Δεν θα έλεγα το μίσος για τον Μπερτομέου σαν αιτία, θα το έλεγα πιο πολύ εκνευρισμό που κανένας από τους άλλους 10 δεν ασπάζεται το μίσος του για τον Μπερτομέου οπότε θεωρεί ότι είναι απομονωμένος.Fitz έγραψε: ↑Τρί Ιουν 09, 2020 2:55 pmΉταν όντως ερώτηση παγίδα, αν και εγώ δεν εξέλαβα καμία απάντηση.portokalopita13 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 09, 2020 2:48 pmμε μια απλη ερωτηση ,τον εσφαξε με το γαντι ο σατανικος καρυδας
το ρωταει το εξης απλο : γιατι να δωσει καποιος 25εκατομμυρια για να αγορασει μια εταιρεια που εσεις παρουσιαζετε ως ζημιογονα.
μπλοκαρε εκει ο ηγετης.μπορει λεει να γινει κερδοφορα αν παει στο bcl :rofl:
Μπλόκαρε και είπε πως αγοράζει τον πιο πετυχημένο σύλλογο τα τελευταία χρόνια , ενώ ξανακόντραρε την EL και αποθέωσε το BCL. :smile:
Δεν ξέρω αν αυτά που είπε τα εννοεί ή όχι, πάντως επανέλαβε αρκετές φορές ότι ο Παναθηναϊκός τελέιωσε γι αυτόν.
Εγώ βλέπω συνδυασμό 3 πραγμάτων¨
Οικονομικών συνεπειών λόγω παγκόσμιας κρίσης - μίσους για τον Bertomeu - πίεσης προς την πολιτεία για το γηπεδικό. Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει το τελευταίο, απλά θα έχει φύγει με ένα άλλοθι και δε θα μπορεί να του προσάψει κανείς τίποτα.
Αν οι άλλοι συμφωνούσαν με ΔΓ θα είχε άλλες 5 ψήφους για να αλλάξει τον Μπερτομέου, δεν θα έλεγε να αλλάξει διοργάνωση :smile:
Ακούει και τους οργανωμένους κυρίως να τον κράζουν, νιώθει και η πολιτεία να του γυρίζει την πλάτη οπότε νιώθει απομονωμένος κάτι που δεν νομίζω πως χαρακτήρας σαν αυτόν μπορεί να ανεχθεί
Το γηπεδικό είναι πράγματι σημαντικό από θέμα οικονομικής βιωσιμότητας κι είναι κατανοητό ότι δεν θέλει να ηγηθεί μιας ΚΑΕ που θα λειτουργεί μόνο με τα έσοδα της γιατί χωρίς έσοδα γηπέδου δεν μπορεί να είναι ανταγωνιστική έτσι