2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Αύγ 18, 2023 8:02 pm

basket72 έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 7:08 pm
Πάντως ρε παίδες, απ΄αυτά που μόλις διάβασα (τις δηλώσεις του τις σημερινές) από τον Μάικ τον Τζέιμς, δεν το κόβω απίθανο να φύγει από τη Μονακό. Τουναντίον, το βλέπω αρκετά πιθανό. Επιπλέον, δεν μπορεί να βγει να πει ότι συμφώνησα προφορικά με τον τάδε ή τον δείνα. Απαγορεύεται ως γνωστόν.
Σε κάθε περίπτωση βλέπω δύσκολο να συνεχίσει να τον περιμένει ο Ολυμπιακός (αν τον περίμενε και ποτέ, που εγώ το θεωρώ ως το πιο πιθανό να έγινε).

Είμαστε ακόμα από τους λίγους που πιστεύουν αυτή την μεταγραφή 😅 ίσα ίσα οποίος είδε την συνέντευξη ο τζειμς είναι μέσα στην ξενερα και λέει δεν βλέπει φως πως θα δουλέψει αυτή η 4δα .. επίσης έκανε λόγω ότι θα τον ξεζουμίσουν στην προετοιμασία .. Από την άλλη είπε ότι δεν το αφήνει η ομάδα να φύγει ενώ το πρωί είπε ο σασα ότι αν ήταν να φύγει θα ταν για μεγάλο μπάι αουτ ..

Όποτε αν το πληρώσουμε το πιθανότερο είναι ότι θα τον πάρουμε , σίγουρα όσο τον βλέπουν έτσι θα χουν ενδοιασμούς να τον κρατήσουν .. το μόνο που δεν ξέρουμε είναι αν οι αφοι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν 500-1εκ (πιο πάνω δεν υπάρχει περίπτωση ).. αλλά άμα κόψει καμία 500ρα ο μαικ και δώσουμε και εμείς άλλη μια με 38 άτοκες δόσεις κάτι γίνεται ..

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Παρ Αύγ 18, 2023 8:14 pm

εδώ χάναμε παίκτες για 100 χιλιάρικα και συζητάμε σοβαρά αν οι Αγγελόπουλοι θα δώσουν λεφτά στη Μονακό ;; Που δεν έδωσαν για τον Τανούλη;;

Αν το ζήσω κι αυτό ρε παιδιά ........

είστε σε άρνηση μάλλον παιδιά , σόρρυ που σας το λέω

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Αύγ 18, 2023 8:30 pm

Coach Periklis έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 8:14 pm
εδώ χάναμε παίκτες για 100 χιλιάρικα και συζητάμε σοβαρά αν οι Αγγελόπουλοι θα δώσουν λεφτά στη Μονακό ;; Που δεν έδωσαν για τον Τανούλη;;

Αν το ζήσω κι αυτό ρε παιδιά ........

είστε σε άρνηση μάλλον παιδιά , σόρρυ που σας το λέω
Δώσαμε 150 αποτι είπαν .. όποτε τι είναι 500 για τον τζειμς ;; Αν είναι να δώσουμε 2,5εκ στον ναν τι είναι να δώσουμε 3 στον τζειμς.. νταξει με μαικ Λούντζη θα πάμε αυτά τα ποσα δεν υπάρχουν για τους αφους αλλά έτσι να λέμε καμία βλακεία να περνάει η ώρα

Πλέον πάντως πιάσανε πιο δύσκολη περίπτωση στο τουιτερ επειδή ανέβασε ο κλαιμπερν ότι ξεκίνησε ο πλειστηριασμός ,λένε ότι έρχεται 🤣🤣 ότι να ναι

Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions:

Παρ Αύγ 18, 2023 9:39 pm

Προς τους ακόμη ελπίζοντες , ο Λόιντ εγχειρίστηκε σήμερα με ορίζοντα επιστροφής 2 έως 3 μήνες χωρίς να υπολογίσουμε και τον χρόνο προσαρμογής από την πολύμηνη απουσία , οπότε είτε αρέσει στον Τζέιμς είτε όχι , τα περιθώρια για την Μονακό στέρεψαν και δεν βλέπω τρόπο να τον αφήσει.
Αν όντως coach θέλει τέτοιου είδους παίκτη καλό θα είναι μα στραφούν αλλού γιατί κούρασε λίγο το θέμα του influencer Μιχαλάκη.

Rebedierdos

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: LAC
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Αύγ 18, 2023 9:51 pm

lefpan έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 5:27 pm
Rebedierdos έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 3:53 pm

Δυστυχώς ομως οι κούπες μένουν .
Θα τολμήσω να πω ότι αυτή η λογική αποτελεί το έδαφος για να ανθίσει ο τυφλός οπαδισμός με όλα του τα κακά.
Καλό θα ήταν να δέχεσαι και τις άλλες απόψεις .

Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. :sorry:
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Αύγ 18, 2023 10:37 pm

Rebedierdos έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 9:51 pm
lefpan έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 5:27 pm

Θα τολμήσω να πω ότι αυτή η λογική αποτελεί το έδαφος για να ανθίσει ο τυφλός οπαδισμός με όλα του τα κακά.
Καλό θα ήταν να δέχεσαι και τις άλλες απόψεις .
Όχι, φίλε μου, δεν μπορώ να δέχομαι τις άλλες απόψεις, όταν έχω τις δικές μου.
Αυτό που θα μπορούσες να πεις, είναι να δέχομαι το δικαίωμα να έχουν οι άλλοι τις απόψεις τους.
Και αυτό το κάνω. Δέχομαι το δικαίωμά σου να έχεις τις απόψεις σου, όμως αυτό δεν συνεπάγεται ότι δεν θα τις κρίνω.

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
AlexD

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Παρ Αύγ 18, 2023 11:28 pm

basket72 έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 7:44 pm
AlexD έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 7:39 pm
e]

Συμφωνώ, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα μείνει παρά τα σημερινά. Άσε που, παίχτη που λέει σε συνέντευξη ότι δεν διάλεξες εσύ τον παίχτη σταρ και άρα σε απαξιώνει έτσι παρά τις αγάπες στα σοσιαλ... δεν τον κρατάς. Ούτε παίχτη που βγαίνει και λέει δημόσια ότι πέρυσι βγήκε τσίμα τσίμα και με το ζόρι οπότε φέτος με έναν ακόμα κοντό δεν βγαίνει.

Που όντως δε βγαίνει δηλαδή, δε ξέρω γιατί είναι ενθουσιασμένοι με το καλοκαίρι που έκανε η Μονακό, αν δεν φύγει ο Τζέιμς νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα.

Για μας δεν το βλέπω σε κάθε περίπτωση.
Εσύ σε αντίθεση με μένα δεν το έβλεπες και την περασμένη βδομάδα.
Τα του καίσαρως τω Καίσαρι.
Σαλάτα του καίσαρα σα να λέμε.

Ο Σ. Ομπράβοντιβιτς επίσης μ'΄έχει διαψεύσει. Πήγε καλύτερα ως διαχειριστής παικτών. Δεν τούς έκανε ευρωπαϊκή ομάδα, αλλά προσάρμοσε το αμερικάνικο μπάσκετ μ' επιτυχία.
Κι εδώ κολλάει το ρητό με τη Σαλάτα του Καίσαρα.
Ισχύει ότι δεν το έβλεπα, αλλά τα σημερινά δεν αισθάνομαι να με επιβεβαιώνουν, ίσα ίσα.
Ο λόγος που δεν το έβλεπα, είναι επειδή πιστεύω ότι δεν θέλουμε πραγματικά τον παίχτη.

Παρόλο που μπήκαμε σε συζητήσεις κτλ.

Αυτό δεν έχει απαντηθεί ακόμα, οπότε κρατάω μικρό καλάθι και δεν αποκλείω την πιθανότητα τελικά να πέσω έξω :D

basket72

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry

Παρ Αύγ 18, 2023 11:36 pm

AlexD έγραψε:

Ισχύει ότι δεν το έβλεπα, αλλά τα σημερινά δεν αισθάνομαι να με επιβεβαιώνουν, ίσα ίσα.
Ο λόγος που δεν το έβλεπα, είναι επειδή πιστεύω ότι δεν θέλουμε πραγματικά τον παίχτη.

Αυτό δεν έχει απαντηθεί ακόμα, οπότε κρατάω μικρό καλάθι και δεν αποκλείω την πιθανότητα τελικά να πέσω έξω :D
Πρόθεση μου ήταν να σου αναγνωρίσω ότι προέβλεψες σωστά κι εγκαίρως( ασχέτως αν εγώ φρονώ-πιστεύω και θαρρώ, πως δεν έχει τελείωσει 100% η ιστορία με τον Μάικι).
Η αλήθεια είναι ότι μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε μιας και δεν βγαίνε κιχ από την ΚΑΕ και τους γύρω.
Κιχ όμως.

Εγώ όπως το έχω δει το πράγμα, πιστεύω πως ο κόουτς ήθελε ΑΚ 47 στη θέση του Σάσα. Και ποιοι είναι αυτοί στην Ευρώπη; Που να μπορούν να μπουν άμεσα στο πνεύμα της Ευρωλίγκας; Πρώτα ο Μίροτιτς που παίζει και την ίδια θέση (συνταγή- άκρως- πετυχημένη, δεν τη χαλάει κανείς νοήμων άνθρωπας) και δεύτερος ο Τζέιμς. ΄Τρίτος ο Κλάιμπερν να πω εγώ αν και πιο "ολ αράουντ" από τους άλλους 2.
Δεν νομίζω ότι μπορεί να μπει κανείς άλλος στην ίδια πρόταση με τους 3 αυτούς και τον Βεζένκοφ.
Προφανώς κι οι Καμπάσο και Ταβάρες μόνο που αυτοί κάνουν κι ένα σωρό άλλες δουλείες από το στιγμαίο καφέ- σκοράρισμα.

Κι ακολουθεί ο Χίγκινς με την υποσημείωση των τραυματισμών. Αν δεν ήταν αυτοί, ίσως μιλάγαμε και για τον καλύτερετερο αντικαταστάτη του Βεζέ.

AlexD

nba
Reactions:

Σάβ Αύγ 19, 2023 12:08 am

basket72 έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 11:36 pm
AlexD έγραψε:

Πρόθεση μου ήταν να σου αναγνωρίσω ότι προέβλεψες σωστά κι εγκαίρως( ασχέτως αν εγώ φρονώ-πιστεύω και θαρρώ, πως δεν έχει τελείωσει 100% η ιστορία με τον Μάικι).
Η αλήθεια είναι ότι μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε μιας και δεν βγαίνε κιχ από την ΚΑΕ και τους γύρω.
Κιχ όμως.

Εγώ όπως το έχω δει το πράγμα, πιστεύω πως ο κόουτς ήθελε ΑΚ 47 στη θέση του Σάσα. Και ποιοι είναι αυτοί στην Ευρώπη; Που να μπορούν να μπουν άμεσα στο πνεύμα της Ευρωλίγκας; Πρώτα ο Μίροτιτς που παίζει και την ίδια θέση (συνταγή- άκρως- πετυχημένη, δεν τη χαλάει κανείς νοήμων άνθρωπας) και δεύτερος ο Τζέιμς. ΄Τρίτος ο Κλάιμπερν να πω εγώ αν και πιο "ολ αράουντ" από τους άλλους 2.
Δεν νομίζω ότι μπορεί να μπει κανείς άλλος στην ίδια πρόταση με τους 3 αυτούς και τον Βεζένκοφ.
Προφανώς κι οι Καμπάσο και Ταβάρες μόνο που αυτοί κάνουν κι ένα σωρό άλλες δουλείες από το στιγμαίο καφέ- σκοράρισμα.

Κι ακολουθεί ο Χίγκινς με την υποσημείωση των τραυματισμών. Αν δεν ήταν αυτοί, ίσως μιλάγαμε και για τον καλύτερετερο αντικαταστάτη του Βεζέ.
Ναι το κατάλαβα και σε ευχαριστώ, εγώ πάλι προσπάθησα να πω ότι δεν άλλαξε κάτι, ακόμα μπορεί να είναι τζουφια η πρόβλεψη :secret:

Συμφωνώ σε όλα μέχρι τελείας.

Νομίζω ότι για αυτό και μπήκαμε στην διαδικασία για Τζέιμς, απλώς καταλαβαίνω ενώνοντας τελείες από σκόρπιες πληροφορίες που έχω καταφέρει να μαζέψω, ότι τελικά κάναμε εμείς πίσω, άσχετα αν θα τα βρίσκαμε με Μονακό ή όχι.
Και ότι αυτό έγινε την περασμένη εβδομάδα.

Για να δούμε ρε συ Basket. Δεν σου κρύβω ότι θα ήθελα να δω παίχτη από απέναντι, να δω κάτι καινούργιο. Και ας έχει ρίσκο στην καλύτερη περίπτωση να αποδώσει μετά τα Χριστούγεννα. Αλλά ο κόουτς που είναι η δουλειά του ίσως να είναι οκ και με κάτι πιο γνώριμο :roofl:

basket72

senior
Reactions:

Σάβ Αύγ 19, 2023 12:14 am

AlexD έγραψε:

Νομίζω ότι για αυτό και μπήκαμε στην διαδικασία για Τζέιμς, απλώς καταλαβαίνω ενώνοντας τελείες από σκόρπιες πληροφορίες που έχω καταφέρει να μαζέψω, ότι τελικά κάναμε εμείς πίσω, άσχετα αν θα τα βρίσκαμε με Μονακό ή όχι.
¨Ελα ρε Μπαγάααασα (περνάς καλά εκεί πάνω...) που βρήκες πληροφορίες;
ΜΙ 6 είσαι; Μοσάντ; Τσεκά, Οχράνα; Τι τέλος πάντων;

AlexD

nba
Reactions:

Σάβ Αύγ 19, 2023 12:41 am

basket72 έγραψε:
Σάβ Αύγ 19, 2023 12:14 am
AlexD έγραψε:

¨Ελα ρε Μπαγάααασα (περνάς καλά εκεί πάνω...) που βρήκες πληροφορίες;
ΜΙ 6 είσαι; Μοσάντ; Τσεκά, Οχράνα; Τι τέλος πάντων;
Πολλά ερωτηματικά για σχόλιο που προφανώς δεν περιμένει απάντηση. Τι να πω, δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι πρέπει να είσαι πράκτορας μυστικής υπηρεσίας για να έχεις ακούσει μια (πιθανώς αξιόπιστη) πληροφορία για Μάικ Τζέιμς και μπασκετικό Ολυμπιακό.

Εντάξει κομάντο ο Σκινδηλιας δε λέω, αλλά τόσο πια;

basket72

senior
Reactions:

Σάβ Αύγ 19, 2023 12:45 am

AlexD έγραψε:
Σάβ Αύγ 19, 2023 12:41 am

Πολλά ερωτηματικά για σχόλιο που προφανώς δεν περιμένει απάντηση. Τι να πω, δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι πρέπει να είσαι πράκτορας μυστικής υπηρεσίας για να έχεις ακούσει μια (πιθανώς αξιόπιστη) πληροφορία για Μάικ Τζέιμς και μπασκετικό Ολυμπιακό.

Εντάξει κομάντο ο Σκινδηλιας δε λέω, αλλά τόσο πια;
Σε τέτοια αποστολή παραπέμεπει η φετινή άκρα του τάφου σιωπή.
'Ελα, στα σοβαρά τώρα, που το άκουσες. Έστω σε π.μ. Πλιζζζζζ :obey:

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Σάβ Αύγ 19, 2023 12:48 am

Εντάξει καταλάβαμε το νέο αφήγημα. Μένει ως έχει το ρόστερ. Δεν παίρνουμε παίκτη για να πάρουμε. Κλαίω, απλά.

Τα λέμε στην επόμενη μεταγραφική περίοδο, last post.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
Quincy

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Αύγ 19, 2023 1:00 am

Κάποιοι παταγατε "χαχα" όταν λέγαμε για χιλιαρντ. Πάμε τώρα με Λούντζη. Καλή φάση

basket72

senior
Reactions:

Σάβ Αύγ 19, 2023 1:01 am

kite26 έγραψε:
Σάβ Αύγ 19, 2023 12:48 am
....Μένει ως έχει το ρόστερ. Δεν παίρνουμε παίκτη για να πάρουμε....
- Αν προκύψει κάτι ενδιαφέρον από ΝΒΑ θα κινηθούμε γιατί εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

- Εμπιστευόμαστε τα παιδιά που μας έφεραν ως εδώ, κι επιπλέον θα έχουμε Λαρεντζάκη ως εσωτερική μεταγραφή- εξού κι η αύξηση μισθού. Ενώ ο κόουτς ήδη έχει τον Τανούλη σε πρόγραμμα Σαολίν για ενδυνάμωση και με γιουγκοσλάβο γυμναστή για το σουτ. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι μπορεί να κάνει χρονιά εφάμιλλη του φετινού Πετρούσεφ.

- Αν τραυματιστεί παίκτης μας θα αξιολογήσουμε μαζί με την ιατρική μας ομάδα την κατάστασή του κι αναλόγως θα πράξουμε, πιθανότατα από τη μεγάλη δεξαμενή του Ευρωκαπίου.

- Έχουμε κάνει ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν και πάντα στα πλαίσια του νόμου. Δηλαδή τι να κάναμε όταν η Μπαρτσελόνα μας είχε στο περίμενε για τον Μίροτιτς κι ι Μονακό έβαλε φυλακή τον συνδικαλιστή Μάικ Τζέιμς.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”