Φίλε μου, υπάρχει η υποκειμενική, υπάρχει και η αντικειμενική άποψη. Είναι πολύ απλο.Elvetos έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 30, 2024 7:12 pmΑυτό που γίνεται σε αυτό το τόπικ είναι τελείως παράλογο. Προσπαθείτε να συγκρίνετε τι είναι πιο σημαντικό, ενώ εν τέλει αυτό είναι κάτι προσωπικό. Δεν έχω δει σχεδόν ποτέ στην ζωή μου μπάλα, δεν έχω πάει καν σε ποδοσφαιρικό αγώνα και είμαι 35. Ούτε τον Παναθηναικό ακολουθώ, ούτε το Ευρο του 2004 δεν παρακολούθησα. Είναι δυνατόν ποτέ να με πείσετε για το πόσο πιο σημαντικό είναι το κονφερενς σε σχέση με την Ευρωλίγκα? Για μένα δεν θα είναι ποτέ, γιατί πολύ απλά μου περνάει τελείως αδιάφορο. Το οτι τα οικονομικά μεγέθη τα οποία είναι involved στο ποδόσφαιρο είναι μεγαλύτερα - αυτό είναι αλήθεια - δεν το κάνει πιο σημαντικό. Το μόνο που δείχνει είναι οτι 20/100 (τυχαίο νούμερο) μπορεί να προτιμούν ποδόσφαιρο, ενώ 2/100 μπάσκετ. Και αυτό όμως μου περνάει αδιάφορο, για μένα πιο σημαντικό είναι το μπάσκετ, γιατί αυτό μου προκαλεί συναισθήματα. Αν έχανα τον τίτλο στο βερολίνο, και το έπαιρνε ο Ολυμπιακός, θα στεναχωριόμουν. Έμαθα για το κονφερενσ, απο το τοπικ εδώ μέσα. Στην χώρα που ζώ, ο κόσμος παρακολουθεί σκι, και άλλα χειμερινά αθληματα, αδιάφορη τους περνάει η μπάλα.
Πρέπει να καταλάβετε οτι αυτό που κάνετε εδώ μέσα είναι παράλογο, και δη, σε ένα μπασκετικό φόρουμ. Εγώ κάνω 35-40 μέρες το χρόνο σκι, και τρελένομαι να παρακολουθώ freeriders να κάνουν drop απο γκρεμούς, και πάω στο Verbier κάθε χρόνο να παρακολουθήσω live to freeride world ski tour. Όσο και να μου πείτε οτι σας περνάει τελείως αδιάφορο -έχει μικρό popularity παγκοσμίως πραγματικα - δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το υποβαθμίσετε στο μυαλό μου, επειδή εγώ αυτό αγαπάω, και αυτό με κάνει ευτυχισμένο.
Άλλωστε η πλειοψηφία είναι οπαδοί της ομάδας. Δεν τους νοιάζει το άθλημα. Τους νοιάζει η επιτυχία της ομάδας τους

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο