Παναθηναικός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Fitz

euroleague
Reactions: 406
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Οκτ 03, 2023 7:33 pm

Redoctor_33 έγραψε:
Τρί Οκτ 03, 2023 6:56 pm
Υπερβολική ποινή αν μη τι άλλο.

Υπάρχει θέμα και με το πράσινο moderating αφού παίζει ναναι μόνος του ο Σόκρατες.

Ε τα φόρουμ γενικά πάνε προς εξαφάνιση είναι η αλήθεια. Οπότε αντίστοιχα οι mods είναι είδος προς εξαφάνιση.

Και λόγω σοσιαλ αλλά και λόγω τσατ απ. Οι περισσότεροι πλέον έχουμε γκρουπακια viber-messenger κλπ για να λέμε εκεί το μακρύ και το κοντό μας με φίλους-γνωστους. Στο τέλος θα μείνουν μόνο κατι νοσταλγοί του ροκ εν ρολ να πετάνε φελους στο βαρέλι
Στο χέρι μας είναι ωστόσο να τα κρατήσουμε όσο γίνεται περισσότερο. Η ποιότητα που υπάρχει σε συγκεκριμένα νήματα και από συγκεκριμένα άτομα, δε μπορεί να συγκριθεί παρά με ελάχιστα group chats σε άλλες εφαρμογές. Άλλη η δομή και η ηρεμία με την οποία μπορείς να γράψεις/διαβασεις κάτι η να ανατρέξεις σε κάτι που σε ενδιαφέρει εδώ και άλλη στα γκρουπάκια με φίλους. Εκεί κανείς και την κ@υ..ντα σου, τα λες και με άτομα που γνωρίζεις γενικώς.

Τα περισσότερα έχουν ήδη ειπωθεί, θα ήθελα μόνο να αναφέρω πως και το ποιον ενός ανθρώπου δε φαίνεται από μια (καλή η κακή) στιγμή.
Όσοι είμαστε καιρό εδώ, δε χρειαζόμαστε μια κακή στιγμή κάποιου για να τον κατηγοριοποιησουμε. Θεωρώ πως οι περισσότεροι είμαστε μεγάλα παιδιά και έχουμε ένα Α γνωστικό επίπεδο και μπορούμε να κρίνουμε από τα γραφόμενα, σχετικά με κάποιες πτυχές της προσωπικότητας κάποιου. Κι ας είναι ανώνυμα.

Το συγκεκριμένο φόρουμ έχει φοβερή ποιότητα ακόμα και αυτά τα χρόνια, συγκριτικά με το τι υπάρχει εκεί έξω. Μακάρι να ξεπεραστεί γρήγορα αυτή η κρίση από τους εμπλεκόμενους κυρίως και να επιστρέψουμε στα καθαρά μπασκετικά σύντομα. Στην τελική δεν αφορά την υγεία κανενός (χτυπάω ξύλο) και ελπίζω να είναι απλώς μια παρεξήγηση που θα ξεχαστεί γρήγορα.

6
6 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Οκτ 03, 2023 7:38 pm

Redoctor_33 έγραψε:
Τρί Οκτ 03, 2023 6:56 pm
Υπερβολική ποινή αν μη τι άλλο.

Υπάρχει θέμα και με το πράσινο moderating αφού παίζει ναναι μόνος του ο Σόκρατες.

Ε τα φόρουμ γενικά πάνε προς εξαφάνιση είναι η αλήθεια. Οπότε αντίστοιχα οι mods είναι είδος προς εξαφάνιση.

Και λόγω σοσιαλ αλλά και λόγω τσατ απ. Οι περισσότεροι πλέον έχουμε γκρουπακια viber-messenger κλπ για να λέμε εκεί το μακρύ και το κοντό μας με φίλους-γνωστους. Στο τέλος θα μείνουν μόνο κατι νοσταλγοί του ροκ εν ρολ να πετάνε φελους στο βαρέλι
Έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες από πολλές απόψεις.

goodpost.gif

Αυτό που με τράβηξε τώρα, είναι ότι ακριβώς επειδή συμβαίνει αυτό που λες με τα μικρά γκρουπ και όντας σε μια εποχή που η διάθεση για διάλογο με αντιπαράθεση είναι σε πτώση, καταλήγουμε τελικά να μιλάμε με τους εαυτούς μας.

Για παράδειγμα, στο γκρουπ φίλων που έχω εγώ και σχολιάζω τα αθλητικά (και όχι μόνο), δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάσω κάποιες από τις απόψεις που διαβάζω εδώ. Όχι -απαραίτητα- επειδή διαφωνώ τόσο κάθετα που θα μου ήταν αφόρητη οποιαδήποτε συζήτηση με το συγκεκριμένο άτομο και άρα δεν θα ήταν σε γκρουπ φίλων, αλλά και επειδή απλά έτσι τυχαίνει. Σε ένα φόρουμ με δεκάδες ενεργά μέλη καθημερινά, προφανώς θα διαβάσεις περισσότερες απόψεις και θα μάθεις περισσότερα πράγματα για το τι συμβαίνει γύρω σου.

Αλλιώς, καταλήγεις να φτάνει η μέρα των εκλογών και να λες "μα καλά, που βρέθηκαν όλοι αυτοί από ΝΔ και δεξιότερα; αφού όλοι όσοι μίλησα θα ψήφιζαν Χ ή Ψ". Παράδειγμα λέω, όχι ότι αυτό ακριβώς έπαθα. :roll:

Θέλω να πω ότι τελικά στην μετάβαση της νέας εποχής (από άποψη επικοινωνίας) το να υπάρχουν πλατφόρμες, φόρουμ σαν αυτό (και να μπορεί να γίνεται διάλογος όταν διαφωνούμε), είναι τεράστιας σημασίας και σπουδαιότητας πράγμα.

Τα σοσιαλ μίντια πλέον έχουν μεταμορφωθεί με τρόπο που οι φούσκες μεταξύ ανθρώπων που αισθάνονται άνετα μεταξύ τους στον ψηφιακό κόσμο είναι ο κανόνας και ο - ευπρεπης και γόνιμος - διάλογος μεταξύ αγνώστων σπάνιο φαινόμενο.

Εμείς οι αριστερούληδες διαβάζουμε, ακούμε και μοιραζόμαστε press project κτλ, άλλοι διαβάζουν καθημερινή, άλλοι πρώτο θέμα και iefimerida, άλλοι Στέφανο Χίο ή Βελοπουλο (καλά μην πιάσουμε τις διασπάσεις στα άκρα δεξιά δεν έχει νόημα), αλλά ΟΛΟΙ έχουμε "εκπρόσωπο" στα σοσιαλ που αλληλοτρώγονται κάτω από μια είδηση, ακόμα και life style.

Όλοι εμείς ζούμε στην ίδια κοινωνία, στην ίδια πόλη ή και γειτονιά, αλλά έχουμε εντελώς διαφορετικά στο κεφάλι μας τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ για τόσο πολύ καιρό, που έρχεται αυτό να πατήσει σε υπαρκτές ιδεολογικές διάφορες και πλέον έχουμε απλώς δημιουργήσει κώδικες επικοινωνίας πολέμου ως προς ολόκληρες θεματικές (πχ προσφυγικό).

Στα αθλητικά βέβαια είναι περισσότεροι οι άνθρωποι που θα διαβάσουν και "του αντιπάλου" τα φερεφωνα, αλλά και εκεί ακόμα το βλέπεις. Κάποιος που επιλέγει να ενημερώνεται/θεωρεί αξιόπιστο το SDNA, μετά από λίγο καιρό, έχοντας κρίνει όλα τα γεγονότα που έγιναν την σεζόν μέσα από αυτό το πρίσμα, θα έχει δημιουργήσει πεποιθήσεις που είναι για αυτόν γεγονότα και θα βλέπει τα επόμενα μέσα από αυτό. Αφού ο Μπαρτζω είναι κομπλεξικός, προφανώς και πήγε να κάνει ψυχανάλυση στον Σλούκα, μου είπες προχτές φίλος. Και όταν αναρωτήθηκα από που προκύπτει ότι είναι κομπλεξικός, μου απάντησε "α καλά εντάξει κατάλαβα, άστο μη τσακωθούμε".

Με οοοοοοόλα αυτά τα οφφ τοπικ στο οφφ τοπικ του οφφ τοπικ, θέλω να πω ότι μη μαλακίζεστε ρε, ΓΑΜΑΕΙ το φόρουμ, ΓΑΜΑΕΙ το μοίρασμα με άγνωστους πάνω σε θέματα που γουστάρουμε οπότε (εδώ ή άλλου, συνεχίστε) και κατά γενική ομολογία (wait for it) Γ Α Μ Α Ε Ι ο τρόπος που συμβαίνει εδώ μέσα, οπότε ας πράξουμε τα δέοντα ο καθείς από τη γωνιά του για να μείνει έτσι αυτό.

Υγ: Θα σας παρακαλέσω να διατηρήσετε το κείμενο μου ως έχει και να μου δώσετε το φάουλ που μου αναλογεί. Είναι όμως σημαντικό να μείνει το γαμαει ως κάτι που περιγράφει κάτι ωραίο, όπως είναι για τους περισσότερους ανθρώπους το γαμήσι και όχι ως κάτι που έρχεται ως εκδίκηση, όταν ας πούμε λέμε σε κάποιον ότι θα τον γ.... (να βλέπεις, σε αυτό το πλαίσιο ούτε εγώ δε το λέω).

6
4 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5013
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Οκτ 03, 2023 7:52 pm

AlexD έγραψε:
Τρί Οκτ 03, 2023 6:23 pm

Δεν συμφωνώ.

Το θέμα μας ήταν το αν είναι προκλητικό αυτό που έγραψε ο jazz για περίπου 3', εγώ που μπήκα μετά και είδα "διαγραφή μέλους", αυτόματα το σημαντικό και αυτό στο οποίο θα εστιάσω είναι αυτό.

για την <<αυστηροτητα>> του συγκεκριμενου μοντ και για τον ρυθμο που ριχνει ποινες ηταν μια συνηθισμενη αντιδραση,αν ημουν εγω στην θεση του τζαζ δεν θα ειχε αντιδρασει κανεις και θα ηταν απλα μια δευτερα

ενταξει μετα που εγραψε και το τζαζ αυτο με τα οπαδικα γυαλια και αρχισε η συζητηση ηταν αναμενομενο οτι θα εφτανε περιπου εκει που εφτασε,το λαθος ηταν του τζαζ που απαντησε επρεπε να το αφησει να περασει ετσι

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τρί Οκτ 03, 2023 8:04 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Οκτ 03, 2023 7:52 pm
AlexD έγραψε:
Τρί Οκτ 03, 2023 6:23 pm

Δεν συμφωνώ.

Το θέμα μας ήταν το αν είναι προκλητικό αυτό που έγραψε ο jazz για περίπου 3', εγώ που μπήκα μετά και είδα "διαγραφή μέλους", αυτόματα το σημαντικό και αυτό στο οποίο θα εστιάσω είναι αυτό.

για την <<αυστηροτητα>> του συγκεκριμενου μοντ και για τον ρυθμο που ριχνει ποινες ηταν μια συνηθισμενη αντιδραση,αν ημουν εγω στην θεση του τζαζ δεν θα ειχε αντιδρασει κανεις και θα ηταν απλα μια δευτερα

ενταξει μετα που εγραψε και το τζαζ αυτο με τα οπαδικα γυαλια και αρχισε η συζητηση ηταν αναμενομενο οτι θα εφτανε περιπου εκει που εφτασε,το λαθος ηταν του τζαζ που απαντησε επρεπε να το αφησει να περασει ετσι
Πάλι δεν είναι έτσι ρε τουλουμπα :D

Ακόμα και να είναι όσο "αυστηρός" λες.
Δηλαδή εγώ που δεν έχω ιδέα ότι ο συγκεκριμένος (και οποιοσδήποτε άλλος δηλαδή, δεν με έχει απασχολήσει ποτέ) Μοντ είναι "αυστηρός" θα πήγαινα σα το σκυλί στο αμπέλι; Αν την μέρα που "του την έλεγα" για τον Αι Βασίλη σε σχέση με τις απεργίες των εργαζομένων της efood και του την έλεγα, θα μπορούσε σε κακή μέρα να με αποβάλει έτσι απλά;

Δεν πάει έτσι θαρρώ αλλά δεν έχει πολύ νόημα γιατί αυτό είναι κάτι που δεν έχει πει ο ίδιος έτσι και αλλιώς, οπότε απλώς διαφωνούμε εμείς οι δύο έτσι για αλλαγή :hoho:

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τρί Οκτ 03, 2023 8:28 pm

AlexD έγραψε:
Τρί Οκτ 03, 2023 8:04 pm

Πάλι δεν είναι έτσι ρε τουλουμπα :D

Ακόμα και να είναι όσο "αυστηρός" λες.
Δηλαδή εγώ που δεν έχω ιδέα ότι ο συγκεκριμένος (και οποιοσδήποτε άλλος δηλαδή, δεν με έχει απασχολήσει ποτέ) Μοντ είναι "αυστηρός" θα πήγαινα σα το σκυλί στο αμπέλι; Αν την μέρα που "του την έλεγα" για τον Αι Βασίλη σε σχέση με τις απεργίες των εργαζομένων της efood και του την έλεγα, θα μπορούσε σε κακή μέρα να με αποβάλει έτσι απλά;

Δεν πάει έτσι θαρρώ αλλά δεν έχει πολύ νόημα γιατί αυτό είναι κάτι που δεν έχει πει ο ίδιος έτσι και αλλιώς, οπότε απλώς διαφωνούμε εμείς οι δύο έτσι για αλλαγή :hoho:
νομιζω οτι το θεμα ξεκινησε απο μια παρατηρηση ,ειναι απο αυτες που κανει κατα εκατονταδες και που μπορει η πλειοψηφια των μελων να μην καταλαβαινει γιατι τις κανει αλλα αυτος τις κανει και εφοσον ειναι μοντ και εχει τα γενια και τα χτενια η θα τις αποδεχτεις η θα αντιδρασεις και στις 9 φορες στις 10 θα καταληξουν σε μεγαλυτερη ποινη η οφ η και αποβολη

0
austerity_blues
Reactions:

Τρί Οκτ 03, 2023 9:19 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Οκτ 03, 2023 7:31 pm
επισης δεν καταλαβα την φαση επανασταση των ακαουντ και μανιφεστο αποχωρησης αν δεν αλλαξει η ποινη,δηλαδη αν αυριο μια ομαδα μελων οσο παλια και να ειναι αποφασισει οτι δεν της αρεσει μια αποφαση ενα αλλο μελος ενας αλλος μοντ θα απειλει με αποχωρηση?
νομιζω οτι ηταν αστοχο απτην μερια των μελων του φορουμ μπορουσαν να εκφρασουν την δυσαρεσκεια τους φυσικα αλλα ακομα και να ηθελαν θα αποχωρησουν για αυτον τον λογο δεν θα επρεπε να το ανακοινωσουν γιατι φαινεται σαν εκβιασμος
θα μπορουσε να λυθει σε πιο ηπια μορφη το θεμα χωρις να φανει οτι οι μεν εκβιαζουν και οι δε υποχωρουν ωστε να μην χασουν καποια μελη του φορου
δεν είχα σκοπό να επανέλθω αλλά η αλήθεια είναι ότι με πείραξε αυτό περί εκβιασμού. η απόφαση μου (και όχι απειλή) να αποχωρήσω ΔΕΝ αποτελεί εκβιαστική πράξη αλλά το ακριβώς αντίθετο, δήλωση σεβασμού στους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ όπως έχω αναφέρει σχεδόν σε όλα τα ποστ μου.

προχθές συνέβη ένα γεγονός το οποίο οδήγησε σε μια απόφαση η οποία με τη σειρά της σήμερα οδήγησε σε μια αναθεώρηση της απόφασης η οποία όχι απλά δε με ικανοποιεί αλλά έκανε τα πράγματα ακόμα χειρότερα για μένα. όπως το βλέπω μόνο δυο σενάρια μπορούν να ισχύουν : είτε α) άλλαξαν οι κανόνες του φόρουμ με τρόπο που πια δεν έχει την αποδοχή μου είτε β) δεν είχα καταλάβει εξ' αρχής τους κανόνες.

σε κάθε περίπτωση πλέον δεν αποδέχομαι τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ οπότε δε μπορώ να συνεχίσω να είμαι μέλος του. είναι τόσο απλό.

για να μη μακρυγορώ (αν και το έχω ήδη κάνει), η αίσθηση που μου αφήνει η όλη κατάσταση είναι ακριβώς αυτό που έγραψε και κάποιος φίλος πιο πάνω, ότι αύριο αυτό που συνέβη στον τζαζ και τον μπάσκετ72 μπορεί να συμβεί και σε εμένα.

ακόμα και το ότι γράφω αναλυτικά και με συνεχόμενα ποστς τους λόγους που αποχωρώ το βλέπω ως πράξη σεβασμού απέναντι τόσο στους μοντς όσο και (κυρίως) σε όλα τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ με τα οποία έχουμε περάσει πολλές ώρες συζητήσεων. τι νόημα θα είχε όσοι διαφωνούμε απλά να εξαφανιστούμε χωρίς να το "ανακοινώσουμε" και σε τι θα βοηθούσε;

κλείνω με αυτό που με πείραξε περισσότερο απ' όλα :D , ότι αν αυτό συνέβαινε σε εσένα (τουλούμπα) θα ήταν απλά Δευτέρα και κανείς δε θα νοιαζόταν. πέραν του ότι παραείναι passive aggressive ως σχόλιο έχω προσωπικά εκφραστεί πολλές φορές υπέρ του να σου σβηστεί κάποιο φάουλ επειδή τα 4 είναι αγχωτικά, μην είσαι Εγώ αγαπώ, κι αυτό θα πει και συγχωρώ κι ελπίζω, και ξέρω που να σταματώ και που να συνεχίζω. <3 :!:

tarp7

allstar
Reactions: 2139

Τρί Οκτ 03, 2023 9:30 pm

Εμένα τ όλο θέμα μου φαίνεται πολύ υπερβολικό και πολύ παιδιάστικο

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Τρί Οκτ 03, 2023 9:36 pm

tarp7 έγραψε:
Τρί Οκτ 03, 2023 9:30 pm
Εμένα τ όλο θέμα μου φαίνεται πολύ υπερβολικό και πολύ παιδιάστικο
Έχει ξαναγίνει

Σε μεγαλύτερο βαθμό και έφυγαν μαζικά μέλη και έστησαν νέο κοπικατ δυστυχώς φόρουμ που φυσικά δεν περπάτησε

Γκομελσκι,Λύκος,Κοουτς κλπ τεσπα οι παλιοί ξέρουν

Το αναφέρω μόνο και μόνο γιατί πάντα πίστευα ότι και να μασταν λίγο πιο χαλαροί στα φάουλ κλπ δεν τρέχει τίποτα

Ίσως και να ρολαρει και καλύτερα

Δεν ομιλώ για φάσεις που πλατιαζουν για σελίδες βέβαια, εκεί μαζί σας (μοντς)
Από την άλλη καταλαβαίνω ότι το να προσπαθείς να κρατάς τα μπόσικα είναι πολύ δύσκολο πράγματι.

Τεσπα επιστρέφω στις ρακες και τις μουσικές .
Λευτεριά στον 7 και στον 72

Και βασικα πάμε έξω να τα πιούμε να τα βρούμε όλα τα υπόλοιπα είναι λίγο εξτραβανγκαζα

Εμείς είμαστε παρφε άτομα δεν είμαστε για τέτοια

6
4 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τρί Οκτ 03, 2023 9:55 pm

austerity_blues έγραψε:
Τρί Οκτ 03, 2023 9:19 pm

κλείνω με αυτό που με πείραξε περισσότερο απ' όλα :D , ότι αν αυτό συνέβαινε σε εσένα (τουλούμπα) θα ήταν απλά Δευτέρα και κανείς δε θα νοιαζόταν. πέραν του ότι παραείναι passive aggressive ως σχόλιο έχω προσωπικά εκφραστεί πολλές φορές υπέρ του να σου σβηστεί κάποιο φάουλ επειδή τα 4 είναι αγχωτικά, μην είσαι @#$% <3 :!:
καλα εμενα παντα στα 4 φαουλ θα με εχουν :mrgreen:
μου ειχαν σβησει ενα φαουλ και την επομενη μερα μου ξαναριξαν ετσι για να μη ξεχαστω :mrgreen: (μπορεις να φανταστεις ποιος)
μα οχι μονο σε μενα και αλλα ακαουντ τα εχει φαει η μαρμαγκα απλα δεν ηταν παλια μελη η δεν ειχαν τοσους φιλους για να το συνειδητοποιησουν και να ξεσηκωθουν οπως εγινε με τον τζαζ
και οπως εγραψα εννοειται πως το θεωρω υπερβολικο αλλα το εχω δει να γινεται πολλες φορες δεν μου κανει εντυπωση η αντιδραση του συγκεκριμενου μοντ ,ειναι ετσι ο χαρακτηρας και η οπτικη του ανθρωπου τι να κανεις δηλαδη μονο να προσαρμοστεις στην λογικη του μπορεις ωστε να μεινεις πιο πολυ στο φορουμ και να μην αποβληθεις γρηγορα

εγραψα οτι μοιαζει σαν εκβιασμος δηλαδη σορυ κιολας αλλα ετσι φαινεται
φυσικα ο καθενας μπορει να αποχωρησει οποτε θελει και για οποιοδηποτε λογο αλλα οι ανακοινωσεις στυλ αποχωρω γιατι ριξατε αδικο φαουλ σε φιλο μου ε δεν ειναι και οτι καλυτερο

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Τρί Οκτ 03, 2023 10:00 pm

Μάλιστα

Ειπωθηκαν πολλα αυτες τις ημερες, τα διαβασα ολα με μεγαλο ενδιαφερον. Με καποια συμφωνω με καποια διαφωνω, καποια ηταν για γελια, ηταν γενικοτερα μια ευκαιρια να βγαλει ο καθενας τα εσωψυχα του.

Ειδα για παραδειγμα καποιους που προσπαθουν να φιμωσουν με μπουλιγκ συγκεκριμενους χρηστες να ανησυχουν για την ελευθερια του λογου. Η καποιους που εχουν παραβιασει καταφορα τους κανονισμους να ανησυχουν για την σωστη τηρηση των κανονων. Αλλοι κοστολογουν το φορουμ και βγαζουν κατα συνεπεια τιμοκαταλογο στις συμπεριφορες.

Δεν θελω να μπω σε πολλες λεπτομερειες γιατι ειπωθηκαν τα παντα και αναμεσα σε ενηλικες τα πολλα λογια ειναι φτωχια.

Καταρχας πρεπει να ομολογησω που εκανα λαθος. Εκανα λοιπον λαθος στην αντιδραση μου, λαθος το οποιο προσεβαλε κυριως τα παιδια της διαχειριστικης ομαδας και τους εβαλε σε μια αβολη θεση με δικη μου υπαιτιοτητα. Προσεβαλε ολους αυτους που εδωσαν ολα αυτα τα χρονια ενα τροπο λειτουργιας στο φορουμ, υφος και ταυτοτητα. Προσεβαλε επισης τα μελη που θελουν αυτος ο χωρος να ειναι καταφυγιο ευπρεπειας. Σε ολους αυτους ζηταω ειλικρινα συγγνωμη.

Επιμενω ομως οτι δεν εκανα λαθος στην κριση μου. Αδιαπραγματευτα, ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ να θεωρειται κανονικοτητα η κεκαλυμμενη προκληση που δημιουργει ταραχή η φιμωνει καποιους. Μετα απο τοσα χρονια ξερω καλα να το αναγωριζω. Εχω δεχθει κατα καιρους διαφορες '΄προσβολες΄΄και ποτε δεν εκανα καταχρηση επιβαλοντας την δικη μου αποψη, ουτε ομως ειμαι διαυεθειμενος να δεχομαι οτιδηποτε και κυρως προσβολες για την ακεραιοτητα της στασης που τηρω ολα αυτα τα χρονια

ΠΧ
jazz thrilos έγραψε:
Δευ Ιούλ 10, 2023 6:19 pm
shtarkws έγραψε:
Δευ Ιούλ 10, 2023 6:03 pm
Αν δεν γινόταν το σκάνδαλο Γουοκαπ ο Ολυμπιακός θα ήταν σε μειονεκτική θέση ως προς τα διαβατήρια, με οποιοδήποτε κόστος είχε αυτό στον σχεδιασμό

Με Γουοκαπ ξενο ίσως βλέπεις διαφορικά τον Καλαθη πχ ότι και να σημαίνει αυτό για την περιφέρεια σου
Συγγνώμη, γίνεται οι μοντς να αυτοτιμωρηθουν με φάουλ για flame posts; Ή ήταν πολλά τα τρία χρόνια ψυχραιμιας και αυτοσυγκρατησης για ορισμένους Παναθηναικους;

:peace:
Αυτος ο χωρος εχει ιδιοκτητες, την διαχειριστικη ομαδα. Τα μελη ειναι οι φιλοξενουμενοι, που σημαινει οτι καλουνται να σεβαστουν τους οικοδεσποτες με την συμπεριφορα τους, τηρώντας τους κανονες

Επειδη λοιπον εχουμε αφιερωσει και χρονο και χρημα για να εχουμε αυτη την κοινοτητα στο επιπεδο που την εχουμε, επειδη εχω αφιερωσει απειρες ωρες για να υπερασπιζομαι το δικαιωμα της αποψης ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ προσωπικες επιθεσεις, ουτε για εμενα ουτε για κανεναν απο την διαχειριστικη ομαδα. Σημαινει αυτο οτι πρεπει να δρω εκτος κανονων; Οχι, ειναι λαθος μου και το ομολογω για αυτο και οι ποινες θα γινουν οπως οριζονται απο τον κανονονισμο.

Κανονισμοι υπαρχουν ομως κυριοι και ηθελημενα το ξεχνατε αυτο, οπως υπαρχουν και καποιοι που πρεπει να τους τηρουν, οσο και αυτο να λοιδορειται, αφου βλεπετε γενικοτρα στην κοινωνια εχουμε γεμισει δικαιωματιστες χωρις την αντιληψη των υποχρεωσεων που εχουν. Δικαιωμα και υποχρεωσεις ειναι οι δυο οψεις του ιδιου νομισματος. Ειναι ευκολοτερο να κρινεις παρα να κρινεσαι. Για αυτο και τα μελη ειναι πολλα αλλα οι μοντς λιγοι. Αν κανουμε κακη δουλεια οριστε, ελατε και μπειτε μπροστα, υπαρχει χωρος για ολους που θελουν να συνεισφερουν στην τηρηση των κανονισμων η στην βελτιωση τους.

Εκπτωσεις στην ποιοτητα του φορουμ δεν προκειται να γινουν. Οι κανονες υπαρχουν, θα τηρουνται και μαλιστα απο εδω και περα αυστηροτερα απο πριν μιας και το χαλαρο μοντελο εκανε καποιους να θεωρουν τους εαυτους τους υπερανω ολων και την αποψη τους δικαιωμα.

Οποιος διαφωνει με αυτο μπορει να αποχωρησει οικειοθελως.

Οποιος συμφωνει χαρα μας να συνεχισει.

4
4 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary

Τρί Οκτ 03, 2023 10:05 pm

shtarkws έγραψε:
Μάλιστα

Ειπωθηκαν πολλα αυτες τις ημερες, τα διαβασα ολα με μεγαλο ενδιαφερον. Με καποια συμφωνω με καποια διαφωνω, καποια ηταν για γελια, ηταν γενικοτερα μια ευκαιρια να βγαλει ο καθενας τα εσωψυχα του.

Ειδα για παραδειγμα καποιους που προσπαθουν να φιμωσουν με μπουλιγκ συγκεκριμενους χρηστες να ανησυχουν για την ελευθερια του λογου. Η καποιους που εχουν παραβιασει καταφορα τους κανονισμους να ανησυχουν για την σωστη τηρηση των κανονων. Αλλοι κοστολογουν το φορουμ και βγαζουν κατα συνεπεια τιμοκαταλογο στις συμπεριφορες.

Δεν θελω να μπω σε πολλες λεπτομερειες γιατι ειπωθηκαν τα παντα και αναμεσα σε ενηλικες τα πολλα λογια ειναι φτωχια.

Καταρχας πρεπει να ομολογησω που εκανα λαθος. Εκανα λοιπον λαθος στην αντιδραση μου, λαθος το οποιο προσεβαλε κυριως τα παιδια της διαχειριστικης ομαδας και τους εβαλε σε μια αβολη θεση με δικη μου υπαιτιοτητα. Προσεβαλε ολους αυτους που εδωσαν ολα αυτα τα χρονια ενα τροπο λειτουργιας στο φορουμ, υφος και ταυτοτητα. Προσεβαλε επισης τα μελη που θελουν αυτος ο χωρος να ειναι καταφυγιο ευπρεπειας. Σε ολους αυτους ζηταω ειλικρινα συγγνωμη.

Επιμενω ομως οτι δεν εκανα λαθος στην κριση μου. Αδιαπραγματευτα, ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ να θεωρειται κανονικοτητα η κεκαλυμμενη προκληση που δημιουργει ταραχει η φιμωνει καποιους. Μετα απο τοσα χρονια ξερω καλα να το αναγωριζω. Εχω δεχθει κατα καιρους διαφορες '΄προσβολες΄΄και ποτε δεν εκανα καταχρηση επιβαλοντας την δικη μου αποψη, ουτε ομως ειμαι διαυεθειμενος να δεχομαι οτιδηποτε και κυρως προσβολες για την ακεραιοτητα της στασης που τηρω ολα αυτα τα χρονια

ΠΧ
jazz thrilos έγραψε:
Δευ Ιούλ 10, 2023 6:19 pm

Συγγνώμη, γίνεται οι μοντς να αυτοτιμωρηθουν με φάουλ για flame posts; Ή ήταν πολλά τα τρία χρόνια ψυχραιμιας και αυτοσυγκρατησης για ορισμένους Παναθηναικους;

:peace:
Αυτος ο χωρος εχει ιδιοκτητες, την διαχειριστικη ομαδα. Τα μελη ειναι οι φιλοξενουμενοι, που σημαινει οτι καλουνται να σεβαστουν τους οικοδεσποτες με την συμπεριφορα τους, τηρώντας τους κανονες

Επειδη λοιπον εχουμε αφιερωσει και χρονο και χρημα για να εχουμε αυτη την κοινοτητα στο επιπεδο που την εχουμε, επειδη εχω αφιερωσει απειρες ωρες για να υπερασπιζομαι το δικαιωμα της αποψης ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ προσωπικες επιθεσεις, ουτε για εμενα ουτε για κανεναν απο την διαχειριστικη ομαδα. Σημαινει αυτο οτι πρεπει να δρω εκτος κανονων; Οχι, ειναι λαθος μου και το ομολογω για αυτο και οι ποινες θα γινουν οπως οριζονται απο τον κανονονισμο.

Κανονισμοι υπαρχουν ομως κυριοι και ηθελημενα το ξεχνατε αυτο, οπως υπαρχουν και καποιοι που πρεπει να τους τηρουν, οσο και αυτο να λοιδορειται, αφου βλεπετε γενικοτρα στην κοινωνια εχουμε γεμισει δικαιωματιστες χωρις την αντιληψη των υποχρεωσεων που εχουν. Δικαιωμα και υποχρεωσεις ειναι οι δυο οψεις του ιδιου νομισματος. Ειναι ευκολοτερο να κρινεις παρα να κρινεσαι. Για αυτο και τα μελη ειναι πολλα αλλα οι μοντς λιγοι. Αν κανουμε κακη δουλεια οριστε, ελατε και μπειτε μπροστα, υπαρχει χωρος για ολους που θελουν να συνεισφερουν στην τηρηση των κανονισμων η στην βελτιωση τους.

Εκπτωσεις στην ποιοτητα του φορουμ δεν προκειται να γινουν. Οι κανονες υπαρχουν, θα τηρουνται και μαλιστα απο εδω και περα αυστηροτερα απο πριν μιας και το χαλαρο μοντελο εκανε καποιους να θεωρουν τους εαυτους τους υπερανω ολων και την αποψη τους δικαιωμα.

Οποιος συμφωνει χαρα μας να συνεχισει.
Αρχηγέ αν αυτό με το σκάνδαλο το χε βάλει άλλο μέλος και εσύ ήσουν Ολυμπιακός τι θα γινόταν;

Σορι βγάζεις μόνος σου τα μάτια σου

Από τότε που το διάβασα μου χτύπησε πολύ άσχημα αλλά είπα να μην πω κάτι

Τότε...

Υ.Γ ναι οκ μπορεί και να ναι σκάνδαλο αλλά δεν επιτρέπεται να το πει ο Παναθηναϊκός διαχειριστής ΑΥΤΟΎ του φόρουμ και αν δεν πιάνεις το πρόβλημα τότε δυστυχώς το χάσαμε φιλτατε

3
1 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος berry την Τρί Οκτ 03, 2023 10:08 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
austerity_blues
Reactions:

Τρί Οκτ 03, 2023 10:06 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Οκτ 03, 2023 9:55 pm
εγραψα οτι μοιαζει σαν εκβιασμος δηλαδη σορυ κιολας αλλα ετσι φαινεται
φυσικα ο καθενας μπορει να αποχωρησει οποτε θελει και για οποιοδηποτε λογο αλλα οι ανακοινωσεις στυλ αποχωρω γιατι ριξατε αδικο φαουλ σε φιλο μου ε δεν ειναι και οτι καλυτερο
δε τον ξέρω τον τζαζ. συγκεκριμένα δε ξέρω κανέναν από εδώ μέσα, δεν έχω ανταλλάξει καν pm με κάποιον.

austerity_blues
Reactions:

Τρί Οκτ 03, 2023 10:12 pm

shtarkws έγραψε:
παρακαλώ για την άμεση διαγραφή του λογαριασμού μου.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary

Τρί Οκτ 03, 2023 10:14 pm

berry έγραψε:
Τρί Οκτ 03, 2023 9:36 pm
[
Τεσπα επιστρέφω στις ρακες και τις μουσικές .
Λευτεριά στον 7 και στον 72
Τον 7 τον μπέρδεψα με τον thrylos7 ενώ ήθελα να πω τον jazz

Τεσπα έτσι είμαστε εμείς οι κωλόγεροι, θυμόμαστε τα παλιά
thrylos7,dizzy,sacarame,rchos,air κλπ

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Τρί Οκτ 03, 2023 10:15 pm

@berry αφού το θεωρώ σκάνδαλο γιατί να μην το πω; Αν σε κάποιους δεν αρέσει η λέξη το σέβομαι, γιατί πρέπει όμως να φιμωθω;

Δεν έχω δικαίωμα να έχω μια άποψη ακόμα και αντιδημοφιλη; Μάλιστα χωρίς να έχω κρύψει την προτίμηση μου στην διοίκηση της ΕΟΚ;

Έλα πείσε με με επιχειρήματα να το δεχθώ

Δεν έχω δικαίωμα στην τελική να είμαι λάθος; Δεν είμαι ούτε ο Δαλαι Λάμα ούτε ο πάτερ Παΐσιος δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει μόνο εγώ να μην έχω άποψη

1
1 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”