έχει πάρει το κύπελο κυπελούχων το 1994 η άρσεναλWeRuleThisLand έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 30, 2024 2:30 pmΜε οποιον και να παίζες ατιτλος είσαι.80sLover έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 30, 2024 2:16 pmΕγω δεν ξερω απο ζενες ες και Μενεξες...δεν ειμαι 90 χρονων. Ξερω μονο οσα εχω δει με τα ματια μου...Παντως μπραβο στους φιλους του ΟΣΦΠ που ξερουν καλυτερα απο εμας τις ομαδες στις πορειες του ΠΑΟ.
Εγω ξερω οτι παιζαμε στους 8 του Ουεφα με την Πορτο του Μουρινιο που το πηρε και την επομενη χρονια πηρε και το Τσαμπιονς Λιγκ...και στους 8 του Τσαμπιονς Λιγκ με αντιπαλο την Μπαρτσελονα του Ριβαλντο, Σαβιολα, Κλαιφερτ κλπ.
Τωρα ειδα εχθες τον " Ευρωπαικο τελικο" και η Φιορεντινα...9η ομαδα της Ιταλιας, δεν μπορουσε να αλλαξει 3 πασες. Μιλαμε για τρομερο επιπεδο για " Ευρωπαικο τελικο".
Το θεμα ειναι οτι με.παιρνει τηλ και κοσμος και με ρωτανε τι εγινε...σημερα με.πηρε η Μανα μου και μου λεει " Πηρε ο ΟΣΦΠ το Ευρωπαικο"???
Και της λεω " Μανα θυμασαι οταν βλεπαμε.μαζι μπαλα επι Καραγκουνη και Μπασινα?? Θυμασαι τοτε που υπηρχαν 2 Κυπελλα ευρωπης το Τσαμπιονς Λιγκ που παιζαμε με Ρεαλ του Ζινταν, Ραουλ, Ρομπερτο Καρλος και την Μπαρτσελονα...Ε τα τελευταια 3 χρονια, επειδη εχει μεγαλωσει μαλλον πολυ η ψαλιδα με τις δυνατες ομαδες...εχουν κανει και ενα 3ο κυπελλο για να παιζουν " ομαδαρες " απο βαλκανια, Τουρκια κλπ. που περσι διοικητικα στελεχη του ΟΣΦΠ το αποκαλουσανε Μιλκο Καπ και σημερα εγινε " Πηραμε το Ευρωπαικο".
Ωραια καταλαβα μου λεει...αλλα γιατι πανηγυριζουν τοσο και γιατι το MEGA το δειχνει ολη μερα... ε στην ερωτηση για το MEGA δεν αντεξα και ξεσπασα σε γελια.
Εγώ ξέρω ότι παίξαμε δίπλα ματς με την Άστον Βίλα που βγήκε τέταρτη Αγγλία πίσω και Τσάμπιονς λιγκ και κέρδισε υοερομαδες όπως η Σίτυ, Λίβερπουλ και την διαλυσαμε ρίχνοντας 4 γκολ στην Αγγλία. Πρόωρος τελικός και μάλιστα όχι 1 ματς να πεις ήμουν τυχερός αλλά διπλή αναμέτρηση που κυριάρχησαμε και στα 2 μάτς. Μιλάμε για έπος. Μια ομάδα που έχει 7 φορές μεγαλύτερο μπάτζετ και παίζει στους τρελούς ρυθμούς της Πρέμιερ λιγκ.
Δεν μπορεί κανείς να μιλάει για Ευρώπη Ελλάδα. Όταν καταφέρουν να πάρουν ένα ευρωπαϊκό το conference η το Europa τότε θα μπορέσουν να πούν κάτι για Ευρώπη.
Εδώ ολόκληρη Άρσεναλ και δεν έχει καταφέρει ποτέ να πάρει ευρωπαϊκό. Τόσο δύσκολο και πολύπλοκο είναι να καταφέρεις να το σηκώσεις. Ειδικά αν πρόκειται για ελληνική ομάδα λόγω μπάτζετ, χαμηλού ρυθμου ελληνικού ποδοσφαίρου που δεν σου δίνει την δυνατότητα να παίζεις ματς υψηλού ρυθμου όπως ομάδες από προηγμένα πρωταθλήματα.
Ποδόσφαιρο-Ολυμπιακός: Κατάκτηση Conference League.
Συντονιστής: Captains
1
1

-
- Reactions: 1740
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ξαναδιαβασε τι εγραψε ο φιλος ΄΄βηματα...΄΄.........δεν μπερδεψα εγω κατι,απλα απαντησα....WeRuleThisLand έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 30, 2024 2:25 pmΜην μπερδεύεις ατομικά με ομαδικά αθλήματα.assistant77 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 30, 2024 1:57 pm
Επειδη μιλας για τις μεγαλυτερες δυσκολιες του ποδοσφαιρου σε σχεση με οποιαδηποτε αλλο ομαδικο ή ατομικο αθλημα......αν δεις τις συνθηκες που προετοιμαζεται ο ποδοσφαιρικος Ολυμπιακος και οι συνθηκες που προετοιμαζονται ο Πετρουνιας,ο Τεντογλου και ποσοι αλλοι ΗΡΩΕΣ θα καταλαβεις οτι μεσολαβει μια αβυσσος........μη λεμε ο,τι θελουμε.....τεραστιο κατορθωμα ο Ολυμπιακος μας αλλα η Κορακακη δεν ειχε μεχρι προσφατα σκοπευτηριο για παραδειγμα......χαμηλα την μπαλα......
Δεν έχουν καμία σχέση και δεν απαιτούν την ίδια οργάνωση.
Στα ομαδικά αθλήματα το ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο άθλημα όταν έχεις να ανταγωνιστείς ομάδες από τα κορυφαία πρωταθλήματα που η χρηματηστιριακη αξία μόνο ενός παίχτη τους μπορεί να είναι όσο ολόκληρης της ομάδας σου
1
1

-
- Reactions: 430
- Προειδοποιήσεις:
2
Εσείς δεν είστε που λέτε (και συμφωνώ απολυτα) να μη κρεμιούνται λάβαρα αν δε πάρεις κούπα;80sLover έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 30, 2024 2:16 pmΠαντως μπραβο στους φιλους του ΟΣΦΠ που ξερουν καλυτερα απο εμας τις ομαδες στις πορειες του ΠΑΟ.
Εγω ξερω οτι παιζαμε στους 8 του Ουεφα με την Πορτο του Μουρινιο που το πηρε και την επομενη χρονια πηρε και το Τσαμπιονς Λιγκ...και στους 8 του Τσαμπιονς Λιγκ με αντιπαλο την Μπαρτσελονα του Ριβαλντο, Σαβιολα, Κλαιφερτ κλπ.
Όπως είχε πει κι ένας μεγάλος θεωρητικός με αφανα κάποτε πορείες κάνουν οι αγρότες και οι απεργοί. Άστο τώρα, χειροκροτά, κάνε λίγο χόρτο μαγικό και πάμε παρακάτω
0
-
- Reactions: 1740
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δε συμφωνω.......η δυσκολια αυτου που κανει ο Τεντογλου απεναντι σε επαγγελματιες αθλητες που τους παρεχονται τα παντα(πχ. Αμερικανους) δε συγκρινεται με το χθεσινο του Ολυμπιακου....βήματα εκτός φάσης έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 30, 2024 2:28 pmΔεν μείωσε κανένας τα κατορθώματα στα ατομικά αθλήματα του στίβου. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι το μέγεθος της δυσκολίας για διάκριση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι σε άλλο επίπεδο με τα αστρονομικά ποσά που διακινούνται. Μιλάμε για άλλες τάξεις μεγέθους.assistant77 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 30, 2024 1:57 pmΕπειδη μιλας για τις μεγαλυτερες δυσκολιες του ποδοσφαιρου σε σχεση με οποιαδηποτε αλλο ομαδικο ή ατομικο αθλημα......αν δεις τις συνθηκες που προετοιμαζεται ο ποδοσφαιρικος Ολυμπιακος και οι συνθηκες που προετοιμαζονται ο Πετρουνιας,ο Τεντογλου και ποσοι αλλοι ΗΡΩΕΣ θα καταλαβεις οτι μεσολαβει μια αβυσσος........μη λεμε ο,τι θελουμε.....τεραστιο κατορθωμα ο Ολυμπιακος μας αλλα η Κορακακη δεν ειχε μεχρι προσφατα σκοπευτηριο για παραδειγμα......χαμηλα την μπαλα......
1
1

- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1711
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
1
Πορείες κάνει και το πεζικό!glenrice90 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 30, 2024 2:44 pmΕσείς δεν είστε που λέτε (και συμφωνώ απολυτα) να μη κρεμιούνται λάβαρα αν δε πάρεις κούπα;
Όπως είχε πει κι ένας μεγάλος θεωρητικός με αφανα κάποτε πορείες κάνουν οι αγρότες και οι απεργοί. Άστο τώρα, χειροκροτά, κάνε λίγο χόρτο μαγικό και πάμε παρακάτω

1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 3103
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 430
- Προειδοποιήσεις:
2
Φίλε το ποσό δύσκολο ειναι συγκριτικά αποδεικνύεται από το πόσες φορές έχουν κερδίσει χρυσο στον στίβο αθλητές από Ελλάδα με παρόμοιες συνθήκες με τον Μίλτο σε σχέση με οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή διάκριση Ελληνικης ομάδας στη μπαλα. Μιλάνε τα νούμερα από μόνα τους. Έχεις να μανατζαρεις σύλλογο με ένα σωρό έμψυχο δυναμικό και τον 100πλασιο ανταγωνισμό. Στον στίβο είσαι εσύ και ο προπονητής σου. Είναι τεράστιοι μάγκες οι Έλληνες αθλητές του στίβου, αλλά με ταλέντο, σκληρή δουλειά και ένα top coach ειναι πιο doable.assistant77 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 30, 2024 2:45 pmΔε συμφωνω.......η δυσκολια αυτου που κανει ο Τεντογλου απεναντι σε επαγγελματιες αθλητες που τους παρεχονται τα παντα(πχ. Αμερικανους) δε συγκρινεται με το χθεσινο του Ολυμπιακου....βήματα εκτός φάσης έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 30, 2024 2:28 pm
Δεν μείωσε κανένας τα κατορθώματα στα ατομικά αθλήματα του στίβου. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι το μέγεθος της δυσκολίας για διάκριση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι σε άλλο επίπεδο με τα αστρονομικά ποσά που διακινούνται. Μιλάμε για άλλες τάξεις μεγέθους.
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος glenrice90 την Πέμ Μάιος 30, 2024 2:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι εχεις δικιο τωρα το ειδα...αλλα αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι μονο εγω πηρα φαουλ...και εχουν γραψει ολοι σεντονια οπαδικα..και εγω εφαγα φαουλ επειδη εγραψα οτι την γλυτωσαν οι Αφοι και ο Μπαρτζωκας γιατι αυτο που εγινε στο ποδοσφαιρο παιρνει την πιεση απο πανω τους.
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Πάντως διακρίνω πως ενόχλησε πολύ η δήλωση του dpg τη Κυριακή πως άλλοι πανηγυρίζουν προκρίσεις σε final four ενώ ο Παναθηναϊκός ευρωπαϊκές κούπες γιατί το χρησιμοποιούν κατά κόρον σήμερα οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού εντελώς out of context βέβαια. Ο Παναθηναϊκός καυχιέται για τις πορείες του στη πρώτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση το Τσαμπιονς Λιγκ ενώ ο Ολυμπιακός κατέκτησε την τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση την οποία μάλιστα χλευαζε και λοιδορούσε μέχρι πέρσι.
1
1

-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ποια πορεία έκανες φίλε? Ποιον πέρασες? Ρεάλ,Μπάρτσα,Μπάγιερν,Γιουνάιτεντ,Σίτι,Παρί,Λίβερπουλ,Μίλαν,Γιούβε,Ίντερ? Και πάει λέγοντας!pk13 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 30, 2024 3:04 pmΠάντως διακρίνω πως ενόχλησε πολύ η δήλωση του dpg τη Κυριακή πως άλλοι πανηγυρίζουν προκρίσεις σε final four ενώ ο Παναθηναϊκός ευρωπαϊκές κούπες γιατί το χρησιμοποιούν κατά κόρον σήμερα οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού εντελώς out of context βέβαια. Ο Παναθηναϊκός καυχιέται για τις πορείες του στη πρώτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση το Τσαμπιονς Λιγκ ενώ ο Ολυμπιακός κατέκτησε την τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση την οποία μάλιστα χλευαζε και λοιδορούσε μέχρι πέρσι.
0
- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1711
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
1
Γενικά πάντως ο αρνητισμός και η γκρίνια είναι φυσιολογική, ανθρώπινη αντίδραση (και) στο πλαίσιο των αθλητικών συζητήσεων όταν λαμβάνουν χώρα γεγονότα που κάνουν με τη σημαντικότητά τους βεβαιότητες δεκαετιών να καταρρέουν, γιατί αυτό έγινε με τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού. Το αφήγημα των πορειών πήγε περίπατο ή υποβαθμίστηκε σε ένα πιο δευτερεύον επίπεδο, τώρα μπορούμε να μιλάμε για νέες ιστορίες που έχουν happy end και τίτλους. Θα υπάρξει ένα χρονικό διάστημα προσαρμογής στη νέα πραγματικότητα είτε αυτό αφορά αυτούς που χαίρονται, είτε αυτούς που λυπούνται από αυτήν. Με το πέρασμα του χρόνου θα το πάρουν όλοι απόφαση.
Με βάση τη δυναμικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν το βλέπω καθόλου απίθανο να μιλάμε για το συγκεκριμένο για πολλά χρόνια από τώρα μιας και η δυσκολία επανάληψής ή και υπέρβασής του παραμένει σταθερή.

Με βάση τη δυναμικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν το βλέπω καθόλου απίθανο να μιλάμε για το συγκεκριμένο για πολλά χρόνια από τώρα μιας και η δυσκολία επανάληψής ή και υπέρβασής του παραμένει σταθερή.
1
1