2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιουν 19, 2020 2:24 pm

pan24 έγραψε:
Παρ Ιουν 19, 2020 2:18 pm
portokalopita13 έγραψε:
Παρ Ιουν 19, 2020 2:15 pm

ο Ντενμον μαθαινω αφορα το planB + ασσο απο μεσαιο ραφι,αφου απο το πρωτο δεν θα υπαρχει καποιος!
Αν το plan a αφορά Σλούκα+Λόιντ ή αντίστοιχο στο plan b τα λεφτά του Σλούκα που θα πάνε;
Σλουκας+Λοιντ συνολο 2.3-2.4 m πες ! Ντενμον +ασσος επιπεδου Βεστερμαν που εγραψα καπου 1 m κατω.οποτε εξτρα κανας Χαρισον να υποθεσω& περισσευμα για τον χειμωνα ( :?: )! αλλιως τα λεφτα γινονται μπανκα :P

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6640
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιουν 19, 2020 2:31 pm

Οι εγκυροι δημοσιογραφοι λενε οτι ο ζοτς γυρναει στην σερβια και θα απαντησει απο βδομαδα,εγω συνεχιζω να μην το βλεπω οτι θα πει ναι..Να θυμισω οτι στον παο μεχρι τελευταιας στιγμης ελεγε οτι μενει..
Εντωμεταξυ για να μεινουν αυτοι οι 4 θες 9-10εκ απο τα 12-14 που θα εχουν :D ..

Ο μονος τροπος να μεινουν αυτοι (εκτος του βεσελι που δεν εχει ακουστει για καποια ομαδα) ,ειναι να μην τους γινει μειωση και να συνεχισουν με τα υπαρχοντα συμβολαια,αλλιως και οι 3 εχουν συμφωνησει με καλυτερα λεφτα και στις χωρες του.(νταξ του ντε κολο ειναι της γυναικας του)

Παντως ολοι στον ολυμπιακο δεν αγχωνονται για τον σλουκα,για να δουμε αν θα πεσουν τοσο εξω.

0
Stavros83

junior
Reactions: 51
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Igor Kudelin
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Ιουν 19, 2020 2:46 pm

pan24 έγραψε:
Παρ Ιουν 19, 2020 2:12 pm
Ο Ολυμπιακός άραγε έχει plan b αν στραβώσει του Σλούκα;
Μοιρασμένες μου φαίνονται οι πιθανότητες και αυτού και του Ζοτς να μείνουν αλλά βγαίνει ότι ο Ζοτς συμφώνησε σε προσωπική μείωση 50% αλλά βέτο για να μείνουν οι 4 με συμβόλαιο(Σλούκας, Ντατόμε, Ντε Κολο, Βέσελυ) κι ότι το μπάτζετ θα είναι στα 20-22 μύρια.
Που το είδες πως ο Ζοτς έθεσε βέτο μεταξύ άλλων παικτών να μείνει και ο Σλούκας?
Το μπάτζετ αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 20 και 22 εκατομμυρίων ευρώ όπως ενημερώθηκε από την διοίκηση της Φενέρ, αλλά είναι δεδομένο ότι θα προταθεί μείωση αποδοχών στους παίκτες που έχουν συμβόλαιο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από την Τουρκία όποιος παίκτης δεν δεχθεί τη μείωση αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα, κάτι που ενδεχομένως να ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για την μετακόμιση του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό.
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... nermpahtse
https://www.sport24.gr/Basket/Euroleagu ... 22488.html

0
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Παρ Ιουν 19, 2020 2:53 pm

basket72 έγραψε:
Παρ Ιουν 19, 2020 12:26 pm
Redfly έγραψε:
Παρ Ιουν 19, 2020 4:03 am

Ο Μπλατ για εμενα ειναι ο τελευταιος προπονητης που θεωρω οτι δεχτηκε τετοια αδικη κριτικη απο τα ΜΜΕ. Με τον μπαρτζω δε θα γινει πιστευτη ξανα τετοια προσπαθεια. Ποσο πιθανο το βλεπεις φετος τελη δεκεμβρη να ειμαστε στους 4 πρωτους πχ?
Έχω μια αίσθηση ότι κολλάς σε ορισμένα θέματα.
Δεν γουστάρεις τους Αγγελόπουλους. Τους χρεώνεις τα πάντα και κλείνεις τα μάτια όταν πάνε να κάνουν κάτι καλό στην ομάδα, όπως φέτος.

Γουστάρεις τον Μπλατ και πάλι κλείνεις τα μάτια στην πλήρη αποτυχία του πέρσι το καλοκαίρι. Δεν ήταν παίκτες αυτοί που έφερε. Όλη την μπασκετική ντεκαντάνσια μας μάζεψε και τον Πάντερ που την έχει δει Κάρι και σούταρε 21 τρίποντα στο ΣΕΦ. :banghead:

Δεν μιλάω για την πρώτη χρονιά του Μπλατ, αλλά για την περσινή. Έπρεπε να φύγει. Για το τι έγραφα για τον Μπλατ, και για το πόσο τον υποστήριζα, ψάξε να δεις. Υπάρχουν τα ποστ- μην κουράζοουμε τον κόσμο με ανεπίκαιρα θέματα.

* Σχετικά με το τρίποντο, περίμενε να δεις και τον παίκτη που θα φέρεις στην περιφέρεια. Να είμαστε δίκαιοι.Δεν έχει τελειώσει η στελέχωση ακόμα. Μόνο Λαρεντζάκης, Μάρτιν, Σλούκας και Τζένκινς έχουν έρθει. Κάτσε γιατι΄έχει μίνιμουμ 2 παίκτες ακόμα.

** Ο Ολυμπιακός ήταν 11ος όταν διακόπηκε η Ευρωλίγκα κι όχι 8ος όπως γράφεις. :)
Φιλε μου, δεν καταλαβαινω τη προσπάθειά σου να μου κανεις ψυχαναλυση που δε θα την ελεγα και ευγενική.. Αν αρχισουμε εδω να λεμε οτι εγω κλεινω τα ματια και ο αλλος χτυπαει παλαμακια, μη γινει τοπικ του ΠΑΟ εδω
Για να μη κανεις λοιπον προβλεψεις για το τροπο σκεψης μου και επειδη δεν ειμαι μεταγραφικος στοχος εγω για τετοιες συζητησεις . θα τα πω εγω ..
Δεν εχω κανενα προβλημα με κανεναν, ουτε με τους αγγελοπουλους ουτε με τον μπλατ ουτε με τον μπαρτζωκα. Σεβομαι οταν καποιος προσπαθει και οταν καποιος παραδεχεται το λαθος του. Με αυτο ως οδηγο λοιπον, οι αγγελοπουλοι ηταν στην ηγεσια της ομαδας στα τελευταια δυο ευρωπαικα και μπραβο για την οποια συνεισφορά τους, αλλα ταυτοχρονα ξερω οτι θα επρεπε να ειχαμε δυο ακομα κουπες για πλακα αν δεν ειχαν τα ελαττωματα που ξερουμε. Περιμενω εδω και 4 χρονια να δω παικτη πισω απο τον Πρι και παικτη στη θεση 1 που να μπορει να οργανωσει παιχνιδι. Μπορει τα δημοσιευματα να προστατευαν τους προεδρους αλλα πραγματικα δε μπορω να καταλαβω πως μπορει καποιος να προσπερναει τις δηλωσεις οτι δεν μπορουσαν να φερουν ουτε τριτες ουτε τεταρτες επιλογες απο τον βοηθό του. Μετα απο αυτη τη δήλωση αν ειναι δυσκολο να καταλαβει καποιος τι συμβαινει και να χρεωνει τα ασχημα αποτελεσματα στον Μπλατ δεν εχει νοημα η συζητηση. Οι παικτες ηταν μια χαρα, χρονο για προπονησεις δεν ειχαν και δεν ηρθε ουτε ο τεοντοσιτς ουτε ο σλουκας ούτε ο χαντερ που ακουγονταν. Αν τωρα δε παρουμε σλουκα και φερουμε και τον ααρον και κλεισει το ροστερ θα φταιει ο Μπλαρτζω ε? Η άποψή μου λοιπον είναι οτι ο Μπλατ ως κορυφαιος προπονητης, εχοντας ηδη δειξει τι μπορει να κανει απο το πρωτο τριμηνο που ηρθε, οχι δεν επρεπε να φυγει. Επρεπε να διορθωθουν τα προβληματα που ειχε και δε μπορουσε να δουλεξει. Αν αυτος που δημιουργει τα προβληματα , δε μπορει να το παραδεχτει ή να δεχτει τις συνεπειες διοτι θελει να εχει τη καλυτερη ομαδα της 6ετιας, εγω απλα δε συμφωνω. Τωρα τι ελεγες εσυ ή ο καθενας σε αλλη φαση της ομαδας δεν εχει νοημα, το θεμα ειναι παντα τι λεμε οταν κανουμε ανακεφαλεωση. Αν θεωρεις οτι αλλαζει η αποψη καποιου οταν θα δει εναν σλουκα ή οποιον αλλον ή αν ερθει καποια κουπα, δεν ειμαι τετοιος. Εχω διαμορφωσει αποψη για τα καλά τους και για τα ασχημά τους και θα σχολιαζω αυτο που θεωρώ σωστό. Για φετος λοιπον θα δω στο τελος το συνολικο μπατζετ με τη νεα και με τη παλια φορολογια για να τους πω ενα μπραβο διοτι αυτη ειναι η δουλεια τους και μονο αυτη. Να βαζουν τα χρηματα που εχουν καθορισει με τον προπονητη, και να πληρωνουν τους παικτες να παιζουν μπασκετ. Περυσι δεν εκαναν τιποτα απο τα δυο, αλλα ναι φταιει ο Μπλατ. Ο μπαρτζωκας ειναι οτι πιο κοντα σε μπλατ, αλλα ναι για μπαρτζω ειναι υποκειμενικο αν αρεσει ή όχι σε καποιον. Στη μπαρτσελονα ισως να ειναι πολλοι που δεν τους αρεσει, στον ολυμπιακο επισης, αλλα για τον μπλατ, αν σε καποιον δεν αρεσει πρεπει να δει το μπασκετ λιγο διαφορετικα. Κατι επιχειρηματα που διαβαζω απο δω και απο κει οτι δε μας ταιριαζει, δεν κουμπωσε καλα κτλ κτλ ...δεν ειναι ρουχο ο ανθρωπος υπαρχουν και αλλοι παραγοντες που δεν βοηθανε εναν προπονητη να παραξειεργο και αυτοι πρεπει να αντιμετωπιστουν

Σχετικα με το τριποντο προφανως δεν αλλαζει ο χαρακτηρας μιας ομαδας με την ελευση ενος σουτερ. και δε νομιζω οτι διαφωνεις εκτος και αν περιμενεις λαρκιν :D Ο λοτζο ηταν κορυφαιος αλλα η ομαδα δεν ηταν ομαδα για σουτ πχ..Το μονο που περιμενω να εχει στο μυαλο του ο κοουτς ειναι να σουταρει πολυ περισσοτερο με βεζενκοφ. Ιδωμεν...
Ο ολυμπιακος ηταν ισοβαθμος στην 8η θεση και είχαμε ακομα αγωνες, 11ος ειναι καποιος σε ισοβαθμια οταν τελειωνει το πρωταθλημα προφανως :wink: . Δε θελω να το παιζω πυθια αν τελικα θα περναγε. Ο μπαρτζωκας το πιστευε παντως και γι αυτο προσπαθουσε και καλα έκανε.

0
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Παρ Ιουν 19, 2020 3:01 pm

shaq7 έγραψε:

Παντως ολοι στον ολυμπιακο δεν αγχωνονται για τον σλουκα,για να δουμε αν θα πεσουν τοσο εξω.
Eτρεξε και εκλεισε τον τζενκινς οπως τοτε που σκοτωθηκε να κλεισει τον στρομπερι ο σφαιρο.
Να δουμε αν επαναληφθει η ιστορια σαν φαρσα.
Παντως φετος που λεγαμε οτι θα πεσουν τα χοντρα λεφτα στην περιεφερεια , δεν τα βλεπω με βαση τα ονοματα που παιζουν. Βεβαια θα μου πεις οτι οι Ελλις,Χασαν,βεζε(αν μεινει), Ποιθρες( αν κλεισει) κοστιζουν οσο ο σλουκας μονος του. Υπο αυτη την οπτικη εχουν δικιο. Ειμασταν και εμεις αφελεις, ψιλοπιστευαμε τα ''4Μ για 2 παικτες(τα οποια θα τα εδιναν μονο για πακετο σλουκα-καλαθη και αν ) '' κτλ, επρεπε να υποψιαστουμε οτι υπαρχει σεναριο η φροντ λαιν να εχει μπατζετ τυροπιτας (οκ υπερβολικος :D ).

Επιμενω παντως πως υπαρχει και μπορεις να βρεις πολυ καλυτερο παικτη απο τον τζενκινς εκτος αν εχεις να δωσεις 300 χιλιαρικα ταβανι οποτε πασο. Οπως επισης αν οντως τον γκιλ τον κοβουν για τα ιατρικα για εμενα προσωπικα ειναι λαθος και ο παικτης αξιζει και με το παραπανω το ρισκο.

Υπαρχει αραγε καμια περιπτωση να φυγει και ο λαρε μαζι με τον κονιαρη δανεικος και να παρει τον ρολο του ο τζενκινς ;
Δηλαδη κατι σε
pg : Σλουκας, Τζενκινς
pg/sg: Mεταγραφη
sg: Σπανουλης Μεταγραφη

1
1 Εικόνα
Μέχρι φέτος
NaSOS7

Reactions: 6

Παρ Ιουν 19, 2020 3:10 pm

Κοίτα να δεις καημό για τη στελέχωση μας οι Παναθηναϊκοί..

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6640
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιουν 19, 2020 3:12 pm

papp7 έγραψε:

Επιμενω παντως πως υπαρχει και μπορεις να βρεις πολυ καλυτερο παικτη απο τον τζενκινς εκτος αν εχεις να δωσεις 300 χιλιαρικα ταβανι οποτε πασο. Οπως επισης αν οντως τον γκιλ τον κοβουν για τα ιατρικα για εμενα προσωπικα ειναι λαθος και ο παικτης αξιζει και με το παραπανω το ρισκο.

Υπαρχει αραγε καμια περιπτωση να φυγει και ο λαρε μαζι με τον κονιαρη δανεικος και να παρει τον ρολο του ο τζενκινς ;
Λογικα δεν υπαρχει και πολυ χρημα και ηταν υπερβολες των δημοσιογραφων ως συνηθως..αν πεις οτι ολο το μπατζετ θα κανει 6εκ οπως παει οντως τα πολλα δωθηκαν στα γκαρντ .. Παντως αν εχουμε κλεισει σχεδον ολο το ροστερ γυρω απο τον σλουκα και αυτος δεν ερθει θα μιλαμε για το καζο του αιωνα..
Εμενα ο τζενκινς μου κανει αν ερθει και ο λοιντ η καποιος σκορερ,τωρα αν παρουμε τον χαρισον σαν να ειμαστε αδυναμοι στα γκαρντ..

Κανονικα αυτο πρεπει να γινει αλλα δεν φαινεται να κουνιεται η κομπρα..

Καλα οτι τον γκιλ τον κοβουν για ιατρικα ειναι το ανεκδοτο της ημερας..δλδ πριν μια βδομαδα τον ηθελε σαν τρελος ο μπαρτζω του εκανε 1,8 προταση αλλα τωρα κουτσαθηκε..εκτος πια και ηρθε στα κρυφα και εκανε εξετασεις :roofl:

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague

Παρ Ιουν 19, 2020 3:18 pm

papp7 έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Eτρεξε και εκλεισε τον τζενκινς οπως τοτε που σκοτωθηκε να κλεισει τον στρομπερι ο σφαιρο.
Να δουμε αν επαναληφθει η ιστορια σαν φαρσα.
Παντως φετος που λεγαμε οτι θα πεσουν τα χοντρα λεφτα στην περιεφερεια , δεν τα βλεπω με βαση τα ονοματα που παιζουν. Βεβαια θα μου πεις οτι οι Ελλις,Χασαν,βεζε(αν μεινει), Ποιθρες( αν κλεισει) κοστιζουν οσο ο σλουκας μονος του. Υπο αυτη την οπτικη εχουν δικιο. Ειμασταν και εμεις αφελεις, ψιλοπιστευαμε τα ''4Μ για 2 παικτες(τα οποια θα τα εδιναν μονο για πακετο σλουκα-καλαθη και αν ) '' κτλ, επρεπε να υποψιαστουμε οτι υπαρχει σεναριο η φροντ λαιν να εχει μπατζετ τυροπιτας (οκ υπερβολικος :D ).

Δηλαδη κατι σε
pg : Σλουκας, Τζενκινς
pg/sg: Mεταγραφη
sg: Σπανουλης Μεταγραφη
Δε θα το αναλυσω αυτο που γραφεις, μπορει να ενοχλει η συζητηση αλλα ο τζεικινς δε θα μας καθοριζει ακομα το επιπεδο της ομαδας. Εδειξαν ομως προθεσεις. Γενικα παντως και με τον Μαρτινς ετρεξαν να τον κλεισουν. Υποθετω οτι ο μπαρτζω θα το ειχε λυωσει το βιντεο του παικτη, αλλα απο την αλλη είναι τοσο στοχευμενο αυτο που θελει να κανει που αν δεν εχεις πρώτα κλείσει τα βασικα γκαρτν, δε θα μπορεις να τον αξιοποιήσεις σωστα.
Με ποιθρες αν τον θεωρουμε κλεισμενο για ποσα λεπτα στο 4 και ποσα στο 5 βλέπεις να τον χρησιμοποιούμε? Ο μαρτινς εχει ποιότητα και αν στο 4 ο βεζε συνεχισει να βελτιωνεται, μου φαινεται οτι τελικα ο Ελις θα παιζει ως τριτος center με λιγο χρονο. Μακαρι να φτασουμε να εχουμε τετοιο προβλημα.
Τώρα για τον γκιλ, συνήθως εχεις δίκιο, αλλα είμαστε ολυμπιακος εμεις. Το μονο θετικο είναι ότι θα είχαν τον ίδιο γιατρο για την μεση με πριντεζη, και θα τους ετριβε εναλλαξ :D . Ο χακετ τελικα ειναι μια χαρα, αλλα μετα τον γιανγκ νομιζω οτι καλά έκαναν. Δεν είναι μονο αυτοι οι δύο παικτες στην αγορα (γκιλ ποιθρες). Αν πληρωνεις βρικσεις οτι θελεις.

0
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 683
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Παρ Ιουν 19, 2020 3:33 pm

Είχα γράψει σε ένα παλαιότερο post πως η περυσινή χρονιά δεν μπορεί να είναι αντιπροσωπευτική για τους ξένους του Ολυμπιακού. Πέρυσι ο Ολυμπιακός σε όλα τα επίπεδα ήταν μια κατηγορία μόνος του.Από τη μη συμμετοχή του σε πρωτάθλημα, από την παραμονή-φυγή Blatt, από τις επιλογές παικτών, από, από ,από...

Καταννοώ ότι ο Baldwin (παρότι έχει τρομερά προσόντα) δεν μπορούσε να μείνει από τη στιγμή που ο Μπαρτζώκας έχει εστιάσει σε Delaney ή Σλούκα. Δεν κατανοώ πως μπορεί να κρίνονται τόσο αυστηρά ο Paul και ο Rubit. Συμφωνώ πως η απόδοση τους ήταν με αυξομειώσεις, όμως ποιος παίκτης του Ολυμπιακού έπαιζε σταθερά α καλά πέρυσι; Ο Milutinov; Ο Σπανούλης; Ο Παπανικολάου; ο Πρίντεζης; Νομίζω όλοι ήταν ασταθής;

Όλη η ομάδα ήταν ασανσερ. Σουτέρ τριών πόντων σαν τον Paul δύσκολα θα βρει, tweener με το μέγεθος του Rubit επίσης δύσκολα θα βρει. Ο Paul συν τοις άλλοις μου έκανε θετική εντύπωση ο τρόπος που τοποθετούσε το κορμί τους στην άμυνα ειδικά στο post. Δεν κόλλωνε, δεν κορόϊδευε, ήταν τίμιος παίκτης και πιστεύω πως ο Μπαρτζώκας έχει κάνει λάθος που δεν τον έχει κρατήσει. Ο Rubit όταν ο Ολυμπιακός έστρωσε, με την απουσία του Milutinov, η εντύπωση μου ήταν πως βλεπαμε τον πιο καλό/φορμαρισμένο/ουσιαστικό του παίκτη. Δεν λέω ότι ήταν Malone αλλά από το λαχείο Hasan μου ίσως είναι προτιμότερο. Έχω την πεποιήθηση πως και οι δύο με τον κατάλληλο κουμανταδόρο φέτος θα ήταν καλύτεροι.

0
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague

Παρ Ιουν 19, 2020 3:50 pm

Φίλε ssoulliss είναι όλα θέμα χρηματων. Οταν ξεκιναμε τον σχεδιασμο και ακουμε αλλο μπατζετ και εγω θα ελεγα να ψαξουμε για κατι αλλο. Ειναι και ανθρωπινο χαρακτηριστικο να θες να αλλαζεις πραγματα. Ετσι ομως οπως παει η δουλεια, συμφωνω με αυτα που γραφεις, ασε που τη δευτερη χρονια ολοι παιζουν καλυτερα. Μαλλον οταν ελεγε ο coatch B για 5,5 εκ το 12 δεν πιασαμε το υπονοουμενο :D . Κατσε να κλεισει το ροστερ και μετα θα ζωγραφιζουμε εδω με τα ποστ μας. Μη σου πω να κανουμε copy paste τα περσινά μας. Περα απο τη πλακα κατσε να δουμε διοτι αν φερουν εναν ανταμς πχ, θα τους εχουμε αδικήσει. Παντως τζεκινς και καλαθης δε παει μαζι οποτε bb Νικ (τον ηθελα στον παικτη) καλη τυχη στη μπαρτσα. Θα βγαινει και το μαρκαρισμα, τζεκινς πανω σε καλαθη ή λαρκιν ή τζειμς, αντι για κονιαρη. Θα πεσει ξυλο φετος.

0
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Παρ Ιουν 19, 2020 3:57 pm

Redfly έγραψε:

Δε θα το αναλυσω αυτο που γραφεις, μπορει να ενοχλει η συζητηση αλλα ο τζεικινς δε θα μας καθοριζει ακομα το επιπεδο της ομαδας. Εδειξαν ομως προθεσεις. Γενικα παντως και με τον Μαρτινς ετρεξαν να τον κλεισουν. Υποθετω οτι ο μπαρτζω θα το ειχε λυωσει το βιντεο του παικτη, αλλα απο την αλλη είναι τοσο στοχευμενο αυτο που θελει να κανει που αν δεν εχεις πρώτα κλείσει τα βασικα γκαρτν, δε θα μπορεις να τον αξιοποιήσεις σωστα.
Με ποιθρες αν τον θεωρουμε κλεισμενο για ποσα λεπτα στο 4 και ποσα στο 5 βλέπεις να τον χρησιμοποιούμε? Ο μαρτινς εχει ποιότητα και αν στο 4 ο βεζε συνεχισει να βελτιωνεται, μου φαινεται οτι τελικα ο Ελις θα παιζει ως τριτος center με λιγο χρονο. Μακαρι να φτασουμε να εχουμε τετοιο προβλημα.
Τώρα για τον γκιλ, συνήθως εχεις δίκιο, αλλα είμαστε ολυμπιακος εμεις. Το μονο θετικο είναι ότι θα είχαν τον ίδιο γιατρο για την μεση με πριντεζη, και θα τους ετριβε εναλλαξ :D . Ο χακετ τελικα ειναι μια χαρα, αλλα μετα τον γιανγκ νομιζω οτι καλά έκαναν. Δεν είναι μονο αυτοι οι δύο παικτες στην αγορα (γκιλ ποιθρες). Αν πληρωνεις βρικσεις οτι θελεις.
Αρχικα φιλαρακι μου μπορεις να αναλυσεις ο,τι θες(τουλαχιστον στα δικα μου ποστ) , εκτος οτι κανουμε συζητηση και μου αρεσει ο διαλογος, δεν προκειται να με ενοχλησει οτιδηποτε ειπωθει αρκει να γινει με πολιτισμενο τροπο.

Η 3αδα Μαρτιν Ελλις Ποιθρες μου φαινεται λαθος και αυτο διοτι εχω 3 παικτες στοιχηματα που προοριζονται για την ιδια θεση, μπαινουν με το καλημερα στα βαθια και ειναι πιθανο να μην μπορουν να ανταπεξελθουν. Η Ελλις εδειξε καλα στοιχεια ειναι ομως μικρο το δειγμα, εχει τα θεματακια του με τα γρηγορα φαουλ δεν μπορω να ξερω τι θα κανει. Ο Μαρτιν εχει ποιοτητα αλλα με προβληματιζει το μεγεθος του, ουτε ο Ντανστον ηταν ντερεκι αλλα ηταν παρα πολυ δυνατος, ουτε ο Χαντερ ηταν πολυ ψηλος αλλα ειχε τρομερη αλτικοτητα και εξαιρετικο χετζ αουτ, τον Χαινς δεν τον βαζω στην συζητηση γιατι ειναι μια κατηγορια μονος του. Ο Ποιθρες (αν τελικα τον παρουμε ) προσωπικα μου φαινεται πιο ευκολο να κολλησει στο 5 απο οτι στο 4, ειναι δυνατος, εχει πλουσια αθλητικα προσοντα, δεν σουταρει πολυ απο την περιφερεια δηλαδη ο ρουμπιτ θα επαιρνε περισσοτερα τριποντα απο τον Αλεξ. Βασικα νομιζω οτι ο ποιθρες αν ερθει θα ερθει για να καλυψει τα οποια προβληματα προκυψουν στο 5 , παρα τα θεματα που εχουμε στο 4. Θα προτιμουσα τον Ελλις ή τον Μαρτιν με εναν ευρωλιγκατο ψηλο που να ηξερα σιγουρα τι θα μου δωσει , παρα αυτους σαν διδυμο. Για αυτο και επιμενω και λεω οτι το 4-5αρι που θα πρεπει να ερθει χρειαζεται να ειναι ειτε ο τομπκινς (ανανεωσε με ρεαλ ) ειτε ο Γκιλ για να δωσει το κατι παραπανω στην φροντ λαιν και να περιορισει τα ρισκα.

Το διδυμο Βεζενκοφ-Πριντεζη ειναι κακο γιατι αν εξαιρεσεις οτι ο πρωτος εχει φονικο τριποντο και ο δευτερος φονικο ποστ και συμπληρωνονται , σε ολα τα υπολοιπα εχουν τα ιδια θεματα, στην αμυνα ειναι σοφτ , δεν εχουν γρηγορα πλαγια βηματα, δεν εχουν αθλητικοτητα (ο δευτερος λογο ηλικιας και τραυματισμων ) , ειναι μονοθεσιτες 4αρια δεν πανε στο 5 δνε πανε στο 3. Για αυτο ηθελα εναν Γκιλ να δωσει ποιοτητα και τα στοιχεια που λειπουν.

Ο Χαρισον που ακουγεται ειναι επισης στοιχημα, στοιχημα ειναι και ο Μακκισικ, στοιχημα και ο Λαρε , στοιχημα και το 5, πολλα στοιχηματα μαζευονται και καταληγω στο συμπερασμα αν ερθουν οντως οι χαρισον,ποιθρες , οτι πανε να κανουν ο,τι κανανε με τον σπανουλη , με τον σλουκα και δεν προκειται να βγει. Αλλα οπως εχω ξανα πει μεχρι να δω ανακοινωσεις και να κλεισει το ροστερ, δεν θα κανω ταμειο , οποτε πασο για την ωρα.

0
Μέχρι φέτος
basket72
Reactions:

Παρ Ιουν 19, 2020 4:25 pm

Redfly έγραψε:
Παρ Ιουν 19, 2020 2:53 pm

Φιλε μου, δεν καταλαβαινω τη προσπάθειά σου να μου κανεις ψυχαναλυση που δε θα την ελεγα και ευγενική.. Αν αρχισουμε εδω να λεμε οτι εγω κλεινω τα ματια και ο αλλος χτυπαει παλαμακια, μη γινει τοπικ του ΠΑΟ εδω
Για να μη κανεις λοιπον προβλεψεις για το τροπο σκεψης μου και επειδη δεν ειμαι μεταγραφικος στοχος εγω για τετοιες συζητησεις . θα τα πω εγω ..
Δεν εχω κανενα προβλημα με κανεναν, ουτε με τους αγγελοπουλους ουτε με τον μπλατ ουτε με τον μπαρτζωκα. Σεβομαι οταν καποιος προσπαθει και οταν καποιος παραδεχεται το λαθος του. Με αυτο ως οδηγο λοιπον, οι αγγελοπουλοι ηταν στην ηγεσια της ομαδας στα τελευταια δυο ευρωπαικα και μπραβο για την οποια συνεισφορά τους, αλλα ταυτοχρονα ξερω οτι θα επρεπε να ειχαμε δυο ακομα κουπες για πλακα αν δεν ειχαν τα ελαττωματα που ξερουμε. Περιμενω εδω και 4 χρονια να δω παικτη πισω απο τον Πρι και παικτη στη θεση 1 που να μπορει να οργανωσει παιχνιδι. Μπορει τα δημοσιευματα να προστατευαν τους προεδρους αλλα πραγματικα δε μπορω να καταλαβω πως μπορει καποιος να προσπερναει τις δηλωσεις οτι δεν μπορουσαν να φερουν ουτε τριτες ουτε τεταρτες επιλογες απο τον βοηθό του. Μετα απο αυτη τη δήλωση αν ειναι δυσκολο να καταλαβει καποιος τι συμβαινει και να χρεωνει τα ασχημα αποτελεσματα στον Μπλατ δεν εχει νοημα η συζητηση. Οι παικτες ηταν μια χαρα, χρονο για προπονησεις δεν ειχαν και δεν ηρθε ουτε ο τεοντοσιτς ουτε ο σλουκας ούτε ο χαντερ που ακουγονταν. Αν τωρα δε παρουμε σλουκα και φερουμε και τον ααρον και κλεισει το ροστερ θα φταιει ο Μπλαρτζω ε? Η άποψή μου λοιπον είναι οτι ο Μπλατ ως κορυφαιος προπονητης, εχοντας ηδη δειξει τι μπορει να κανει απο το πρωτο τριμηνο που ηρθε, οχι δεν επρεπε να φυγει. Επρεπε να διορθωθουν τα προβληματα που ειχε και δε μπορουσε να δουλεξει. Αν αυτος που δημιουργει τα προβληματα , δε μπορει να το παραδεχτει ή να δεχτει τις συνεπειες διοτι θελει να εχει τη καλυτερη ομαδα της 6ετιας, εγω απλα δε συμφωνω. Τωρα τι ελεγες εσυ ή ο καθενας σε αλλη φαση της ομαδας δεν εχει νοημα, το θεμα ειναι παντα τι λεμε οταν κανουμε ανακεφαλεωση. Αν θεωρεις οτι αλλαζει η αποψη καποιου οταν θα δει εναν σλουκα ή οποιον αλλον ή αν ερθει καποια κουπα, δεν ειμαι τετοιος. Εχω διαμορφωσει αποψη για τα καλά τους και για τα ασχημά τους και θα σχολιαζω αυτο που θεωρώ σωστό. Για φετος λοιπον θα δω στο τελος το συνολικο μπατζετ με τη νεα και με τη παλια φορολογια για να τους πω ενα μπραβο διοτι αυτη ειναι η δουλεια τους και μονο αυτη. Να βαζουν τα χρηματα που εχουν καθορισει με τον προπονητη, και να πληρωνουν τους παικτες να παιζουν μπασκετ. Περυσι δεν εκαναν τιποτα απο τα δυο, αλλα ναι φταιει ο Μπλατ. Ο μπαρτζωκας ειναι οτι πιο κοντα σε μπλατ, αλλα ναι για μπαρτζω ειναι υποκειμενικο αν αρεσει ή όχι σε καποιον. Στη μπαρτσελονα ισως να ειναι πολλοι που δεν τους αρεσει, στον ολυμπιακο επισης, αλλα για τον μπλατ, αν σε καποιον δεν αρεσει πρεπει να δει το μπασκετ λιγο διαφορετικα. Κατι επιχειρηματα που διαβαζω απο δω και απο κει οτι δε μας ταιριαζει, δεν κουμπωσε καλα κτλ κτλ ...δεν ειναι ρουχο ο ανθρωπος υπαρχουν και αλλοι παραγοντες που δεν βοηθανε εναν προπονητη να παραξειεργο και αυτοι πρεπει να αντιμετωπιστουν

Σχετικα με το τριποντο προφανως δεν αλλαζει ο χαρακτηρας μιας ομαδας με την ελευση ενος σουτερ. και δε νομιζω οτι διαφωνεις εκτος και αν περιμενεις λαρκιν :D Ο λοτζο ηταν κορυφαιος αλλα η ομαδα δεν ηταν ομαδα για σουτ πχ..Το μονο που περιμενω να εχει στο μυαλο του ο κοουτς ειναι να σουταρει πολυ περισσοτερο με βεζενκοφ. Ιδωμεν...
Ο ολυμπιακος ηταν ισοβαθμος στην 8η θεση και είχαμε ακομα αγωνες, 11ος ειναι καποιος σε ισοβαθμια οταν τελειωνει το πρωταθλημα προφανως :wink: . Δε θελω να το παιζω πυθια αν τελικα θα περναγε. Ο μπαρτζωκας το πιστευε παντως και γι αυτο προσπαθουσε και καλα έκανε.
11ος ήταν τη στιγμή που διακόπηκε η λίγκα. Αν ήταν 8ος θα λέγαμε ότι ήταν 8ος. Οι διαφορές πόντων δίνουν αβαντάζ έδρας και F4, συχνά- πυκνά.
Και μάλιστα είχε δύσκολο πρόγραμμα να τον περιμένει.

Ψυχανάλυση δεν σου έκανα γιατί δεν το έχω το αντικείμενο και δεν με ενδιαφέρει κιόλας.
Παρατήρηση έκανα πάνω σε ένα κόλλημα που έχεις με τους Αγγελόπουλους και τον Μπλατ.
Είναι γεγονός που το μαρτυράνε οι συνεχείς σου αναφορές ακόμα κι όταν δεν συντρέχει φανερός λόγος.

Τα υπόλοιπα δεν τα διάβασα (εδώ δεν είμαι ευγενικός, όντως) γιατί δεν το έχω με τα σεντόνια. Είτε διαβάζω για το ενεργειακό είτε διαβάζω για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού.

Αν κάνεις παραγράφους θα βοηθήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση.

Χαιρετώ και καλό Π-ΣΚ.

* Από τα ελάχιστα που έχω δει αυτές τις μέρες (eurohoops + sport24, στα πεταχτά) δεν προκύπτει ότι ο Ποιθρές είναι κλεισμένος, αλλά ότι είναι βασικός στόχος. Ο Σλούκας μόνο είναι κλεισμένος.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Παρ Ιουν 19, 2020 4:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
basket72
Reactions:

Παρ Ιουν 19, 2020 4:31 pm

ssoulliss έγραψε:
Παρ Ιουν 19, 2020 3:33 pm
Είχα γράψει σε ένα παλαιότερο post πως η περυσινή χρονιά δεν μπορεί να είναι αντιπροσωπευτική για τους ξένους του Ολυμπιακού. Πέρυσι ο Ολυμπιακός σε όλα τα επίπεδα ήταν μια κατηγορία μόνος του.Από τη μη συμμετοχή του σε πρωτάθλημα, από την παραμονή-φυγή Blatt, από τις επιλογές παικτών, από, από ,από...

Καταννοώ ότι ο Baldwin (παρότι έχει τρομερά προσόντα) δεν μπορούσε να μείνει από τη στιγμή που ο Μπαρτζώκας έχει εστιάσει σε Delaney ή Σλούκα. Δεν κατανοώ πως μπορεί να κρίνονται τόσο αυστηρά ο Paul και ο Rubit. Συμφωνώ πως η απόδοση τους ήταν με αυξομειώσεις, όμως ποιος παίκτης του Ολυμπιακού έπαιζε σταθερά α καλά πέρυσι; Ο Milutinov; Ο Σπανούλης; Ο Παπανικολάου; ο Πρίντεζης; Νομίζω όλοι ήταν ασταθής;

Όλη η ομάδα ήταν ασανσερ. Σουτέρ τριών πόντων σαν τον Paul δύσκολα θα βρει, tweener με το μέγεθος του Rubit επίσης δύσκολα θα βρει. Ο Paul συν τοις άλλοις μου έκανε θετική εντύπωση ο τρόπος που τοποθετούσε το κορμί τους στην άμυνα ειδικά στο post. Δεν κόλλωνε, δεν κορόϊδευε, ήταν τίμιος παίκτης και πιστεύω πως ο Μπαρτζώκας έχει κάνει λάθος που δεν τον έχει κρατήσει. Ο Rubit όταν ο Ολυμπιακός έστρωσε, με την απουσία του Milutinov, η εντύπωση μου ήταν πως βλεπαμε τον πιο καλό/φορμαρισμένο/ουσιαστικό του παίκτη. Δεν λέω ότι ήταν Malone αλλά από το λαχείο Hasan μου ίσως είναι προτιμότερο. Έχω την πεποιήθηση πως και οι δύο με τον κατάλληλο κουμανταδόρο φέτος θα ήταν καλύτεροι.
Ο Παπανικολάου και ο Μιλουτίνοβ ήταν μακράν οι καλύτεροι παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Έλλις κι ο Μακκίσικ επίσης έδωσαν πολλά στο λίγο διάστημα που παίξανε. ΜΕ αυτούς τους 2 και τον Μπαρτζώκα (κυρίως αυτό) στο τιμόνι, ο Ολυμπιακός πήγε να παίξει κανονικό μπάσκετ. Πήγε λέω, γιατί που να παίξει με όλα΄όσα έγιναν από τη στιγμή που ξεκίνησε το "μέχρι τέλους¨.

Ο Πολ ήταν ασταθής, όπως ήταν ασταθής και στην Εφές. Είναι κάτι που τον χαρακτηρίζει. Αλλιώς είναι ωραιότατος ρολίστας για ομάδες των "8".
Ο Ρούμπιτ τίμιος ρολίστας και συμπαθής.

basket72
Reactions:

Παρ Ιουν 19, 2020 4:35 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Ιουν 19, 2020 3:12 pm

Εμενα ο τζενκινς μου κανει αν ερθει και ο λοιντ η καποιος σκορερ,τωρα αν παρουμε τον χαρισον σαν να ειμαστε αδυναμοι στα γκαρντ..
Συμφωνώ. Νομίζω ότι ο Λόιντ κολλάει καλά και μες τη βδομάδα πήρε το μάτι μου σε βαλενθιάνικο φόρουμ ότι τον κουβεντιάζουμε.
Για να δούμε ποιον θα πάρει για δίπλα στον Σλούκα. Κι εγώ θέλω παίκτη από Λόιντ και πάνω. Εδώ θα μαστε. :)

Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague

Παρ Ιουν 19, 2020 4:36 pm

papp7 έγραψε:
Παρ Ιουν 19, 2020 3:57 pm
Redfly έγραψε:

Αρχικα φιλαρακι μου μπορεις να αναλυσεις ο,τι θες(τουλαχιστον στα δικα μου ποστ) , εκτος οτι κανουμε συζητηση και μου αρεσει ο διαλογος, δεν προκειται να με ενοχλησει οτιδηποτε ειπωθει αρκει να γινει με πολιτισμενο τροπο.

Η 3αδα Μαρτιν Ελλις Ποιθρες μου φαινεται λαθος και αυτο διοτι εχω 3 παικτες στοιχηματα που προοριζονται για την ιδια θεση, μπαινουν με το καλημερα στα βαθια και ειναι πιθανο να μην μπορουν να ανταπεξελθουν. Η Ελλις εδειξε καλα στοιχεια ειναι ομως μικρο το δειγμα, εχει τα θεματακια του με τα γρηγορα φαουλ δεν μπορω να ξερω τι θα κανει. Ο Μαρτιν εχει ποιοτητα αλλα με προβληματιζει το μεγεθος του, ουτε ο Ντανστον ηταν ντερεκι αλλα ηταν παρα πολυ δυνατος, ουτε ο Χαντερ ηταν πολυ ψηλος αλλα ειχε τρομερη αλτικοτητα και εξαιρετικο χετζ αουτ, τον Χαινς δεν τον βαζω στην συζητηση γιατι ειναι μια κατηγορια μονος του. Ο Ποιθρες (αν τελικα τον παρουμε ) προσωπικα μου φαινεται πιο ευκολο να κολλησει στο 5 απο οτι στο 4, ειναι δυνατος, εχει πλουσια αθλητικα προσοντα, δεν σουταρει πολυ απο την περιφερεια δηλαδη ο ρουμπιτ θα επαιρνε περισσοτερα τριποντα απο τον Αλεξ. Βασικα νομιζω οτι ο ποιθρες αν ερθει θα ερθει για να καλυψει τα οποια προβληματα προκυψουν στο 5 , παρα τα θεματα που εχουμε στο 4. Θα προτιμουσα τον Ελλις ή τον Μαρτιν με εναν ευρωλιγκατο ψηλο που να ηξερα σιγουρα τι θα μου δωσει , παρα αυτους σαν διδυμο. Για αυτο και επιμενω και λεω οτι το 4-5αρι που θα πρεπει να ερθει χρειαζεται να ειναι ειτε ο τομπκινς (ανανεωσε με ρεαλ ) ειτε ο Γκιλ για να δωσει το κατι παραπανω στην φροντ λαιν και να περιορισει τα ρισκα.

Το διδυμο Βεζενκοφ-Πριντεζη ειναι κακο γιατι αν εξαιρεσεις οτι ο πρωτος εχει φονικο τριποντο και ο δευτερος φονικο ποστ και συμπληρωνονται , σε ολα τα υπολοιπα εχουν τα ιδια θεματα, στην αμυνα ειναι σοφτ , δεν εχουν γρηγορα πλαγια βηματα, δεν εχουν αθλητικοτητα (ο δευτερος λογο ηλικιας και τραυματισμων ) , ειναι μονοθεσιτες 4αρια δεν πανε στο 5 δνε πανε στο 3. Για αυτο ηθελα εναν Γκιλ να δωσει ποιοτητα και τα στοιχεια που λειπουν.

Ο Χαρισον που ακουγεται ειναι επισης στοιχημα, στοιχημα ειναι και ο Μακκισικ, στοιχημα και ο Λαρε , στοιχημα και το 5, πολλα στοιχηματα μαζευονται και καταληγω στο συμπερασμα αν ερθουν οντως οι χαρισον,ποιθρες , οτι πανε να κανουν ο,τι κανανε με τον σπανουλη , με τον σλουκα και δεν προκειται να βγει. Αλλα οπως εχω ξανα πει μεχρι να δω ανακοινωσεις και να κλεισει το ροστερ, δεν θα κανω ταμειο , οποτε πασο για την ωρα.
Φίλε απλά δεν θέλω να σκαλίζω θέματα που βλέπω ότι μαλλον ειχαν αναλυθει στο παρελθον, αλλα και εγω ανθρωπος ειμαι αν διαβασω κατι και με χαλαει θα το σχολιασω. Παντως δε διαφωνω σε κατι που γραφεις. Ειδικα το τελευταιο ποστ σου με βρίσκει συμφωνο μεχρι κεραιας. Για να μην καταληξει ομως η συζητηση μονο παραπονα, αν θεωρησω δεδομενους τους ελις μαρτινς (ας πουμε δεδομενα λαθη) και δεδομενους τους πριντεζη βεζε (προσωπικα αν επρεπε να διαλεξω θα επελεγα βεζε) τοτε ο ποιθρες καλη επιλογη ήταν. Αν παιζαμε πχ ΑΒΑ (δες avatar :roofl: ) ok επρεπε να κανουμε αυτο που λες, αλλα τωρα με μια διοργανωση και με φοβο covid και αναβολων ας πουμε οτι ειναι αποδεκτη λυση.
Το προβλημα ειναι στα γκαρντ, μιλαμε εκει που υποτιθεται οτι βαζουμε τα λεφτα και την προσοχη μας. Αν δεν ερθουν δυο τοπ, υπαρχει προβλημα διότι δε θα βγει το σχεδιο στον βαθμο που εβγαινε με σπανουλη, και πρεπει επιθετικα να υπαρχει συνεχης σταθερη και μη αντιμετωπίσημη απειλη χωρις κοστος για drive. Ειπα καπου πως στους αγωνες που ο βεζε θα ειναι καυτος θα δουμε θέαμα, πρεπει να μπορουμε να το κανουμε και με γκαρντ αυτο. Ο μπροεκχοφ νομιζω οτι θα βοήθαγε διότι αν παμε ετσι οπως φαινεται μεχρι τωρα ουτε ενα πικ εν ρολ δε θα στησουμε. Τι να πω λες να γινει το θαυμα και να καταφερει μετα απο μυστική προπονηση στο θηβετ να μπορει να παει στο 3 ο βεζε?

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”