Πιθανόν ούτε τα παιδιά των παιδιών μας δεν θα ζήσουν ξανά κάτι τέτοιο.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλο τον οργανισμό και ειδικότερα στους Βαγγέλη Μαρινάκη/Μεντιλιμπαρ.
Συντονιστής: Captains
Βγάζει πίκρα από Ολυμπιακούς ;;;HackerBaby έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 01, 2024 2:29 pmΕγώ δεν συμμερίζομαι σε καμία περίπτωση την άποψη περί ευκολιας επίτευξης επιτυχίας στο μπάσκετ σε σχέση με το ποδόσφαιρο.
Και ειδικά ο Ολυμπιακός για να μιλήσουμε και πρακτικά με τα εκατομμύρια που έχει πάρει τα τελευταία 20 χρόνια από την Ευρώπη στην μπάλα το να έχει απολογισμό ένα conference εμένα δεν μου φαίνεται πολύ. Για σκεφτείτε τα χρήματα που έχει πάρει μόνο ο Μαρινάκης,για να μη μιλήσω για παλαιότερους να τα είχε επενδύσει όλα στον Ολυμπιακό και όχι στη Νότιγχαμ ή σε ότι άλλο έχει . Γιατί ο Μαρινάκης έχει κέρδη τρελά πόσα από τον Ολυμπιακό .
Όπως και να έχει το thread αυτό βγάζει μια μεγάλη πίκρα από ολυμπιακούς η οποία θα εκτοξευτεί εαν χάσει και το πρωτάθλημα και μετά θα ανοίξει και thread για πόλο ίσως , αναμένουμε...
Μακάρι να είναι έτσι και να είστε όντως χαρούμενοι γιατί σε κάθε ποστ Ολυμπιακού σε αυτό το τοπικ για την αδιάφορη δεύτερη Ευρωλίγκα αναφέρονται. Προσωπικά μιλώντας ,είναι και υποκειμενικό βέβαια δε διαφωνώ σε αυτό θα προτιμούσα την 8η Ευρωλίγκα από ένα conference στο ποδόσφαιρο,αλλά μπορεί να είμαι απλά μπασκετικός τι να κάνουμεprime7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 01, 2024 2:41 pmΒγάζει πίκρα από Ολυμπιακούς ;;;HackerBaby έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 01, 2024 2:29 pmΕγώ δεν συμμερίζομαι σε καμία περίπτωση την άποψη περί ευκολιας επίτευξης επιτυχίας στο μπάσκετ σε σχέση με το ποδόσφαιρο.
Και ειδικά ο Ολυμπιακός για να μιλήσουμε και πρακτικά με τα εκατομμύρια που έχει πάρει τα τελευταία 20 χρόνια από την Ευρώπη στην μπάλα το να έχει απολογισμό ένα conference εμένα δεν μου φαίνεται πολύ. Για σκεφτείτε τα χρήματα που έχει πάρει μόνο ο Μαρινάκης,για να μη μιλήσω για παλαιότερους να τα είχε επενδύσει όλα στον Ολυμπιακό και όχι στη Νότιγχαμ ή σε ότι άλλο έχει . Γιατί ο Μαρινάκης έχει κέρδη τρελά πόσα από τον Ολυμπιακό .
Όπως και να έχει το thread αυτό βγάζει μια μεγάλη πίκρα από ολυμπιακούς η οποία θα εκτοξευτεί εαν χάσει και το πρωτάθλημα και μετά θα ανοίξει και thread για πόλο ίσως , αναμένουμε...Εμείς είμαστε στα ουράνια ,αυτό περιμέναμε όλη μας την ζωή και δεν πιστεύαμε ότι θα γίνει. Στα Social πολλοί φίλαθλοι του Παναθηναϊκού προσπαθούν να μειώσουν την επιτυχία του Ολυμπιακού και έχουν χάσει τον ύπνο τους. Πήραν το 7ο και δεν μπορούν να χαρούν μετά το Ευρωπαϊκό στην μπάλα.Πάντως όντως καλύτερα ν κλείσει το Thread γιατι θα ξεφύγει η κατάσταση.
Καλά κάνεις. Ο καθένας με ότι του αρέσει. Οι καθαρά μπασκετικοί Ευρωλίγκα τους νοιάζει και πρωτάθλημα κλτπ. Προσωπικά και τα 2 αθλήματα παρακολουθώ και γουστάρω. Απλά το Ευρωπαϊκό στην μπάλα ήταν άπιαστο όνειρο.HackerBaby έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 01, 2024 2:45 pmΜακάρι να είναι έτσι και να είστε όντως χαρούμενοι γιατί σε κάθε ποστ Ολυμπιακού σε αυτό το τοπικ για την αδιάφορη δεύτερη Ευρωλίγκα αναφέρονται. Προσωπικά μιλώντας ,είναι και υποκειμενικό βέβαια δε διαφωνώ σε αυτό θα προτιμούσα την 8η Ευρωλίγκα από ένα conference στο ποδόσφαιρο,αλλά μπορεί να είμαι απλά μπασκετικός τι να κάνουμεprime7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 01, 2024 2:41 pm
Βγάζει πίκρα από Ολυμπιακούς ;;;Εμείς είμαστε στα ουράνια ,αυτό περιμέναμε όλη μας την ζωή και δεν πιστεύαμε ότι θα γίνει. Στα Social πολλοί φίλαθλοι του Παναθηναϊκού προσπαθούν να μειώσουν την επιτυχία του Ολυμπιακού και έχουν χάσει τον ύπνο τους. Πήραν το 7ο και δεν μπορούν να χαρούν μετά το Ευρωπαϊκό στην μπάλα.Πάντως όντως καλύτερα ν κλείσει το Thread γιατι θα ξεφύγει η κατάσταση.
Ακριβώς. Κακως οι μοντ επέτρεψαν να ανοίξει τέτοιο θέμα και να συντηρειται τόσες μέρες. Οι ποδοσφαιρικοί να πάνε αλλού και να κάνουν τις συγκρίσεις τους. 4 μέρες τώρα διαβάζουμε ποιο άθλημα είναι πιο καλό , πιο δημοφιλές πιο σπουδαίο, γιατί κούπα στο ποδόσφαιρο είναι μεγαλύτερη από το μπάσκετ ΚΟΚ.HackerBaby έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 01, 2024 2:56 pmΟπου φυσάει ο άνεμος είναι ο οπαδός φίλε μου από αρχαιοτάτων χρόνων. Το θέμα είναι ότι εδώ υποτίθεται είναι μπάσκετ φόρουμ
Περιμένεις να κλείσει thread που από τη δημοφιλία του έριξε το φόρουμ 1 μέρα ? Περίμενε εσύ ... Δυστυχώς στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο πουλάει πιο πολύRebedierdos έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 01, 2024 2:59 pmΑκριβώς. Κακως οι μοντ επέτρεψαν να ανοίξει τέτοιο θέμα και να συντηρειται τόσες μέρες. Οι ποδοσφαιρικοί να πάνε αλλού και να κάνουν τις συγκρίσεις τους. 4 μέρες τώρα διαβάζουμε ποιο άθλημα είναι πιο καλό , πιο δημοφιλές πιο σπουδαίο, γιατί κούπα στο ποδόσφαιρο είναι μεγαλύτερη από το μπάσκετ ΚΟΚ.HackerBaby έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 01, 2024 2:56 pm
Οπου φυσάει ο άνεμος είναι ο οπαδός φίλε μου από αρχαιοτάτων χρόνων. Το θέμα είναι ότι εδώ υποτίθεται είναι μπάσκετ φόρουμ
Άσε τα εξαρτάται. Αναφέρθηκες ότι όπου φυσάει ο άνεμος είμαστε όλοι μας. Συγκεκριμένα τι εννοείς. Στήριξε τα λόγια σου.
Βαθυστόχαστο.