2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 19
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ειχα ενημερωσει απο πολυ νωρις οτι θεμα χολ δεν υπηρχε, οταν ολοι τον ειχαν σχεδον κλεισμενο.portokalopita13 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 17, 2020 1:14 amτο ξερεις μεσα απ την ομαδα αυτο για Χολ οτι δεν απασχολησε ποτε ; γιατι δηλαδη εβγαινε απο παντου ;δεν ηταν ονομα για κλικ η πρωτοσελιδα.. !basketikos13 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 17, 2020 1:03 am
Ο Ννοκο που ακουγεται την διαφορα δεν θα την κανει, δεν εχει τιποτα να προσδωσει παραπανω απο μητογλου μπεντιλ.
Ο Χολ αν και καλος παικτης, δεν απασχολησε ποτε..
ο Ννοκο εισαι σιγουρος οτι δεν μπορει να δωσει παραπανω απο τον Μπεντιλ τουλαχιστον ; γιατι ειναι κανονικο 5ρι ο Καμερουνεζος !ο Γκανεζος σε καμια περιπτωση.
Ο Ννοκο δεν κανει την διαφορα, ο Μπεντιλ δεν ξερεις πως μπορει να εξελιχθει αν εχει ρολο. Πρωτη του χρονια στην ευρωλιγκα και οσο τον ειδαμε δεν ηταν κακος, χρειαζεται μια ευκαιρια, δυνατος ειναι, φιλοδοξος ειναι, αλτικος ειναι, εχει και καλο σουτακι.
Επισης κυριως σεντερ υπολογιζω και τον μητογλου.
0
- j-kidd13
- Reactions: 1583
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πάρει ψηλό που θα κάνει την διαφορά. Πρέπει να πάρει έναν ψηλό,καλό,που μαζί με Παπαγιάννη θα συνθέσουν ένα καλό δίδυμο,δεδομένων των συνθηκών. Ο Ννοκο είναι τέτοιος ψηλός. Δηλαδή με τίποτα δεν αφήνεις τον Ννοκο για τον Μπεντιλ.Ο Ννοκο ερχεται και παιζει βασικός, ο Μπέντιλ περιμένεις να δεις αν μπορεί να δείξει βελτίωση.basketikos13 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 17, 2020 12:38 pmΕιχα ενημερωσει απο πολυ νωρις οτι θεμα χολ δεν υπηρχε, οταν ολοι τον ειχαν σχεδον κλεισμενο.portokalopita13 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 17, 2020 1:14 am
το ξερεις μεσα απ την ομαδα αυτο για Χολ οτι δεν απασχολησε ποτε ; γιατι δηλαδη εβγαινε απο παντου ;δεν ηταν ονομα για κλικ η πρωτοσελιδα.. !
ο Ννοκο εισαι σιγουρος οτι δεν μπορει να δωσει παραπανω απο τον Μπεντιλ τουλαχιστον ; γιατι ειναι κανονικο 5ρι ο Καμερουνεζος !ο Γκανεζος σε καμια περιπτωση.
Ο Ννοκο δεν κανει την διαφορα, ο Μπεντιλ δεν ξερεις πως μπορει να εξελιχθει αν εχει ρολο. Πρωτη του χρονια στην ευρωλιγκα και οσο τον ειδαμε δεν ηταν κακος, χρειαζεται μια ευκαιρια, δυνατος ειναι, φιλοδοξος ειναι, αλτικος ειναι, εχει και καλο σουτακι.
Ο Χολ αρέσει στον Βόβορα και είναι στην λίστα του,αυτο είναι δεδομένο.Μέχρι εκεί προς το παρόν.
1
1

- manj13
- Reactions: 771
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Ο τελευταιος εναπομειναντας ειναι ο Χαμιλτον...Και υπο προυποθεσεις ο Ταιους....j-kidd13 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 17, 2020 12:48 pmΟ Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πάρει ψηλό που θα κάνει την διαφορά. Πρέπει να πάρει έναν ψηλό,καλό,που μαζί με Παπαγιάννη θα συνθέσουν ένα καλό δίδυμο,δεδομένων των συνθηκών. Ο Ννοκο είναι τέτοιος ψηλός. Δηλαδή με τίποτα δεν αφήνεις τον Ννοκο για τον Μπεντιλ.Ο Ννοκο ερχεται και παιζει βασικός, ο Μπέντιλ περιμένεις να δεις αν μπορεί να δείξει βελτίωση.basketikos13 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 17, 2020 12:38 pm
Ειχα ενημερωσει απο πολυ νωρις οτι θεμα χολ δεν υπηρχε, οταν ολοι τον ειχαν σχεδον κλεισμενο.
Ο Χολ αρέσει στον Βόβορα και είναι στην λίστα του,αυτο είναι δεδομένο.Μέχρι εκεί προς το παρόν.
0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
- portokalopita13
- Reactions: 175
- Προειδοποιήσεις:
0
παντως εντυπωσιαζει η επιβεβαιωση του ενδιαφεροντος για Γκιεντραιτις (απο τον ιδιο τον παικτη μαλιστα)
αν δινω μια πιθανοτητα να προχωρησει για εμας ,ειναι να τον σκεφτεται ο Βοβορας (και) ως 2ρι σε ψηλα σχηματα !εκτος απο αλλαγη του Παπαπετρου να γινεται και παρτενερ του..!
σε αυτη την περιπτωση με Φοστερ +Παππα μονο στο 2 ειμαστε καλλυμενοι!
δηλαδη συνολικα με 2 μυρια κ κατι ψιλα κλεινει το 2-3 πολυ καλα !
αλλα ακομα δεν εχω παρει απαντησεις για το ποσο καλα μπορει να σταθει ο Γκιεντρα στο 2 !εγω οσες φορες τον ειδα φετος δεν ετυχε να τον δω και ως 2ρι
αν δινω μια πιθανοτητα να προχωρησει για εμας ,ειναι να τον σκεφτεται ο Βοβορας (και) ως 2ρι σε ψηλα σχηματα !εκτος απο αλλαγη του Παπαπετρου να γινεται και παρτενερ του..!
αλλα ακομα δεν εχω παρει απαντησεις για το ποσο καλα μπορει να σταθει ο Γκιεντρα στο 2 !εγω οσες φορες τον ειδα φετος δεν ετυχε να τον δω και ως 2ρι
0
- andri
- Reactions: 4
- Αγαπημένος παίκτης: Magic Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλησπέρα , θα θελα να αναφερθώ στην περίπτωση του Γκεντραιτις.Δεκτό οτι έχει ανεβάσει με τις εμφανίσεις του την αξια του(800χιλ??) και δύσκολο για τον τωρινό ΠΑΟ να τον κυνηγήσει.Όμως πως γίνεται να μην χωράει ως λύση στον ΠΑΟ στην θεση sg/sf οπου sf αυτή την στιγμή υπάρχει μόνο ο Πάπι και να χωράει στην Ρεαλ( αμα θελει προφανώς τον παίρνει) που έχεις άπειρους ?.Άκομα και να φύγει ο Ντεκ πάλι πολλοί μου φαίνενται.
0
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όλη τη σαιζόν σύμφωνα με τα analytics δεν έπαιξε ούτε 30' στο "2", δεν πιστεύω να προορίζεται για κάτι τέτοιο.portokalopita13 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 17, 2020 1:15 pmπαντως εντυπωσιαζει η επιβεβαιωση του ενδιαφεροντος για Γκιεντραιτις (απο τον ιδιο τον παικτη μαλιστα)
2
2

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- portokalopita13
- Προειδοποιήσεις:
0
θα μπορουσε,ισως :
Ννοκο,Παπαγιαννης
Γουιτινγκον,Μητογλου,Μπεντιλ
Παπαπετρου,Γκιεντραιτις(sf-sg),Κασελακης
Φοστερ,Παππας
Βεστερμαν,ΑλεξΧαμιλτον,Μποχωριδης
Γκιεντρα ολοκληρα τα λεπτα πισω απο Παπαπετρου +κανα 10λεπτο στο 2 !
50-55 αυτοι οι δυο μαζι και αλλα 25-30 Φοστερ+Παππας/Μποχωριδης !
Κασελακης ευρωλιγκα λογικα εκτος δωδεκαδας!
αλλα συμφωνω με yorgo!αν επαιζε εστω λιγο στο 2 θα τον ειχαμε πετυχει!
επαιζε ομως απειροελαχιστα ,οπως επιβεβαιωνουν τα αναλιτικς
Ννοκο,Παπαγιαννης
Γουιτινγκον,Μητογλου,Μπεντιλ
Παπαπετρου,Γκιεντραιτις(sf-sg),Κασελακης
Φοστερ,Παππας
Βεστερμαν,ΑλεξΧαμιλτον,Μποχωριδης
Γκιεντρα ολοκληρα τα λεπτα πισω απο Παπαπετρου +κανα 10λεπτο στο 2 !
50-55 αυτοι οι δυο μαζι και αλλα 25-30 Φοστερ+Παππας/Μποχωριδης !
Κασελακης ευρωλιγκα λογικα εκτος δωδεκαδας!
αλλα συμφωνω με yorgo!αν επαιζε εστω λιγο στο 2 θα τον ειχαμε πετυχει!
επαιζε ομως απειροελαχιστα ,οπως επιβεβαιωνουν τα αναλιτικς
0
- pan24
- Reactions: 2436
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι εννοείται αυτό.portokalopita13 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 17, 2020 1:15 pmπαντως εντυπωσιαζει η επιβεβαιωση του ενδιαφεροντος για Γκιεντραιτις (απο τον ιδιο τον παικτη μαλιστα)
Δηλαδή δίδυμο Φόστερ-Γκεντράιτις ας πούμε με τον Γκεντράιτις να παίζει κάνα δεκάλεπτο πίσω από Παπαπέτρου και κάνα 15λεπτο μαζί του αν και δεν έπαιζε τόσο στο 2.
Αν ισχύει ότι ο Βόβορας σκεφτόταν Τόμας για 3 δε μου κάνει εντύπωση να σκέφτεται Γκεντράιτις για 2
Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει ή είναι λίγο αρβύλα για να ανεβάσει το κασέ του, δεν συνηθίζεται παίκτες να λένε ποιοί ενδιαφέρονται για αυτούς.
Ειδικά η αναφορά στη Ρεάλ μου δημιούργησε αυτή την εντύπωση, τι να τον κάνει η Ρεάλ έχοντας στο 2-3 Τέιλορ, Κοζέρ,Ντεκ, Ρουντι και τον Κάρολ να συνεχίζει;
Δηλαδή μπορεί να υπήρξε ενδιαφέρον αλλά είναι αόριστο. Ενδιαφέρον είναι να του κάνεις πρόταση ενδιαφέρον είναι και απλά να ρωτήσεις τον Μάνατζερ του πόσο κάνει
0
- portokalopita13
- Προειδοποιήσεις:
0
- andri
- Reactions: 4
- Αγαπημένος παίκτης: Magic Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Πάπι δεν μπόρει να βγάλει πάλι σεζον 28 λεπτά Μ.Ο για να ναι αποτελεσματκός , αναγκάστηκε λόγω ανεπάρκειας τζόνσον (16 μ.ο). Πιο λογικό μου φαίνεται το Γκεντραιτις στο 2 παρα το Τομας στο 3.portokalopita13 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 17, 2020 1:31 pmεχεις ενα ποιντ .δεν το ειχα σκεφτει και αυτο!γενικα παιζει να την ψαχνει με ψηλα σχηματα
0
- pan24
- Reactions: 2436
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μην περάσει και τα 30' φέτος...andri έγραψε: ↑Τετ Ιουν 17, 2020 1:36 pmΟ Πάπι δεν μπόρει να βγάλει πάλι σεζον 28 λεπτά Μ.Ο για να ναι αποτελεσματκός , αναγκάστηκε λόγω ανεπάρκειας τζόνσον (16 μ.ο). Πιο λογικό μου φαίνεται το Γκεντραιτις στο 2 παρα το Τομας στο 3.portokalopita13 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 17, 2020 1:31 pm
εχεις ενα ποιντ .δεν το ειχα σκεφτει και αυτο!γενικα παιζει να την ψαχνει με ψηλα σχηματα
Ήταν τρίτος σε λεπτά συμμετοχής πίσω από Καλάθη και Τόμας.
Με αυτούς να φεύγουν και χωρίς μεγάλο μπάτζετ για να καλύψουμε πλήρως όλες τις θέσεις+πολλά στοιχήματα που αποκλείεται να βγουν όλοι λιγότερο δεν τον βλέπω να παίζει με τίποτα
0
-
- Reactions: 106
- Προειδοποιήσεις:
0
προχθες βγήκε οτι ο Παπαπέτρου θα συνεχισει με τα μισα χρηματα για ενα χρόνο αλλα κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνετε απο τον παίκτη, μήπως ο griedaitis ακούγεται σαν μορφή πίεσης να δεχθεί μεγάλη μείωση ο Παπαπετρού? Το λεω γιατί η ομαδα θα εχει μικρο μπατζετ και εχει ηδη παικτη για την θεση sf οπότε να δώσει 800 για αναπληρωματικό την ώρα που στις αλλες θεσεις που δεν υπάρχει σημειο αναφορας ακούγεται μποχωριδης αθηναιου και κασελακης δεν μου βγάζει νόημα.
0
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Πάγκος(700) , Γουεμπερ(400) , Καλαιτζακης(50)
Φοστερ(300) , Παππας(300)
Παπαπετρου(800) , Γκιετραιτις(800)
Μητογλου(500) , Χικς(300) , Κασελακης(150)
Ννοκο(500) , Παπαγιάννης(500)
Η φήμη που ακούστηκε περί 50% μείωσης στον παπαπετρου ειναι εκτός τόπου και χρονου και καλό είναι να μην λαμβάνεται υπόψιν οταν σκεφτόμαστε τα του μπατζετ. Έχει διαψευστεί κατηγορηματικά μαλιστα από διαφορες πηγες...
Από εκεί και περα εμενα το ροστερ που γράφω πανω θα μαρεσε παρά πολυ. Ο παπαπετρου θα κατέβαινε αρκετά στο 4 και ο Γκιετραιτις αρκετα στο 2 , μια χαρα θα ήμασταν! Θα βρεθεί η άκρη με τις θέσεις. Κανεις λοιπον μια καλη επένδυση στον Λιθουανο και φερνεις μερα τους 3 αμερικάνους (Φοστερ,Ννοκο,Χικς) σε τιμή ευκαιρίας καθώς και τους Παγκος,Γουέμπερ στον ασο. Ας υπαρχει κι ο Αθήναιου για 13ος.
Παντως εμενα ο Μπεντιλ για κάτι παραπανω από 5ος ψηλός δεν μου κανει...
Το μπατζετ που λετε απο τι ακούω θα ειναι στα 5,5 εκατ χωρίς εφορία αλλα με το μισθό του βοβορα μεσα (κάνα 300αρι δηλαδη μαζί με το υπόλοιπο τιμ).
Φοστερ(300) , Παππας(300)
Παπαπετρου(800) , Γκιετραιτις(800)
Μητογλου(500) , Χικς(300) , Κασελακης(150)
Ννοκο(500) , Παπαγιάννης(500)
Η φήμη που ακούστηκε περί 50% μείωσης στον παπαπετρου ειναι εκτός τόπου και χρονου και καλό είναι να μην λαμβάνεται υπόψιν οταν σκεφτόμαστε τα του μπατζετ. Έχει διαψευστεί κατηγορηματικά μαλιστα από διαφορες πηγες...
Από εκεί και περα εμενα το ροστερ που γράφω πανω θα μαρεσε παρά πολυ. Ο παπαπετρου θα κατέβαινε αρκετά στο 4 και ο Γκιετραιτις αρκετα στο 2 , μια χαρα θα ήμασταν! Θα βρεθεί η άκρη με τις θέσεις. Κανεις λοιπον μια καλη επένδυση στον Λιθουανο και φερνεις μερα τους 3 αμερικάνους (Φοστερ,Ννοκο,Χικς) σε τιμή ευκαιρίας καθώς και τους Παγκος,Γουέμπερ στον ασο. Ας υπαρχει κι ο Αθήναιου για 13ος.
Παντως εμενα ο Μπεντιλ για κάτι παραπανω από 5ος ψηλός δεν μου κανει...
Το μπατζετ που λετε απο τι ακούω θα ειναι στα 5,5 εκατ χωρίς εφορία αλλα με το μισθό του βοβορα μεσα (κάνα 300αρι δηλαδη μαζί με το υπόλοιπο τιμ).
0