2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- Soupamantar
- Reactions: 315
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα: Pαnαθηναϊκόc
- Προειδοποιήσεις:
4
1
1

- manj13
- Reactions: 771
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ME αδικεις ...14 εβαλα...Ακομη κι ο Τυφωνας πεταγε καναν...Μπιουφορντ στον Ζοτς!!...Λες να χει θεμα ο Αταμαν??

1
1

“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
- nikolas_asteri
- Reactions: 2771
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
με τα μέχρι τώρα δεδομένα το βρίσκω αρκετά πιθανό ως ρόστερ του Παναθηναϊκού και ενώ είναι σίγουρα αναβαθμισμένο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια δε το λες και ρόστερ εκτόξευσης. αν προσθέσουμε και το γεγονός ότι πρόκειται για εντελώς καινούρια ομάδα έχω την αίσθηση ότι θα φάτε πολλά σκ@τά μέχρι να στρώσετε.
νομίζω φέτος πιο πολύ από ποτέ υπάρχει η τάση να κρατούν οι ομάδες τον κορμό τους, είστε οι μόνοι που πάτε σε ολικό rebuild (άντε να πω και τον Αστέρα και τη Μπάγερν σε κάποιο βαθμό).
αν τώρα έρθει ο Μίροτιτς αλλάζει το πράγμα, απείρως καλύτερο φιτ από το Σενγκέλια και φυσικά πολύ πιο ποιοτικός παίκτης. εγώ εκεί θα έκανα all-in αν ήμουν ντιπιτζί.
- manj13
- Reactions: 771
- Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Αδελφε απο την διαρροια με Μπανκς...Κιτσεν...Φερελ...Μποχωριδη .....προτιμω τα ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΚΑΤΑ...Συμπαθα με κιολας!!!!austerity_blues έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 21, 2023 1:18 amμε τα μέχρι τώρα δεδομένα το βρίσκω αρκετά πιθανό ως ρόστερ του Παναθηναϊκού και ενώ είναι σίγουρα αναβαθμισμένο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια δε το λες και ρόστερ εκτόξευσης. αν προσθέσουμε και το γεγονός ότι πρόκειται για εντελώς καινούρια ομάδα έχω την αίσθηση ότι θα φάτε πολλά σκ@τά μέχρι να στρώσετε.
νομίζω φέτος πιο πολύ από ποτέ υπάρχει η τάση να κρατούν οι ομάδες τον κορμό τους, είστε οι μόνοι που πάτε σε ολικό rebuild (άντε να πω και τον Αστέρα και τη Μπάγερν σε κάποιο βαθμό).
αν τώρα έρθει ο Μίροτιτς αλλάζει το πράγμα, απείρως καλύτερο φιτ από το Σενγκέλια και φυσικά πολύ πιο ποιοτικός παίκτης. εγώ εκεί θα έκανα all-in αν ήμουν ντιπιτζί.
0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Χαχαχα χαχαχα χαχαχαχα καλά ναι και σκατά να φάτε μέχρι να στρώσει θα είναι απείρως πιο απολαυστικά από τις προηγούμενες και με προοπτική για μελλοντική αλλαγή στο μενού.
Άλλο να τρως σκατά και να σκέφτεσαι αν θα κρατήσεις Μέικον του χρόνου και άλλο να τρως σκατά και να σκέφτεσαι ότι έχει κλείσει σίγουρα ο Χεζονια και βλέπουμε.
Άλλο να τρως σκατά και να σκέφτεσαι αν θα κρατήσεις Μέικον του χρόνου και άλλο να τρως σκατά και να σκέφτεσαι ότι έχει κλείσει σίγουρα ο Χεζονια και βλέπουμε.
1
1

-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ρε παιδια δεν συγκρίνεται ένας Αμερικανός που δεν έχει παίξει ποτέ εκτός ΝΒΑ ή gleague με παιχτη που έχει αποδώσει σε γιουροκαπ, ACB και με την εθνική Πολωνίας. Τι συγκρίνουμε? Επίσης η διαφορά gleague με ΝΒΑ δεν έχει καμία σχέση προφανώς με τη διαφορά μεταξύ γιουρολιγκ και γιουροκαπ.
ΥΓ. Μαρεσε το ποσό ακούγεται πως θέλει ο Σεγκελια να ρθει στον ΠΑΟ.
ΥΓ1. Θα προσπαθήσω να διορθώσω το ροστερ του manj :
Sloukas - Grant
Vildoza - Grigonis - Guy
Papapetrou - Mantzoukas
Mirotic - Shengelia
Lessort - Balcerowski - Mitoglou
Με Μωραΐτη και Κώστα Αντετοκούμπο 13ο και 14ο παιχτη. Και αν μεινει ελεύθερος ο Dorsey τον παίρνουμε αντι για Grigonis.
Χοχοχο!!
ΥΓ. Μαρεσε το ποσό ακούγεται πως θέλει ο Σεγκελια να ρθει στον ΠΑΟ.
ΥΓ1. Θα προσπαθήσω να διορθώσω το ροστερ του manj :
Sloukas - Grant
Vildoza - Grigonis - Guy
Papapetrou - Mantzoukas
Mirotic - Shengelia
Lessort - Balcerowski - Mitoglou
Με Μωραΐτη και Κώστα Αντετοκούμπο 13ο και 14ο παιχτη. Και αν μεινει ελεύθερος ο Dorsey τον παίρνουμε αντι για Grigonis.
Χοχοχο!!
2
2

-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ανυπομονώ να δω τις επόμενες κινήσεις, πάντως αυτός ο Balcerowski μαρεσει και ταιριάζει φουλ δίπλα σε Shengelia. O Αταμαν θα βαλει τον Πολωνο να σουταρει περισσότερο. Ο Πλαις ηρθε απο τη Βαλένθια στην Εφές έχοντας δοκιμάσει 10 τριποντα τη σεζον. Τη 1η του σεζον με Αταμαν τριπλασίασε το νουμερο του , φτάνοντας τα 52 σουτ με πάνω απο 50% ποσοστο. Ο Αταμαν γενικα αγαπαει τετοιου ειδους ψηλούς.Το ρισκο βεβαια ειναι οτι ο Πλαις ηταν στα 29 του και ο Ολεκ ειναι μολις 23 και δεν ξέρουμε πόσο έτοιμος είναι πνευματικά για αυτή την μετάβαση.
Για Dorsey προβληματίζομαι ΠΑΡΑ πολυ, αν ερθει νιώθω πως ακυρώνει πλήρως την μεταγραφή του Guy, τον οποίο πιστεύω 100% και επίσης αφήνει ενα κενό στο 3. Από την άλλη με αυτόν τον παιχτη έχω καψούρα από πριν πάει καν στη Μακαμπι και τον θέλω χρόνια στον Παναθηναϊκό.
Για Dorsey προβληματίζομαι ΠΑΡΑ πολυ, αν ερθει νιώθω πως ακυρώνει πλήρως την μεταγραφή του Guy, τον οποίο πιστεύω 100% και επίσης αφήνει ενα κενό στο 3. Από την άλλη με αυτόν τον παιχτη έχω καψούρα από πριν πάει καν στη Μακαμπι και τον θέλω χρόνια στον Παναθηναϊκό.
0