Έκανε φοβερούς WCF ο Doncic που βοήθησε και στην άμυνα έστω με τον τρόπο του, όπως και ο Jokic αν θες στη σειρά με Lakers. Από ένα σημείο κι έπειτα παίζει και τραυματίας, φαινόταν κυρίως στα 2 πρώτα ματς το πως σφίγγει τα δόντια και παίζει με το ζόρι. Mentally ναι δεν είναι έτοιμος, είναι η πρώτη του φορά στους τελικούς δεν ξέρω αν θα ξαναβρεί σύντομα την ευκαιρία και ποιον δρόμο θα διαλέξει. Θα ακολουθήσει το συναίσθημα παραμένοντας στο Dallas για χρόνια περιμένοντας να ενισχυθεί η ομάδα ή θα τη δει Lebron και θα πάει αλλού να φτιάξουν super team οι οποίες όμως δεν τα πάνε και τόσο καλά τα τελευταία χρόνια; Νομίζω πάντως πως ωρίμασε αρκετά φέτος, μιας και είχε τη φήμη του "κωλόπαιδου" εντός της ομάδας, ήθελε δλδ να κάνουν τα πάντα οι άλλοι για αυτόν, να μην παίζει άμυνα, να παίρνει τη μπάλα και να κάνουν όλοι στη μπάντα, περνάει ο Λοσάντα και τέτοια ωραία. Πρέπει καπώς σε κάποια offseason να δουλέψει τη φυσική του κατάσταση γιατί η "stamina" του πέφτει συνεχώς προς το τέλος. Αν πάει και σε Προολυμπιακό και ειδικά έπειτα και Ολυμπιάδα θα "σκάσει" και μετά θα πλακωθεί και στις μπύρες να έρθει στα ίσια του χωρίς τον Finley να του τις παίρνει από τα χέρια.SteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 13, 2024 12:51 pm
ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΝΒΑ.....
Μπακς ήπιαν θάλασσα με την απόφαση τους.
Ερώτηση. Μετά το 3-0 στους τελικούς που πάει για 4-1 ή 4-0 , μετά το τόσο hate προς Σανς, Μπούκερ και κλπ, μετά τις εμφανίσεις του Λούκα αμυντικά που τον χτυπάνε συνέχεια οι Σέλτικς και δεν ανταποκρίνεται....έκαναν τόσο λάθος με την επιλογή Ayton????
Σίγουρα ο Λούκα είναι απείρως καλύτερος του Ayton αλλά η εμφάνιση τους στους τελικούς είναι αντίστοιχης αυτής της διαφοράς ταλέντου και μυαλού ;;;;
Άσχετο αλλά αν ο Doncic παραμείνει υγιής σε βάθος χρόνου και έχει τη διάθεση να συνεχίσει να παίζει είναι ο μόνος λογικά από τους ενεργούς παίκτες που μπορεί να σπάσει τα ρεκόρ του Λεμπρόν, εκτός κι αν αρχίζει να βάζει τπτ 40άρες ο Wemby σε μόνιμη βάση.
Νομίζω με Ayton (αν και παίζει να τον έπαιρναν οι Kings στο νούμερο 2 αν τον προσπερνούσε το Phoenix) αντί Doncic το Dallas δε θα πήγαινε πουθενά, όντως βέβαια παίζει να μην "κόλλαγε" τόσο καλά στους Suns ή στους Kings που δεν τον επέλεξαν δίπλα σε Booker ή Fox, όπως πχ δεν "κόλλησε" o Haliburton που ξεπετάχτηκε στη συνέχεια.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο