θα περασει.

0
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Τρί Ιούλ 18, 2023 1:23 pm

Rebedierdos έγραψε:
Τρί Ιούλ 18, 2023 1:02 pm
Πρόωρη ανανέωση Λάρυ, μην χάσουμε το κελεπουρι.
Nαι γιατι κανουν ουρα οι ελληνες παικτες ευρωλιγκας και εμεις (οι ολυμπιακοι εννοω) οι χαζοι διαλεξαμε λαρυ..
Ιδια δεξαμενη εχουμε με τους γαλλους αλλωστε....

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pisto-linas την Τρί Ιούλ 18, 2023 1:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Τρί Ιούλ 18, 2023 1:26 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Τρί Ιούλ 18, 2023 1:17 pm
karamelitsa έγραψε:

εμενα κατι μου λεει οτι ο σικμα εχει ερθει ως το αναπληρωματικο τεσσαρι και οτι θα αποκτηθει 4-5ρι για βασικος με τον πητερς να μοιραζεται το 3 με παπ και μακισσικ αναλογα με τα αντιπαλα σχηματα και το 4 με τους προαναφερθεντες με τον χ 4-5αρι να παιρνει και χρονο στο 5 φυσικα . επισης κατι με τρωει οτι η δυναμη πυρος μας φετος θα ειναι πολυ πιο κοντα στο ζωγραφιστο παρα εξω, αλλα δεν ειναι τιποτα αυτο που με τρωει θα του βαλω λιγο φενιστιλ και θα περασει.
Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται και άλλο 4-5 δεν βγαίνει η χρονιά με 4 παικτες εκει + τον Τολιόπουλο που δεν τον βλεπω να παίζει και πολύ. Βέβαια ακόμα και να γίνει αυτό + τον παίκτη στην θέση 2 που θα πάρουμε μαζευόμαστε 9 ξένοι, που σημαίνει ότι στην Ελλάδα σε κάθε αγώνα πρέπει να αφήνουμε 3 ξένους έξω! Για αυτό το λέω ότι χρειαζόμαστε τον Αγραβάνη αφού τον Ντόρσευ δεν τον βλέπω να έρχεται.

Προφανώς με τον εξαιρετικό Μιλουτίνοφ στο 5 σε συνδιασμό με τον Φαλ, είναι σίγουρο ότι μέσα στην ρακέτα θα γίνει πολύ δουλειά φέτος. Είναι η μόνη θέση που δεν την φοβάμαι, στο 4 κυρίως έχω τα θέματά μου!!

0
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1083
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Τρί Ιούλ 18, 2023 1:34 pm

Δεν έχω πει ποτέ κακή κουβέντα για Αφους. Με τα καλά και τα άσχημά τους θεωρώ πως είναι «πολυτέλεια» και πραγματικά σε σύγκριση με παράγοντες άλλων ομάδων σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο είναι όαση αξιοπρέπειας.

ΑΛΛΑ ρε αγαπητοί Αφοι αν μια χρονιά πρέπει να στηρίξετε τον κοουτς, είναι ακριβώς αυτή..!

- Δημιούργησε κατά γενική ομολογία την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και ήρθε πρώτος στην κανονική περίοδο

- Ανέβασε σε αξία ΟΛΟ το ρόστερ κάτι φυσικά που καρπώθηκαν και οι ίδιοι οι πρόεδροι (βλ buy out Vezenkov)

- Τα παραπάνω τα κατάφερε παιζοντας ΜΠΑΣΚΕΤΑΡΑ σε αντίθεση με τις πορείες 2015-2017 πχ που σε αρκετά ματς ποναγαν τα μάτια μας.

- Σαν αποτέλεσμα έφερε τον κόσμο πίσω στο ΣΕΦ και τα διαρκείας έκαναν ρεκόρ (= περισσότερα έσοδα)

Η επιβράβευσή του για όλα τα παραπάνω ήταν να συνεχίσετε να το παίζετε Frank Sinatra (my way).

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν θα κάνω κουμάντο στην τσέπη σας και την περιουσία σας.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ και αν αύριο φευγάτε, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα απείχαμε πολύ από εποχές Κορυδαλλού.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ κι αγαπάτε την ομάδα και μπαίνετε μέσα εκατομμύρια κάθε χρόνο.

Αλλά εφόσον έχεις αποφασίσει να κάνεις κάτι, κάν’το ολοκληρωμένα και σωστά. ΕΙΔΙΚΑ όταν ο υπάλληλός σου, έχει βγάλει από τη μύγα ξύγκι.

4
4 Εικόνα
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 950

Τρί Ιούλ 18, 2023 1:35 pm

karamelitsa έγραψε:

0
Rebedierdos

senior
Reactions: 254
Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: LAC
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιούλ 18, 2023 1:42 pm

karamelitsa έγραψε:
Τρί Ιούλ 18, 2023 1:10 pm
Κελεπούρι προφανώς δεν είναι ο Λαρετζάκης άλλα με την έλλειψη Ελλήνων που έχουμε, δεν θα βρίσκουμε σε λιγο 6 να συμπληρώνουμε 12αδα στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Βάλε στην εξίσωση ότι ακούστηκε ότι ο Παναθηναικός ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του.

Μάλιστα αν οι απέναντι πάρουν τον Ντόρσευ θα έχουμε μεγάλο θέμα με τους Ελληνες, ενώ αυτοί θα είναι ψιλοκαλυμένοι για τα επόμενα 3 χρόνια με Σλούκα, Παπαπέτρου, Μήτογλου, Ματζούκα, Ντόρσευ (αν έρθει), Μωραίτη, Κωστακούμπο και τον έναν Καλαιτζάκη τον πιο καλό. Ενώ έχουν και Χιούγκαζ, και τους αλλους 2 μικρούς Αβδάλα κλπ.

Εχουμε θέμα δηλαδή με τους Ελληνες μεγάλο κιόλας.
Ο Λάρυ έχει επαναπαυθει φαίνεται και από την απόδοση του μέσα στο 2023

0
Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. :sorry:
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τρί Ιούλ 18, 2023 2:05 pm

Πρώτον, καλώς ήρθες Καραμελιτσα!

:wave:

Δεύτερον, συμφωνώ πολύ με αυτό που λες για το 4/5. Είχε ακουστεί σαν πλάνο ότι θα πάρουμε και άλλον έναν ακόμα παίχτη στο 4/5, ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Πιο πολύ το 5 με ανησυχεί δηλαδή σε περίπτωση μιας γρίπης ας πούμε.

Τρίτον, πρέπει να πούμε κάτι έτσι όπως είναι: φέτος, μετά από αρκετά χρόνια, έχουμε πόλεμο. Ο ΔΓ δεν ρίχνει λεφτά μόνο για να φτιάξει ομάδα, κάνει απευθείας επίθεση σε εμάς για να μας αποδυναμωσει. Τα δημοσιεύματα στην μέση της χρονιάς για τον Σλούκα που δεν μιλιέται με Μπαρτζω και για Λαρι που είναι παναθηναϊκός από παιδί αυτό δείχνουν, όπως και οι προτάσεις προς αυτούς. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, έχουμε αναγκαστικά απώλειες. Αφήνουμε τον Σλουκα να πάει απέναντι με 2,7 τον χρόνο και ανανεώνουμε Λαρι με μια σχετική υπεραξία γιατί δεν μένουν Έλληνες.

Και αν για τον Σλουκα πιστεύω ότι μακροχρόνια θα βγούμε κερδισμένοι (μετά την φετινή χρονιά), για Λαρι δεν υπάρχει περιθώριο να πάει και αυτός απέναντι.

Τέταρτον, ο Ντορσει δεν θα μείνει στην Φενερ με τίποτα. Έχει όντως τσακωθεί με τον κόουτς εκεί σε βαθμό που θα ήταν αυτοκτονία και για τους δύο να συνεχίσουν μαζί. Ο πόλεμος συνεχίζεται για την περίπτωση του και έδειχνε να μας κερδίζει ο ΠΑΟ μέσω των πολλών χρημάτων που ρίχνει. Δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει με την περίπτωση του, αλλά βλέπω ότι: α) εκεί δεν μένει και β) δεν τον αφήνουν να πάει απέναντι. Πιστεύω λοιπόν ότι τελικά θα καταλήξει σε εμάς ο Ντορσει αφού λήξει το προσύμφωνο που είχε υπογράψει με τους απέναντι σε περίπτωση που έμενε ελεύθερος.

Πεμπτον και τελευταίο: Στο πλαίσιο του "πολέμου", μπαίνει και ο αριθμός των ξένων που επιτρέπεται να έχεις στην Α1. Είχε ακουστεί πριν κάνα μήνα ότι θα κατεβάσουμε κοινή πρόταση εμείς με τους απέναντι για 7 ξένους. Όπως πολύ σωστά παρατήρησε ο shaq7 "ή δεν τον νοιάζει τον ΠΑΟ ή δεν του το έχουν πει". Οι απέναντι έδειξαν σαφή διάθεση να πάρουν όλους τους Έλληνες και τελικά να κάνουν πίσω στην πρόταση για 7 ξένους. Τώρα που έχασαν Πάπα και μάλλον Ντορσει, ίσως προχωρήσει κανονικά όπως ήταν να γίνει.

Οι τελευταίες μέρες ήταν μάλλον καλές για εμάς και ας μην έκλεισε τίποτα.

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”