Μουσική
Συντονιστής: Captains
- lefpan

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Ειδικά για τους basket και berry (τους παραθέτω με αλφαβητική σειρά!) αφιερώνω ένα απίθανο σόλο ντραμς από τον (κατά πολλούς) μεγαλύτερο ντραμίστα της τζαζ, Μπάντι Ριτς (στα 65 του, περικαλώ), που αν το δουν ΟΛΟΙ οι ντραμίστες της ροκ και μέταλ θα πρέπει να αλλάξουν επάγγελμα, ή έστω να συνεχίσουν να βαράνε τα τουμπανάκια τους χωρίς να πουλάνε και πολλή μούρη.
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Till I was told to stand in one
-
basket72

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τι έκανε ο παίκτης;lefpan έγραψε: ↑Δευ Αύγ 21, 2023 11:14 pmΕιδικά για τους basket και berry (τους παραθέτω με αλφαβητική σειρά!) αφιερώνω ένα απίθανο σόλο ντραμς από τον (κατά πολλούς) μεγαλύτερο ντραμίστα της τζαζ, Μπάντι Ριτς (στα 65 του, περικαλώ), που αν το δουν ΟΛΟΙ οι ντραμίστες της ροκ και μέταλ θα πρέπει να αλλάξουν επάγγελμα, ή έστω να συνεχίσουν να βαράνε τα τουμπανάκια τους χωρίς να πουλάνε και πολλή μούρη.
Μου θύμισε τον Κάνααν στον τελικό της Ευρωλίγκας (σσσσ, μη μας ακούσουν).
Η Τζαζ μου βγάζει μπάρα και ξύδια.
Και μοιραίες τύπες με μαύρα φορέματα στην άκρη της μπάρας.
Ναι, ναι ξέρω. Είμαι σεξιστής.
-
old boy

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ωωωωω!!! Ο θρυλικός Buddy Rich. Μου θύμισες αυτή την ανεπανάληπτη drum battle :lefpan έγραψε: ↑Δευ Αύγ 21, 2023 11:14 pmΕιδικά για τους basket και berry (τους παραθέτω με αλφαβητική σειρά!) αφιερώνω ένα απίθανο σόλο ντραμς από τον (κατά πολλούς) μεγαλύτερο ντραμίστα της τζαζ, Μπάντι Ριτς (στα 65 του, περικαλώ), που αν το δουν ΟΛΟΙ οι ντραμίστες της ροκ και μέταλ θα πρέπει να αλλάξουν επάγγελμα, ή έστω να συνεχίσουν να βαράνε τα τουμπανάκια τους χωρίς να πουλάνε και πολλή μούρη.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο