Euroleague Round 1:- Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1551
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
0
- kite26
- Reactions: 1296
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχω λόγια για το Μιλουτίνοφ! Γκος ο νέος δήμιος του ΠΑΟ! Πίτερς πολύ καλός, αλλά πρέπει να βελτιώσει μια χτυπητή αδυναμία που έχει. Όταν πάει για λέι απ τρώει τάπες. Κρίμα, θα μπορούσε να δώσει κι αλλους πόντους. Ο Λάρυ πήγε να μας κάψει, αλλά σωστά ο κόουτς τον απέσυρε. Μυθική νίκη! Χρειαζόμαστε μπακ απ στο 5 όπως και να έχει.
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 1087
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 2645
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Κάθε φορά κάποιος παίκτης του Ολυμπιακού κάνει το ματς της ζωής του στα τρίποντα, σήμερα ήταν ο Ουόκαπ. Γενικά κάθε φορά που παίζει απέναντι μας ο Ολυμπιακός καταφέρνει να είναι εύστοχος στα τρίποντα, όταν αυτό δε θα συμβεί, τότε εμείς θα είμαστε οι νικητές. Η διαφορά των 2 ομάδων δεν είναι τόσο μεγάλη και φάνηκε σήμερα. Συνεχίζουμε, η σεζόν μόλις ξεκίνησε.
12
12

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Παρ Οκτ 06, 2023 11:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- nikolas_asteri
- Reactions: 3403
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Sharp Shooter
- Reactions: 1104
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
Στο ημιχρονο είπα ότι αν ο Μιλου παίξει 15/20 λεπτά της επανάληψης, ο Ολυμπιακός θα είχε τύχη.
Τελικά έκανε 25 σερί και ήταν σαν να έπαιζε μαθητής λυκείου με παιδιά έκτης δημοτικού. Δεν ξέρω αν το έχω ξαναδεί από σεντερ αυτό και μάλιστα βαρύ κορμί.
Άλλη μια ευχάριστη έκπληξη ο Πίτερς, μακαρι να μην ήταν απλά μια αναλαμπή… Και είναι να μπει οι Μπραζ μπας και σωθούμε από τη λαίλαπα Λάρι όταν δεν του βγαίνει το ματς αλλά φυσικά και ο Φαλ.
Θα το επαναλάβω, δίδυμο Χουαντσο - Πίτερς θα ήταν ονειρικό…
Ο Παναθηναϊκός μου έκανε πολύ καλή εντύπωση και μπράβο του. Βέβαια μερικές αποφάσεις του Αταμαν είναι αξίες απορίας. Το σχήμα με Μπαλτσε - Λεσορτ ήταν μια κακή στιγμή του.
Τελικά έκανε 25 σερί και ήταν σαν να έπαιζε μαθητής λυκείου με παιδιά έκτης δημοτικού. Δεν ξέρω αν το έχω ξαναδεί από σεντερ αυτό και μάλιστα βαρύ κορμί.
Άλλη μια ευχάριστη έκπληξη ο Πίτερς, μακαρι να μην ήταν απλά μια αναλαμπή… Και είναι να μπει οι Μπραζ μπας και σωθούμε από τη λαίλαπα Λάρι όταν δεν του βγαίνει το ματς αλλά φυσικά και ο Φαλ.
Θα το επαναλάβω, δίδυμο Χουαντσο - Πίτερς θα ήταν ονειρικό…
Ο Παναθηναϊκός μου έκανε πολύ καλή εντύπωση και μπράβο του. Βέβαια μερικές αποφάσεις του Αταμαν είναι αξίες απορίας. Το σχήμα με Μπαλτσε - Λεσορτ ήταν μια κακή στιγμή του.
3
3

“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
- Conan1982
- Reactions: 3703
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Να πούμε ότι εσείς αποφασίσατε να το ρισκάρετε στο τέλος και να του δώσετε τα ελεύθερα τρίποντα,δεν είναι τόσο κακός σουτέρ ή φυγοπονος, δεν είναι κανένα θέμα τύχης.BillyPao έγραψε: ↑Παρ Οκτ 06, 2023 11:21 pmΚάθε φορά κάποιος παίκτης του Ολυμπιακού κάνει το ματς της ζωής του στα τρίποντα, σήμερα ήταν ο Ουόκαπ. Γενικά κάθε φορά ο Ολυμπιακός καταφέρνει να είναι εύστοχος στα τρίποντα, όταν αυτό δε θα συμβεί, τότε εμείς θα είμαστε οι νικητές. Η διαφορά των 2 ομάδων δεν είναι τόσο μεγάλη και φάνηκε σήμερα.
3
3

Ζήτω συγγνώμη για την πρόβλεψη, αλλά δεν φταίω εγώ, ήτο σφάλμα μέτρησης.
Έλαβα ως δεδομένο την ημερομηνία ίδρυσης το του ΠΑΟ γενικώς και κατέληξα ότι είναι Υδροχόος, ενώ έπρεπε να δω το τμήμα μπάσκετ ποτέ ιδρύθηκε.
Ζήτω συγγνώμη σε όσους παρεσυρα με την ανάλυση του αστρολογικού χάρτη του αγώνα, την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτικός.
Μέχρι τότε, να περνάτε καλά, όπως ο βιλντοζα που πληρώνεται απ' το μπάσκετ.
Έλαβα ως δεδομένο την ημερομηνία ίδρυσης το του ΠΑΟ γενικώς και κατέληξα ότι είναι Υδροχόος, ενώ έπρεπε να δω το τμήμα μπάσκετ ποτέ ιδρύθηκε.
Ζήτω συγγνώμη σε όσους παρεσυρα με την ανάλυση του αστρολογικού χάρτη του αγώνα, την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτικός.
Μέχρι τότε, να περνάτε καλά, όπως ο βιλντοζα που πληρώνεται απ' το μπάσκετ.
- Sharp Shooter
- Reactions: 1104
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
Το ότι με ένα απλό σκριν ο σουτέρ του ΟΛΥ είχε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου σε χώρο να σουτάρει μήπως σου λέει τίποτα..;BillyPao έγραψε: ↑Παρ Οκτ 06, 2023 11:21 pmΚάθε φορά κάποιος παίκτης του Ολυμπιακού κάνει το ματς της ζωής του στα τρίποντα, σήμερα ήταν ο Ουόκαπ. Γενικά κάθε φορά που παίζει απέναντι μας ο Ολυμπιακός καταφέρνει να είναι εύστοχος στα τρίποντα, όταν αυτό δε θα συμβεί, τότε εμείς θα είμαστε οι νικητές. Η διαφορά των 2 ομάδων δεν είναι τόσο μεγάλη και φάνηκε σήμερα. Συνεχίζουμε, η σεζόν μόλις ξεκίνησε.
4
4

“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
- nikolas_asteri
- Reactions: 3403
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ισχύει δεν είναι ότι έβαλαν σουτ που λες "πω τι έβαλε ο παίκτης". Μόνοι τους σούταραν.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Οκτ 06, 2023 11:24 pmΝα πούμε ότι εσείς αποφασίσατε να το ρισκάρετε στο τέλος και να του δώσετε τα ελεύθερα τρίποντα,δεν είναι τόσο κακός σουτέρ ή φυγοπονος, δεν είναι κανένα θέμα τύχης.BillyPao έγραψε: ↑Παρ Οκτ 06, 2023 11:21 pmΚάθε φορά κάποιος παίκτης του Ολυμπιακού κάνει το ματς της ζωής του στα τρίποντα, σήμερα ήταν ο Ουόκαπ. Γενικά κάθε φορά ο Ολυμπιακός καταφέρνει να είναι εύστοχος στα τρίποντα, όταν αυτό δε θα συμβεί, τότε εμείς θα είμαστε οι νικητές. Η διαφορά των 2 ομάδων δεν είναι τόσο μεγάλη και φάνηκε σήμερα.
0