Euroleague Round 29, Olympiacos Piraeus vs Panathinaikos Athens.

Συντονιστής: Captains

assistant

nba
Reactions: 1754
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Μαρ 15, 2024 5:04 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Παρ Μαρ 15, 2024 4:42 pm
Ο Γουίλι κάποια στιγμή θα βγάλει μάτια και στην Ευρώπη. MVP του ευρωμπάσκετ οι ψηλοί μας δεν το βλέπουν ούτε με κυάλια. Μάλλον παίζει για την πλάκα στην Ευρώπη γιατί με Ισπανία ήταν πραγματικά ντόμιναντ! Ομολογώ φέτος φαίνεται κακός όπως και ο Χουάντσο.
ειναι σιγουρο οτι θα βγαλει τα ματια τουλαχιστον των Βαρκελονιων που του δινουν 4Μ το χρονο........ας μη συγχεουμε ενα τουρνουα 15 ημερων οπου οι ομαδες κανουν απλα τα βασικα με δυο απ τις πιο απαιτητικες λιγκες στον κοσμο τη euroleague και την acb........

0
assistant

nba

Παρ Μαρ 15, 2024 5:10 pm

τουλουμπα έγραψε:
Παρ Μαρ 15, 2024 4:47 pm
assistant77 έγραψε:
Παρ Μαρ 15, 2024 4:35 pm

οχι και με το Γουιλι ρε συ,λυσσα το κανες.......επισης σκεψου εναν απ ολους αυτους να ειναι αντι του Λεσορ εχθες και να παιζει σχεδον ολο το παιχνιδι απεναντι σε Φαλ-Ραιτ-Πετρουσεφ......πιστευεις οτι θα εκανε αυτα που φανταζεσαι;;;;;;;;;;βαλε ας πουμε τον Μοτλει ή τον Βεσελι......θα ταν καλυτεροι εχθες απ τον Λεσορ;;;;;;;;;
και με τον γουιλι χαλαρα
ολοι αυτοι που αναφερεις θα ειχαν σιγουρα καλυτερη αμυντικη εμφανιση απο του λεσορ απεναντι στους ψηλους του οσφπ
εξαλλου το προβλημα δεν ειναι μονο με τον οσφπ εχω χασει τον αριθμο ποσες φορες και με αλλες μικρες ομαδες και σε παιχνιδια του νικησαμε ηταν κακος αμυντικα ο λεσορ

αν παρουμε συγκεκριμενα τα σεντερ του οσφπ που εκει θεωρω οτι υπαρχει το μεγαλυτερο προβλημα για τον εξης λογο οτι με αυτην την ομαδα θα παιξουμε το λιγοτερο 11-12 παιχνιδια της χρονιας και με αυτην την ομαδα θα κριθουν 2 τιτλοι στην ελλαδα
σε μια τετοια κατασταση δεν νοειται η αντιπαλη ομαδα να εχει 3 σεντερ μην πω 4 που τα δικα σου δεν μπορουν αποδεδειγμενα να μαρκαρουν
σε μια τετοια περιπτωση η αλλαζεις τον σεντερ η του φερνεις βοηθειες ωστε να μπορουν να περιοριστουν οι αντιπαλοι αλλιως δεν βγαινει το εργο
δεν μιλαμε για ενα τελικο που εκει τα παντα μπορουν να συμβουν μιλαμε για σειρες αγωνων
δεν γινεται να υπαρχει τοσο χαοτικη διαφορα στην θεση 5 μεταξυ παο οσφπ
εισαι υπερβολικος με τον Λεσορ......το παιδι εχθες επρεπε να στηνει 5 pnr σε καθε επιθεση σας,να σπρωχνει για 20 λεπτα τον Γκρισινο τον Φαλ,και αλλα 20 να κυνηγαει το ελαφι τον Ραιτ.......δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα οπως τα φανταζεσαι.....πιστευω οτι ο Βεσελι για παραδειγμα αν τον εβαζαν εχθες να κανει τη δουλεια του Γαλλου θα τον επαιρνε το ΕΚΑΒ με μπουκαλες.......

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5019
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Μαρ 15, 2024 5:11 pm

assistant77 έγραψε:

εισαι υπερβολικος με τον Λεσορ......το παιδι εχθες επρεπε να στηνει 5 pnr σε καθε επιθεση σας,να σπρωχνει για 20 λεπτα τον Γκρισινο τον Φαλ,και αλλα 20 να κυνηγαει το ελαφι τον Ραιτ.......δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα οπως τα φανταζεσαι.....πιστευω οτι ο Βεσελι για παραδειγμα αν τον εβαζαν εχθες να κανει τη δουλεια του Γαλλου θα τον επαιρνε το ΕΚΑΒ με μπουκαλες.......
ωχ νεα παπαγιαννιαδα
μηπως τον ανταλλασατε και αυτον με τον φαλ? :mrgreen:

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
assistant

nba

Παρ Μαρ 15, 2024 5:12 pm

tokalytero3d έγραψε:
Παρ Μαρ 15, 2024 4:56 pm
Conan1982 έγραψε:
Παρ Μαρ 15, 2024 4:25 pm

Προφανώς τον ... Μπαρλο εννοεί. :D

Σόρρυ Νίκο.
Ούτε Παναθηναϊκός είμαι ούτε Ολυμπιακός.
Σόρρυ.
δε μιλαω με ανωμαλους.........αντε γεια.......

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μαρ 15, 2024 5:14 pm

τουλουμπα έγραψε:
Παρ Μαρ 15, 2024 5:00 pm
Quincy έγραψε:
Παρ Μαρ 15, 2024 4:50 pm

Μπορεί και όχι γιατί μπορεί να είχαν ήδη σκάσει από τα 35λεπτα και το overusage. Oλεσορτ είναι από τους ελάχιστους (ίσως ο μοναδικός) τοπ σέντερ που μπορεί να τραβήξει τέτοιο κουπί όλη τη χρονιά και να την παλεύει μέχρι την άνοιξη.

Την πάτησε με τον Παπαγιάννη ο ΠΑΟ, στο τέλος ρίσκαρε με τον Μπαλτε πως έστω κι ένα 10λεπτο θα το δίνει, βάλε κι άλλα 5 του κωστακουνμπο και βγαίνουν τα κουκιά.
το επιχειρημα οτι ο λεσορ σερνεται επειδη κουραζεται θα ειναι νοημα αν σερνοταν στο 30ο λεπτο της συμμετοχης του
αυτος σερνεται αμυντικα απτο πρωτο λεπτο
επισης επειδη ξερει οτι μενει η τελευταια εντυπωση συνηθως ανεβαζει την αποδοση του στο 4ο δεκαλεπο δηλαδη παιζει καλυτερα στα τελευταια λεπτα συμμετοχης του απτα πρωτα

ακομα υπαρχει το εξης αντιφατικο
πρεπει να παρουμε παιχτη για να μην παιζει 30 λεπτα ο λεσορ γιατι κουραζεται και αμυντικα σερνεται
μα αν παρουμε καλο παιχτη δεν θα παιζει πολυ ο λεσορ και δεν θα του αρεσει καθολου αυτο δεν ειναι παιχτης για να παιζει 20λεπτα
Δεν είναι τόσο απλό όσο το περιγράφεις. Κι εσύ αν πηγαίνεις πχ στη δουλειά ένα μήνα σερί χωρίς ρεπό, κάποια μέρα θα σέρνεσαι από τις 8. Μαζεύεται η κούραση. Ο Λεσορτ επίσης επειδή ξέρει πως ΠΡΕΠΕΙ να παίξει 30+ λεπτά πρέπει να κάνει συντήρηση δυνάμεων για να έχει ανάσες στο τέλος και να αποφεύγει νωρίς τις επαφές που μπορεί να τον φορτώσουν με φάουλ. Στο τέλος του αγώνα δεν χρειάζεται να ανυσηχεί γι αυτά οπότε σου μοιάζει πως έχει ανεβάσει την απόδοσή του.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

tokalytero3d έγραψε:

Σόρρυ.
αντικειμενικος φιλαθλος του μπασκετ και εσυ?
και εγω ετσι ειμαι goodpost.gif

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Παρ Μαρ 15, 2024 5:15 pm

τουλουμπα έγραψε:
Παρ Μαρ 15, 2024 5:00 pm
Quincy έγραψε:
Παρ Μαρ 15, 2024 4:50 pm

Μπορεί και όχι γιατί μπορεί να είχαν ήδη σκάσει από τα 35λεπτα και το overusage. Oλεσορτ είναι από τους ελάχιστους (ίσως ο μοναδικός) τοπ σέντερ που μπορεί να τραβήξει τέτοιο κουπί όλη τη χρονιά και να την παλεύει μέχρι την άνοιξη.

Την πάτησε με τον Παπαγιάννη ο ΠΑΟ, στο τέλος ρίσκαρε με τον Μπαλτε πως έστω κι ένα 10λεπτο θα το δίνει, βάλε κι άλλα 5 του κωστακουνμπο και βγαίνουν τα κουκιά.

επισης επειδη ξερει οτι μενει η τελευταια εντυπωση συνηθως ανεβαζει την αποδοση του στο 4ο δεκαλεπο δηλαδη παιζει καλυτερα στα τελευταια λεπτα συμμετοχης του απτα πρωτα

Δηλαδη τωρα το πιστευεις αυτο ??

Οποτε ο Λεσσορτ μηδεν . Για eurocup κανει?

0
assistant

nba

τουλουμπα έγραψε:
assistant77 έγραψε:

ωχ νεα παπαγιαννιαδα
για τον Παπαγιαννη ειμασταν πολλοι διπλα σου......για τον Λεσορ παιζεις μπαλα μονος σου.......

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Παρ Μαρ 15, 2024 5:18 pm

assistant77 έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

ωχ νεα παπαγιαννιαδα
για τον Παπαγιαννη ειμασταν πολλοι διπλα σου......για τον Λεσορ παιζεις μπαλα μονος σου.......
μπα και τοτε μονος μου επαιζα :welcome:

0
agnwstos_nikos

junior
Reactions: 110

Παρ Μαρ 15, 2024 5:32 pm

Πλακα πλάκα αν ήμουν ο Παπαγιάννης και έβλεπα τα στιγμιτόυπα από τον καναπέ μου, θα χασκογελούσα.
Ε ναι ρε σεις, ας πούμε και δυο αλήθειες τώρα, έχεις τον Φαλ που επί 2 συναπτά έτη έχει κόψει το μπάσκετ σε κάθε σέντερ που πέρασε από τον Παναθηναϊκό, και τα ρίξαμε όλα στον big papa. Όχι φυσικά, δεν ζητάω να επιστρέψει πίσω οι συμπαθής Γιώργος.
Αλλά βρε παιδί μου, είναι γεγονός, ακόμα και με τον κατά τα άλλα επιθετικά παιχταρά Λεσόρ, στο ίδιο έργο θεατές είμαστε. Όχι ο Ράιτ δεν είναι φαινομενικά πιο πολύτιμος στο ευρωπαϊκό χρηματιστήριο από τον Λεσόρ. Αλλά απορρίπτω και εγώ με τη σειρά μου τις δικαιολογίες πέρι κούρασης. α) Και στον τελικό κυπέλλου τα ίδια παντελή μου τα ίδια παντελάκη μου, τουτέστιν δεν ήταν θέμα βραδιάς ή κακής μέρας, επανάληψη σκηνικού έχουμε β) Από το πρώτο δεκάλεπτο βλέπεις που πάει το πράγμα, μα πότε κουράζεται ο Γάλλος? Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε τον 3ο σέντερ του Ολυμπιακού να κυριαρχεί απόλυτα του πρώτου σεντερ του Παναθηναϊκού.
Όχι, δε θέλω να φύγει ο Λεσόρ, εξάλλου όταν το αποκτήσαμε είχαμε μια υποψία των αδυναμιών του. Μια γενικότερη απορία διατυπώνω, είναι σίγουρα θέμα υλικού αυτό που συμβαίνει με τον Παναθηναικό και την λειτουργία της ρακέτας? Έχει βρει ο Μπαρτζώκας μια αδυναμία και την εκμεταλλεύεται επανελλειμμενα και φαίνεται να μην μπορούμε να βρούμε άκρη. Να έρθει με το καλό το καλοκαίρι ο υπερπαίχτης Ταβάρες, να πάμε στο αεροδρόμιο, να τον αξιοποιήσουμε θα μπορέσουμε ή απλά θα γυρίσουμε στα ίδια σκηνικά?
Δε λέω αποτυχίες τελικά οι Μπαλτσερόφσκι, Αντετοκούμπο, αλλά τώρα μιλάμε για τις αμυντικές δυνατότητες του πρώτου σέντερ. Μήπως είναι θέμα γενικότερης λειτουργίας, αλληλοκάλυψης, βοήθειας από τα 4ρια, συγκέντρωσης, δεν έχω ιδέα. Λογικά θα φέρουμε παίχτη στους τελικούς, όχι ότι βλέπω κάτι διαφορετικό.
Συμφωνώ με τον τουλούμπα, φαινομενικά η πιο στα μέτρα μας διασταύρωση θα ήταν η Μονακό (ανεξαρτήτως έδρας) λόγω ότι δε τους θεωρώ φόβητρο στη ρακέτα ή και ακόμα να προκύψει καμμιά Βίρτους? Οποιαδήποτε άλλη ομάδα της πρώτης 6αδας θα μας χτυπήσει ανελέητα στο γνωστό σημείο, θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο να τα καταφέρουμε σε ματς 3 με 5 αγώνων (προσωπικά θα είμαι πολύ ευχαριστημένος με την 6αδα, αλλά να ρωτήσουμε και τον εκκεντρικό ιδιοκτήτη και τον "ομιλιτικό" προπονητή μας αν είναι το ίδιο).
Τέλος να παρατηρήσω κάτι, εδώ και 8 μήνες δικαιολογημένα ακούμε είναι εντελώς καινούργια ομάδα, σιγά σιγά θα χτιστεί, υπομονή, μην περιμένετε αυτοματισμούς αμέσως κτλ. Εγώ ρε φίλε ξέρεις τι βλέπω? Ένας παντελώς άγνωστος Αμερικάνος, ήρθε από μια παντελώς άγνωστη τουρκική ομάδα που ήταν σε θέση υποβιβασμού, και κάνει παπάδες κατευθείαν από το αεροδρόμιο χωρίς προπονηση που λέει ο λόγος, ούτε "δώστου 2-3 μήνες να προσαρμοστεί", "ούτε τραυματίστηκε στο μικρό του δαχτυλάκι του ποδιού πριν 6μηνο και ακόμα αναρρώνει", ούτε "χώρισε με την κοπέλα του, υπομονή να το ξεπεράσει".

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Παρ Μαρ 15, 2024 5:34 pm

slok έγραψε:
Δηλαδη τωρα το πιστευεις αυτο ??

Οποτε ο Λεσσορτ μηδεν . Για eurocup κανει?
[/quote]

εγραψα οτι κανει μονο για γιουροκαπ?

για ομαδα που λεει οτι στοχος ειναι το φ4 η να παρει κουπα η τον εχεις για δευτερο σεντερ
αυτο που ειπαν οτι θα γινει του χρονου δηλαδη
η διαφορα ειναι οτι καποιοι λεγαμε οτι επρεπε να γινει απο φετος
και στην ομαδα πλεον την ιδια αποψη εχουν
οτι χρειαζεται κυριαρχικος ψηλος μαζι του

η του φερνεις παιχτη αμυντικο ογκολιθο για να τον σκατζαρει οταν χρειαζεται
βεβαια και αυτος θα του φαει την θεση αργα η γρηγορα γιατι εχει πολυ μεγαλη αδυναμια αμυντικα αλλα θα κρατησει καποιον χρονο του
οπως και να γινει συμφωνω οτι ο λεσορ δεν γινεται να παιζει 30-32 λεπτα γιατι πολυ δεν τα αξιζει ,η αποδοση του ειδικα αμυντικα δεν δικαιολογει να παιρνει τοσο χρονο σε ομαδα που θελει να παει φ4 η να παρει κουπα

ισως να μην τον χρησιμοποιει σωστα ο αταμαν να μην τον βοηθαει η υπολοιπη αμυνα δεν ξερω
εμενα ποσως με απασχολουν οι λογοι το μονο που με απασχολει ειναι η εικονα του στην ομαδα και οτι θα ειναι απτους βασικους υπαιτιους παιχτικα αν χαθουν οι στοχοι

ο αταμαν θα κριθει σε πρωτη φαση τον ιουνιου και οριστικα και πιο αυστηρα τον επομενο ιουνιου
αν οι στοχοι φετος χαθουν το οτι δεν πηρε σεντερ που ειναι αποκλειστικα δικη του αποφαση θα ειναι ενα ακομα μειον στον λογαριασμο του για του χρονου
τα πραγματα στον επαγγελματικο αθλητισμο τοπ επιπεδου ειναι απλα και αυτονοητα

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1551

Παρ Μαρ 15, 2024 5:51 pm

τουλουμπα έγραψε:
tokalytero3d έγραψε:

Σόρρυ.
Καλό. Αλλά εσύ φίλε τουλουμπα είσαι Παναθηναϊκός. Νταξει όχι σαν τον Βασίληπαο αλλά κάτι κάνεις :D

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Παρ Μαρ 15, 2024 5:53 pm

assistant77 έγραψε:
Παρ Μαρ 15, 2024 5:04 pm
TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Παρ Μαρ 15, 2024 4:42 pm
Ο Γουίλι κάποια στιγμή θα βγάλει μάτια και στην Ευρώπη. MVP του ευρωμπάσκετ οι ψηλοί μας δεν το βλέπουν ούτε με κυάλια. Μάλλον παίζει για την πλάκα στην Ευρώπη γιατί με Ισπανία ήταν πραγματικά ντόμιναντ! Ομολογώ φέτος φαίνεται κακός όπως και ο Χουάντσο.
ειναι σιγουρο οτι θα βγαλει τα ματια τουλαχιστον των Βαρκελονιων που του δινουν 4Μ το χρονο........ας μη συγχεουμε ενα τουρνουα 15 ημερων οπου οι ομαδες κανουν απλα τα βασικα με δυο απ τις πιο απαιτητικες λιγκες στον κοσμο τη euroleague και την acb........
Το δεύτερο πιο δυνατό πρωτάθλημα μετά το NBA είμαστε αλλά για να αναδειχθείς mvp σε δυνατό ευρωμπάσκετ είναι πιο δύσκολο από mvp ευρωλίγκας για μένα πάντα. Τέσπα χρησιμοποιείται λίγο στη Μπάρτσα που μάλλον δεν του ταιριάζει, αλλά φαίνεται ότι είναι καλός παίχτης από τα διεθνή και το ίδιο ισχύει για Χουάντσο. Κάποια στιγμή θα παίξουν καλά αλλά δεν ξέρω αν θα είναι στις ίδιες ομάδες που είναι τώρα. Μέχρι στιγμής στη Μπάρτσα βγήκαν χαμένοι που άλλαξαν τον Μίροτιτς ο οποίος βέβαια παρουσιάζει πολλούς τραυματισμούς!

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Παρ Μαρ 15, 2024 5:54 pm

tokalytero3d έγραψε:
Παρ Μαρ 15, 2024 5:51 pm
τουλουμπα έγραψε:

Καλό. Αλλά εσύ φίλε τουλουμπα είσαι Παναθηναϊκός. Νταξει όχι σαν τον Βασίληπαο αλλά κάτι κάνεις :D
ευχαριστω φιλε παντα πιστευα οτι η αξια μου θα αναγνωστιστει :welcome: :mrgreen:

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Παρ Μαρ 15, 2024 5:54 pm

assistant77 έγραψε:
Παρ Μαρ 15, 2024 5:12 pm
tokalytero3d έγραψε:

Σόρρυ.
δε μιλαω με ανωμαλους.........αντε γεια.......
Ποιος ψηφίζει αν θέλει να κάνουμε poll στο οποίο θα αποφασίσουμε αν πρέπει να κάνουμε poll για να αποφασίσουμε αν πρέπει να κάνουμε ...poll για το ποια είναι η αγαπημένη ομάδα του "tokalytero3", μετά που βάσει του δημοψηφίσματος θα ....κρίνουμε ποια είναι η αγαπημένη του ομάδα θα κάνουμε φυσικά νέο poll για να...αποφασίσουμε το ποιος είναι ο ...μυστηριώδης παίκτης αφού...υποψιάζομαι από την απάντησή ότι ίσως, λέω ίσως, και να μην είναι ο Μπάρλος.

2
2 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2023-2024”