2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Αύγ 16, 2023 5:38 pm

yorgos έγραψε:
Τετ Αύγ 16, 2023 4:44 pm
Έχω ραντεβού με τη Σοφία Βεργκάρα, αλλά την έχω στο περίμενε μπας και μου απαντήσει η Ματίνα Παγώνη.
Η Σοφία είναι να πάει να βρει τον Φρίξο (ας πούμε ότι τον λένε Φρίξο) και έτσι αυτός θα αφήσει ήσυχη την Ματίνα να έρθει στην αγκαλιά σου.

Η Ματίνα βέβαια έχει κάτι κουσούρια καινούργια και περίεργα οπότε καλύτερα να μείνει στον Φρίξο θα πω εγώ και όπου να ναι θα πει το ναι και η Σοφία που δεν είναι ότι σε βλέπει και τον ύπνο της ας πούμε, αλλά έτσι και πει το ναι θα σου κάνει αλλά κόλπα :D

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1252

Τετ Αύγ 16, 2023 5:39 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τετ Αύγ 16, 2023 3:57 pm

Θα αλλάζατε ένα απτα 4αρια σας για τον Caboclo? Χθες με την Αυστραλία είχε 20 ποντους με 12 ριμπς και 5 τάπες.
τωρα πια ειναι αργα ... απο 3 μεχρι 5 για λιγο παιζει αλλα ...

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2280
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Τετ Αύγ 16, 2023 5:49 pm

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2605
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Αύγ 16, 2023 6:22 pm

Για να τα λέμε κι όλα, η καλύτερη επιλογή για τον James και τη καριέρα του είναι να παραμείνει στην Μονακό, ειδικά από τη στιγμή που τον θέλει και η ομάδα του. Μέσα στη Regular Season θα μπορεί άνετα να κάνει νούμερα MVP (και θα παίρνει και τον αντίστοιχο χρόνο), καθώς όπως γράφεται ο Loyd θα είναι εκτός για μεγάλο διάστημα και σίγουρα ο Kemba θα πάρει χρόνο να προσαρμοστεί. Συνεπώς μέχρι τότε θα έχει όλη τη μπαγκέτα ο Mike. Μετέπειτα στο final 4 και στα playoffs, νομιζω θα είναι ευκαιρία ζωής να παίξει δίπλα στον Kemba και να πάρουν με την υπερομάδα της Μονακό τη πρώτη τους Ευρωλίγκα (που τόσο θέλει ο James). Το επόμενο καλοκαίρι άλλωστε μένει ξανά ελεύθερος και θα μπορεί να υπογράψει ένα 2-3ετές με οποία ομάδα του δίνει τον ρόλο που επιθυμεί, έχοντας ήδη έναν τίτλο.

Δεύτερη καλύτερη επιλογή είναι εννοείται ο Ολυμπιακός, μια έτοιμη ομαδα, που πάει δύο σερί χρονιές στο φαιναλ 4, αν και ουτε εκεί βέβαια θα έχει ακριβώς τον ρόλο που επιθυμεί (λόγω Μπαρτζώκα και οχι λόγων ύπαρξης κι άλλων σκορερ στη περιφερεια ομως). Βέβαια στον ΟΣΦΠ ο James θα βρει μια ομαδα που θα παίζουν όλοι αμυνα (και για αυτον) και που θα τον χρειάζονται 100% όταν κολλάει το παιχνίδι, γιατι δεν υπάρχει άλλος τέτοιος παίχτης στο ροστερ, επίσης θα γούσταρα πολύ να δω ξανά το δίδυμο James-Milutinov. Δεν νομίζω όμως πως ακόμα και για τους παραπάνω λόγους αξίζει να κάτσει να κάνει σαματά ο Mike για να αλλάξει από φέτος ομάδα. Αυτή είναι η γνώμη μου και για αυτο θεωρώ πως τελικά θα κάτσει ακόμα μια χρονιά στη Γαλλία.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnnyPao την Τετ Αύγ 16, 2023 6:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ankostas333

sophomore
Reactions: 92
Αγαπημένη θέση: SG

Τετ Αύγ 16, 2023 6:23 pm

AlexD έγραψε:
Τετ Αύγ 16, 2023 5:38 pm
yorgos έγραψε:
Τετ Αύγ 16, 2023 4:44 pm
Έχω ραντεβού με τη Σοφία Βεργκάρα, αλλά την έχω στο περίμενε μπας και μου απαντήσει η Ματίνα Παγώνη.
Η Σοφία είναι να πάει να βρει τον Φρίξο (ας πούμε ότι τον λένε Φρίξο) και έτσι αυτός θα αφήσει ήσυχη την Ματίνα να έρθει στην αγκαλιά σου.

Η Ματίνα βέβαια έχει κάτι κουσούρια καινούργια και περίεργα οπότε καλύτερα να μείνει στον Φρίξο θα πω εγώ και όπου να ναι θα πει το ναι και η Σοφία που δεν είναι ότι σε βλέπει και τον ύπνο της ας πούμε, αλλά έτσι και πει το ναι θα σου κάνει αλλά κόλπα :D
Η Ματίνα βέβαια έχει και ελληνικό διαβατήριο :shock:

2
2 Εικόνα
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1551
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Αύγ 16, 2023 6:42 pm

Να βγει στο τηλέφωνο ο κύριος Διαμαντόπουλος και ο κύριος Τσάρλι :P

0
basket72

senior
Reactions: 487
Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry

Τετ Αύγ 16, 2023 7:20 pm

yorgos έγραψε:
Τετ Αύγ 16, 2023 12:37 pm

Εγώ δύσκολο το βλέπω να μην είχε μιλήσει και με τους προηγούμενους ο Τζέημς και ξέρουμε πώς πήγε αυτό, όπου πήγε τσακώθηκε, έσπασε τζαμαρίες, του έκαναν διακοπή συμβολαίου ή έκανε φασαρία για να φύγει.

Η περίπτωση Κανάαν είναι άλλη: μιλάμε για ένα παιδί ισορροπημένο, θρήσκο, που δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα πουθενά και που γι αυτόν ο Ολυμπιακός ήταν σκαλοπάτι προς τα πάνω, ήρθε αυτός ευγωνμονώντας που ήρθε να παίξει σε ομάδα Ευρωλίγκας, δεν τον παρακάλαγε η ομάδα Ευρωλίγκας να πάει. Ο Τζέημς δε νομίζω ότι το εκλαμβάνει έτσι, τουλάχιστον εκ των πραγμάτων δεν το εξέλαβε έτσι σε καμία ομάδα από αυτές που έπαιξε. Δεν ξέρω γιατί είναι το πιθανότερο στα 33 του να αλλάξει χαρακτήρα, ο Κανάαν δεν άλλαξε κάτι. Το πρόβλημα δηλαδή δεν είναι τόσο στο στιλ παιχνιδιού όσο στο στιλ... εγκεφάλου.

Προφανώς ο Μπαρτζώκας τα έχει ζυγίσει αυτά, δικό του ρίσκο, δική του η ευθύνη, δικη του και η αποθέωση αν τα καταφέρει να κάνει το Τζέημς Ντιλέινι της Λοκομοτίβ.
Προφανώς θα είχε μιλήσει και με τους προηγούμενους. Αρχής γενομένης με τον Περάσοβιτς να πω εγώ. Από τα πρώτα του στην Ευρωλίγκα δηλαδή,

Το ζήτημα είναι ότι μιλάμε για τον Μπαρτζώκα που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή της Ευρώπης στον τομέα του και με πολύ συγκεκριμένη άποψη στο κομμάτι των ρόλων και της εν γένει υποταγής του ατομικού στο ομαδικό.
Εδώ, έφυγε ο Σλούκας γι' αυτόν τον λόγο.
Είναι πολύ πιθανό ο Τζέιμς στην ηλικία που είναι (πριν λίγες μέρες είχα πει στο τόπικ αυτό, ότι είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που η προχωρημένη ηλικία είναι στα υπέρ κι όχι στα κατά- πράγμα σχετικά παράδοξο..) να θέλει να βάλει την Ευρωλίγκα στο παλμα΄ρε του.

Επιπλέον αναφέρθηκα στο ντάπα - ντούπα που είπες και παρέβαλα το περίπου αντίστοιχο του Σλούκα.
Θεωρώ ότι ο συγκεκριμένος Τζέιμς ο οποίος μετά τη δις αποτυχία του στο ΝΒΑ (στα μάτια του, τουάχιστον) έχει αλλάξει αγωνιστική ρότα. Βλέπει περισσότερο τους συμπάκτες του από ποτέ άλλοτε.
Το είπα πέρσι αυτό στην πρώτη του χρονιά στη Μονακό, στα παιχνίδια των 8 κόντρα σε μας. Δεν το λέω γιατί "και καλά" παίζει για μας.

Ότι είνα ρίσκο, είναι. Τα είπαμε αυτά. Συγκεκριμένα (και δις) ότι με τον Τζέιμς δεν υπάρχει μέσος δρόμος. Είτε σε χαντακώνει και ψάχνεσαι για διακοπή συμβολαίου κλπ ε΄τε σε απογειώνει.
Για μένα είναι η καλύτερη λύση. Και δεν πιστεύω ότι έχει λήξει έτσι εύκολα. Αυτά περί προετοιμασίας που μόλις διάβασα ε΄δω, τα έχουμε ξανακούσει σε αντίστοιχες περιπτώσεις.
Αν ο Τζέιμς σκυλιάσει δύσκολα να μη γίνει το δικό του. Τουλάχιστον όχι στο ...Μουλέν Ρουζ της Μονακό.

* Την αντιπαραβολή Κάνααν και Τζέιμς την έκανα αναφερόμενος στο αγωνισιτκό κομμάτι. Άλλον Κάνααν ξέραμε και τελείως διαφορετικός μάς προέκυψε. Δεν αναφέρθηκα στη συγκρότησή τους, τον χαρακτήρα τους και σίγουρα όχι στα πιστεύω τους.
Έχει τόσο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ο Ολυμπιακός αυτός που μπορεί και κάνει τους παίκτες να προσαρμόζονται στο παιχνίδι του.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7278
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Αύγ 16, 2023 7:35 pm

ολο το ζουμι ειναι στο ποσο θελει να φυγει απο εκει ο τζειμς.. Και εννοω ποσα λεφτα να χαρισει..Προφανως στην μονακο δεν θα μας τον καναν δωρο και θα ζητησουν τουλαχιστον 1εκ.. Τωρα εμεις ειμαστε και τσιπηδες..μπορει να δινουμε μονο 2εκ στον τζειμς και να του χουμε πει μεινε ελευθερος..ε εκει δεν θα ερθει προφανως σε μας να παρει 1,5εκ μονο.. τωρα αν του δινουμε 2,5 μπορει να δωσει αυτος το 1εκ για να ρθει..

Αλλα δεν εχω καταλαβει γιατι απο μια ειδηση του μπαρκα!!!! που στην ουσια μας λεει οτι ο μελαγιες πριν μια βδομαδα εχει πεσει απογοητευση για την μεταγραφη.. Εκτος και ειπαν απο την μονακο και 2εκ να μας δωσετε δεν τον αφηνουμε..αλλα να το πει και καποιος αξιοπιστος,ο μπαρκας δεν πρεπει να χει πετυχει ειδηση στην ζωη του.

1
1 Εικόνα
basket72

senior
Reactions: 487
Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry

Τετ Αύγ 16, 2023 7:43 pm

shaq7 έγραψε:
ολο το ζουμι ειναι στο ποσο θελει να φυγει απο εκει ο τζειμς.. Και εννοω ποσα λεφτα να χαρισει..Προφανως στην μονακο δεν θα μας τον καναν δωρο και θα ζητησουν τουλαχιστον 1εκ.. Τωρα εμεις ειμαστε και τσιπηδες..μπορει να δινουμε μονο 2εκ στον τζειμς και να του χουμε πει μεινε ελευθερος..ε εκει δεν θα ερθει προφανως σε μας να παρει 1,5εκ μονο.. τωρα αν του δινουμε 2,5 μπορει να δωσει αυτος το 1εκ για να ρθει..

Αλλα δεν εχω καταλαβει γιατι απο μια ειδηση του μπαρκα!!!! που στην ουσια μας λεει οτι ο μελαγιες πριν μια βδομαδα εχει πεσει απογοητευση για την μεταγραφη.. Εκτος και ειπαν απο την μονακο και 2εκ να μας δωσετε δεν τον αφηνουμε..αλλα να το πει και καποιος αξιοπιστος,ο μπαρκας δεν πρεπει να χει πετυχει ειδηση στην ζωη του.
Το λογικό είναι ότι έχει ακόμα ψωμί η υπόθεση. ΄'Οταν την ξεκίνησε ο Τζέιμς ήξερε που πάει. Μιλάμε για παίκτη που έχει ασχοληθεί πολλάκις με τα εργασιακά των αμερικάνων αθλητών στην Ευρώπη.
Υπομονή χρειάζεται. Οι 2 πλευρές είναι σε διαπραγμάτευση και μέρος της διαπραγμάτευσης είναι και ποστ τύπου " ο Τζέιμς είναι παίκτης μας και τον περιμένουμε κανονικά στην προετοιμασίας"¨.
Εγώ λαμβάνω σοβαρά και το σχόλιο του Δ.Γ. Γιατί; Γιατί μιλάει με αντζέντηδες. Και γιατί τον έχει πειράξει η σκέψη να φορέσει την ερυθρόλευκη ο Τζέιμς.

Πέραν τούτου, παίκτη θα πάρουμε και θα έχει τα χαρακτηριστικά σκόρερ.

Πιότερο κι από αυτό, σημασία έχει να μείνουμε υγιείς γιατί στο 4-5 είμαστε τσίμα- τσίμα. Κι επειδή μιλάμε για την πιο ανταγωνιστική Ευρωλίγκα των τελευταίων ετών (λογικά μιλώντας, τουλάχιστον) ακόμα και 2 ήττες στην Κ.Π "εκτός προγράμματος" (π.χ σε παιχνίδια που θα κατέβουμε στο 5 μονάχα με τον Φαλ και ολίγη από Σίκμα) μπορεί να κοστίσουν πλεονέκτημα έδρας.

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Τετ Αύγ 16, 2023 7:45 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Αύγ 16, 2023 7:44 pm

shaq7 έγραψε:

Δεν έβγαλε και καμιά είδηση εδώ που τα λέμε. Απλά είπε ότι η Μονακό είπε στον Τζειμς πως τον θέλει. Το ξέραμε. Παίζει άλλο όνομα να ασχοληθούμε ή ξεκινάμε για τον ρόλο του Λούτζη; έχω μπερδευτεί

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τετ Αύγ 16, 2023 7:49 pm

shaq7 έγραψε:

Δεν ξέρω συγκεκριμένα ο Μπάρκας τι κάνει γιατί δεν έχω παρακολουθήσει. Η συγκεκριμένη είδηση ωστόσο παίζει ως πρώτη στο Χουπς, που σπάνια έως ποτέ δεν ανεβάζει κάτι αν δεν είναι απόλυτα βέβαιο. Για αυτό και έχει τις πιο λίγες/αργές ειδήσεις άλλωστε.

Επίσης, κάτι αντίστοιχο γράφουν και στην Γαλλία, ότι δηλαδή από την διοίκηση της Μονακό του το ξέκοψαν.

Θα πω βέβαια εδώ ότι μου κάνει εντύπωση να ισχύει. Από το τέλος της προηγούμενης σεζόν το ξέρουν ότι υπάρχει θέμα.... Ρωτάνε για παίχτες στην θέση του... :?:

Αλλά θα μου κάνει επίσης εντύπωση να περιμένει να πάρει μπαι άουτ από τον οποιονδήποτε.

Κάτι γίνεται εκεί περίεργο :)

Γενικά, τον χρόνο μας χάνουμε νομίζω :sorry:

0
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1798
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Τετ Αύγ 16, 2023 7:51 pm

Quincy έγραψε:
Τετ Αύγ 16, 2023 7:44 pm

Παίζει άλλο όνομα να ασχοληθούμε ή ξεκινάμε για τον ρόλο του Λούτζη; έχω μπερδευτεί
Πέρα του Ναν, δεν έχει γίνει γνωστό άλλο όνομα. Κοιτάμε την αγορά του NBA.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7278
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Αύγ 16, 2023 7:56 pm

AlexD έγραψε:
Τετ Αύγ 16, 2023 7:49 pm
shaq7 έγραψε:

Δεν ξέρω συγκεκριμένα ο Μπάρκας τι κάνει γιατί δεν έχω παρακολουθήσει. Η συγκεκριμένη είδηση ωστόσο παίζει ως πρώτη στο Χουπς, που σπάνια έως ποτέ δεν ανεβάζει κάτι αν δεν είναι απόλυτα βέβαιο. Για αυτό και έχει τις πιο λίγες/αργές ειδήσεις άλλωστε.

Επίσης, κάτι αντίστοιχο γράφουν και στην Γαλλία, ότι δηλαδή από την διοίκηση της Μονακό του το ξέκοψαν.

Θα πω βέβαια εδώ ότι μου κάνει εντύπωση να ισχύει. Από το τέλος της προηγούμενης σεζόν το ξέρουν ότι υπάρχει θέμα.... Ρωτάνε για παίχτες στην θέση του... :?:

Αλλά θα μου κάνει επίσης εντύπωση να περιμένει να πάρει μπαι άουτ από τον οποιονδήποτε.

Κάτι γίνεται εκεί περίεργο :)

Γενικά, τον χρόνο μας χάνουμε νομίζω :sorry:
και εγω δεν εχω μελετησει το γιουροχουπς αλλα ολο το σαιτ βασιζοταν στον βαρλα..πλεον με αυτον να γινεται μανατζερ απλα υπαρχει το σαιτ και γιαυτο εχει αργες ειδησεις γιατι αναπαραγει οτι πουνε οι αλλοι :D Ποιος θα βγαλει την ειδηση ο μπαρκας η ο μπαρμπαρουσης? :roofl: Απλα εχουν παρει και στεφανου ιωαννου να κανουν καμια εκπομπη ..

0
Άβαταρ μέλους
Maurice_Evans

sophomore
Reactions: 94
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos

Τετ Αύγ 16, 2023 8:00 pm

Με το φτωχο μου το μυαλό, δεν υπάρχει καμιά είδηση τύπου: "Η Μονακό το ξέκοψε του Τζειμς". Το πολύ απλό δεδομένο είναι πως από την στιγμή που ο παίχτης δεν είναι ελευθερος, οφείλει να είναι παρών στην έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας του. Εκτός αν είσαι βλαμμένος και το πας στα άκρα (προφανώς και δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος). Τα συμβόλαια λύνονται με καλή διάθεση, οχι καουμποιλίκια. Τώρα, το αν ο κάθε Μπάρκας, βάζει σαν συνοδευτικό το "Του το ξέκοψε", για να το εμφανίσει ως ολοκληρωμένη είδηση ή και αποκλειστικό, είναι άλλο θέμα. Δεν υπάρχει είδηση για εμένα. Ενα μήνα τραβάει η ιστορία. Αν το "ξεκοβε" η Μονακό, θα το ξέραμε από την πρώτη μέρα όλοι (και τελευταιός ο Μπάρκας)

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τετ Αύγ 16, 2023 8:02 pm

Κοίταζα ποιοι γκαρντ με λογικό συμβόλαιο είναι ακόμα ελεύθεροι στο NBA, χωρίς τραυματισμούς κλπ με έφεση στο σκοράρισμα. Πώς θα σας φαινόταν ο Jaylen Nowell; Καλός σκόρερ, ιδανική ηλικία για να έχει κινήτρο, αμφιλεγόμενο τρίποντο όμως.

edit: βλέπω τον είχε προτείνει και ο Berry, άρα δεν.... έρχεται :dribble: :dribble:

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”