Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1122
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Φεβ 23, 2024 12:47 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Παρ Φεβ 23, 2024 12:17 pm
εντελως ρεαλιστικα μιλωντας και δεδομενου οτι απο του χρονου οπως φημολογειται οι ξενοι θα ειναι ειτε 6+1 ειτε 7 καθαρα ,χωρις συν 1 και λοιπες τζιριτζαντζουλες πειτε μου ποια ομαδα απο την Α1 (πλην παναθηναικου που ουτως η αλλως εχει ομαδα ισαξια αλλα και παρομοια προβληματα) μπορει να μας προβληματισει αν κατεβουμε με ροστερ γκος κανααν πητερς μιλου φαλ πετρουσεφ (συν ενα απο τους ραιτ και μπραζ σαν εβδομο ξενο ) και παπ γουοκαπ λαρυ απο ελληνες με τανουλη 10ο και λουντζη 11ο παικτη και δωδεκατο ας βαλει εμενα ουτως η αλλως ποτε δεν παιζει ο δωδεκατος εκτος πια κι αν ειναι καμια εικοσπενταρα διαφορα τρια λεπτα πριν το τελος. δνε λεω οτι μου αρεσει απλα λεω οτι ρεαλιστικα το ροστερ που εγραψα παραπανω δνε χανει απο ομαδα Α1 πλην παναθηναικου αν παιξει ενα δυο δεκαλεπτα σοβαρα . Δυστυχως για την Α1...
12ο θα βάλει τον Μήτρου Λονγκ που σου ξέφυγε , οπότε μπορείς να ξεκουραστείς :D
Πέρα από την πλάκα συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που γράφεις και θεωρώ ότι εφόσον κριθεί ότι ο Γκος μπορεί να βελτιωθεί στο ζήτημα τραυματισμών (δύσκολο) , το παραπάνω ρόστερ με μόνη προσθήκη ενός killer compo guard , θα είναι πλήρως ανταγωνιστικό για το επίπεδο της euroleague.

0
Dedalos

euroleague
Reactions: 635

Παρ Φεβ 23, 2024 12:54 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Φεβ 23, 2024 12:22 pm
Το πιτερς πετρουσεφ φαλ μιλου ραιτ νομιζω ειναι μια χαρα απο θεμα χρονων μιας και τα θηρια μας βγαζουν τραυματισμους και γενικα δεν ειναι και γκρινιαρηδες..τον ραιτ δεν τον παιρνει να γκρινιαξει..Τωρα αν σκασει και κανας βεζενκοφ τα χριστουγεννα αναγκαστικα ο πιτερς πρεπει να γινει 3ρι.Το οποιο το δουμε ισως ετσι και αλλιως του χρονου γιατι ο πετρουσεφ ειναι για βασικουρα αν παρει μπρος και οχι για 15-20λ.
Είναι υποχρεωτικό να δουλέψουμε τον Πίτερς για το 3. Του χρόνου(25-26) θα επιστρέψει ο Σάσα. Αλλά κι από φέτος είναι απαραίτητο α) για να δημιουργήσουμε περισσότερο χώρο για τους εκπληκτικούς ψηλούς μας. β) για να έχουμε σοβαρό σουτ από τη θέση 3
Προφανώς Πίτερς στο 3 θα παίζει μόνο με συνδιασμό γουοκαπ,γκος,Λονγκ στα γκαρ

0
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 685
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Παρ Φεβ 23, 2024 1:28 pm

Οτι τα καλυτερα τους ματς Φαλ και Μιλουτινοφ φετος τα εχουν κανει οταν ο ενας ειναι τραυματίας μαλλον συμπτωση θα ναι

0
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 787
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Φεβ 23, 2024 2:37 pm

eddiedimitris έγραψε:
Οτι τα καλυτερα τους ματς Φαλ και Μιλουτινοφ φετος τα εχουν κανει οταν ο ενας ειναι τραυματίας μαλλον συμπτωση θα ναι
Πάντως με τους Ολυμπιακούς Αγώνες η χρονιά θα είναι κατά πολύ χειρότερη οσον αφορά μικροτραυματισμούς και κόπωση. Επίσης τα 3/5 της frontline σου θα είναι πρωταγωνιστές στις εκάστοτε ομάδες τους.

0
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Φεβ 23, 2024 5:22 pm

Διωξαν τον ποκουσεφκι οι θαντερ..Τον εφερνα χτες με κλειστα τα ματια,θα βγει καλυτερος του σασα στην ευρωπη..λογικα μπορει να βγαλει και διαβατηριο.

1
1 Εικόνα
Redoctor_33

senior
Reactions: 282

Παρ Φεβ 23, 2024 6:52 pm

Walkup, Long
Canaan, James, Mckissic
Παπ, Πόκου, Λάρρυ
Πιτερζ, Φίλιπ
Φαλ,Ράιτ, Μιλου

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Παρ Φεβ 23, 2024 7:01 pm

Το έχω ξαναγράφει ότι ο Πόκου είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό αν μπορεί να κρατηθεί υγιής, λέμε για τον Μιλού ότι είναι ευπαθής αλλά ο Ποκουσέφκι έχει τραυματιστεί σε όμως, χέρια, γόνατα, αστραγάλους και όταν τραυματιστεί αργεί να επανέλθει ενώ δεν έχει καταφέρει να δυναμώσει όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχει αξιόλογο σουτ και δεν έχει ελληνικό διαβατήριο. Για μένα δεν αξίζει το ρίσκο.

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Φεβ 23, 2024 7:10 pm

Είναι σίγουρο ότι δεν μπορεί να βγάλει ; Γιατί πριν φύγει λέγαν ότι μόνο ο βασιλακο δεν τον άφηνε να βγάλει .. Αν είναι να μην βγάζει οκ ,αλλά αν είναι να μπορεί να παίξει σαν Έλληνας είναι must..

Εγώ τον έχω για σουτέρ τον ποκου αλλά δεν έχω δει τα στατιστικά του.. μην ξεχνάμε πάντως ότι είναι 22 ακόμα , αν λέμε ότι έχει προοπτική ο μπραζ τι να πουμε για τον Σέρβο ..

0
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Παρ Φεβ 23, 2024 7:25 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Φεβ 23, 2024 7:10 pm
Είναι σίγουρο ότι δεν μπορεί να βγάλει ; Γιατί πριν φύγει λέγαν ότι μόνο ο βασιλακο δεν τον άφηνε να βγάλει .. Αν είναι να μην βγάζει οκ ,αλλά αν είναι να μπορεί να παίξει σαν Έλληνας είναι must..

Εγώ τον έχω για σουτέρ τον ποκου αλλά δεν έχω δει τα στατιστικά του.. μην ξεχνάμε πάντως ότι είναι 22 ακόμα , αν λέμε ότι έχει προοπτική ο μπραζ τι να πουμε για τον Σέρβο ..
Ο Μπραζ έχει τα στοιχεία που λείπουν όμως ,2.01 νταμάρι μπορει να παίξει απο 2 έως 4 με κάθετο παιχνιδι .Το σουτ του ειναι θέμα ημέρας .Το ΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ειναι άλλο θέμα (με βάση οτι ο αρχηγός ποσο ν αντέξει ,αξίζει το ρίσκο κ λόγω θέσης και προσόντων που έχει ,ο κοουτς έχει περάσει ειδικό προγραμμα χριστοσταθμισεων υπάρχει δυσκολία εμπέδωσης λόγω καναδικής καταγωγής .Για όσους έχουν δει Ποκου και φέτος ισχύουν αυτά που είπε ο φίλος ,εδώ οι Αμερικανοί δεν κατάφεραν να τον δυναμώσουν …

0
melagis

junior
Reactions: 54

Παρ Φεβ 23, 2024 7:38 pm

Ο ποκου σαν κορμί αν μπορεί να παίξει στο 3 ειναι περιπτωσαρα.... Σκέψου πεντάδα

Γουοκαπ 1.93
Ντορσευ 1.96
Ποκου 2.13
Πετρουσεφ 2.10
Φαλ 2.18

Αντε φάε καλάθι.......

Θα μου πεις πως βάζουμε καλάθι??????
Θα βάζει τον Λαρε αλλαγή να τα πετάει από τα 8 μέτρα........

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Φεβ 23, 2024 7:43 pm

Στηβ Κερ έγραψε:
Παρ Φεβ 23, 2024 7:25 pm
Για όσους έχουν δει Ποκου και φέτος ισχύουν αυτά που είπε ο φίλος ,εδώ οι Αμερικανοί δεν κατάφεραν να τον δυναμώσουν …
Αν, όμως, πλακωθεί στα Big Sofo Hamburgers, τον βλέπω τετράφυλλη ντουλάπα!!!
Στα σοβαρά τώρα, δεν νομίζω ότι είναι ο παίκτης που μας χρειάζεται ούτε ότι μπορεί να σταθεί ως τριάρι στην ευρωλίγκα.
Το μόνο "συν" μιας πιθανής απόκτησης είναι το πιθανό διαβατήριο, αλλά δεν το φωνάζω για να μη συγχίσω κι άλλο τον assistant!!!

1
1 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1239

Παρ Φεβ 23, 2024 8:15 pm

georbap έγραψε:
Παρ Φεβ 23, 2024 12:47 pm
fotis vlachopoulos έγραψε:
Παρ Φεβ 23, 2024 12:17 pm
εντελως ρεαλιστικα μιλωντας και δεδομενου οτι απο του χρονου οπως φημολογειται οι ξενοι θα ειναι ειτε 6+1 ειτε 7 καθαρα ,χωρις συν 1 και λοιπες τζιριτζαντζουλες πειτε μου ποια ομαδα απο την Α1 (πλην παναθηναικου που ουτως η αλλως εχει ομαδα ισαξια αλλα και παρομοια προβληματα) μπορει να μας προβληματισει αν κατεβουμε με ροστερ γκος κανααν πητερς μιλου φαλ πετρουσεφ (συν ενα απο τους ραιτ και μπραζ σαν εβδομο ξενο ) και παπ γουοκαπ λαρυ απο ελληνες με τανουλη 10ο και λουντζη 11ο παικτη και δωδεκατο ας βαλει εμενα ουτως η αλλως ποτε δεν παιζει ο δωδεκατος εκτος πια κι αν ειναι καμια εικοσπενταρα διαφορα τρια λεπτα πριν το τελος. δνε λεω οτι μου αρεσει απλα λεω οτι ρεαλιστικα το ροστερ που εγραψα παραπανω δνε χανει απο ομαδα Α1 πλην παναθηναικου αν παιξει ενα δυο δεκαλεπτα σοβαρα . Δυστυχως για την Α1...
12ο θα βάλει τον Μήτρου Λονγκ που σου ξέφυγε , οπότε μπορείς να ξεκουραστείς :D
Πέρα από την πλάκα συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που γράφεις και θεωρώ ότι εφόσον κριθεί ότι ο Γκος μπορεί να βελτιωθεί στο ζήτημα τραυματισμών (δύσκολο) , το παραπάνω ρόστερ με μόνη προσθήκη ενός killer compo guard , θα είναι πλήρως ανταγωνιστικό για το επίπεδο της euroleague.
gmt μια ελπιδα ειχα να παιξω στην ομαδα της καρδιας μου καηκε κι αυτη ... οντως μου ξεφυγε ο Μητρου λονγκ :dribble:

1
1 Εικόνα
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1239

Παρ Φεβ 23, 2024 8:19 pm

eddiedimitris έγραψε:
εισια σιγουρος οτι δεν θα ξανατραυματιστουν καποια στιγμη? ασε που για να κανει καποιος καλο παιχνιδι δεν ειναι απαραιτητο να βαλει 20 ποντους και αν παρει 20 ριμπαουντς , μπορει αν μπει ενα δεκαπενταλεπτο λεπτο και να τα σαρωσει (για αν μην χρησιμοποιησω αλλο ρημα ) ολα και μετα να αραξει στον παγκο να βαραει παλαμακια στον ετερο δεινοσαυρο που θα τα γ... ωπα ωπα λογοκρισια ...σαρωνει ηθελα να πω ολα κι εκεινος με τη σειρα του

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
tarp7

allstar
Reactions: 2139

Παρ Φεβ 23, 2024 8:23 pm

Ο ποκου μέχρι τα 22 χρόνια δεν έχει παίξει σοβαρό μπάσκετ και με πολλούς τραυματισμούς . Στο τρίποντο έχει 30% πολύ μέτριο για τριάρι. Γενικά τέτοιοι παίκτες που δεν έχουν παίξει σοβαρό μπάσκετ μέχρι τα 22 τους σπάνια κάνουν σοβαρή καριέρα

0
assistant

nba
Reactions: 1754
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Φεβ 27, 2024 2:13 pm

https://www.newsbeast.gr/sports/arthro/ ... =newwindow

Τι λενε αυτοι οι μυρωδιαδες οι Σερβοι;;;;;;;;;σιγα μην ασχοληθουν με το παλτο..........δεν εχει δημιουργια,παιχνιδι 1vs1 και ειναι κοντος αφου.........

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”