Kώστας Σλούκας - Ο αρχηγός του ΠΑΟ
Συντονιστής: Captains
Ενα πράγμα είναι πλέον ξεκάθαρο. Οι Αγγελόπουλοι ΟΦΕΙΛΟΥΝ να βγουν δημόσια και να εξηγήσουν τι έχει συμβεί με το Σλουκα. Ίσως μετά τους αγώνες της Εθνικής. Το οφείλουν και στον κόσμο που βλέπει τον πρώην ηγέτη και σημαία της ομάδας, να βγάζει τόση πίκρα και να την εκδικείται και στους εαυτούς του και στον κοουτς, που λοιδωρηθηκαν πλέον δημόσια από αυτόν.
2
2

- ssoulliss
- Reactions: 522
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ας κάνουμε ένα βήμα πίσω λίγο (χωρίς οργή, με ψυχραιμία) και να δούμε τι ειδήσεις έβγαλε ο Σλούκας, βλέπωντας τη συνέντευξη και παρατηρώντας τον πως μίλαγε:
- Ουσιαστικά λοιπόν στην τελευταία συνέντευξη τύπου της ομάδας του που μόλις είχε κατακτησει το πρωτάθλημα, είπε ξεκάθαρρα ότι πέρυσι δεν ήθελε να φύγει από τον Ολυμπιακό, αλλά τον έδιωξαν.
- Είπε επίσης την πρώτη φορά ύστερα από ερώτηση, ότι "τώρα έχει ξεκούραση" και στην αμέσως επόμενη ερώτηση τόνισε "ότι με πιθανούς συμπαίκτες μου στην εθνική". Κατά 90% λοιπόν νομίζω πως έθεσε τον εαυτό του εκτός εθνικής.
- Ανέφερε ξεκάθαρρα ότι υπάρχει για θέμα "με Έλληνες παίκτες". Είπε ξεκάθαρρα ότι "δεν τον ενδιαφέρουν οι ξένοι" με αυτούς θα μιλήσω. Δεν είμαι σίγουρος ότι εννοεί τον Walkup.
- Ουσιαστικά λοιπόν στην τελευταία συνέντευξη τύπου της ομάδας του που μόλις είχε κατακτησει το πρωτάθλημα, είπε ξεκάθαρρα ότι πέρυσι δεν ήθελε να φύγει από τον Ολυμπιακό, αλλά τον έδιωξαν.
- Είπε επίσης την πρώτη φορά ύστερα από ερώτηση, ότι "τώρα έχει ξεκούραση" και στην αμέσως επόμενη ερώτηση τόνισε "ότι με πιθανούς συμπαίκτες μου στην εθνική". Κατά 90% λοιπόν νομίζω πως έθεσε τον εαυτό του εκτός εθνικής.
- Ανέφερε ξεκάθαρρα ότι υπάρχει για θέμα "με Έλληνες παίκτες". Είπε ξεκάθαρρα ότι "δεν τον ενδιαφέρουν οι ξένοι" με αυτούς θα μιλήσω. Δεν είμαι σίγουρος ότι εννοεί τον Walkup.

3
1
1
1

- karamelitsa
- Reactions: 970
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Προσωπικα θα έλεγα να μην κάνουν τίποτα από αυτά, να κάνουν έργα, ο Σλούκας απλά σήμερα μας έδειξε ξεκάθαρα ποιος είναι που το ΕΓΩ του είναι πάνω από όλα τα αλλά…αγαπάμε το μπάσκετ, αλλά η αξιοπρέπεια, ο σεβασμός και το ήθος είναι πάνω από τα τρόπαια….chainsaw έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 15, 2024 2:07 amΕνα πράγμα είναι πλέον ξεκάθαρο. Οι Αγγελόπουλοι ΟΦΕΙΛΟΥΝ να βγουν δημόσια και να εξηγήσουν τι έχει συμβεί με το Σλουκα. Ίσως μετά τους αγώνες της Εθνικής. Το οφείλουν και στον κόσμο που βλέπει τον πρώην ηγέτη και σημαία της ομάδας, να βγάζει τόση πίκρα και να την εκδικείται και στους εαυτούς του και στον κοουτς, που λοιδωρηθηκαν πλέον δημόσια από αυτόν.
1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 2477
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- gkostas37
- Reactions: 470
- Αγαπημένη θέση: SG, SF
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μεταξύ μας και η συμπεριφορά του Ουόκαπ στον 2ο τελικό ήταν απαρέδεκτη και έδειξε έλλειψη σεβασμού στον Σλούκα. Του έκανε ο Κάνααν την χειρονομία για τα χρήματα και ο άλλος από δίπλα χειροκροτούσε και επικροτούσε. Μετά από αυτό τι να συζητήσεις. Πόσο μάλλον όταν παίζεις στην Εθνική από παιδάκι και έρχεται ένας ουρανοκατέβατος, που πήρε το διαβατήριο όπως το πήρε, να του συμπεριφέρεται έτσι. Νομίζω όλοι μας θα θέταμε το ίδιο βέτο (αν τελικά ισχύει).kojito έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 15, 2024 2:02 amΣυν το ότι πυροδοτεί το κλίμα εν'οψει Εθνικής τώρα. Ακόμα κι αν έχεις πρόβλημα με συμπαίκτες, βρείτε τα ιδιωτικά ρε αδερφέ.nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 15, 2024 1:51 am
Κάπου συμφωνώ, κάπου διαφωνώ.
Κατ'αρχάς συμφώνησα με την πρώτη ότι το timing είναι κακό. Ό,τι και να θέλει να βγάλει από την ψυχούλα του, ας περίμενε λίγο. Πάνω στα πανηγύρια, όταν είσαι στην κορυφή του κόσμου, δεν χρειάζεται να ασχολείσαι με άλλους. Βγάζει μία μικρότητα.
Επίσης συμφωνώ ότι αν είναι να "τους ξεμπροστιάσεις" για το πως σου φέρθηκαν...ε πες όλη την αλήθεια. Τί ειναι αυτά τα μισόλογα. Μου θυμίζει τύπους που ποστάρουν κάτι τύπου "Η προδοσία πονάει γιατί έρχεται από εκεί που δεν την περιμένεις" και όταν ρωτάς "όλα καλά μπρο;" σου λένε "Άσε, δεν θέλω να μιλήσω"![]()
Από την άλλη το γεγονός ότι είπε "τα αντίθετα" πέρυσι δεν λέει και πολλά. Μπορεί να ήταν απλά τυπικότητες.
Στο τελευταίο συμφωνώ (αν είναι μόνο αυτά που είδαμε). Σιγά πια τι έγινε; Τώρα αν υπάρχει κάτι από πίσω όμως, που δεν ξέρουμε...τι να πω;
Γενικά -νταξ τώρα απλά ψοφάω για κουτσομπολιό- δεν ξέρουμε τι έχει γίνει και ελπίζω να βγει κάποιος να μας δώσει ψωμάκι.
0
-
- Reactions: 1458
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Πρέπει να μάθουμε! Γράφτηκε Σλουκιαδα! Χρειαζόμασταν λίγο ντραμα πάντως..chainsaw έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 15, 2024 2:07 amΕνα πράγμα είναι πλέον ξεκάθαρο. Οι Αγγελόπουλοι ΟΦΕΙΛΟΥΝ να βγουν δημόσια και να εξηγήσουν τι έχει συμβεί με το Σλουκα. Ίσως μετά τους αγώνες της Εθνικής. Το οφείλουν και στον κόσμο που βλέπει τον πρώην ηγέτη και σημαία της ομάδας, να βγάζει τόση πίκρα και να την εκδικείται και στους εαυτούς του και στον κοουτς, που λοιδωρηθηκαν πλέον δημόσια από αυτόν.
0
- kojito
- Reactions: 2557
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε οι μόνοι άλλοι Έλληνες του Ολυμπιακού στην Εθνική είναι ο Λαρεντζάκης και ο Παπανικολάου. Εντάξει, τον Λάρι δεν τον λες και το καλύτερο παιδί και με τον Παπανικολάου ίσως είχαν κάποια μίνι κόντρα, αλλά από το μίνι κόντρα μέχρι το "υπάρχει θέμα" είναι τεράστιος δρόμος. Νομίζω πιο πολύ ίσως ο ίδιος θέλει να γιγαντώσει το θέμα, παρά το ότι υπάρχει θέμα. Κόντρες πάντα υπήρχαν σίγουρα μεταξύ των Ελλήνων, αλλά στο τέλος όλοι έβαζαν το εγώ τους κάτω από την Εθνική Ομάδα και νερό στο κρασί τους.ssoulliss έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 15, 2024 2:11 amΑς κάνουμε ένα βήμα πίσω λίγο (χωρίς οργή, με ψυχραιμία) και να δούμε τι ειδήσεις έβγαλε ο Σλούκας, βλέπωντας τη συνέντευξη και παρατηρώντας τον πως μίλαγε:
- Ανέφερε ξεκάθαρρα ότι υπάρχει για θέμα "με Έλληνες παίκτες". Είπε ξεκάθαρρα ότι "δεν τον ενδιαφέρουν οι ξένοι" με αυτούς θα μιλήσω. Δεν είμαι σίγουρος ότι εννοεί τον Walkup.![]()
Εδώ κάποτε παραμονές Ευρωμπάσκετ έπαιζαν χοντρές μπουνιές ο Μπουρούσης με τον Παππά. Δεν είδα κάποιον από τους δυό τους να θέτει θέμα συμμετοχής του μετά, ή να βγαίνει και να μιλάει δημόσια για τον άλλον.
1
1

- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εμ πέσ'τα! Μόλις απέκτησε έξτρα μπαχαρικό το καλοκαιράκιTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 15, 2024 2:16 amΠρέπει να μάθουμε! Γράφτηκε Σλουκιαδα! Χρειαζόμασταν λίγο ντραμα πάντως..chainsaw έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 15, 2024 2:07 amΕνα πράγμα είναι πλέον ξεκάθαρο. Οι Αγγελόπουλοι ΟΦΕΙΛΟΥΝ να βγουν δημόσια και να εξηγήσουν τι έχει συμβεί με το Σλουκα. Ίσως μετά τους αγώνες της Εθνικής. Το οφείλουν και στον κόσμο που βλέπει τον πρώην ηγέτη και σημαία της ομάδας, να βγάζει τόση πίκρα και να την εκδικείται και στους εαυτούς του και στον κοουτς, που λοιδωρηθηκαν πλέον δημόσια από αυτόν.

2
2

- karamelitsa
- Reactions: 970
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Στην Εθνική δεν θέτεις κανένα βετο, η Εθνικη είναι πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις, αν ο Σλούκας τον ενόχλησε που ο Γουοκαπ τον χειροκροτούσε απλά να τον πιάσει και να του μιλήσει, δεν θέτεις βέτο, αν είναι δυνατών….που νομίζει ότι είναι;;;gkostas37 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 15, 2024 2:14 amΜεταξύ μας και η συμπεριφορά του Ουόκαπ στον 2ο τελικό ήταν απαρέδεκτη και έδειξε έλλειψη σεβασμού στον Σλούκα. Του έκανε ο Κάνααν την χειρονομία για τα χρήματα και ο άλλος από δίπλα χειροκροτούσε και επικροτούσε. Μετά από αυτό τι να συζητήσεις. Πόσο μάλλον όταν παίζεις στην Εθνική από παιδάκι και έρχεται ένας ουρανοκατέβατος, που πήρε το διαβατήριο όπως το πήρε, να του συμπεριφέρεται έτσι. Νομίζω όλοι μας θα θέταμε το ίδιο βέτο (αν τελικά ισχύει).
3
3

-
- Reactions: 891
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
- kojito
- Reactions: 2557
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν βγάζω λάδι τον Ουόκαπ, σίγουρα κι αυτός αδικαιολόγητος είναι. Αλλά θεωρώ υπερβολικό να πεις π.χ. ότι υπάρχει θέμα επειδή ένας πρώην συμπαίκτης, νυν αντίπαλος, χειροκροτούσε έναν συμπαίκτη του την ώρα που αυτός σου έκανε χειρονομία. Πταίσμα δεν είναι, αλλά θεωρώ ότι είναι κάτι που αν θέλουν λύνεται εύκολα με αμοιβαίες εξηγήσεις και συγγνώμες, από το να βγαίνεις δημόσια και να λες ότι υπάρχει θέματα με άλλους πιθανούς συμπαίκτες.gkostas37 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 15, 2024 2:14 amΜεταξύ μας και η συμπεριφορά του Ουόκαπ στον 2ο τελικό ήταν απαρέδεκτη και έδειξε έλλειψη σεβασμού στον Σλούκα. Του έκανε ο Κάνααν την χειρονομία για τα χρήματα και ο άλλος από δίπλα χειροκροτούσε και επικροτούσε. Μετά από αυτό τι να συζητήσεις. Πόσο μάλλον όταν παίζεις στην Εθνική από παιδάκι και έρχεται ένας ουρανοκατέβατος, που πήρε το διαβατήριο όπως το πήρε, να του συμπεριφέρεται έτσι. Νομίζω όλοι μας θα θέταμε το ίδιο βέτο (αν τελικά ισχύει).
1
1

-
- Reactions: 1458
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Χρειαζόμαστε εθνική με ηγετηλικι Σλουκα,πληρότητα Γιάνναρου και αστεροσκονη Σπαν! Μακάρι να έρθουν όλοι!nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 15, 2024 2:17 amΕμ πέσ'τα! Μόλις απέκτησε έξτρα μπαχαρικό το καλοκαιράκιTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 15, 2024 2:16 am
Πρέπει να μάθουμε! Γράφτηκε Σλουκιαδα! Χρειαζόμασταν λίγο ντραμα πάντως..![]()
0
- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έτσι όπως έχει πάρει φόρα ο Κώστας θα ρίξει και κάνα καντήλι στον Γιάννη αν δεν του δίνει την μπάλαTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 15, 2024 2:21 amΧρειαζόμαστε εθνική με ηγετηλικι Σλουκα,πληρότητα Γιάνναρου και αστεροσκονη Σπαν! Μακάρι να έρθουν όλοι!nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 15, 2024 2:17 am
Εμ πέσ'τα! Μόλις απέκτησε έξτρα μπαχαρικό το καλοκαιράκι![]()

6
6

- ssoulliss
- Reactions: 522
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ας περιμένουμε 2 ημέρες που θα μαζευτεί η εθνική. Αν δώσει το παρών εκεί θα πρέπει να ερωτηθεί, αν δε δώσει το παρών θα πρέπει να ερωτηθεί ο Σπανούλης. Επειδή όμως οι δημοσιογράφοι είναι αρκετές φορές συνυπεύθυνοι για το κλίμα πολύ φοβάμαι ότι θα πέσει γραμμή και θα μπει εμπρός το σύστημα "τσιμμουδιά".kojito έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 15, 2024 2:17 amΕ οι μόνοι άλλοι Έλληνες του Ολυμπιακού στην Εθνική είναι ο Λαρεντζάκης και ο Παπανικολάου. Εντάξει, τον Λάρι δεν τον λες και το καλύτερο παιδί και με τον Παπανικολάου ίσως είχαν κάποια μίνι κόντρα, αλλά από το μίνι κόντρα μέχρι το "υπάρχει θέμα" είναι τεράστιος δρόμος. Νομίζω πιο πολύ ίσως ο ίδιος θέλει να γιγαντώσει το θέμα, παρά το ότι υπάρχει θέμα. Κόντρες πάντα υπήρχαν σίγουρα μεταξύ των Ελλήνων, αλλά στο τέλος όλοι έβαζαν το εγώ τους κάτω από την Εθνική Ομάδα και νερό στο κρασί τους.ssoulliss έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 15, 2024 2:11 amΑς κάνουμε ένα βήμα πίσω λίγο (χωρίς οργή, με ψυχραιμία) και να δούμε τι ειδήσεις έβγαλε ο Σλούκας, βλέπωντας τη συνέντευξη και παρατηρώντας τον πως μίλαγε:
- Ανέφερε ξεκάθαρρα ότι υπάρχει για θέμα "με Έλληνες παίκτες". Είπε ξεκάθαρρα ότι "δεν τον ενδιαφέρουν οι ξένοι" με αυτούς θα μιλήσω. Δεν είμαι σίγουρος ότι εννοεί τον Walkup.![]()
Εδώ κάποτε παραμονές Ευρωμπάσκετ έπαιζαν χοντρές μπουνιές ο Μπουρούσης με τον Παππά. Δεν είδα κάποιον από τους δυό τους να θέτει θέμα συμμετοχής του μετά, ή να βγαίνει και να μιλάει δημόσια για τον άλλον.
Για το δεύτερο που αναφέρεις, χωρίς όμως να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι είχε γίνει στη Φινλανδία κατά τη διάρκεια του τουρνουά, μπροστά σε ξένες αποστολές.
0