basket72 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 12, 2020 12:46 pm
Καλημέρα φίλε μου.
Τον έχεις δει να παίζει τον Πουστοβόι όταν ήταν στη Γαλικία; Τέτοια παιχνίδια δεν έχει κάνει ο Παπαγιάννης. Δεν έχω διαβάσει μισό ποστ για τον Παπαγιάννη σε ξενόγλωσσο φόρουμ. Μισό όμως.
Σε αντίθεση με τον Μήτογλου, τον Παπαπέτρου, ακόμα και τον Παππά.
καλημερα.δεν τον ειδα στην Γαλικια ,αλλα τον ειδα καλα σε ολοκληρο ευρωμπασκετ. πολυ καλος παικτης!
ομως δεν εχει νοημα να κατσουμε να συγκρινουμε τον Πουστοβοι με τον Παπαγιαννη ποιος ειναι καλυτερος.δεν ειναι αυτο το νοημα του σχολιου μου ! ενδεικτικο το παραδειγμα, για εναν Πουστοβοι που περασε και δεν αγγιξε ευρωλιγκα με την Μπαρτσα,οτι θα μπορουσε να αντικατασταθει απο τον 23χρονο Παπαγιαννη σαν τριτος σεντερ, ως παικτης με νεα προοπτικη.δεν νομιζω οτι χριζει περεταιρω αγωνιστικης αναλυσης ολο αυτο.
αλλα και τι να κανουμε τωρα.ο Παπαγιαννης με τα τοσα θεματα του φετος ηταν νο1 υποψηφιος rising star της χρονιας πανω απο Μαλεντον και Αβντιγια ακομα!!! τωρα αν δεν γραφουν για αυτον στα ξενογλωσσα φορουμ ενω γραφουν για τον Παππα πραγματικα δεν ξερω αν εχει περισσοτερη σημασια!
σαν να συγκρινουμε υποψηφιοτητες οσκαρ με τις κριτικες στο imbd μου κανει!
υ.γ : Μονο μην μου πεις οτι εχω αδυναμια στον Παπαγιαννη και τα λεω αυτα !δεν θα το αντεξω