2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιουν 12, 2020 12:55 pm

basket72 έγραψε:
Παρ Ιουν 12, 2020 12:46 pm

Καλημέρα φίλε μου.
Τον έχεις δει να παίζει τον Πουστοβόι όταν ήταν στη Γαλικία; Τέτοια παιχνίδια δεν έχει κάνει ο Παπαγιάννης. Δεν έχω διαβάσει μισό ποστ για τον Παπαγιάννη σε ξενόγλωσσο φόρουμ. Μισό όμως.
Σε αντίθεση με τον Μήτογλου, τον Παπαπέτρου, ακόμα και τον Παππά.

καλημερα.δεν τον ειδα στην Γαλικια ,αλλα τον ειδα καλα σε ολοκληρο ευρωμπασκετ. πολυ καλος παικτης!
ομως δεν εχει νοημα να κατσουμε να συγκρινουμε τον Πουστοβοι με τον Παπαγιαννη ποιος ειναι καλυτερος.δεν ειναι αυτο το νοημα του σχολιου μου ! ενδεικτικο το παραδειγμα, για εναν Πουστοβοι που περασε και δεν αγγιξε ευρωλιγκα με την Μπαρτσα,οτι θα μπορουσε να αντικατασταθει απο τον 23χρονο Παπαγιαννη σαν τριτος σεντερ, ως παικτης με νεα προοπτικη.δεν νομιζω οτι χριζει περεταιρω αγωνιστικης αναλυσης ολο αυτο.
αλλα και τι να κανουμε τωρα.ο Παπαγιαννης με τα τοσα θεματα του φετος ηταν νο1 υποψηφιος rising star της χρονιας πανω απο Μαλεντον και Αβντιγια ακομα!!! τωρα αν δεν γραφουν για αυτον στα ξενογλωσσα φορουμ ενω γραφουν για τον Παππα πραγματικα δεν ξερω αν εχει περισσοτερη σημασια!
σαν να συγκρινουμε υποψηφιοτητες οσκαρ με τις κριτικες στο imbd μου κανει!
υ.γ : Μονο μην μου πεις οτι εχω αδυναμια στον Παπαγιαννη και τα λεω αυτα !δεν θα το αντεξω :mrgreen:

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2437
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Ιουν 12, 2020 12:58 pm

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά που θα παίζουμε δε νομίζω να κλείσουμε παίκτες.
Τόσο για τους παίκτες που δεν θα έρχονταν να παίξουν BCL όσο και γιατί θέλω να πιστεύω ότι αν μείνουμε Ευρωλίγκα δεν θα κατέβουμε με ρόστερ BCL

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιουν 12, 2020 1:52 pm

Αντε να γράψω ενα ροστερακι για τσουλου να περασει λίγο η ωρα..

Χολ , Τόνι Ροτεν , Καλαιτζακης
Φοστερ , Παππας , Μποχωριδης
Μαλκολμ Χιλ , Τζαρελ Εντι
Χικς , Μητογλου , Κασελακης
Παπαγιαννης , Μοργκαν

Μπατζετ : 4-4,2 εκατ. Το σηκωνουμε εύκολα..

Είναι να σε πιανει μια κατάθλιψη.. οχι τόσο για το ροστερ μας αλλα για τα ροστερ των αντιπαλων. Αν ο παναθηναικος φυγει απτην Ευρωλίγκα και δεν παρει κανέναν από τις υπολοιπες μεγαλες μαζί του θα ναι το μεγαλύτερο λάθος της ιστορίας του .

Μας εχουν τελειωσει το ποδόσφαιρο, μας έχουν τελειώσει τα ερασιτεχνικα , πανε να μας τελειώσουν και το μπασκετ!!

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Παρ Ιουν 12, 2020 1:59 pm

JohnnyPao έγραψε:

Μπατζετ : 4-4,2 εκατ. Το σηκωνουμε εύκολα..

δεν νομιζω φιλε μου για bcl τοσα με ισολογισμο ..!
εδω ακουγα Κοντο πριν να λεει για 3.5 σε ευρωλιγκα ! σκεψου τωρα bcl την αντιστοιχια με βαση τα προβλεπομενα εσοδα. φαντασου μονο ενα οακα των 1000 διαρκειας στην καλυτερη (αν εχουμε θεατες και οχι κεκλεισμενων ) ! δυσκολα να φτασει και το περσινο της Αεκ ..!πιο κοντα προς Περιστερι παμε :|

0
basket72
Reactions:

Παρ Ιουν 12, 2020 3:00 pm

portokalopita13 έγραψε:
Παρ Ιουν 12, 2020 12:55 pm
basket72 έγραψε:
Παρ Ιουν 12, 2020 12:46 pm

Καλημέρα φίλε μου.
Τον έχεις δει να παίζει τον Πουστοβόι όταν ήταν στη Γαλικία; Τέτοια παιχνίδια δεν έχει κάνει ο Παπαγιάννης. Δεν έχω διαβάσει μισό ποστ για τον Παπαγιάννη σε ξενόγλωσσο φόρουμ. Μισό όμως.
Σε αντίθεση με τον Μήτογλου, τον Παπαπέτρου, ακόμα και τον Παππά.

καλημερα.δεν τον ειδα στην Γαλικια ,αλλα τον ειδα καλα σε ολοκληρο ευρωμπασκετ. πολυ καλος παικτης!
ομως δεν εχει νοημα να κατσουμε να συγκρινουμε τον Πουστοβοι με τον Παπαγιαννη ποιος ειναι καλυτερος.δεν ειναι αυτο το νοημα του σχολιου μου ! ενδεικτικο το παραδειγμα, για εναν Πουστοβοι που περασε και δεν αγγιξε ευρωλιγκα με την Μπαρτσα,οτι θα μπορουσε να αντικατασταθει απο τον 23χρονο Παπαγιαννη σαν τριτος σεντερ, ως παικτης με νεα προοπτικη.δεν νομιζω οτι χριζει περεταιρω αγωνιστικης αναλυσης ολο αυτο.
αλλα και τι να κανουμε τωρα.ο Παπαγιαννης με τα τοσα θεματα του φετος ηταν νο1 υποψηφιος rising star της χρονιας πανω απο Μαλεντον και Αβντιγια ακομα!!! τωρα αν δεν γραφουν για αυτον στα ξενογλωσσα φορουμ ενω γραφουν για τον Παππα πραγματικα δεν ξερω αν εχει περισσοτερη σημασια!
σαν να συγκρινουμε υποψηφιοτητες οσκαρ με τις κριτικες στο imbd μου κανει!
υ.γ : Μονο μην μου πεις οτι εχω αδυναμια στον Παπαγιαννη και τα λεω αυτα !δεν θα το αντεξω :mrgreen:

Σχετικά με το τι γράφεται στ ξένα φόρα: Δες τον εαυτό σου εδώ π.χ. Αν διαβάσεις κάτι από 3-4 συμφορουμίτες που μετράς την άποψή τους, θα το λάβεις υπόψη. Πόσο μάλλον εγώ που τους διαβάζω χρόνια. ;)

Όσο για την Μπαρτσελόνα, ο λόγος που δεν άγγιξε ο Ουκρανός σέντερ ήταν το πόσο στενά βλέπει τα πράγματα ο Πέσιτς- κάτι που αποτελεί βασικό λόγο για το κράξιμο που τρώει από τους "κουλές¨.

Ο Παπαγιάννης φέτος, (στην τρίτη του σεζόν στην Ευρωλίγκα) είχε δίπλα του τον καλύτερο πασέρ της Ευρώπης. Ας τον δούμε φέτος.

Τέλος, είμαι προκατειλλημένος με τον Παπαγιάννη. :smile: Το παραδέχομαι. Είναι ο μόνος (σύγχρονος) αθλητής με τον οποίο μού συμβαίνει αυτό. Για πολλούς λόγους με κυριότερο το μπούλινγκ (στον Ντόνσιτις στο Ευρωμπάσκετ του 17' άνευ λόγου κι αιτίας) και το ύφος ¨κακού¨ που έχει ξεσηκώσει από αμερικάνικες ταινίες. Η όλη συμπεριφορά του απάδει των αθλητικών προτύπων που έχω στο μυαλό μου και προσπαθώ να φέρω και στη ζωή μου, είτε μέσω της μίας μου δουλειάς είτε μέσω του φόρουμ αυτού.

* Νομίζω ότι το ρόστερ σας δεν θα είναι τόσο χάλια όσο νομίζεις φίλε μου Portokalopita13.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Παρ Ιουν 12, 2020 3:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
basket72
Reactions:

Παρ Ιουν 12, 2020 3:04 pm

JohnnyPao έγραψε:
Αντε να γράψω ενα ροστερακι για τσουλου να περασει λίγο η ωρα..

Χολ , Τόνι Ροτεν , Καλαιτζακης
Φοστερ , Παππας , Μποχωριδης
Μαλκολμ Χιλ , Τζαρελ Εντι
Χικς , Μητογλου , Κασελακης
Παπαγιαννης , Μοργκαν
Εγώ φίλε αυτό το ρόστερ το βλέπω αξιόμαχο και για Ευρωλίγκα. Θα παίζει το μπάσκετ που γουστάρω και θα δω την ομάδα σας τον με μεγαλύτερη όρεξη από τις 2 τελευταίες σας "βερσιόν".
Μπορεί να κλείσει στόματα μια ομάδα με ένα τέτοιο ρόστερ, αρκεί να δέσει και να έχει προπονητή με ικανότητες/προσωπικότητα και στήριξη από τη διοίκηση.

Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Παρ Ιουν 12, 2020 3:37 pm

basket72 έγραψε:
.

* Νομίζω ότι το ρόστερ σας δεν θα είναι τόσο χάλια όσο νομίζεις φίλε μου Portokalopita13.
μακαρι φιλε μου.αλλα πλεον αρχιζουμε να προετοιμαζομαστε και για τα χειροτερα -των χειροτερων!
αλλωστε πλεον δεν θα υπαρχει κανενας υπευθυνος.. να επωμιστει μια ενδεχομενη παταγωδη αποτυχια ιστορικων διαστασεων ;) :(

0
basket72
Reactions:

Παρ Ιουν 12, 2020 3:41 pm

portokalopita13 έγραψε:
Παρ Ιουν 12, 2020 3:37 pm
basket72 έγραψε:
.

μακαρι φιλε μου.αλλα πλεον αρχιζουμε να προετοιμαζομαστε και για τα χειροτερα -των χειροτερων!
αλλωστε πλεον δεν θα υπαρχει κανενας υπευθυνος.. να επωμιστει μια ενδεχομενη παταγωδη αποτυχια ιστορικων διαστασεων ;) :(
Λίγο άσχετο (όχι εντελώς, όμως) με το θέμα μας, αλλά μακάρι να μην δεχθούν οι υπόλοιπες ομάδες της Ευρωλίγκας την παραίτησή σας και να μην μπορεί να αλλάξει έτσι απλά πόστο με την Παρτίζαν ή με τη Βίρτους. Εκεί θέλετε λίγο τύχη. Να καταλαγιάσει κι η μπόρα που έχει ...στο μυαλό του ο Δ.Γ και να μείνετε Ευρωλίγκα.
Εγώ ως Ολυμπιακός που έχει ζήσει τουλάχιστον 2 φορές πέτριν χρόνια στο μπάσκετ και μία στο ποδόσφαιρο (τότε ασχολούμουνα)_ σας θέλω στην Ευρωλίγκα και με άλλον ιδιοκτήτη και σύντομα. Είμαι σίγουρος ότι αυτή είναι η καλύτερη ευχή που μπορεί να σας λάχει. Εδώ και χρόνια, μάλιστα είμαι σίγουρος.

Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Παρ Ιουν 12, 2020 3:51 pm

παικτες παντα θα υπαρχουν να προσελκυσει ο Παναθηναικος,ακομα και στο fiba europecup να παιζει.
εδω η Λαρισα πηρε ΜπραντονΡας για την α1 περσι.
περα απο την πλακα,θα μπορουσε να απασχολησει σοβαρα. παικτης με δαχτυλιδι nba που εδειξε τοσο σοβαρος περσι στην α1,γιατι οχι να δοκιμασει και cl .
(ακομα και ευρωλιγκα αν παμε με φτωχο μπατζετ)
αλλη μια εναλλακτικη εφοσον κατι αναμεσα σε Μαλκολμ Χιλ η Λιποβι μας βγει ακριβο :P

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος portokalopita13 την Παρ Ιουν 12, 2020 3:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιουν 12, 2020 3:52 pm

L.Hall
M.Foster
A.Butkevicius
I.Hicks
Παπαγιάννης

K.Hornsby
Παππάς
M.Hill
Μιτογλου
Morgan

Βουγιούκας
Κασελακης
Καλαιτζακης
Παπαδακης

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Παρ Ιουν 12, 2020 3:56 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Παρ Ιουν 12, 2020 3:52 pm

K.Hornsby
τι ειναι αυτος ?πρωτη φορα τον βλεπω.για δωσε κανα στοιχειο.
ευκαιρια να εμπλουτισουμε τις γνωσεις μας εδω που φτασαμε :D

0
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιουν 12, 2020 4:09 pm

Βασικα μετα και το σημερινο αρχιστε scout στην Ισλανδικη λιγκα...Ελπιζω να χει καναν Τσαρτσαρη παλι να παιζει εκει να βαλουμε κι 11 Κασελακηδες κι ειμαστε ΟΚ...Ακομη κι αν ο Μανος βαλει ολο τον μισθο που του δινει ο ΔΓ δεν νομιζω να φθανει για μπατζετ..Για να δω λοιπον τα καλοπαιδα της 13....Απο τριαρα στη Λεωφορο απο τον Ατρομητο θα πηγαινουν ΟΑΚΑ για 20αρα απο Προμηθεα....Για να σας δω τωρα ρε παλικαρια...Ναι θα σας βλεπω..Γιατι εγω ειμαι Παναθηναικος και θα πηγαινω ενω εσεις υπαλληλοι ..Οποτε θα δω ΑΝ ΕΡΧΕΣΤΕ....

0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιουν 12, 2020 4:24 pm

K.Hornsby

[/quote]

τι ειναι αυτος ?πρωτη φορα τον βλεπω.για δωσε κανα στοιχειο.
ευκαιρια να εμπλουτισουμε τις γνωσεις μας εδω που φτασαμε :D
[/quote]

Τορίνο παίζει στο Ch.L

Και ναι κύριοι θα μπορούσα να τον αποκαλέσω James των φτωχών lol τσεκαρετε τον...

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Παρ Ιουν 12, 2020 4:32 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:

Τορίνο παίζει στο Ch.L

Και ναι κύριοι θα μπορούσα να τον αποκαλέσω James των φτωχών lol τσεκαρετε τον...
μπερδευτηκα χειροτερα αδελφε.
η Τορινο περσι ηταν στο eurocup,εκει που τα κανε μανταρα ο Λαρι Μπραουν.
φετος υποβιβασμενη στην α2 Ιταλιας

0
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιουν 12, 2020 4:38 pm

portokalopita13 έγραψε:
Παρ Ιουν 12, 2020 4:32 pm
EXASFAIROS13 έγραψε:

Τορίνο παίζει στο Ch.L

μπερδευτηκα χειροτερα αδελφε.
η Τορινο περσι ηταν στο eurocup,εκει που τα κανε μανταρα ο Λαρι Μπραουν.
φετος υποβιβασμενη στην α2 Ιταλιας
Γιατι μπερδευεσαι αδελφε...Οι μεταγραφες επιπεδου Α2 Ιταλιας θα ειναι οι πιο δυνατες μας...Ο Κιτσεν...Ο Μπανκς κι αυτοι θα φανταζουν all stars...

0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”