2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Αύγ 17, 2023 11:41 pm

lefpan έγραψε:
Πέμ Αύγ 17, 2023 11:39 pm
Redfly έγραψε:
Πέμ Αύγ 17, 2023 11:36 pm

Τα αγγλικά κλειδιά ποια είναι? :imnewhere: :D
Είναι αυτά που ξεκίνησαν για να γίνουν γαλλικά, στα μισά άλλαξαν γνώμη κι ήθελαν να γίνουν γερμανικά, και στο τέλος κατέληξαν αγγλικά!!! :banana: :banana: :banana:
Α, είπα και εγώ , υπάρχουν κλειδιά που ξεβιδώνουν με το πίσω μέρος... :roofl: :roofl:

4
4 Εικόνα
basket72

senior
Reactions: 487
Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Αύγ 17, 2023 11:46 pm

Redfly σωστή, εύλογη κι προωθητική προς τη γνώση, η απορία σου.
Με πρόκαμε ο Λευτέρης.
Βάλε και το ότι έχω κάνει μεροκάματα σε ανακαινίσεις στην Ιταλία (αγγλικά, εκεί τα γαλλικά κλειδιά) και βουαλά.

Στην Ελλάδα που έχω γράψει τα περισσότερα μεροκάματα στην οικοδομή 2 χρονάκια όταν ήμουν μικρός κι έναν μηνάκο εσχάτως στην πανδημία, έπιανα μόνο φτυάρι (χαρμάνι), καρότσι και πλάκες. Καθότι, εργάτης σε πλακάδες και πεζοδρόμια/πεζόδρομους.

Να προσθέσω ότι έχω δουλέψει οικοδομή και στο Μεξικό, για τρία (3) μεροκάματα.

Εφιάλτης στον δρόμο με τις λεύκες.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Πέμ Αύγ 17, 2023 11:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague

Πέμ Αύγ 17, 2023 11:47 pm

Πάντως παικταρά θα πάρουμε στα σίγουρα, διότι δε γίνεται να μην έχουμε τέτοιον, διότι ο clutch παίκτης είναι απαραίτητος και πάντα είχαμε τέτοιον, και διότι είναι μία από τις αρκετές τρύπες που έχει η ομάδα. Θα ήθελα καλύτερα , όπως έχω πει και παλιότερα έναν που παίζει στο 2 -3 ή καθαρό 3 για να καλυφθεί και η τρύπα στο 3, διότι δεν αντέχω να δω τον Λάρε να παίζει εκεί για άλλη μία χρονιά και διότι προβλέπω πως ο Παπ δε θα μπορέσει να βγάλει πάλι 30 λεπτα όλη τη χρονιά.

1
1 Εικόνα
basket72

senior

Πέμ Αύγ 17, 2023 11:51 pm

Redfly έγραψε:
Πάντως παικταρά θα πάρουμε στα σίγουρα, διότι δε γίνεται να μην έχουμε τέτοιον, διότι ο clutch παίκτης είναι απαραίτητος και πάντα είχαμε τέτοιον, και διότι είναι μία από τις αρκετές τρύπες που έχει η ομάδα. Θα ήθελα καλύτερα , όπως έχω πει και παλιότερα έναν που παίζει στο 2 -3 ή καθαρό 3 για να καλυφθεί και η τρύπα στο 3, διότι δεν αντέχω να δω τον Λάρε να παίζει εκεί για άλλη μία χρονιά και διότι προβλέπω πως ο Παπ δε θα μπορέσει να βγάλει πάλι 30 λεπτα όλη τη χρονιά.
Πως να βγει βρε άνθρωπα ο Παπ από το 3 μετά τέτοια μεγαλειώδη χρονιά;
Βράχος.
Είναι πιο σωστό να παίζουμε ώρα με 3 κοντούς ( αν και ο Γουόκαπ είναι "¨κλεψιά" ακόμα και σε αυτό) και με τον Παπ, και να σταυρώσουμε δάκτυλα να βγει ο Πίτερς ως ψευτό3ρι.
Ο Λάρε δεν βλέπω να παίζει φέτος πολύ στην Ευρωλίγκα.\

'Οπως και να έχει χρειαζόμαστε σίγουρα... στιγμιαίο σκορ, και,,,, στιγμιαίο καφέ συνάμα.

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Πέμ Αύγ 17, 2023 11:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague

Πέμ Αύγ 17, 2023 11:52 pm

basket72 έγραψε:
Πέμ Αύγ 17, 2023 11:46 pm
Redfly σωστή, εύλογη κι προωθητική προς τη γνώση, η απορία σου.
Με πρόκαμε ο Λευτέρης.
Βάλε και το ότι έχω κάνει μεροκάματα σε ανακαινίσεις στην Ιταλία (αγγλικά, εκεί τα γαλλικά κλειδιά) και βουαλά.

Στην Ελλάδα που έχω γράψει τα περισσότερα μεροκάματα στην οικοδομή 2 χρονάκια όταν ήμουν μικρός κι έναν μηνάκο εσχάτως στην πανδημία, έπιανα μόνο φτυάρι (χαρμάνι), καρότσι και πλάκες. Καθότι, εργάτης σε πλακάδες και πεζοδρόμια/πεζόδρομους.

Να προσθέσω ότι έχω δουλέψει οικοδομή και στο Μεξικό, για τρία (3) μεροκάματα.

Εφιάλτης στον δρόμο με τις λεύκες.
Και γω του χώρου είμαι, τη περίοδο αυτή ξοδεύω τον χρόνο μου σε χαντάκια αλλά από το πόστο του μηχανικού. Τι μηχανικού δηλαδή, οι μάστορες κάνουν ότι δε ξέρουν τις δουλειές, και βάζουν εμένα να τους τη δείξω. Μάθε τέχνη και άστην(ε)...

1
1 Εικόνα
basket72

senior

Πέμ Αύγ 17, 2023 11:55 pm

Redfly έγραψε:
Πέμ Αύγ 17, 2023 11:52 pm

Και γω του χώρου είμαι, τη περίοδο αυτή ξοδεύω τον χρόνο μου σε χαντάκια αλλά από το πόστο του μηχανικού. Τι μηχανικού δηλαδή, οι μάστορες κάνουν ότι δε ξέρουν τις δουλειές, και βάζουν εμένα να τους τη δείξω. Μάθε τέχνη και άστην(ε)...
Τα ΄χω δει με τα μάτια μου πολλάκις. Να πιάνουν χειρωνακτική δουλεία οι μηχανικοί. ΚΑι να είναι και καλοί.
Εγώ από την άλλη μέγας στόκος στο μαστοριλίκι. :)

Το υπερκαλύπτω όμως με όγκο δουλειάς.

0
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague

Παρ Αύγ 18, 2023 12:00 am

basket72 έγραψε:
Πέμ Αύγ 17, 2023 11:51 pm
Redfly έγραψε:
Πως να βγει βρε άνθρωπα ο Παπ από το 3 μετά τέτοια μεγαλειώδη χρονιά;
Βράχος.
Είναι πιο σωστό να παίζουμε ώρα με 3 κοντούς ( αν και ο Γουόκαπ είναι "¨κλεψιά" ακόμα και σε αυτό) και με τον Παπ, και να σταυρώσουμε δάκτυλα να βγει ο Πίτερς ως ψευτό3ρι.
Ο Λάρε δεν βλέπω να παίζει φέτος πολύ στην Ευρωλίγκα.

Μεταξύ μας μιλάμε, Πίτερς στο 3 δε γίνεται. Πολύ αργός, εγώ πάντως φοβάμαι ότι η τύχη στο 3 που έχουμε εδώ και χρόνια, θα τελειώσει άσχημα. Όπως ξεζουμίστηκε ο Πριντεζης πάει η φάση με τον Παπ, αλλά τώρα τα παιχνίδια είναι περισσότερα. Μακάρι να βρεθεί παίκτης που παίζει 1-3-5 να κρύψουμε τις τρύπες (σαν τον φάνη τον χριστοδούλου ένα πράμα).Το small ball που θα δούμε ΄φετος , γιατί κακά τα ψέματα προς τα εκεί πάει η δουλειά, θέλει σουτέρ που δεν έχουμε πλέον.

0
basket72

senior

Παρ Αύγ 18, 2023 12:10 am

Redfly έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 12:00 am

Μεταξύ μας μιλάμε, Πίτερς στο 3 δε γίνεται. Πολύ αργός, εγώ πάντως φοβάμαι ότι η τύχη στο 3 που έχουμε εδώ και χρόνια, θα τελειώσει άσχημα. Όπως ξεζουμίστηκε ο Πριντεζης πάει η φάση με τον Παπ, αλλά τώρα τα παιχνίδια είναι περισσότερα. Μακάρι να βρεθεί παίκτης που παίζει 1-3-5 να κρύψουμε τις τρύπες (σαν τον φάνη τον χριστοδούλου ένα πράμα).Το small ball που θα δούμε ΄φετος , γιατί κακά τα ψέματα προς τα εκεί πάει η δουλειά, θέλει σουτέρ που δεν έχουμε πλέον.
Κι εγώ έχω τις ενστάσεις μου για το αν ο Πίτερς μπορεί να σταθεί στο 3.
Η αλήθεια είναι ότι κι ο Βεζέ δεν είναι και πολύ πιο γρήγορος, αλλά μπορούσε τουλάχιστον να το "κρύψει" μέσα από τον μοναδικό του τρόπο να διαβάζει το παιχνίδι.
Παίζει χοντρά να μην τα καταφέρει ο Πίτερς από το 3. Παρόλα αυτά, έχουμε το καλό, ότι παίζει εκεί γύρω ο Σακίλαρος, ο Λάρε κι ο Γουόκαπ.
Κι από την άλλη ο Παπ, δεν τρώει το ξύλο που έτρωγε ο Πρι (εννοείται κι ο Σπανούλης, φυσικά). Δεν τον πολυμαρκάρουν στην επίθεσή μας και γλιτώνει φθορά στο ένα μέρος του παρκέ.

Κάπως θα τη βγάλουμε εκεί. Το πρόβλημα είναι στο 4-5. Κι είναι ποσοτικό μιας και τον Σίκμα δεν τον φοβάμαι καθόλου. θα βγει 100%.
Μόνο για τον Γουόκαπ το έχω πει αυτό που τον παρακολουθούσα από το ελκυστικό μπάσκετ της μπαρόκ- κωμόπολης, πριν τον τσιμπήσει το δίδυμο Μοτεγιούνας- Σάρας.
Από σουτέρ να σου πω: Κάναν και Πίτερς είναι κορυφαίοι στο είδος τους. Σίκμα, Παπ είναι οκ. Μέσες άκρες, 37%.
Γουόκαπ είναι ασταθής αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση Νικ Καλέιθις. Ο Γκος το ίδιο και προς το καλύτερο και με ένα σουτ μέσης, όλο γλύκα. Ο Γκος θα παίξει καλύτερα από αυτό που περιμένουμε.

Εγώ αν φοβάμαι κάτι (πέρα από τον γαλατικό ουρανό που συνήθως πέφτει στα κεφάλια του ανυπότακτου χωριού) είναι το δίδυμο Μίλου - Φαλ. Ο ένας έχει θεματάκια ( ώμος στον μπασκετμπολίστα δεν περνάει εύκολα) κι ο άλλος έχει αδύναμα πόδια για τέτοιο κορμί.
Χτυπάω ξύλο.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7278
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Αύγ 18, 2023 12:14 am

μην το βασανιζεται αλλο το παιδι δεν μπορει μακρια μας

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Παρ Αύγ 18, 2023 12:18 am

Πόσο ψαγμενος είναι ο ατιμος....
Τώρα μένει να πετάξει ένα "το ποσό σε γουσταρω θέλω να στο δείξω ,όχι να σου το πω" και στα καπάκια να μείνει ελεύθερος...

Πςςςς θες έδενε απίστευτα :D :hoho:

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pisto-linas την Παρ Αύγ 18, 2023 12:25 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
basket72

senior

Παρ Αύγ 18, 2023 12:23 am

pisto-linas έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 12:18 am
Πόσο ψαγμενος είναι ο ατιμος....
Τώρα μένει να πετάξει ένα "το ποσό σε γουσταρω θέλω να στο δείξω ,όχι να σου το πω" και στα καπάκια να μείνει ελεύθερος...

Πςςςς θες έδενε απίστευτα :D :hoho:
Το ¨πόσο σε θέλω" από τους Τερμίτες μπορεί λες να παίξει;

¨Σου μοιάζει Σελήνη που να βρω Γαλήνη κλπ".

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7278
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Αύγ 18, 2023 12:25 am

Αυριο ετοιμαζεται να ποσταρει και αυτο..δεν ξεπερνιεται ο ερωτας με τον σκινδηλια οσο και να το παλευετε εκει στο μονακο παρτε το χαμπαρι να τελειωνουμε :D

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1306
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Παρ Αύγ 18, 2023 12:36 am

Κακώς συντηρείται η ιστορία αυτή. Δεν πρόκειται να τον πάρουμε, προχωράμε. Και ναι, κάνει κακό επικοινωνιακά.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
basket72

senior

Παρ Αύγ 18, 2023 12:48 am

kite26 έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 12:36 am
Κακώς συντηρείται η ιστορία αυτή. Δεν πρόκειται να τον πάρουμε, προχωράμε. Και ναι, κάνει κακό επικοινωνιακά.
Τον παίρνουμε μάλλον.

Γενικά μιλώντας. :P

6
6 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague

Παρ Αύγ 18, 2023 12:49 am

shaq7 έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 12:14 am

μην το βασανιζεται αλλο το παιδι δεν μπορει μακρια μας
Μάλιστα, το πιάσαμε το υπονοούμενο, λίγο ακόμα (1-2 μέρες) και θα νοιώθει σαν να έληξε το συμβόλαιό του. James wellcome to Olympiakos B.C. :roofl: :roofl:

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”