2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 248
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 27, 2023 3:35 pm

shtarkws έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 2:48 pm
Δεν κατάλαβα γιατί ο Ολυμπιακός δεν κυνήγησε τις περιπτώσεις Πάντερ και Λεντει. Παίκτες που ξέρουν τον σύλλογο και μέσα στο μπάτζετ της ομάδας.

Το συμβόλαιο των Σλούκα Βεζένκοφ στους δύο.

Γουόκαπ Γκος Λουτζης
Πάντερ Καναάν Λαρε
Παπανικολάου Μακισικ
Λεντει Σικμα
Φαλ Μιλουτινοφ Τανουλης
Πεστα !!!!κάναμε τραγικά λάθη και οι δύο με αυτήν την ελεύθερη δυάδα.,(μαζί με Νανναλι τριάδα.)Θα βγάζαμε εκτός 6αδας την Παρτιζάν και ειδικά ο Ολυμπιακός θα ήταν πυραυλοκινητος!!!!Μέγα λάθος και οι δύο ομάδες.

0
Apegnosmenos
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 27, 2023 4:01 pm

sardanapalos έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 1:48 am
Apegnosmenos έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 1:13 am
:hoho:

Σεβαστη η αποψη σου
Βλεπεις διαφορετικα το μπασκετ
Μια ομαδα μενει στην ιστορια σπο τους τιτλους κανεις δεν θα θυμαται τι μπασκετ παιξαμε αλλα τον γιουλ
Πρεπει εμεις οι ολυμπιακοι ν καταλαβουμε οτι αυτο που μας εχει συμβει θετικα εδω και 10 χρονια μας τελειωσε πρεπει ν κοιταξουμε μπροστα
Οτι κανουν οι απεναντοι
Χτιζουν για ν ξαναφτιαξουν αυτοκρατορια
Και το θεμα ειναι οτι εμεις θελαμε λιγο ακομα ν διατηρηθουμε στην κορυφη και ν παρουμε και τους τιτλους
Αλλα πρωταρχικος μας στοχος ειναιν πουλησουμε τα διαρκειας ν μην εχουμε πλανο
Ν φερνουμε γκος και σικμα
Κοιμομαστε
Για πες μου τους βασικούς της βαρέζε που έμεινε στην ιστορία με 5 Ευρωλίγκες?

Εσύ τώρα πιθανόν να τρολλαρεις επίσης και κάνω κακά που απαντάω, αλλά πόσο να αντέξω ο κακομοιρος?

Τίποτα δεν μένει στην ιστορία. Αν βαρεσει στη Ρεάλ τρέλα και κλείσει το τμήμα μπασκετ, σου εγγυώμαι ότι η επόμενη γενιά θα ξέρει αναφορικά το όνομα μόνο. Ούτε γιουλ, ούτε καλάθια ούτε τίποτα. Εσύ, και σχεδόν όλοι από εδώ, που είμαστε και πολυ πιο κοντά στο μπάσκετ από το μέσο φίλαθλο, ξέρεις να μου πεις για τους άσους της Μακάμπι? Για τον τοπ σκόρερ της Βερέζε? Για τον παίκτη που άλλαξε την πορεία της Ρίγα?

Όχι, το πολύ κάποιοι να έχουν ακούσει ένα όνομα και σε άλλα 30 χρόνια δεν θα υπάρχει ούτε το όνομα.

Άρα πως μένουν οι ομάδες στην ιστορία? Με consistency. Μια ομάδα που υπάρχει για 100 χρόνια με τιμές πορείες θα έχει κοινό και η ιστορία της θα διαιωνίζεται. Αν ο ΠΑΟ π.χ. είχε 7η Ευρωλίγκα τότε, θα είχε αλλάξει κάτι σήμερα? Αν όμως ο dpg έλεγε πάω eurocup δεν βγαίνω οικονομικά και 11 τρόπαια να είχε, θα ξεχνιόταν.

Αλλά επιμένω, πιθανότατα είσαι τρολ λογαριασμός κάποιου φίλου του ΠΑΟ και το αυτό σε μπλοκάρω.
Μου κανει εντυπωση που καποιος δεν σ μαζευει οταν κανεις προσωπικη επιθεση
Εγω αδελφε μου ημουν στους 500 του κορυδαλλου αμφιβαλλω αν οι πιο πολλοι εδω μεσα ειχατε ζησει τετοιες εποχες οποτε ναι ειμαι τρολ του παναθηναικου
Εχω ταξιδεψει για το μπασκευ σε μερη που βλεπεις απο το νετφλιξ για τον θρυλο οποτε κουλαρε
Πηρες ενα ακραιο παραδειγμα ν μας πεις τι;;
Η μακαμπι που απεχει τοσα χρονια απο τιτλους δεν ειναι μεγακος συλλογος;; Φυσικα και ειναι
Η μπαρτσελονα εχει τονιδιο πρεστιζ που εχει χασει 29 τελικους;;
Δεν καταλαβαινω ξαφνικα πως η βελτιωση της ομαδας μας περναει ξαφνικα απο ελεγχο;;
Ο γιος των αγγελοπουλαιων εισαι;;
Η μετα τους αγγελοπουκους το χαος;;
Μην το κανεις σαν την μπαλα που επι εποχες κοκκαλη καθε παρατηρηση περναγε απο συμβουλιο
Τα πραγματα ειναι απλα
Το μπασκετ αλλαζει
Το αθλημα γινεται πιο δυσκολο με σουτερ και αθλητικοτητε
Ειμαστε διατεθημενοι ν ακολουθησουμε ´η θα μας φταιει ο dpg παλι;;
Εχουμε πλανο;; Ποιο ειναι;;
Που ειναι οι προεδροι μας 2 μηνες τωρα;;
Μην γινομαστε κουταστικοι επεοδη λεμε την αληθεια
Εχεις παει σε δυο ευρωπαικα
Εχεις παιξει το καλυτερο μπαςκετ και θες τοσο λιγο τοσο λιγο ν φτασεις στην κορυφη
Και τι κανεις;;

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1122
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Πέμ Ιούλ 27, 2023 4:19 pm

Apegnosmenos έγραψε:
sardanapalos έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 1:48 am

Για πες μου τους βασικούς της βαρέζε που έμεινε στην ιστορία με 5 Ευρωλίγκες?

Εσύ τώρα πιθανόν να τρολλαρεις επίσης και κάνω κακά που απαντάω, αλλά πόσο να αντέξω ο κακομοιρος?

Τίποτα δεν μένει στην ιστορία. Αν βαρεσει στη Ρεάλ τρέλα και κλείσει το τμήμα μπασκετ, σου εγγυώμαι ότι η επόμενη γενιά θα ξέρει αναφορικά το όνομα μόνο. Ούτε γιουλ, ούτε καλάθια ούτε τίποτα. Εσύ, και σχεδόν όλοι από εδώ, που είμαστε και πολυ πιο κοντά στο μπάσκετ από το μέσο φίλαθλο, ξέρεις να μου πεις για τους άσους της Μακάμπι? Για τον τοπ σκόρερ της Βερέζε? Για τον παίκτη που άλλαξε την πορεία της Ρίγα?

Όχι, το πολύ κάποιοι να έχουν ακούσει ένα όνομα και σε άλλα 30 χρόνια δεν θα υπάρχει ούτε το όνομα.

Άρα πως μένουν οι ομάδες στην ιστορία? Με consistency. Μια ομάδα που υπάρχει για 100 χρόνια με τιμές πορείες θα έχει κοινό και η ιστορία της θα διαιωνίζεται. Αν ο ΠΑΟ π.χ. είχε 7η Ευρωλίγκα τότε, θα είχε αλλάξει κάτι σήμερα? Αν όμως ο dpg έλεγε πάω eurocup δεν βγαίνω οικονομικά και 11 τρόπαια να είχε, θα ξεχνιόταν.

Αλλά επιμένω, πιθανότατα είσαι τρολ λογαριασμός κάποιου φίλου του ΠΑΟ και το αυτό σε μπλοκάρω.
Εγω αδελφε μου ημουν στους 500 του κορυδαλλου αμφιβαλλω αν οι πιο πολλοι εδω μεσα ειχατε ζησει τετοιες εποχες οποτε ναι ειμαι τρολ του παναθηναικου
Εχω ταξιδεψει για το μπασκευ σε μερη που βλεπεις απο το νετφλιξ για τον θρυλο οποτε κουλαρε
Η μακαμπι που απεχει τοσα χρονια απο τιτλους δεν ειναι μεγακος συλλογος;; Φυσικα και ειναι
Δεν καταλαβαινω ξαφνικα πως η βελτιωση της ομαδας μας περναει ξαφνικα απο ελεγχο;;
Μην το κανεις σαν την μπαλα που επι εποχες κοκκαλη καθε παρατηρηση περναγε απο συμβουλιο
Τα πραγματα ειναι απλα
Το μπασκετ αλλαζει
Εχεις παιξει το καλυτερο μπαςκετ και θες τοσο λιγο τοσο λιγο ν φτασεις στην κορυφη
Και τι κανεις;;
θα σου πω το απλό, το μπάσκετ δεν έχει τα έσοδα του Ποδοσφαίρου, οι Αφοι έχουν ένα συγκεκριμένο ταβάνι στο Budget και συγκεκριμένη λογική στα συμβόλαια που δίνουν κλπ. Μπορεί ο Παναθηναικός να τίναξε την μπάνκα στον αέρα φέτος, άλλα δεν σημαίνει ότι οι Αφοι θέλουν ή μπορουν να δώσουν αυτά τα ποσά. Λάθη προφανώς και έχουν κάνει άλλα δεν σημαίνει ότι π.χ. αν είχαμε πάρει έναν έχτρα παίκτη θα είχαμε πάρει 2 κούπες, μπορεί να χάλαγε την χημεία και να μην πηγαίναμε ούτε F4 μπορεί βέβαια και να τα σηκώναμε όλα...κανείς δεν ξέρει.

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1468

Πέμ Ιούλ 27, 2023 4:21 pm

shtarkws έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 12:32 am
Χωρίς διάθεση αντιπαράθεση, με βάση την λογική και όχι το συναίσθημα.

Εσείς είστε ευχαριστημένοι από το στήσιμο της ομάδας;

Σούπερ το Φαλ Μιλουτινοφ αλλά αν βγαλει έναν τραυματισμό ο δεύτερος που δεν είναι απίθανο και χάσει 2 εβδομάδας, ή πάθει μια γρίπη ο Φαλ σε διαβολοβδομαδα ποιος θα παίξει στο 5; Ο Σίκμα ή ο Πίτερς;

Στο 1-2 κάτι άκουσα στο ποντ του Καβαλιερατου ότι με την ανανέωση του ο Λαρετζάκης θα πάρει χρόνο και παίκτης δεν είναι σίγουρο ότι θα αποκτηθεί άμεσα.

https://open.spotify.com/episode/11ryqV ... aSDqSVSk8g

Αν ισχύει αυτό ποιος θα προσφέρει σταθερό σκορ ειδικά στα δύσκολα, ο Γουοκαπ; Ο Γκος ή ο Καναάν;

Αν ο Ολυμπιακός θέλει να είναι στα περσινά επίπεδό θέλει 4-5 και 1-2

Αλλιώς και οι 2 Ελληνικές θα παλεύουν για τα play off.

Το να παλεύει για play off ο προτελευταίος της Ευρωλίγκας είναι επιτυχία

Το να παλεύει για play off η φιναλίστ της Ευρωλίγκας που έχει εισπράξει 1Μ από κατάταξη και 1.5 από buyout είναι πισωγύρισμα.

Γενικά δεν τα πάω καλά με το πίστευε και μη έρευνα. Υπάρχουν οι ενδείξεις που δείχνουν τι έρχεται
Κοιτα η ομαδα ειναι σχετικα ετοιμη. Η βασικη πενταδα ειναι η ιδια οταν ελειπε ο βεζενκοφ. Δηλαδη γουοκαπ, κααναν, παπανικολαου, πιτερς και Φαλ. Ειναι δηλαδη πενταδα φωτια που την ειδαμε αρκετες φορες περυσι. Ναι θα προτιμουσα Μιροτιτς αντι Πιτερς. Η δευτερη πενταδα αν αποκτηθει δυαρι σκορερ οπως λενε θα ειναι Γκος, Σκορερ, Μακκισικ, Σικμα και Μιλουτινοφ. Ναι θα προτιμουσα κατι καλυτερο απο Σικμα οχι γιατι δεν ειναι παικταρα αλλα λογω ηλικιας και δεν ειμαι σιγουρος ποσο μπορει να αποδωσει το κορμι του. Θα ηθελα κατι καλυτερο ναι οπωσδηποτε. Θα προτιμουσα Σεγκελια με τα χιλια. Αλλα σε συγκριση με Σλουκα, Λαρεντζακη, Μακκισικ , Πιτερς , Μπλακ. Ειμαι πολυ πιο αναβαθμισμενος. Ο λαρεντζακης ειναι ο 11ος μου παικτης και πιστευω οτι θα παμε για ενα τεσσαροπεντε που αποκλειεται ελπιζω να ειναι χειροτερος απο τον περσινο μπολομποι. Ναι δεν ειμαι απολυτα ευχαριστημενος ακομη. Αλλ αν ερθει ενας παικτης στα γκαρντ στυλ ναν ή μιχαλιουκ και ενα φτηνο τεσσαρο πεντε θεωρω οτι θα ειμαι καλυτεροα απο περσι. Ο γκος θεωρω οτι θα δωσει παραπανω στο συνολο απο τον σλουκα. Ο μιλουτινοφ θα καλυψει εν μερει το σκορ του βεζενκοφ και ο σκορερ στα γκαρντ το υπολοιπο. Στο μονο που θα υστερω σε περσι ειναι στο clutchness αν το σκορ παει στο τελευταιο σουτ καθως μονο αυτο εχω χασει απο σλουκα. Στοχος ειναι να μην ξανα παω στο σουτ. Ο παναθηναικος ειναι μια ομαδα με πολλα στοιχηματα. Εχει 3 παικτης πρωτης γραμμης, Χουαντσο, Σλουκας και Βιλντοζα που κανενας δεν παιζει αμυνα. Την αποψη μου για Λεσορ τι ξερετε απο περσι που εκανε την καλυτερη του χρονια δηλαδη οτι ειναι πυροτεχνημα. Ο μητογλου και ο Παπαπετρου είναι ωραιες επιστροφες και στη σωστη κατευθυνση. Ο πολωνος και ο γκαι μεγαλα προτζεκτς αλλα φετος δεν θα κανουν πολλα. Καντε τους παικτες ευρωλιγκας και το 2024 θα τριβουμε τα ματια μας. Ο γκραντ ειναι για γελια και δυστχως ειναι ο μονος που παιζει αμυνα. Αν εσεις θεωρειται οτι αυτο ειναι ροστερ 2009 τοτε παω πασο. Ο αταμαν ομως αν τον αφησετε μπορει να σας φτιαξει την ομαδα ωστε του χρονου να ξεκινας με μια βαση εξαιρετικη με Βιλντοζα, Μωραιτη, Γκαι, Παπαπετεου, Μαντζουκα, Μητογλου, Πολωνος, Χουαντσο και Κωστας. Ο Λεσορ θα εχει παρει ποδι του σλουκα θα τρεχετε να του σπασετε συμβολαιο και ο γκραντ θα εχει φυγει. Δικες μου προβλεψεις. Ακραιες μπορει, με προκαταληψη μπορει εγω πιστευω ειναι αντικειμενικες. Παντως με 1-2 καλες προσθηκες του χρονου και την ομοιογενεια που θα αποκτησετε αν δεν το διαλυσετε μπορειτε να χρισετε ομαδα για μεγαλα πραγματα την επομενη πενταετια

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιούλ 27, 2023 5:29 pm

Βέζενκοβ με Πίτερς στην αρχική πεντάδα είναι όλη η διαφορά του κόσμου αυτή τη στιγμή εκτός αν αναβαθμιστεί ο Πίτερς και παίξει καλά.
Γκος με Σλούκα στην second unit επίσης τρελή διαφορά! Απορώ πως είστε ικανοποιημένοι!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Πέμ Ιούλ 27, 2023 5:36 pm

Trey Thompkins για οικονομικό σχετικά 4/5?

Έπαιζε Ζενιτ φετος

https://www.proballers.com/basketball/p ... -thompkins

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Πέμ Ιούλ 27, 2023 5:40 pm

berry έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 5:36 pm
Trey Thompkins για οικονομικό σχετικά 4/5?

Έπαιζε Ζενιτ φετος

https://www.proballers.com/basketball/p ... -thompkins
Δεν τον έχω δει φέτος, αλλά παρότι καλός παίκτης βαριέται. 5 δεν είναι με τίποτε, ούτε για δευτερόλεπτα.

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Christofis

euroleague

Πέμ Ιούλ 27, 2023 5:43 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Βέζενκοβ με Πίτερς στην αρχική πεντάδα είναι όλη η διαφορά του κόσμου αυτή τη στιγμή εκτός αν αναβαθμιστεί ο Πίτερς και παίξει καλά.
Γκος με Σλούκα στην second unit επίσης τρελή διαφορά! Απορώ πως είστε ικανοποιημένοι!
Βεζενκοφ με πιτερς ειναι σημαντικη διαφορα αρκετα μεγαλη οσο αφορα το ταβανι αλλα οχι τοσο τεραστια οσο νομιζεις. Επισης σε ποσα παιχνιδια ο Σασα ξεκινησε κρυος με 0/6 τριποντα και αστοχα λει απ. Αρκετα ειναι η απαντηση αλλα επειδη επαιζε 30 λεπτα εβρισκε ρυθμο. Και ο πιτερς θα ειναι πολυ καλυτερος φετος. Δεν περιμενω απο τον πιτερς 25 ποντους ανα παιχνιδι. Ο πιτερς θελω να εχει ενα 10αρακι και το υπολοιπ να το καλυπτω απο το δυαρι σκορερ μου και τον Νικολα. Αλλωστε το ειπε και ο κοουτς αν φυγει ο Σασα θα αλλαξουμε καπως. Ο γκος (φοβαμαι να πω και φιλε μου καθως θιγεστε οι περισσοτεροι) σε συγκριση με τον σλουκα ειναι καλυτερο φιτ για την ομαδα. Καλυτερος αμυντικος, σου δινει σταθερα τους 8 ποντους που σου εδινε ο σλουκας, αξιοπιστο τριποντο, καλυτερος χειριστης απο σλουκα με λιγοτερα λαθη σιγουρα. Για να καλυψεις την υποδιεστερη δημιουργια προσθεσες σικμα στη δευτερη πενταδα. Φιλε ο Γκος δεν ειναι ο παικτης που ειχε ερθει απο παρτιζαν. Αν δεν ηταν αυτος στον τελικο θα παιζαμε ή Παρτιζαν ή Μπαρτσα. Μια χαρα ειμαστε με γκος αντι σλουκα και Μιλουτινοφ ως αντι βεζενκοφ στο θεμα πολος για σκορ απο την φροντ λαιν.

Το θεμα ειναι να μπει ακομη ενας γκαρντ φονιαδ και ενα ακομη κορμι στη ρακετα. Θα ειμαστε πολυ καλα . Οχι οπως θα μπορουσαμε να ειμαστε με μιροτιτς ή παραμονη και σλουκα και Βεζενκοφ λογω ομοιογενειας αλλα τι να κανουμε

0
Apegnosmenos
Reactions:

Πέμ Ιούλ 27, 2023 5:52 pm

karamelitsa έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 4:19 pm
Apegnosmenos έγραψε:

Τα πραγματα ειναι απλα
Το μπασκετ αλλαζει
Και τι κανεις;;
θα σου πω το απλό, το μπάσκετ δεν έχει τα έσοδα του Ποδοσφαίρου, οι Αφοι έχουν ένα συγκεκριμένο ταβάνι στο Budget και συγκεκριμένη λογική στα συμβόλαια που δίνουν κλπ. Μπορεί ο Παναθηναικός να τίναξε την μπάνκα στον αέρα φέτος, άλλα δεν σημαίνει ότι οι Αφοι θέλουν ή μπορουν να δώσουν αυτά τα ποσά. Λάθη προφανώς και έχουν κάνει άλλα δεν σημαίνει ότι π.χ. αν είχαμε πάρει έναν έχτρα παίκτη θα είχαμε πάρει 2 κούπες, μπορεί να χάλαγε την χημεία και να μην πηγαίναμε ούτε F4 μπορεί βέβαια και να τα σηκώναμε όλα...κανείς δεν ξέρει.
Δεν ζητησα budget στα post μου τυπου εφες ´η παναθηναικου
Ζητησα ν καλυφθουν επαξια οι δυο κενες θεσεις
Που συνεπαγεται ιδιο budget με περσυ
Αυτο ζητησα

Dedalos

euroleague
Reactions: 635

Πέμ Ιούλ 27, 2023 6:02 pm

Christofis έγραψε:
TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Βεζενκοφ με πιτερς ειναι σημαντικη διαφορα αρκετα μεγαλη οσο αφορα το ταβανι αλλα οχι τοσο τεραστια οσο νομιζεις. Επισης σε ποσα παιχνιδια ο Σασα ξεκινησε κρυος με 0/6 τριποντα και αστοχα λει απ. Αρκετα ειναι η απαντηση αλλα επειδη επαιζε 30 λεπτα εβρισκε ρυθμο. Και ο πιτερς θα ειναι πολυ καλυτερος φετος. Δεν περιμενω απο τον πιτερς 25 ποντους ανα παιχνιδι. Ο πιτερς θελω να εχει ενα 10αρακι και το υπολοιπ να το καλυπτω απο το δυαρι σκορερ μου και τον Νικολα. Αλλωστε το ειπε και ο κοουτς αν φυγει ο Σασα θα αλλαξουμε καπως. Ο γκος (φοβαμαι να πω και φιλε μου καθως θιγεστε οι περισσοτεροι) σε συγκριση με τον σλουκα ειναι καλυτερο φιτ για την ομαδα. Καλυτερος αμυντικος, σου δινει σταθερα τους 8 ποντους που σου εδινε ο σλουκας, αξιοπιστο τριποντο, καλυτερος χειριστης απο σλουκα με λιγοτερα λαθη σιγουρα. Για να καλυψεις την υποδιεστερη δημιουργια προσθεσες σικμα στη δευτερη πενταδα. Φιλε ο Γκος δεν ειναι ο παικτης που ειχε ερθει απο παρτιζαν. Αν δεν ηταν αυτος στον τελικο θα παιζαμε ή Παρτιζαν ή Μπαρτσα. Μια χαρα ειμαστε με γκος αντι σλουκα και Μιλουτινοφ ως αντι βεζενκοφ στο θεμα πολος για σκορ απο την φροντ λαιν.

Το θεμα ειναι να μπει ακομη ενας γκαρντ φονιαδ και ενα ακομη κορμι στη ρακετα. Θα ειμαστε πολυ καλα . Οχι οπως θα μπορουσαμε να ειμαστε με μιροτιτς ή παραμονη και σλουκα και Βεζενκοφ λογω ομοιογενειας αλλα τι να κανουμε
Φίλε μου τι συγκρίνεις; Τα σουτ που έχανε ο Σάσα ήταν δύσκολα και σουτ που είχε δημιουργήσει ον ίδιος.
Ο Πίτερς εκτελεί μόνο με σουτ που του βγάζει η ομάδα, με καλές προϋποθέσεις. Και πάλι στα δύσκολα ματς τα χάνει, ούτε λέι απ δε βάζει.
Στα εύκολα,/τελειωμένα ματς πυροβολεί κατά ριπάς και διορθώνει τα στατιστικά του
Στο ΟΑΚΑ , με τον Σάσα τραυματία, ο Πίτερς έπαιξε 25 λεπτά, και είχε ακριβώς 0 πόντους. Πόσο χρόνο θέλει για να βρει Ρυθμό;
Επίσης ο Σάσα, χωρίς να είναι ιδιαίτερα αθλητικος, είναι πολύ καλύτερος ριμπάουντερ από τον πιτερς
Η απουσία του Σάσα θα εκθέσει τον Πίτερς. Θα χάσει και την πρόφαση ότι δε προλαβαίνει να βρει Ρυθμό.
Για το Σλούκα συμφωνώ. Καλώς έφυγε , μακροπρόθεσμα. Το πρόβλημα είναι ο αχταρμας και οι ελλειψεις στο 1-4

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Πέμ Ιούλ 27, 2023 6:09 pm

Γεγονός είναι, ότι σε αντίθεση με άλλες ομάδες που μπορείς εύκολα να διακρίνεις τα κενά και τι χρειάζεται η ομάδα, με εμάς είναι λίγο πιο περίπλοκο.

Χρειάζεται ξεκάθαρα ένας αθλητικός ψηλός κατά την γνώμη μου. Δεν είναι μόνο για να έχεις 3η επιλογή στο 5, αυτό με Μιλου/Φαλ είναι το λιγότερο. Είναι για να έχεις και έναν διαφορετικό παίχτη, ενώ προσθέτεις ΚΑΙ βάθος μιας και οι Πίτερς Σικμα δεν θα βοηθήσουν στο 5 (ίσως σε ειδικά σχήματα λίγο Ο Σικμα αλλά γενικά δεν).

Κατά τα άλλα όμως είναι λίγο πιο μπερδεμένα τα πράγματα. Ο κόουτς ήθελε 3 χειριστές, οι πολλοί θέλουν κλατς τύπο, σκόρερ με μπούκα, σουτ, προσωπική φάση, έναν μπάκετ γκέτερ τέλος πάντων, εγώ ιντριγκαρίζομαι με έναν ελίτ οφφ μπολ σουτερ και άλλοι λένε ότι ακόμα έχουμε κενό στο 3.

Μύλος αλλά τουλάχιστον γλυτώσαμε Μίλος που ήθελε να γυρίσει και τουλάχιστον ανάβουμε ένα κερί στον Άγιο Ομπραντοβιτς τον Μουφα που κράτησε την θέση του στο Μονακό και μαζί και τις ιδέες του περί ψηλών και δεν έδωσε 2,5 στον Μιλου τελευταία στιγμή.

Τα υπόλοιπα για το πόσο πιο γαμάτο από όσο φαίνεται ροστερ έχουμε, θα τα γράψω αφού ολοκληρωθεί. Πιστεύω άλλωστε ότι έρχεται τουλάχιστον ένας πολύ καλός παίχτης.

0
Christofis

euroleague

Πέμ Ιούλ 27, 2023 6:12 pm

Dedalos έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 6:02 pm
Christofis έγραψε:

Φίλε μου τι συγκρίνεις; Τα σουτ που έχανε ο Σάσα ήταν δύσκολα και σουτ που είχε δημιουργήσει ον ίδιος.
Ο Πίτερς εκτελεί μόνο με σουτ που του βγάζει η ομάδα, με καλές προϋποθέσεις. Και πάλι στα δύσκολα ματς τα χάνει, ούτε λέι απ δε βάζει.
Στα εύκολα,/τελειωμένα ματς πυροβολεί κατά ριπάς και διορθώνει τα στατιστικά του
Στο ΟΑΚΑ , με τον Σάσα τραυματία, ο Πίτερς έπαιξε 25 λεπτά, και είχε ακριβώς 0 πόντους. Πόσο χρόνο θέλει για να βρει Ρυθμό;
Επίσης ο Σάσα, χωρίς να είναι ιδιαίτερα αθλητικος, είναι πολύ καλύτερος ριμπάουντερ από τον πιτερς
Η απουσία του Σάσα θα εκθέσει τον Πίτερς. Θα χάσει και την πρόφαση ότι δε προλαβαίνει να βρει Ρυθμό.
Για το Σλούκα συμφωνώ. Καλώς έφυγε , μακροπρόθεσμα. Το πρόβλημα είναι ο αχταρμας και οι ελλειψεις στο 1-4
Κοιτα δεν ηταν ολα δυσκολα ηταν και σουτ εντελως ελευθερα. Καλα δεν θα πω οτι ο πιτερς συγκρινετε με τον Σασα. Αλλα ο Πιτερς του χρονου θα ειναι καλυτερος σιγουρα. Αν δεν ηταν ο Κοουτς θα τον αλλαζε δεν θα τον αφηνε να παιρνει 900 χιλιαρικα αν δεν του εκανε.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Πέμ Ιούλ 27, 2023 6:15 pm

Έκανα μια χονδροειδέστατη εκτίμηση το τι χάνει και τι κερδίζει ο Ολυμπιακός αν ο Μιλού αντικαταστήσει Μπολομπόι-Μπλακ, ο Γκος τον Σλούκα και ο Σίκμα τον Πίτερς με τα ίδια λεπτά συμμετοχής και τα ίδια στατιστικά ανά λεπτό.
Η τετράδα που έφυγε είχε PIR 48,3 η φετινή τριάδα 43,4
Η τετράδα που έφυγε είχε 36,6 πόντους, η φετινή τριάδα 29,1
Η τετράδα που έφυγε είχε 14,3 ριμπάουντ η τριάδα που έρχεται 16,9
Η τετράδα που έφυγε είχε 9 ασσίστ η τριάδα που έρχεται 10 ασσίστ.

Δεν μας λένε προφανώς τα νούμερα κάτι για τα χαρακτηριστικά των παικτών, την άμυνα αλλά μπορούμε να υποθέσουμε ότι ο Γκος θα ανεβάσει την παραγωγικότητα του σε ασσίστ ενώ ο Σίκμα υπερέχει του Σάσα σε αυτόν τον τομέα.
Στα ριμπάουντ το δίδυμο Μιλού, Σίκμα είναι πολύ δυνατό.
Έχουμε ένα θέμα στην αποτελεσματικότητα και στο σκοράρισμα. Ο Μπαρτζώκας θεωρεί ότι θα το λύσει μέσω της κυκλοφορίας και της ομαδικής λειτουργίας προφανώς.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Πέμ Ιούλ 27, 2023 6:28 pm

Apegnosmenos έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 5:52 pm
Δεν ζητησα budget στα post μου τυπου εφες ´η παναθηναικου
Ζητησα ν καλυφθουν επαξια οι δυο κενες θεσεις
Που συνεπαγεται ιδιο budget με περσυ
Αυτο ζητησα
Δεν συνεπάγεται το ίδιο μπάτζετ, κάπου τα είχα ξαναγράψει,
ήρθε ο Μιλού με περίπου όσα έπαιρνε ο Σλούκας.
έφυγαν Μπολομπόι, Μπλακ, Σάσα με περίπου 2,6 Μ και
ήρθαν Σίκμα (πες 700), Γκος με 950.000 ευρώ, περισσέουν περίπου 950.000 ευρώ.
Και έχει ανανεώσει Φάλ, Γουόκαπ, Μακκίσικ, Λαρεντζάκη, Παπ. ΄
Έστω ο Παπ με τον Μακκίσικ πήραν τα ίδια οι άλλοι 3 σίγουρα πήραν μια καλή αύξηση που θα κόστιζει στο σύνολο 600-700.000.
Περισσέουν κανά 300.000 ευρώ συν τα 1,5 της ρήτρας του Σάσα που έστω τα σπάνε σε 3 χρονιές από 500.000 ευρώ. Ε, με αυτά τα 800.000 ευρώ την χρονιά πρέπει να πάρουμε σίγουρα έναν τρίτο ψηλό ακόμα και με ότι περισσέψει συν την όποια αύξηση έναν περιφερειακό.

0
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions: 3235
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Πέμ Ιούλ 27, 2023 6:33 pm

Conan1982 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 6:15 pm

Δεν μας λένε προφανώς τα νούμερα κάτι για τα χαρακτηριστικά των παικτών, την άμυνα αλλά μπορούμε να υποθέσουμε ότι ο Γκος θα ανεβάσει την παραγωγικότητα του σε ασσίστ ενώ ο Σίκμα υπερέχει του Σάσα σε αυτόν τον τομέα.
Στα ριμπάουντ το δίδυμο Μιλού, Σίκμα είναι πολύ δυνατό.
Έχουμε ένα θέμα στην αποτελεσματικότητα και στο σκοράρισμα. Ο Μπαρτζώκας θεωρεί ότι θα το λύσει μέσω της κυκλοφορίας και της ομαδικής λειτουργίας προφανώς.
προφανως και θα υπερτερει στις ασσιστ. σκορερ δεν ηταν ποτε. ακομα και στην ουραγο αλμπα 4ο-5ο option ηταν επιθετικα.
πως θα λειτουργησει η πασα του οταν το πεδιο δρασης του ειναι το ιδιο με μιλου και φαλ οι οποιοι ειναι και αυτοι καλοι πασερ? τρελο clogging στην ρακετα. και να πας εναν τυπο που σουταρει ~1 τριποντο ανα αγωνα στην καριερα του με κοντα στο 30-33% στην περιφερεια δεν νομιζω πως θα ανοιξει και πολλους διαδρομους.
Για την ωρα δεν μου λεει απολυτως τιποτα ο Σικμα. Βιαστικη και τσιπικη κινηση. Ναι πασαρει, ναι παιρνει ριμπαουντ(λιγοτερα απο σασα) αλλα δεν σκοραρει, ειναι 34, ειναι αργος και δεν τον λες κ αμυντικο.

Ο Γκος μου δινει ελπιδες οτι αν πιστευει στον εαυτο του εχει ολες τις προοπτικες να κανει στεπ απ στα 27. Ο Σικμα ειναι δραμα... και αν η κινηση Σικμα = Πητερς βασικος οποτε αντικαταστατης Σασα.... διπλο δραμα. Η καλυτερη χρονια του πητερς (πριν 3 ή 4 χρονια δεν θυμαμαι) ηταν ~11 ποντοι ~4 ριμπαουντ σε 24-25 λεπτα. Απο εκει και περα κατηφορα. Ενω δεν αλλαξαν ιδιαιτερα πραγματα στην χρησιμοποιηση και στους χρονους του μεχρι να ερθει σε εμας. Σε συγκριση με Σασα που πχ σε ματς που ηταν οπτικα κακος... κοιτουσες στο τελος στατιστικα κ ειχε 16π 8ρ και ελεγες... ποτε ρε μλκ εβαλε 16?
Αυτον τον Alec δεν τον πιστευω καθολου. Μακαρι να με βγαλει λαθος , ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ. Δεν το πιστευω ομως.

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”