Εθνική Ομάδα - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2994
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Σεπ 06, 2023 12:55 pm

manhac έγραψε:
Τετ Σεπ 06, 2023 12:24 am
Πάμε στο Σλούκα. Έχει σχεδόν δώσει τα χέρια με Ιτούδη. Αν πήγαινε Φενέρ το σώμα δεν θα ήθελε ξεκούραση. Πάει Παναθηναϊκό που ο DPG λατρεύει Ιτούδη και το σώμα του χρειάζεται ξαφνικά ξεκούραση.
Αυτό είναι εικασία.
manhac έγραψε:
Ο Σλούκας που στον Πειραιά δεν στράβωσε μόνο με τις τσιρλίντερ.

Κι αυτό είναι εικασία.
manhac έγραψε:
Δεν τον ήθελε όχι μόνο ο προπονητής αλλά και οι βοηθοί του. Δεν τον άντεχε σχεδόν κανένας συμπαίκτης του.

Ξέρεις τι έχουμε εδώ. Εικασίες.
manhac έγραψε:
Βαριά τραυματίας ο Κώστας το καλοκαίρι, όπως και ο Γιάννης.

Ξέρεις κάτι για τον τραυματισμό του Γιάννη που δεν ξέρουμε οι υπόλοιποι; Ο Θανάσης γιατί δεν "παρίστανε" τον τραυματία δηλαδή; Γνώμη προιόν αβάσιμης εικασίας.
manhac έγραψε:
Για τον Αγραβάνη δεν γράφω, γιατί είναι παρεξηγημένος.
Εδώ που όντως ξέρουμε για τσακωμούς κλπ είναι "παρεξηγημένος". Μάλιστα.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Εικόνα
manhac

senior
Reactions: 232

Τετ Σεπ 06, 2023 1:18 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Τετ Σεπ 06, 2023 12:55 pm
manhac έγραψε:
Πάμε στο Σλούκα. Έχει σχεδόν δώσει τα χέρια με Ιτούδη. Αν πήγαινε Φενέρ το σώμα δεν θα ήθελε ξεκούραση. Πάει Παναθηναϊκό που ο DPG λατρεύει Ιτούδη και το σώμα του χρειάζεται ξαφνικά ξεκούραση.
Αυτό είναι εικασία.
manhac έγραψε:
Ο Σλούκας που στον Πειραιά δεν στράβωσε μόνο με τις τσιρλίντερ.

Κι αυτό είναι εικασία.
manhac έγραψε:
Δεν τον ήθελε όχι μόνο ο προπονητής αλλά και οι βοηθοί του. Δεν τον άντεχε σχεδόν κανένας συμπαίκτης του.

Ξέρεις τι έχουμε εδώ. Εικασίες.
manhac έγραψε:
Βαριά τραυματίας ο Κώστας το καλοκαίρι, όπως και ο Γιάννης.

Ξέρεις κάτι για τον τραυματισμό του Γιάννη που δεν ξέρουμε οι υπόλοιποι; Ο Θανάσης γιατί δεν "παρίστανε" τον τραυματία δηλαδή; Γνώμη προιόν αβάσιμης εικασίας.
manhac έγραψε:
Για τον Αγραβάνη δεν γράφω, γιατί είναι παρεξηγημένος.
Εδώ που όντως ξέρουμε για τσακωμούς κλπ είναι "παρεξηγημένος". Μάλιστα.
Το παρεξηγημένος για τον Αγραβάνη το λέω ειρωνικά. Συγνώμη αν δεν το κατάλαβες. Όλα τα άλλα μπορεί να είναι εικασίες, να τα έχω βγάλει από το μυαλό μου, ή ακόμα και να είμαι συγγενής του Ιτούδη και να έχω κόμπλεξ με τους συγκεκριμένους παίχτες ή να είμαι αποτυχημένος μπασκετμπολίστας. Δώσε όμως και μια μικρή πιθανότητα να ξέρω ίσως και κάτι παραπάνω. Δεν προσπαθώ να σε πείσω σε καμία περίπτωση πάντως. Αν εσένα σου αρκεί ότι για όλα φταίει ο Ιτούδης που τους επέλεξε όλους αυτούς στην Φενέρ, εμένα μου περισσεύει. Θα έγραφα και για τον Θανάση αλλά επειδή θα είναι εικασία θα το αποφύγω.

Υ.γ. θα μπορούσες να γράψεις ευγενικά ότι όλα αυτά που γράφω είναι εικασίες και αποκυήματα της φαντασίας μου. Το να παραθέτεις ένα ένα και να γράφεις εικασίες μου βγάζει και λίγο εξυπνάδα. Μπορεί και να κάνω λάθος αλλά είναι μια εικασία.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Τετ Σεπ 06, 2023 1:26 pm

manhac έγραψε:
Το παρεξηγημένος για τον Αγραβάνη το λέω ειρωνικά. Συγνώμη αν δεν το κατάλαβες.
Έχεις δίκιο, δεν το κατάλαβα. Συγγνώμη.
manhac έγραψε:
Υ.γ. θα μπορούσες να γράψεις ευγενικά ότι όλα αυτά που γράφω είναι εικασίες και αποκυήματα της φαντασίας μου. Το να παραθέτεις ένα ένα και να γράφεις εικασίες μου βγάζει και λίγο εξυπνάδα. Μπορεί και να κάνω λάθος αλλά είναι μια εικασία.
Κι εδώ έχεις δίκιο. Δεν ήταν σκοπός μου να κάνω τον έξυπνο απλά δεν ήθελα να φαίνεται ότι απλά κουνάω το χέρι μου στο ποστ σου και λέω "μπούρδες" αόριστα. Ήθελα απλά να δείξω συγκεκριμένα κομμάτια που ακούγονται σχετικά συχνά στο φόρουμ και πιστεύω ότι δεν έχουν κάποια βάση να αναπαράγονται.

Μπορεί να είσαι όλα αυτά που λες αλλά αν εμείς δεν το ξέρουμε δεν μπορούμε να παίρνουμε τοις μετρητοίς τα πάντα μήπως και. Αν έχεις έμπιστες πηγές μπορείς απλά να το πεις.

2
2 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4438
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Σεπ 06, 2023 5:37 pm

AlexD έγραψε:
Τετ Σεπ 06, 2023 9:14 am

Με αυτά που γράφεις, αν δεν ήξερα τι συμβαίνει και γιατί τα γράφεις, θα αναρωτιόμουν τόσα χρόνια πως κάνει καριέρα αυτός ο προπονητής και έχει κερδίσει και ευρωλιγκες ενώ για αυτόν δεν θέλει να παίζει... ούτε ο Τσαλμπούρης.

Είναι οκ να τρώει ένας παίχτης την θέση του προπονητή δηλαδή για μια σοβαρή ομάδα;

Συνηθισμένο είναι επίσης και το να γράφουν στο ίντερνετ ακραία πράγματα και προσβλητικά για δημόσια πρόσωπα, δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό ή θεμιτό. :!:
οκ δεν ειναι αλλα συμβαινει συχνα και δεν θα σταματησει να συμβαινει
οτι ο ιτουδης ειναι μαλωμενος με παιχτες και γιαυτο δεν ηρθαν στην εθνικη ειναι γνωστο δεν ειναι κατι μυστικιστικο που ανακαλυψα εγω
τωρα αν καποιος το βλεπει σαν προσβολη η δεν μπορει να κατανοησει οτι οντως συμβαινει εχει αρνηση πραγματικοτητας δεν μπορω να βοηθησω σε κατι

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τετ Σεπ 06, 2023 5:42 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Σεπ 06, 2023 5:37 pm
AlexD έγραψε:
Τετ Σεπ 06, 2023 9:14 am

Με αυτά που γράφεις, αν δεν ήξερα τι συμβαίνει και γιατί τα γράφεις, θα αναρωτιόμουν τόσα χρόνια πως κάνει καριέρα αυτός ο προπονητής και έχει κερδίσει και ευρωλιγκες ενώ για αυτόν δεν θέλει να παίζει... ούτε ο Τσαλμπούρης.

Είναι οκ να τρώει ένας παίχτης την θέση του προπονητή δηλαδή για μια σοβαρή ομάδα;

Συνηθισμένο είναι επίσης και το να γράφουν στο ίντερνετ ακραία πράγματα και προσβλητικά για δημόσια πρόσωπα, δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό ή θεμιτό. :!:

οτι ο ιτουδης ειναι μαλωμενος με παιχτες και γιαυτο δεν ηρθαν στην εθνικη ειναι γνωστο
Από πού είναι γνωστό; Εκτός αν ό,τι αρλούμπα γράψει το σάιτ της αλήθειας του Τόνι Μοντάνα από τα λιντλ το παίρνουμε ως δεδικασμένο. Πέρυσι μια χαρά εμφανίστηκαν όλοι στην Εθνική. Το sdna έγραφε ότι και ο Κασελακης δεν είχε τίποτε, τον πήρε ο Μπόγρης ζωντανά στους betarades κι είπε ότι κάνει θεραπεία για το ισχύο του και δεν μπορούσε να κάνει προπόνηση. Ο ντιπιτζής έχει πρόβλημα με τον Ιτούδη (κι από φέτος με την υπόθεση Παπαγιάννη διπλό) κι έχει βάλει ό,τι ατάλάντο κονυδολοφόρο έχει να γράφει σαχλαμάρες εναντίον του, δε σημαίνει ότι πρέπει να θεωρούμε πως δεν είναι και μπαρούφες.

3
3 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
kostas1978

junior
Reactions: 85

Τετ Σεπ 06, 2023 5:47 pm

manhac έγραψε:
Τετ Σεπ 06, 2023 10:28 am

Αν δεν τον ήθελε τον Καλάθη στην εθνική, τότε γιατί τον ήθελε στη Φενέρ μέχρι και αρχές καλοκαιριού? Τι έγινε το καλοκαίρι και άλλαξε γνώμη? Ο Ιτούδης πρότεινε στην Φενέρ να φύγει ο Καλάθης και όχι μόνο η Φενέρ το δέχτηκε αλλά έβγαλε και ανακοίνωση που δεν το έχει ξανακάνει για άλλο παίχτη, δείχνοντας 100% στήριξη στον Ιτούδη.
απο που προκυπτει οτι τον ηθελε αρχες καλοκαιριου στη φενερ??εσυ το λες αυτο, κανενας δεν το λεει πουθενά
στο τελος της σεζον της τουρκιας ειχαν οργιασει εκει οι φημες για κακες σχεσεις μεταξυ τους και οτι θα αποχωρησει ο καλαθης
με το δικο σου σκεπτικο, εφοσον τον ηθελε ο ιτουδης τοσο πολυ, γιατι μετα ξαφνικα τον εδιωξε απ τη φενερ?? του κρατησε μανιατικο που δνε κατεβηκε εθνικη?

ή τον ντορσει, τι μεγαλυτερη αποδειξη που τον ειχε μεχρι και εκτος 12καδας??
ή τον κωστα κουμπο που τον εδιωξε εντελως απ την ομαδα???

δηλαδη, δεν ειναι αυτονοητο οτι τα τσουγκρισε με τους ανωτερω???

και τι επιχειρημα ειναι αυτο, οτι αποκτηθηκαν με δικη του εισηγηση???
ο πρώτος ή ο τελευταιος προπονητης ειναι που παιρνει παικτες με δικη του εισηγηση, και τα σπανε αγριως στην πρωτη στραβη????
και η φενερ ειχε μπολικες στραβες περσυ

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τετ Σεπ 06, 2023 6:00 pm

manhac έγραψε:

Το παρεξηγημένος για τον Αγραβάνη το λέω ειρωνικά. Συγνώμη αν δεν το κατάλαβες. Όλα τα άλλα μπορεί να είναι εικασίες, να τα έχω βγάλει από το μυαλό μου, ή ακόμα και να είμαι συγγενής του Ιτούδη και να έχω κόμπλεξ με τους συγκεκριμένους παίχτες ή να είμαι αποτυχημένος μπασκετμπολίστας. Δώσε όμως και μια μικρή πιθανότητα να ξέρω ίσως και κάτι παραπάνω. Δεν προσπαθώ να σε πείσω σε καμία περίπτωση πάντως. Αν εσένα σου αρκεί ότι για όλα φταίει ο Ιτούδης που τους επέλεξε όλους αυτούς στην Φενέρ, εμένα μου περισσεύει. Θα έγραφα και για τον Θανάση αλλά επειδή θα είναι εικασία θα το αποφύγω.

δεν χρειαζεται να εισαι ινσαιντερ ουτε να κατεχεις ιδιαιτερες γνωσεις για να καταλαβεις καποια αυτονοητα πραγματα οπως οτι ο σλουκας εφυγε γιατι ειχε τσακωθει με τον μπαρτζωκα και οχι επειδη ηθελε να παιζει 3 λεπτα παραπανω,η ροη των πραγματων των δηλωσεων κτλ το αποδεικνυουν,οπως και οτι ο ιτουδης εχει προβλημα με παιχτες γιαυτο δεν πηγαν στην εθνικη
απλα μερικοι ειτε επειδη δεν θελουν να το δεχτουν για δικους τους λογους ειτε απλα πηγαινουν αντιθετα στην λογικη ροη των πραγματων μονο και μονο για να εχουν την αντιθετη αποψη για να πειστουν θελουν ξερω γω να του βαλεις ηχητικο που να ακουγεται ο σλουκας να λεει δεν γουσταρω τον μπαρτζωκα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 669
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Σεπ 06, 2023 6:17 pm

Συγκεκριμενος παράγοντας εχει εκφραστεί με τα χειροτερα δυνατα λογια για τον ομοσπονδιακό προπονητη....Οτι χειροτερο πραγματικα....

Στη συνεχεια η συντριπτικη πλειοψηφια των παικτών που εχουν συνεργαστεί με τον παράγοντα δεν παιζουν στην Εθνικη για διαφορετικούς λογους....

Μαλλον συμπτωση θα ειναι....

Υ.Γ.Ολυμπιακός ειμαι δεν τρέφω καμία ιδιαίτερη συμπάθεια στον Ιτούδη....απλα επειδη ειμαι και Έλληνας θελω επειδη ειναι ο προπονητης της Εθνικής μας να κερδίζει

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τετ Σεπ 06, 2023 6:18 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Σεπ 06, 2023 6:00 pm
manhac έγραψε:

δεν χρειαζεται να εισαι ινσαιντερ ουτε να κατεχεις ιδιαιτερες γνωσεις για να καταλαβεις καποια αυτονοητα πραγματα οπως οτι ο σλουκας εφυγε γιατι ειχε τσακωθει με τον μπαρτζωκα και οχι επειδη ηθελε να παιζει 3 λεπτα παραπανω,η ροη των πραγματων των δηλωσεων κτλ το αποδεικνυουν,οπως και οτι ο ιτουδης εχει προβλημα με παιχτες γιαυτο δεν πηγαν στην εθνικη
απλα μερικοι ειτε επειδη δεν θελουν να το δεχτουν για δικους τους λογους ειτε απλα πηγαινουν αντιθετα στην λογικη ροη των πραγματων μονο και μονο για να εχουν την αντιθετη αποψη για να πειστουν θελουν ξερω γω να του βαλεις ηχητικο που να ακουγεται ο σλουκας να λεει δεν γουσταρω τον μπαρτζωκα
Για το Σλούκα και το Μπαρτζώκα έχουμε τη συνέντευξη του Μπαρτζώκα και τις δηλώσεις του Σλούκα (δις) μέσα στη χρονιά. Μίλησαν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές.

3
3 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Τετ Σεπ 06, 2023 6:29 pm

eddiedimitris έγραψε:
Τετ Σεπ 06, 2023 6:17 pm
Μαλλον συμπτωση θα ειναι....
Δηλαδή θεωρείς ότι αν ο Σλούκας έμενε Ολυμπιακό και ο Μήτογλου στην Αρμάνι θα έπαιζαν στην εθνική φέτος;

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τετ Σεπ 06, 2023 6:34 pm

nikolas_asteri έγραψε:

Δηλαδή θεωρείς ότι αν ο Σλούκας έμενε Ολυμπιακό και ο Μήτογλου στην Αρμάνι θα έπαιζαν στην εθνική φέτος;
ο μητογλου που κολλαει

ο σλουκας αν εμενε στον οσφπ η πηγαινε φενερ θα ηταν στην εθνικη

ο καλαθης και ο ντορσει αν δεν ηταν στην φενερ θα ηταν στην διαθεση της εθνικης

ξερω ναι εικασιες

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2542
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Σεπ 06, 2023 6:40 pm

τουλουμπα έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Άρα ο Σλούκας δεν κατεβαίνει γιατί δεν γουστάρει τον Ιτούδη αλλά αν έμενε στον Ολυμπιακό δεν θα είχε πρόβλημα μαζί του και θα κατέβαινε κανονικά;

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Τετ Σεπ 06, 2023 6:41 pm

τουλουμπα έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

ο μητογλου που κολλαει

ο καλαθης και ο ντορσει αν δεν ηταν στην φενερ θα ηταν στην διαθεση της εθνικης

ξερω ναι εικασιες
Νομίζω ο eddie θεωρεί ότι ο τραυματισμός του Μήτογλου ήταν ασήμαντος και πίεσε ο ΔΠΓ στο να μην παίξει. Αν όχι, mea culpa.

Για τον Σλούκα οκ, τι να πω; Έφτιαξες ένα σενάριο στο μυαλό σου και το κυκλοφορείς σαν αλήθεια. Δεν νομίζω ότι μπορώ να σε μεταπείσω.

Ο Ντορσει έχει δηλώσει ο ίδιος ότι ήθελε να είναι κοντά στην έγκυο γυναίκα του, αλλά εσύ αυθαίρετα το ρίχνεις στην ομάδα στην οποία ανήκει.
pan24 έγραψε:
Άρα ο Σλούκας δεν κατεβαίνει γιατί δεν γουστάρει τον Ιτούδη αλλά αν έμενε στον Ολυμπιακό δεν θα είχε πρόβλημα μαζί του και θα κατέβαινε κανονικά;
Και καλά η ιδέα είναι ότι ο ΔΠΓ του ψιθύρισε να μην πάει.

0
Εικόνα
kostas1978

junior
Reactions: 85

Τετ Σεπ 06, 2023 6:43 pm

pan24 έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

η κοντρα ιτουδη-σλουκα προεκυψε μετα που εφυγε απ τον ολυμπιακο
και αντι να παει φενερ, που ειχε προσυμφωνο, πηγε παο, με καρφια για ιτουδη οτι στη φενερ δεν του εδιναν τον ηγετικο ρολο που ηθελε

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τετ Σεπ 06, 2023 6:45 pm

pan24 έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

σορυ δεν μπορω να απαντησω σε εικασιες :welcome:

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Ανδρών”