Αρχικά είναι κρίμα να σε περιορίζει κάτι (η δήθεν εριστικότητα) στο να μην το γραψεις εκεί που πραγματικά κολλάει. Εγώ ως Παναθηναϊκός δεν το βρίσκω καθόλου εριστικό, κι ας διαφωνώ. Κάποια στιγμή θα πρέπει να τα ξεπεράσουμε αυτά ως φόρουμ, εριστικός είναι όποιος τσιγκλιέται από οποιον πει μια ένσταση για την άλλη ομάδα.εγώ παιδιά - και το γράφω εδώ για να μη φανώ εριστικός στο τόπικ του Παναθηναϊκού γιατί καθόλου δεν είναι η πρόθεση μου αυτή
Καλά, αν σου έλεγαν ειδικά ότι θα πάρουμε παίκτη 3εκ κι αυτός θα είναι ο... Σλούκας να δεις χαρές που θα έκανες. Στο υπόλοιπο που λες συμφωνώ, αλλά το μπάσκετ παίζεται με φιτ και ο Χουάντσο δίνει αυτό που έλειπε: σκληράδα, μήκος, άμυνα και κυρίως spacing. ΚΑλύτερο φιτ από τους άλλους δύο, αρα καλύτερη μεταγραφή. Ναι, με 3εκ παίρνεις και καλύτερο παίκτη, αλλά τι να το κάνεις αν δεν κολλάει; Αυτός κολλάει λουκούμι, αυτόν θα έπρεπε να χτυπήσουμε από την αρχή, όχι Σεγκέλιες και φασολάκηδες.- δε "τρόμαξα" με τη μεταγραφή Χουάντσο. το λέω από την άποψη ότι αν μου έλεγες ότι ο Παναθηναϊκός θα φέρει παίκτη 3 εκατομμυριών και να διαλέξω έναν ως Ολυμπιακός ο Χουάντσο θα ήταν στις τοπ επιλογές μου. προφανώς είναι καλός παίκτης, καλύτερο φιτ και από το Σενγκέλια αλλά Μίροτιτς δεν είναι σε καμία περίπτωση.
Στα ριμπάουντ θα ήμουν πιο γενναιόδωρος αλλά το θέμα είναι να ανοίγει τις άμυνες και να δίνει μήκος και σκληράδα. Ε το κάνει. Ανεβάζει επίπεδο τον Παναθηναϊκό, είναι αυτό που κάνει καλά ο Αταμάν, να μοιράζει ρόλους (γιατί δεν περιμένουμε να δούμε κανένα playbook ή κανένα ανακάτεμα τράπουλας μέσα στο παιχνίδι, δεν είναι τέτοιος κόουτς). Για μένα μαζί με το Λεσόρτ οι καλύτερες μεταγραφές (για το Σλούκα δεν τρελάθηκα, σόρι κιόλας, θα επιμείνω πως οριακά προτιμώ το Γκος).πιστεύω ότι θα δούμε έναν παίκτη με 10-11 πόντους μ.ο. και 4-5 ριμπάουντ αν κάνει καλή σαιζόν το οποίο πολύ καλό είναι φυσικά αλλά όχι 3 εκατομμύρια καλό. δε τον θεωρώ παίκτη που σε αλλάζει επίπεδο αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.![]()
Ο Ολυμπιακός τώρα θέλει αθλητικότητα, σκορ, σουτ, ιδανικά από το 3. Θέλει το Μπιλ Έντουαρντς σα να λέμε. Και με ακόμη καλύτερο σουτ βασικά. Ή το Μπιλ Εντουαρντς ΚΑΙ τον Τόμας που δεν ξέρω γιατί τον κοιτάνε ακόμη.
και ναι, θα τον προτιμούσα εννοείται και από τον Πίτερς και από τον Σίκμα αλλά αν μου έπεφτε λόγος λεφτά από 2 μύρια και πάνω θα έδινα σε υπεργκάρντ και όχι στο Χουάντσο.
[/quote]