Κύπελλο Ελλάδος 2023-24, Final-8
Συντονιστής: Captains
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ωπ, τι έχουμε εδώ??? Φτάσαμε στο σημείο να συμφωνήσουμε με Μπαρτζώκα? Πέρα από την πλάκα αυτό ακριβώς σου είπαν οι φίλοι πιο πάνω. Ο Παο και ο ΟΣΦΠ (Μπαρτζώκας) παίζουν συγκλονιστική άμυνα αλλά οι άλλοι ξύλο. Οπότε ναι, μάλλον έχεις λίγο άδικο. Μακάρι να το πάρει η αρειανάρα, θα είναι καλό για όλους
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Όχι, εγώ προτιμώ να το πάρει μια ομάδα που θα παίζει μπάσκετ και όχι "ξύλο". Και είναι άλλο το "ξύλο" από ανάγκη επειδή σε κάποια παιχνίδια δεν είσαι καλός επιθετικά, και άλλο το "ξύλο" από επιλογή επειδή θέλεις να καταστέφεις το παιχνίδι του αντιπάλου, όπως κάνει ο Άρης. Εμένα αυτό το μπάσκετ δε μου αρέσει, πώς να το κάνουμε δηλαδή.golitog7 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 16, 2024 11:02 amΩπ, τι έχουμε εδώ??? Φτάσαμε στο σημείο να συμφωνήσουμε με Μπαρτζώκα? Πέρα από την πλάκα αυτό ακριβώς σου είπαν οι φίλοι πιο πάνω. Ο Παο και ο ΟΣΦΠ (Μπαρτζώκας) παίζουν συγκλονιστική άμυνα αλλά οι άλλοι ξύλο. Οπότε ναι, μάλλον έχεις λίγο άδικο. Μακάρι να το πάρει η αρειανάρα, θα είναι καλό για όλους
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολλοί διαφωνήσαμε με Μπαρτζώκα για την ορολογία γιατί απλά εκείνη την περίοδο έπαιζε άσχημα ο Ολυμπιακός. Στο σεφ δεν ειπωθηκαν τα ίδια.Δεν έφταιγε ο Άρης δηλαδή. Ο Σεγκουρα θέλησε να ζητήσει συγγνώμη για τους ίδιους χαρακτηρισμούς από τον Καστριτη βέβαια.
Εφόσον δεν ενδιαφέρεστε για την γνώμη των άλλων γιατί μπαίνετε σε φόρουμ που είναι το κατεξοχήν εργαλείο συζήτησης;
Εφόσον δεν ενδιαφέρεστε για την γνώμη των άλλων γιατί μπαίνετε σε φόρουμ που είναι το κατεξοχήν εργαλείο συζήτησης;
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

Basketforum Fantasy Champion 2025-26
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Άλλο το "ξύλο " το δικό μας που είναι σωστό κι άλλο το "ξύλο¨ των άλλων που είναι άδικοBillyPao έγραψε: ↑Παρ Φεβ 16, 2024 11:09 amΌχι, εγώ προτιμώ να το πάρει μια ομάδα που θα παίζει μπάσκετ και όχι "ξύλο". Και είναι άλλο το "ξύλο" από ανάγκη επειδή σε κάποια παιχνίδια δεν είσαι καλός επιθετικά, και άλλο το "ξύλο" από επιλογή επειδή θέλεις να καταστέφεις το παιχνίδι του αντιπάλου, όπως κάνει ο Άρης. Εμένα αυτό το μπάσκετ δε μου αρέσει, πώς να το κάνουμε δηλαδή.golitog7 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 16, 2024 11:02 am
Ωπ, τι έχουμε εδώ??? Φτάσαμε στο σημείο να συμφωνήσουμε με Μπαρτζώκα? Πέρα από την πλάκα αυτό ακριβώς σου είπαν οι φίλοι πιο πάνω. Ο Παο και ο ΟΣΦΠ (Μπαρτζώκας) παίζουν συγκλονιστική άμυνα αλλά οι άλλοι ξύλο. Οπότε ναι, μάλλον έχεις λίγο άδικο. Μακάρι να το πάρει η αρειανάρα, θα είναι καλό για όλους
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο καθενας χρησιμοποιεi ο,τι μεσα εχει. Οποιος ειναι ποιοτικος θα παει και θα παιξει με την κλαση των παικτων του. Οποιος δεν εχει τοσο ποιοτητα, θα το ριξει στην αμυνα,και το ξυλο,στα ορια του επιτρεπτου φυσικα. Την Λιμοζ δεν ηταν κανεις μαγκας να την κερδισει τοτε, και η ιστορια γραφει νικητρια της ευρωλιγκας Λιμοζ, οχι αν την πηρε με ξυλο και καρατε.
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ δεν το καταλαβαίνω αυτό, 2 σκέλη έχει το μπάσκετ, την άμυνα και την επίθεση, προσπαθείς να βάλεις όσο περισσότερους πόντους μπορείς και να δεχτείς όσο λιγότερο μπορείς. Τι αξία έχει να βάζεις πόντους αν η απέναντι ομάδα δεν παίζει άμυνα; Γιατί δηλαδή θα πρέπει ο Άρης να αφήνει τον αντίπαλο να "κάνει το παιχνίδι" του; Ξενίζει μόνο και μόνο γιατί το προσπαθεί και απέναντι στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό;BillyPao έγραψε: ↑Παρ Φεβ 16, 2024 11:09 am
Όχι, εγώ προτιμώ να το πάρει μια ομάδα που θα παίζει μπάσκετ και όχι "ξύλο". Και είναι άλλο το "ξύλο" από ανάγκη επειδή σε κάποια παιχνίδια δεν είσαι καλός επιθετικά, και άλλο το "ξύλο" από επιλογή επειδή θέλεις να καταστέφεις το παιχνίδι του αντιπάλου, όπως κάνει ο Άρης. Εμένα αυτό το μπάσκετ δε μου αρέσει, πώς να το κάνουμε δηλαδή.
Στην Α1 πάντως 78 πόντους βάζει ανά παιχνίδι, αν τώρα προσπαθούσε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό μόνο με την άμυνα ή ανοίγοντας τον ρυθμό αυτό θα ήταν τρομερή αφέλεια.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Μα αυτό είναι το θέμα, ότι προσπαθεί να κερδίσει μόνο από την άμυνα. Όταν πας με το σκεπτικό να δεχτείς 70 πόντους και να βάλεις 75 για να κερδίσεις, προφανώς πας να κερδίσεις μέσω της άμυνας.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 16, 2024 11:56 amΣτην Α1 πάντως 78 πόντους βάζει ανά παιχνίδι, αν τώρα προσπαθούσε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό μόνο με την άμυνα ή ανοίγοντας τον ρυθμό αυτό θα ήταν τρομερή αφέλεια.BillyPao έγραψε: ↑Παρ Φεβ 16, 2024 11:09 am
Όχι, εγώ προτιμώ να το πάρει μια ομάδα που θα παίζει μπάσκετ και όχι "ξύλο". Και είναι άλλο το "ξύλο" από ανάγκη επειδή σε κάποια παιχνίδια δεν είσαι καλός επιθετικά, και άλλο το "ξύλο" από επιλογή επειδή θέλεις να καταστέφεις το παιχνίδι του αντιπάλου, όπως κάνει ο Άρης. Εμένα αυτό το μπάσκετ δε μου αρέσει, πώς να το κάνουμε δηλαδή.
-
old boy

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το μπάσκετ του Αρη φέτος είναι φυζικαλ αλλά ούτε αντιαθλητικά κάνουν ούτε ξύλο ρίχνουν. Σκληρή άμυνα λέγεται, σαν κι αυτή που παίζει ο Οσφπ αλλά και ο Παο εσχάτως και κερδίζουν παιχνίδια.
Σιγά μην τους ευνοεί και η διαιτησία στην Ελλάδα δηλαδή και δεν τους αποβάλει όλους απ το δεύτερο δεκάλεπτο.
Τώρα αν δεν μας αρέσει αυτό γιατί χάνουμε - ή ενδέχεται να χάσουμε - από την ομάδα του Καστριτη, ε, δεν φταίνε οι άλλοι αλλά ο δικός μας φανατισμός και τα πρασινοκόκκινα γυαλιά μας.
Σιγά μην τους ευνοεί και η διαιτησία στην Ελλάδα δηλαδή και δεν τους αποβάλει όλους απ το δεύτερο δεκάλεπτο.
Τώρα αν δεν μας αρέσει αυτό γιατί χάνουμε - ή ενδέχεται να χάσουμε - από την ομάδα του Καστριτη, ε, δεν φταίνε οι άλλοι αλλά ο δικός μας φανατισμός και τα πρασινοκόκκινα γυαλιά μας.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Όταν χάνεις από μια ομάδα που παίζει "ξύλο" και όχι μπάσκετ, εμένα με ενοχλεί και δικαιολογημένα θεωρώ.old boy έγραψε: ↑Παρ Φεβ 16, 2024 12:32 pmΤο μπάσκετ του Αρη φέτος είναι φυζικαλ αλλά ούτε αντιαθλητικά κάνουν ούτε ξύλο ρίχνουν. Σκληρή άμυνα λέγεται, σαν κι αυτή που παίζει ο Οσφπ αλλά και ο Παο εσχάτως και κερδίζουν παιχνίδια.
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Και που ειναι το κακο? Ο Πεδουλακης τι εκανε οταν πηρε το πρωταθλημα και εφτασε μια ανασα απο το φ4?
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ωραία, θα ήθελα να μου πεις, λοιπόν, την άποψη σου για την άμυνα που έπαιζε ο Παναθηναϊκός στον Ολυμπιακό στον τελευταίο μεταξύ μας αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, για όσο άντεξε δηλαδή σε αυτήν την ένταση. Για μένα είναι ακριβώς αυτό που θέλω να βλέπω από μια ομάδα, να παίζει σε υψηλή ένταση στην άμυνα δηλαδή. Για σένα. λογικά αυτό είναι κάτι το απεχθές αφού οι παίκτες του ΠΑΟ έχουν τα προσόντα και έπαιξαν πολύ πιο physical και σκληρά απ' ότι μπορει΄να παίξει ο Άρης.BillyPao έγραψε: ↑Παρ Φεβ 16, 2024 12:37 pmΌταν χάνεις από μια ομάδα που παίζει "ξύλο" και όχι μπάσκετ, εμένα με ενοχλεί και δικαιολογημένα θεωρώ.old boy έγραψε: ↑Παρ Φεβ 16, 2024 12:32 pmΤο μπάσκετ του Αρη φέτος είναι φυζικαλ αλλά ούτε αντιαθλητικά κάνουν ούτε ξύλο ρίχνουν. Σκληρή άμυνα λέγεται, σαν κι αυτή που παίζει ο Οσφπ αλλά και ο Παο εσχάτως και κερδίζουν παιχνίδια.
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Από το ανελέειτο ξύλο που ρίχνει η Πανάθα φέτος στο ΟΑΚΑ δεν πιστεύω να ενοχλέισαι το ίδιο ε?BillyPao έγραψε: ↑Παρ Φεβ 16, 2024 12:37 pmΌταν χάνεις από μια ομάδα που παίζει "ξύλο" και όχι μπάσκετ, εμένα με ενοχλεί και δικαιολογημένα θεωρώ.old boy έγραψε: ↑Παρ Φεβ 16, 2024 12:32 pmΤο μπάσκετ του Αρη φέτος είναι φυζικαλ αλλά ούτε αντιαθλητικά κάνουν ούτε ξύλο ρίχνουν. Σκληρή άμυνα λέγεται, σαν κι αυτή που παίζει ο Οσφπ αλλά και ο Παο εσχάτως και κερδίζουν παιχνίδια.
Επίσης ο Τολιό χθες έβαλε 17 πόντους στη 4η!!! Τι ξύλο μας λες ρε φίλε, ποιος παίκτης μπορεί να κάνει κάτι αντίστοιχο. Ούτε καν ο Ναν δεν ξέρω αν μπορεί να το κάνει. Αντι να σταθούμε σ αυτό κράζεις τον Άρη μόνο και μόνο επειδή ΤΟΛΜΗΣΕ να κερδίσει τον Παο στο ΟΑΚΑ. Θέλουμε να ανέβει και το μπάσκετ τρομάρα μας..
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Το μπάσκετ θα ανέβει όταν οι ''μικρές'' ομάδες γίνουν ανταγωνιστικές σε σταθερή βάση, όχι όταν κερδίζουν μια στο τόσο συγκυριακά. Μια νίκη δε μου λέει τίποτα, η διάρκεια είναι αυτή που μετράει.golitog7 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 16, 2024 12:52 pmΑπό το ανελέειτο ξύλο που ρίχνει η Πανάθα φέτος στο ΟΑΚΑ δεν πιστεύω να ενοχλέισαι το ίδιο ε?
Επίσης ο Τολιό χθες έβαλε 17 πόντους στη 4η!!! Τι ξύλο μας λες ρε φίλε, ποιος παίκτης μπορεί να κάνει κάτι αντίστοιχο. Ούτε καν ο Ναν δεν ξέρω αν μπορεί να το κάνει. Αντι να σταθούμε σ αυτό κράζεις τον Άρη μόνο και μόνο επειδή ΤΟΛΜΗΣΕ να κερδίσει τον Παο στο ΟΑΚΑ. Θέλουμε να ανέβει και το μπάσκετ τρομάρα μας..
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Μόνο στη 2η και την 3η περίοδο του αγώνα με τον Άρη παίξαμε σοβαρή άμυνα, στην αρχή και στο τέλος του αγώνα τους αφήναμε να σουτάρουν τρίποντα αμαρκάριστοι και τα έβαλαν. Αν και ο αγώνας χάθηκε λόγω της απουσίας του Λεσόρ, της αστοχίας μας στα τρίποντα και του πολύ κακού ξεκινήματος μας.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 16, 2024 12:50 pmΩραία, θα ήθελα να μου πεις, λοιπόν, την άποψη σου για την άμυνα που έπαιζε ο Παναθηναϊκός στον Ολυμπιακό στον τελευταίο μεταξύ μας αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, για όσο άντεξε δηλαδή σε αυτήν την ένταση. Για μένα είναι ακριβώς αυτό που θέλω να βλέπω από μια ομάδα, να παίζει σε υψηλή ένταση στην άμυνα δηλαδή. Για σένα. λογικά αυτό είναι κάτι το απεχθές αφού οι παίκτες του ΠΑΟ έχουν τα προσόντα και έπαιξαν πολύ πιο physical και σκληρά απ' ότι μπορει΄να παίξει ο Άρης.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο