Βρε μήπως κοιτάς άλλο Μίλλερ;portokalopita13 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 15, 2020 12:06 amπερσι ηταν αρκετα κατω στο τριποντο ! 32 αν ειδα καλα. διποντο σταθερα κακο..!pan24 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2020 11:58 pm
Ο Μίλερ φέτος 38% τρίποντο σε 7,5 προσπάθειες είχε πέρσι 41% σε 6,5, στο δίποντο φαίνεται μέτριος δε ξέρω αν εκβιάζει προσπάθειες ή δε το έχει με τα τελειώματα κοντά πάντως αν έχει τέτοια ποσοστά τρίποντο τη κάνει τη δουλειά
Ο Μπάμπ έκανε κάποια τρομερά παιχνίδια αλλά από Δεκέμβρη ήταν εξαφανισμένος.
Αν πάρεις Γιαννόπουλο νομίζω δε βγαίνει αυτό που λες.
Δηλαδή και Γιαννόπουλο και άλλους 4 ξένους στο 1-3 και Λούντζη, Χριστοδούλου, Μαντζούκα έχεις 8 παίκτες για 3 θέσεις, αν βάλεις και τους 2 μικρούς 10
μπαμπ δεν επιασε καθολου.ομως δεν αναφερομαι στο τι εκανε,αλλα ως τι ονομα ηρθε περσι (και σε καλη ηλικια)ως προς αυτο δεν υπαρχει συγκριση με τον Μιλερ.
οσο για το αν βγαινει αυτο που λεω θα το δουμε.γιατι εγω για Πετεγουει διαβαζα με τον Γιαννοπουλο να ηταν ηδη κοντα. που ο Γιαννοπουλος ουσιαστικα τον χρονο Κασελακη παιρνει ενω ο Χριστοδουλου μπορει να γινει μπαλαντερ guard -forward.δεν καταλαβαινω γιατι σωνει και καλα ο Χριστοδουλο πρεπει να εχει εγγυημενο χρονο !σε τοση εκτιμηση τον εχεις ()
δεν γινεται να ειναι πιο κλειστο και απο περσι το ροτεισον !υποτιθεται φετος θα ανοιγε !ο Χριστοδουλου συμπληρωματικος μου κανει περισσοτερο.
εγω συνεχιζω να βλεπω 2 ξενους ακομα στο 1-3 ! πετεγουει-γκαιλιους η κατι παρεμφερες!χωρις να αποκλειεται και το 7 ξενοι
Εδώ τα στατιστικά του
https://basketball.realgm.com/player/Ia ... mmary/9302
7 ξένοι στο λέω εγώ ότι αποκλείεται γιατί no money και δεν έχει και τόσο νόημα, δεν παίζουν όσα παιχνίδια παίζουν στην Ευρωλίγκα
Πετεγουέι όπως και Γκαίλιους φημολογούνται ως πιθανοί αντικαταστάτες του Λίποβι όχι να έρθουν και οι 2
Ο Χριστοδούλου εγγυημένο χρόνο δεν θα έχει, με δεδομένο ότι ο όποιος αποκτηθεί στο 3 θα παίζει και 2 αλλά και ότι ο Μίλερ είναι διπλοθεσίτης 1-2 όπως άλλωστε κι ο Λούντζης αν έχεις 7 παίκτες για το 1-3 στα κλειστά παιχνίδια που το ροτέισον πάει στους 10 παίκτες ο 1 θα βρίσκεται εκτός ροτέισον
Με Γκάρετ, Μίλερ, ξένο 3αρι να παίρνουν από 25'(στη πράξη σε κλειστά παιχνίδια παραπάνω θα παίζουν) και Γιαννόπουλο κάνα 15-20λεπτο μένουν 25-30' να μοιραστούν οι Μαντζούκας, Λούντζης, Χριστοδούλου.
Πρακτικά ροτέισον 12 παικτών μπορείς να έχεις με αυτό που λέω.
Στο 4-5 ειτε ειναι ο Φλοιντ ειτε καποιος Ελληνας θες καποιον που να μπορει να παιξει 10-15', δεν βγαινει αν παρεις εκει καποιον σαν τον Γερομιχαλο η μεινεις με τον Κουρουπακη
Κατά τα λοιπά ναι, θεωρητικά φέτος θα αυξανόταν το μπάτζετ και θα πήγαινε για να ανέβει ένα επίπεδο ακόμα.
Προ κορωνοιού αυτά όμως
Τώρα και μόνο να είναι μικρή η μείωση και να μείνει η ομάδα στα ίδια επίπεδα ικανοποιημένοι να είμαστε

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο