2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 487
- Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Redfly σωστή, εύλογη κι προωθητική προς τη γνώση, η απορία σου.
Με πρόκαμε ο Λευτέρης.
Βάλε και το ότι έχω κάνει μεροκάματα σε ανακαινίσεις στην Ιταλία (αγγλικά, εκεί τα γαλλικά κλειδιά) και βουαλά.
Στην Ελλάδα που έχω γράψει τα περισσότερα μεροκάματα στην οικοδομή 2 χρονάκια όταν ήμουν μικρός κι έναν μηνάκο εσχάτως στην πανδημία, έπιανα μόνο φτυάρι (χαρμάνι), καρότσι και πλάκες. Καθότι, εργάτης σε πλακάδες και πεζοδρόμια/πεζόδρομους.
Να προσθέσω ότι έχω δουλέψει οικοδομή και στο Μεξικό, για τρία (3) μεροκάματα.
Εφιάλτης στον δρόμο με τις λεύκες.
Με πρόκαμε ο Λευτέρης.
Βάλε και το ότι έχω κάνει μεροκάματα σε ανακαινίσεις στην Ιταλία (αγγλικά, εκεί τα γαλλικά κλειδιά) και βουαλά.
Στην Ελλάδα που έχω γράψει τα περισσότερα μεροκάματα στην οικοδομή 2 χρονάκια όταν ήμουν μικρός κι έναν μηνάκο εσχάτως στην πανδημία, έπιανα μόνο φτυάρι (χαρμάνι), καρότσι και πλάκες. Καθότι, εργάτης σε πλακάδες και πεζοδρόμια/πεζόδρομους.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Πέμ Αύγ 17, 2023 11:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Redfly
- Reactions: 401
- Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως παικταρά θα πάρουμε στα σίγουρα, διότι δε γίνεται να μην έχουμε τέτοιον, διότι ο clutch παίκτης είναι απαραίτητος και πάντα είχαμε τέτοιον, και διότι είναι μία από τις αρκετές τρύπες που έχει η ομάδα. Θα ήθελα καλύτερα , όπως έχω πει και παλιότερα έναν που παίζει στο 2 -3 ή καθαρό 3 για να καλυφθεί και η τρύπα στο 3, διότι δεν αντέχω να δω τον Λάρε να παίζει εκεί για άλλη μία χρονιά και διότι προβλέπω πως ο Παπ δε θα μπορέσει να βγάλει πάλι 30 λεπτα όλη τη χρονιά.
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πως να βγει βρε άνθρωπα ο Παπ από το 3 μετά τέτοια μεγαλειώδη χρονιά;Redfly έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 17, 2023 11:47 pmΠάντως παικταρά θα πάρουμε στα σίγουρα, διότι δε γίνεται να μην έχουμε τέτοιον, διότι ο clutch παίκτης είναι απαραίτητος και πάντα είχαμε τέτοιον, και διότι είναι μία από τις αρκετές τρύπες που έχει η ομάδα. Θα ήθελα καλύτερα , όπως έχω πει και παλιότερα έναν που παίζει στο 2 -3 ή καθαρό 3 για να καλυφθεί και η τρύπα στο 3, διότι δεν αντέχω να δω τον Λάρε να παίζει εκεί για άλλη μία χρονιά και διότι προβλέπω πως ο Παπ δε θα μπορέσει να βγάλει πάλι 30 λεπτα όλη τη χρονιά.
Βράχος.
Είναι πιο σωστό να παίζουμε ώρα με 3 κοντούς ( αν και ο Γουόκαπ είναι "¨κλεψιά" ακόμα και σε αυτό) και με τον Παπ, και να σταυρώσουμε δάκτυλα να βγει ο Πίτερς ως ψευτό3ρι.
Ο Λάρε δεν βλέπω να παίζει φέτος πολύ στην Ευρωλίγκα.\
'Οπως και να έχει χρειαζόμαστε σίγουρα... στιγμιαίο σκορ, και,,,, στιγμιαίο καφέ συνάμα.
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Πέμ Αύγ 17, 2023 11:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Redfly
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και γω του χώρου είμαι, τη περίοδο αυτή ξοδεύω τον χρόνο μου σε χαντάκια αλλά από το πόστο του μηχανικού. Τι μηχανικού δηλαδή, οι μάστορες κάνουν ότι δε ξέρουν τις δουλειές, και βάζουν εμένα να τους τη δείξω. Μάθε τέχνη και άστην(ε)...basket72 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 17, 2023 11:46 pmRedfly σωστή, εύλογη κι προωθητική προς τη γνώση, η απορία σου.
Με πρόκαμε ο Λευτέρης.
1
1

- Redfly
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
basket72 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 17, 2023 11:51 pmΠως να βγει βρε άνθρωπα ο Παπ από το 3 μετά τέτοια μεγαλειώδη χρονιά;Redfly έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 17, 2023 11:47 pmΠάντως παικταρά θα πάρουμε στα σίγουρα, διότι δε γίνεται να μην έχουμε τέτοιον, διότι ο clutch παίκτης είναι απαραίτητος και πάντα είχαμε τέτοιον, και διότι είναι μία από τις αρκετές τρύπες που έχει η ομάδα. Θα ήθελα καλύτερα , όπως έχω πει και παλιότερα έναν που παίζει στο 2 -3 ή καθαρό 3 για να καλυφθεί και η τρύπα στο 3, διότι δεν αντέχω να δω τον Λάρε να παίζει εκεί για άλλη μία χρονιά και διότι προβλέπω πως ο Παπ δε θα μπορέσει να βγάλει πάλι 30 λεπτα όλη τη χρονιά.
Βράχος.
Είναι πιο σωστό να παίζουμε ώρα με 3 κοντούς ( αν και ο Γουόκαπ είναι "¨κλεψιά" ακόμα και σε αυτό) και με τον Παπ, και να σταυρώσουμε δάκτυλα να βγει ο Πίτερς ως ψευτό3ρι.
Ο Λάρε δεν βλέπω να παίζει φέτος πολύ στην Ευρωλίγκα.
Μεταξύ μας μιλάμε, Πίτερς στο 3 δε γίνεται. Πολύ αργός, εγώ πάντως φοβάμαι ότι η τύχη στο 3 που έχουμε εδώ και χρόνια, θα τελειώσει άσχημα. Όπως ξεζουμίστηκε ο Πριντεζης πάει η φάση με τον Παπ, αλλά τώρα τα παιχνίδια είναι περισσότερα. Μακάρι να βρεθεί παίκτης που παίζει 1-3-5 να κρύψουμε τις τρύπες (σαν τον φάνη τον χριστοδούλου ένα πράμα).Το small ball που θα δούμε ΄φετος , γιατί κακά τα ψέματα προς τα εκεί πάει η δουλειά, θέλει σουτέρ που δεν έχουμε πλέον.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κι εγώ έχω τις ενστάσεις μου για το αν ο Πίτερς μπορεί να σταθεί στο 3.Redfly έγραψε: ↑Παρ Αύγ 18, 2023 12:00 am
Μεταξύ μας μιλάμε, Πίτερς στο 3 δε γίνεται. Πολύ αργός, εγώ πάντως φοβάμαι ότι η τύχη στο 3 που έχουμε εδώ και χρόνια, θα τελειώσει άσχημα. Όπως ξεζουμίστηκε ο Πριντεζης πάει η φάση με τον Παπ, αλλά τώρα τα παιχνίδια είναι περισσότερα. Μακάρι να βρεθεί παίκτης που παίζει 1-3-5 να κρύψουμε τις τρύπες (σαν τον φάνη τον χριστοδούλου ένα πράμα).Το small ball που θα δούμε ΄φετος , γιατί κακά τα ψέματα προς τα εκεί πάει η δουλειά, θέλει σουτέρ που δεν έχουμε πλέον.
Η αλήθεια είναι ότι κι ο Βεζέ δεν είναι και πολύ πιο γρήγορος, αλλά μπορούσε τουλάχιστον να το "κρύψει" μέσα από τον μοναδικό του τρόπο να διαβάζει το παιχνίδι.
Παίζει χοντρά να μην τα καταφέρει ο Πίτερς από το 3. Παρόλα αυτά, έχουμε το καλό, ότι παίζει εκεί γύρω ο Σακίλαρος, ο Λάρε κι ο Γουόκαπ.
Κι από την άλλη ο Παπ, δεν τρώει το ξύλο που έτρωγε ο Πρι (εννοείται κι ο Σπανούλης, φυσικά). Δεν τον πολυμαρκάρουν στην επίθεσή μας και γλιτώνει φθορά στο ένα μέρος του παρκέ.
Κάπως θα τη βγάλουμε εκεί. Το πρόβλημα είναι στο 4-5. Κι είναι ποσοτικό μιας και τον Σίκμα δεν τον φοβάμαι καθόλου. θα βγει 100%.
Μόνο για τον Γουόκαπ το έχω πει αυτό που τον παρακολουθούσα από το ελκυστικό μπάσκετ της μπαρόκ- κωμόπολης, πριν τον τσιμπήσει το δίδυμο Μοτεγιούνας- Σάρας.
Από σουτέρ να σου πω: Κάναν και Πίτερς είναι κορυφαίοι στο είδος τους. Σίκμα, Παπ είναι οκ. Μέσες άκρες, 37%.
Γουόκαπ είναι ασταθής αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση Νικ Καλέιθις. Ο Γκος το ίδιο και προς το καλύτερο και με ένα σουτ μέσης, όλο γλύκα. Ο Γκος θα παίξει καλύτερα από αυτό που περιμένουμε.
Εγώ αν φοβάμαι κάτι (πέρα από τον γαλατικό ουρανό που συνήθως πέφτει στα κεφάλια του ανυπότακτου χωριού) είναι το δίδυμο Μίλου - Φαλ. Ο ένας έχει θεματάκια ( ώμος στον μπασκετμπολίστα δεν περνάει εύκολα) κι ο άλλος έχει αδύναμα πόδια για τέτοιο κορμί.
Χτυπάω ξύλο.
0
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pisto-linas την Παρ Αύγ 18, 2023 12:25 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το ¨πόσο σε θέλω" από τους Τερμίτες μπορεί λες να παίξει;pisto-linas έγραψε: ↑Παρ Αύγ 18, 2023 12:18 amΠόσο ψαγμενος είναι ο ατιμος....
Τώρα μένει να πετάξει ένα "το ποσό σε γουσταρω θέλω να στο δείξω ,όχι να σου το πω" και στα καπάκια να μείνει ελεύθερος...
Πςςςς θες έδενε απίστευτα![]()
![]()
¨Σου μοιάζει Σελήνη που να βρω Γαλήνη κλπ".
0