shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 14, 2024 6:36 pm
N.I.2022 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 14, 2024 6:25 pm
Ούτε πρόκριτε να ασχοληθεί κάνεις μαζί του αν δεν αρχίσει να κανείς καραγκιοζιλίκια για να προκαλέσει.
Αυτό που δεν ξέρω είναι, αν προκαλέσει οι διαιτητές έχουν δικαίωμα να τον αποβάλουν?
Από τη στιγμή που θα είναι στον πάγκο του ΠΑΟ λογικά δεν μπορείς να σηκωθείς για διαμαρτυρία.
δηλαδη τον βριζουν ακομα και αν παιζουμε με την μπαγιερν αλλα τωρα που θα ειναι εκει δεν θα ασχοληθει κανεις μαζι του? Λογικα αν κανει τιποτα καραγκιοζιλικια που εκανε παλια στην Α1 θα τον πεταξουν και αυτον εξω,ευρωλιγκα ειναι..Εγω το χω δεδομενο παντως οτι θα μας αποσυντονισει..
Λετε ο γουοκαπ να μπηκε αποστολη χωρις να μπορει να προσφερει και πολυ?Κατι ειδα στο τουιτερ που λενε οτι κουτσαινει..
Το ότι θα τον βρίζουν, θα τον βρίζουν, ε και!! Η θέση του στην αποστολή του ΠΑΟ είναι τυπική, δεν είναι ούτε παίχτης, ούτε προπονητής. Όπως τον βρίζουν με την Μπάγερ θα τον βρίζουν και τώρα!! Κακός μεν αλλά …
Ο Γουοκαπ δεν κούτσαινε ούτε στο παιχνίδι με Λαύριο που μπήκε μέσα στο τέλος για το ζντο με την ομάδα (εκεί ήμουν και μου έκανε εντύπωση το πόσο άνετά περπατούσε), σήμερα τον είδαν να κουτσαίνει …μην τρελαθούμε τώρα ??!!