Κύπελλο Ελλάδος 2023-24, Final-8
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 2558
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Πέμ Φεβ 15, 2024 8:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν ξέρω τι λέει ο Μπαρτζώκας προσωπικά δεν Μ ενδιαφέρει καθόλου. Επίσης βαρέθηκα την αντιπαλότητα και την τοξικότητα των αιώνων. Η εγχώρια συμπεριφορά των 2 διοικήσεων είναι γελοίαPhys87 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 15, 2024 7:30 pmhttps://newspao.gr/basket/553207_mpicht ... opaio.html
Προσωπικά θυμάμαι πολλά χρόνια ειδικά την περίοδο της ξηρασίας τους φίλους του Ολυμπιακού να δηλώνουν ότι δεν τους ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα και ειδικά το κύπελλο, καθόλου.
Τι άλλαξε τωρα;;;
2
2

Το …ιστορικά πάει στο οτι πάντα έτσι ειναι και προφανως για τους λόγους που αναφέρεις .Δικιο έχεις.Fitz έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 15, 2024 8:04 pmΔεν είναι ιστορικοί οι λόγοι, χρονικοί είναι. Και αυτό γιατί είμαστε ανθρώπινα όντα. Αν ήταν το κύπελλο Ιούνιο, μια χαρά θα το θυμόντουσαν όλοι.
Όλα κουλ, δεν έχει να λέει κάτι αυτό πάντως. Θα είναι μεγάλο χαστούκι για τον Αταμαν να το χάσει, κυρίως γιατί θα χάσει την ομάδα βραχυπρόθεσμα και το περιθώριο αυτό δε το έχει. Όποτε για ψυχολογικούς και μόνο λόγους, μετράει και πολύ μάλιστα το κύπελλο.
1
1

Τον ρώτησαν αν τον ενδιαφέρει το κύπελλο κ είπε οτι ο Ολυμπιακος πάντα χτυπάει όλους τους τίτλους .Τιτλος άρθρου οπαδικού σάιτ .Μπηχτη Μπαρτζω στον Αταμαν.Ο οποίος σε γενικόλογη συζήτηση απλά ιεραρχησε στην ουσία τη σημασία των τίτλων .tarp7 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 15, 2024 8:12 pmΔεν ξέρω τι λέει ο Μπαρτζώκας προσωπικά δεν Μ ενδιαφέρει καθόλου. Επίσης βαρέθηκα την αντιπαλότητα και την τοξικότητα των αιώνων. Η εγχώρια συμπεριφορά των 2 διοικήσεων είναι γελοίαPhys87 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 15, 2024 7:30 pmhttps://newspao.gr/basket/553207_mpicht ... opaio.html
Προσωπικά θυμάμαι πολλά χρόνια ειδικά την περίοδο της ξηρασίας τους φίλους του Ολυμπιακού να δηλώνουν ότι δεν τους ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα και ειδικά το κύπελλο, καθόλου.
Τι άλλαξε τωρα;;;
2
2

Καλα προφανως αλλα σίγουρα δεν θα παίξεις έτσι ,τώρα είχες ρίξει άνετα 20 πριν λίγες μέρες στην ΑΕΚ ,με Άρη έχασες θα είσαι πιο συγκεντρωμένος.Απλη παρατήρηση συνεχίζεται να πίνετε το…αίμα συγκεκριμένων παικτών μέχρι…τελικής πτώσης .Δεν είδαμε πάντως κατι καινούριο ποιοι παίζουν τι προσφέρουν και ποιοι υπολογίζονται.Για παράδειγμα Χουαντσο έχει μετατραπεί πια σε μόνιμη βάση στην….αμυντικη εναλλακτική Ντινου κ σα να συμβιβάζεται οτι επιθετικά δεν την …βρισκει .Στο 5 Λεζορτ και Κωστακουμπο τραγικός σαν αλλαγή απέναντι σε ομάδα με Σέντερ …Αγραβάνη .Γκραντ ,Ναν,Γκριγκονις ,περιμένεις μπαίνοντας Ψυγείο Σλούκας να προσφέρει .Βιλντοζα άλλου Γι άλλου ,Παπι ειναι φανερό οτι κ ψυχολογικά δεν μπορει μέχρι στιγμής.
0
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι και οι δημοσιογράφοι τζιμάνια στο να τα κάνουν όλα κάπως. Είναι λες και τους ευχήθηκε κάποιος, κάπου, κάποτε: Χρυσό να πιάνεις αγόρι μου και σκατά να γίνεται. Και το έβαλαν σκοπό της ζωής τους.
Μια χαρά τα είπαν όλοι οι προπονητές και παίχτες, όσα είδα τουλάχιστον.
Τώρα για το αν μας νοιάζει ή όχι... ισχύουν και τα δύο.
Προσωπικά, όντως δεν με νοιάζουν τα εγχώρια όσο είναι έτσι τοξικά. Χαίρομαι να βλέπω περισσότερες ομάδες στο κόλπο, τώρα ποιος από τους δύο αντίπαλους που διεκδικούν επί της ουσίας τις κούπες κάθε χρόνο θα τις πάρει... δεν μου κόβεται και η ανάσα.
Από την άλλη, ταλαιπωριακό vs τα χαρμάνια να βάλω να δω, κάποιον θα υποστηρίξω και έστω λίγο κάποιος θα θέλω να κερδίσει οπότε στο τέλος δεν είναι και τελείως αδιάφορο.
Μια χαρά τα είπαν όλοι οι προπονητές και παίχτες, όσα είδα τουλάχιστον.
Τώρα για το αν μας νοιάζει ή όχι... ισχύουν και τα δύο.
Προσωπικά, όντως δεν με νοιάζουν τα εγχώρια όσο είναι έτσι τοξικά. Χαίρομαι να βλέπω περισσότερες ομάδες στο κόλπο, τώρα ποιος από τους δύο αντίπαλους που διεκδικούν επί της ουσίας τις κούπες κάθε χρόνο θα τις πάρει... δεν μου κόβεται και η ανάσα.
Από την άλλη, ταλαιπωριακό vs τα χαρμάνια να βάλω να δω, κάποιον θα υποστηρίξω και έστω λίγο κάποιος θα θέλω να κερδίσει οπότε στο τέλος δεν είναι και τελείως αδιάφορο.
0
- eddiedimitris
- Reactions: 681
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ολυμπιακός ειμαι αλλα θα ηθελα αν ειναι δυνατον να μην εχουμε τελικο Ολυμπιακό Παναθηναϊκό....δε θελω καν να φανταστώ την τοξικότητα της επόμενης μερας ειδικα αν δεν κερδίσει ο Παναθηναϊκός....δε με απασχολεί αν θα αποκλειστούμε εμεις η ο ΠΑΟ αλλα δε θα το ηθελα τον αγωνα αυτο...
Για μενα ειναι ξεκαθαρα θεμα της διοίκησης του Παναθηναικου αλλα εστω και λιγο του προπονητη του...
Για μενα ειναι ξεκαθαρα θεμα της διοίκησης του Παναθηναικου αλλα εστω και λιγο του προπονητη του...
3
3

-
- Reactions: 824
- Προειδοποιήσεις:
1
Την τοξικότητα την προκαλούμε εμείς πι Παναθηναϊκοι αν χάσουμε στο τελικό;;; Γιατί πέρυσι όλοι βγήκαν και είπαν δίκαια το πήρε ο Ολυμπιακός. Βρες μου μια φορά που η διοίκηση του Ολυμπιακού είπε το ίδιο απο εποχές Ομπράντοβιτς. Εμείς είμαστε πι τοξικοί κατά τα αλλά. Και εσείς οι υγιείς. Που πάντα έφταιγε η διαιτησία, όποτε χάνατε και ο Βασιλακόπουλος, όχι ότι είχαμε Ζελικο και καλούς παίχτεςeddiedimitris έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 15, 2024 9:18 pmΟλυμπιακός ειμαι αλλα θα ηθελα αν ειναι δυνατον να μην εχουμε τελικο Ολυμπιακό Παναθηναϊκό....δε θελω καν να φανταστώ την τοξικότητα της επόμενης μερας ειδικα αν δεν κερδίσει ο Παναθηναϊκός....δε με απασχολεί αν θα αποκλειστούμε εμεις η ο ΠΑΟ αλλα δε θα το ηθελα τον αγωνα αυτο...
6
5
1

- xomitsious
- Reactions: 654
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- eddiedimitris
- Reactions: 681
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ειμαστε σε ενα φορουμ που καλο θα ειναι να μην υπαρχει φανατισμός.Phys87 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 15, 2024 9:22 pmΤην τοξικότητα την προκαλούμε εμείς πι Παναθηναϊκοι αν χάσουμε στο τελικό;;; Γιατί πέρυσι όλοι βγήκαν και είπαν δίκαια το πήρε ο Ολυμπιακός. Βρες μου μια φορά που η διοίκηση του Ολυμπιακού είπε το ίδιο απο εποχές Ομπράντοβιτς. Εμείς είμαστε πι τοξικοί κατά τα αλλά. Και εσείς οι υγιείς. Που πάντα έφταιγε η διαιτησία, όποτε χάνατε και ο Βασιλακόπουλος, όχι ότι είχαμε Ζελικο και καλούς παίχτεςeddiedimitris έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 15, 2024 9:18 pmΟλυμπιακός ειμαι αλλα θα ηθελα αν ειναι δυνατον να μην εχουμε τελικο Ολυμπιακό Παναθηναϊκό....δε θελω καν να φανταστώ την τοξικότητα της επόμενης μερας ειδικα αν δεν κερδίσει ο Παναθηναϊκός....δε με απασχολεί αν θα αποκλειστούμε εμεις η ο ΠΑΟ αλλα δε θα το ηθελα τον αγωνα αυτο...
Ειλικρινα που ειδες να λεω αυτα που αναφερεις?
Ειδικα στον κοσμο του Παναθηναικου ουτε καν...
Αναφερομαι σε συγκεκριμενα δυο άτομα και κατα βαση 1...Μαλιστα αυτο το 1 ειναι οου στην ουσια οπως ειπε έδιωξε τον Ζελικο ηχογραφώντας τον...
Εδω με την τοση προπαγανδα εχουν σκίσει την Τσαρούχα στα μπινελικια...
Υπαρχει λογαριασμός instagram οπως και συγκεκριμενο σαιτ Τσεκαρε τα...
Οταν εκανε χαμό οτι στο τελευταιο ματς σας έσκισε η διαιτησια τι μπορουμε να περιμενουμε τωρα?
Τελοσπαντων οπως και να εχει στον κοσμο δεν εκανα καμία αναφορα μαλιστα αν δεις μετα το ματς στο ΟΑΚΑ εγραψα Μακαρι στο σεφ οι δικοι μας οι καφροι να μη μας ξευτιλίσουν γιατι ο κοσμος του Παναθηναικου ειδικα με τον Μιλουτινοφ ηταν υπόδειγμα
0
- SteveNashidis
- Reactions: 3434
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0