Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1664
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Ιούλ 15, 2024 3:40 pm

reignman έγραψε:
Δευ Ιούλ 15, 2024 3:11 pm
Εχουμε καμποσες οριακα αθλιες κινησεις/επιλογες τωρα χειριστομετρο δεν εχω αλλα κανεις δεν βοηθησε ουσιαστικα.
Βuycks
Harrison, Hassan & Jenkins
Acy
Sikma, Brazdeikis

*Θα εβαζα Bolomboy αλλα περισσοτερο κακη διαχειριση ειναι εδω παρα κακη μεταγραφη.
Χάρρισον ήρθε με περγαμηνές αξιόπιστου σουτέρ, αλλά ποτέ δεν κόλλησε, και ήταν κι εντελώς μπλαζέ.

Για τον Χασάν νομίζω πως έχεις άδικο. Δεν ήταν άθλια επιλογή. Αντιθέτως έκανε μερικά πολύ καλά παιχνίδια, και γενικά νομίζω πως το πέρασμά του από την ομάδα είχε θετικό πρόσημο.

Ο Τζένκινς ήρθε αποκλειστικά για να καλύψει αμυντικά τη μαύρη τρύπα που λεγόταν Σπανούλης, και το έργο του το έκανε στην εντέλεια.

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1734
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιούλ 15, 2024 5:07 pm

montechristo έγραψε:
Δευ Ιούλ 15, 2024 1:41 pm
Θέλω να δω μέχρι πότε θα μιλάμε για τον Τσίλντρες και τον Χάινς, όταν θέλουμε να τα χώσουμε στη διοίκηση .
Τα σκάει για Τσίλντρες, της τα ρίχνουμε για άσκοπο χουβαρνταδιλίκι.
Δεν τα σκάει για Χάινς, της τα ρίχνουμε για τσιγκουνιά.
Εν τω μεταξύ, υπάρχουν τόσες άλλες περιπτώσεις που η διοίκηση έκανε τις σωστές κινήσεις, όταν έπρεπε, και πήρε τους σωστούς παίκτες. Αλλά αυτές οι περιπτώσεις είναι σαν να μην υπάρχουν. Έχουμε την τάση να τις ξεχνάμε.
Φίλε σωστά τα λες. Έχει να κάνει με την ψυχοσύνθεση κάποιου. Άμα θέλει να γκρινιάξει θα βρει κάτι. Ακόμα και τέλειος να είναι κάποιος, που προφανώς δεν μπορεί να είναι θα βρεθεί άτομο να γκρινιάξει και γι αυτό. Έχω ακούσει με τα ίδια μου τα αυτιά άτομο να λέει για πυραυλοκίνητο αεριοθούμενο νέτο ότι δεν του αρέσει επειδή είναι ... τέλεια!!! Χωρίς ατέλειες λέει δεν έχει ενδιαφέρον. Στους Αγγελόπουλους θα κολλήσουμε, που δεν τους λες και πυραυλοκίνητους :D :D

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1734
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich

Δευ Ιούλ 15, 2024 5:10 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Ιούλ 15, 2024 2:27 pm
Ο μελαγιες λέει ότι επιμένει η Μονακό αλλά κρούση στην ομάδα δεν έχει κάνει .. λογικά τον θέλουν ελεύθερο αλλά εμείς με λεφτά.. αν ισχύει 99% με τον έναν η τον άλλο τρόπο θα φύγει .. ανοίγουμε ξεκάθαρα θέση για 3ρι
Επιμένουν χωρίς να έχουν κάνει κρούση? Πως γίνεται αυτό? Προξενήτρες στέλνουν να μας πιπιλίσουν τα αυτιά?

Πολύ ΣΚΑΙ βλέπει ο Μελάγιος και πήρε τα χούγια τους μου φαίνεται.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Ιούλ 15, 2024 5:57 pm

golitog7 έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Δευ Ιούλ 15, 2024 2:27 pm
Ο μελαγιες λέει ότι επιμένει η Μονακό αλλά κρούση στην ομάδα δεν έχει κάνει .. λογικά τον θέλουν ελεύθερο αλλά εμείς με λεφτά.. αν ισχύει 99% με τον έναν η τον άλλο τρόπο θα φύγει .. ανοίγουμε ξεκάθαρα θέση για 3ρι
Επιμένουν χωρίς να έχουν κάνει κρούση? Πως γίνεται αυτό? Προξενήτρες στέλνουν να μας πιπιλίσουν τα αυτιά?

κατι που εχει λογικη ειναι οτι βγαινει οτι εχει προταση ο μακισικ ωστε να τον αφησουμε ελευθερο εμεις που δεν τον θελουμε..βεβαια πρεπει να ναι χαζος ο ολυμπιακος ενω ακουει οτι τον θελει η μονακο να μην ζητησει λεφτα :lol:

το πιθανοτερο ειναι οτι ο μελαγιες δεν ειχε τι να γραψει και θεωρησε οτι θα παρει περισσοτερα κλικς με αυτο το θεμα.

ποιος κανει τις μεταγραφες σε αυτην την μονακο? διωχνει χολ και κραταει μοτενγιουνας μαζι με παπατζον..διωχνει μπραουν και λοιντ..φερνει καλαθη..και θελει και τον μακισικ να τον βαζει μαζι με καλαθη για να χτισουν νεο γηπεδο.Καποιος τρολαρει εκει.

0
Arkoudiarhs 7

senior
Reactions: 162

Δευ Ιούλ 15, 2024 6:02 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Ιούλ 15, 2024 5:57 pm
golitog7 έγραψε:

κατι που εχει λογικη ειναι οτι βγαινει οτι εχει προταση ο μακισικ ωστε να τον αφησουμε ελευθερο εμεις που δεν τον θελουμε..βεβαια πρεπει να ναι χαζος ο ολυμπιακος ενω ακουει οτι τον θελει η μονακο να μην ζητησει λεφτα :lol:

το πιθανοτερο ειναι οτι ο μελαγιες δεν ειχε τι να γραψει και θεωρησε οτι θα παρει περισσοτερα κλικς με αυτο το θεμα.

ποιος κανει τις μεταγραφες σε αυτην την μονακο? διωχνει χολ και κραταει μοτενγιουνας μαζι με παπατζον..διωχνει μπραουν και λοιντ..φερνει καλαθη..και θελει και τον μακισικ να τον βαζει μαζι με καλαθη για να χτισουν νεο γηπεδο.Καποιος τρολαρει εκει.
Δεν παν να κοψουν τα κεφαλι τους εμεις τι κανουμε ειναι το θεμα :D

0
TuTiS

junior
Reactions: 96
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Δευ Ιούλ 15, 2024 6:07 pm

Πάντως έβαλε ο Αντρεάνι στο παιχνίδι για τα καλά την Μακάμπι για τον McKissic που δεν θα μου φαινόταν απίθανο να πήγαινε ειδικά με τα χρήματα που του προσφέρουν και από την στιγμή που αρέσει αρκετά και έχει μιλήσει αρκετές φορές με κολακευτικά λόγια ο Κάτας γι’αυτό. Όπως και να έχει σου δίνεται μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να ανανεώσεις για τα καλά την θέση 3 χωρίς να χρειαστείς να σπάσεις συμβόλαια, εκτός και αν ο Μπόζικας έχει πάει για burger στην Αμερική.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Ιούλ 15, 2024 6:43 pm

TuTiS έγραψε:
Δευ Ιούλ 15, 2024 6:07 pm
Πάντως έβαλε ο Αντρεάνι στο παιχνίδι για τα καλά την Μακάμπι για τον McKissic που δεν θα μου φαινόταν απίθανο να πήγαινε ειδικά με τα χρήματα που του προσφέρουν και από την στιγμή που αρέσει αρκετά και έχει μιλήσει αρκετές φορές με κολακευτικά λόγια ο Κάτας γι’αυτό. Όπως και να έχει σου δίνεται μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να ανανεώσεις για τα καλά την θέση 3 χωρίς να χρειαστείς να σπάσεις συμβόλαια, εκτός και αν ο Μπόζικας έχει πάει για burger στην Αμερική.
θα πρεπει να θελει και ο σακ να παει εκει..δεν τον κοβω να θελει να παει στην μακαμπι.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Ιούλ 15, 2024 7:26 pm

Επιμένει ο Hoopfellas ότι ο οσφπ δεν θα πάρει 3αρι αν ερθει ο Σάσα και ο παο πιθανότατα κλείνει με Μπαλτσε το ροστερ του εκτός αν προκύψει κάτι εξαιρετικό τον Σεπτέμβρη. Άρα έχουμε και λέμε :

Walkup(1/3) , Williams Goss(1/2)
Dorsey , Vildoza(2/1)
Papanikolaou(3/4) , McKissic , Larentzakis(3/2)
Vezenkov , Peters(4/3)
Milutinov , Fall , Wright

Sloukas , Brown(1/2)
Nunn , Grant(2/3) , Kalaitzakis
Grigonis(3/2) , Papapetrou(3/4)
Juancho , Mitoglou(4/5)
Lessort , Balcerowski , Adetokubo

Και μέσα στη σεζόν ίσως προκύψει επάνοδος Evans για ΟΣΦΠ και προσθήκη ποιοτικού σεντερ για ΠΑΟ. Τις ομάδες συμπληρώνουν οι Μωραΐτης και Mitrou Long, καλά είμαστε νομίζω!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Ιούλ 15, 2024 7:39 pm

JohnnyPao έγραψε:
Δευ Ιούλ 15, 2024 7:26 pm
Επιμένει ο Hoopfellas ότι ο οσφπ δεν θα πάρει 3αρι αν ερθει ο Σάσα και ο παο πιθανότατα κλείνει με Μπαλτσε το ροστερ του εκτός αν προκύψει κάτι εξαιρετικό τον Σεπτέμβρη. Άρα έχουμε και λέμε :

Walkup(1/3) , Williams Goss(1/2)
Dorsey , Vildoza(2/1)
Papanikolaou(3/4) , McKissic , Larentzakis(3/2)
Vezenkov , Peters(4/3)
Milutinov , Fall , Wright

Sloukas , Brown(1/2)
Nunn , Grant(2/3) , Kalaitzakis
Grigonis(3/2) , Papapetrou(3/4)
Juancho , Mitoglou(4/5)
Lessort , Balcerowski , Adetokubo

Και μέσα στη σεζόν ίσως προκύψει επάνοδος Evans για ΟΣΦΠ και προσθήκη ποιοτικού σεντερ για ΠΑΟ. Τις ομάδες συμπληρώνουν οι Μωραΐτης και Mitrou Long, καλά είμαστε νομίζω!
εγκληματικες τρυπες και οι 2..του παο ακομα χειροτερη..μια θλαση ο λεσσορ και θα χασει το πλεονεκτημα.
ευτυχως που ο χουπφελας δεν εχει ιδεα απο τα του ολυμπιακου αλλιως θα ανησυχουσα.

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1454
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιούλ 15, 2024 7:53 pm

Με τον Βέζενκοφ τι φάση παίζει τώρα? Δεν ακούγεται τίποτα.

0
gkotsis

Reactions: 21
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιούλ 15, 2024 8:11 pm

Tον Πετρούσεφ δεν νομίζω ότι θα τον αφήσουμε να φύγει. Τον πήραμε κυρίως για να αντιμετωπίσουμε το mismatch που υπήρχε με τον Μήτογλου, και από τοτε που ήρθε ο Μήτογλου σταμάτησε να είναι τοσο μεγάλο πρόβλημα. Δεν είναι μονο θέμα ποιος αρέσει περισσότερο από Πιτερς/Πετρούσεφ αλλά και ποιός είναι πιο χρήσιμος στο ρόστερ. Η λογική λέει ότι ο Πίτερς είναι αυτός που θα αποχωρήσει με κάποιο τρόπο ΑΝ πάρουμε 3άρι. Αυτά ότι δεν έχει πρόβλημα που θα έρθει ο Βεζέ μου ακούγονται περισσότερο κίνηση τακτικής από τον Λώτσο, αλλιώς διαπραγματεύεσαι αποζημίωση όταν υποτίθεται δεν θές να φύγεις κι αλλιώς όταν θέλεις κι εσύ να φύγεις.

1
1 Εικόνα
TuTiS

junior
Reactions: 96
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Δευ Ιούλ 15, 2024 9:22 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Έχω μια υποψία ότι ο Λώτσος προσπαθεί να τσιμπήσει το συμβόλαιο του Σάσα και για την χρονιά που έρχεται. Χθες που μιλούσε ο Ujiri σαν σχολιαστής του summer league έλεγε ότι θέλει να τελειώσει το συντομότερο δυνατό με τον Σάσα, αλλά δεν θα τον αφήσουν έτσι εύκολα (αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρέπει να αφήσει λεφτά πίσω ο Σάσα και να μην πάει για όλο το εγγυημένο). Απλά θεωρώ ότι ίσως πρέπει να αρχίζουν να πιέζουν τον Λώτσο οι ΑΦΟΙ γιατί μπορεί να τον δούμε του χρόνου. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να το αφήνουν έτσι, ώστε να σταματήσει η μουρμούρα από την πλειοψηφία των φιλαθλων ότι κλείσαμε Σάσα αλλά οι «κακοί» καναδοί δεν τον αφήνουν κάνοντας παράλληλα μεταγραφές «my way» και αφήνοντας τελείως την ενίσχυση στη θέση 3 αφού θα περιμένουμε τον Σάσα.

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1454
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιούλ 15, 2024 9:33 pm

TuTiS έγραψε:
Δευ Ιούλ 15, 2024 9:22 pm
TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Έχω μια υποψία ότι ο Λώτσος προσπαθεί να τσιμπήσει το συμβόλαιο του Σάσα και για την χρονιά που έρχεται. Χθες που μιλούσε ο Ujiri σαν σχολιαστής του summer league έλεγε ότι θέλει να τελειώσει το συντομότερο δυνατό με τον Σάσα, αλλά δεν θα τον αφήσουν έτσι εύκολα (αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρέπει να αφήσει λεφτά πίσω ο Σάσα και να μην πάει για όλο το εγγυημένο). Απλά θεωρώ ότι ίσως πρέπει να αρχίζουν να πιέζουν τον Λώτσο οι ΑΦΟΙ γιατί μπορεί να τον δούμε του χρόνου. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να το αφήνουν έτσι, ώστε να σταματήσει η μουρμούρα από την πλειοψηφία των φιλαθλων ότι κλείσαμε Σάσα αλλά οι «κακοί» καναδοί δεν τον αφήνουν κάνοντας παράλληλα μεταγραφές «my way» και αφήνοντας τελείως την ενίσχυση στη θέση 3 αφού θα περιμένουμε τον Σάσα.
Το λογικό δεν είναι να τον αφήσουν τσάμπα χωρίς να πάρει ούτε φράγκο αυτός? Δηλαδή ο Λώτσος θέλει να τον αφήσουν ελεύθερο αλλά να τον πληρώσουν κιόλας?

0
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 611
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Δευ Ιούλ 15, 2024 9:37 pm

Αν παιρναμε οντως πολυ δυνατο τριάρι επιπεδου Φουρνιε θα μπορουσαμε στη θεση Πίτερς και Πετρουσεφ να παιρναμε τον Brown της Μονακό και τον Οτζελεγιε...
Δηλαδη στις θέσεις Μακισικ-Μπραζντεικις-Πίτερς-Πετρουσεφ να εχεις Μεταγραφαρα-Οτζελεγιε-Μπραουν
Αποκτάς νεύρο και δυναμη και νομιζω Οτζελεγιε και Μπραουν δεν εχουν απαιτησεις για συγκεκριμενο υψηλό χρονο συμμετοχής

0
gkotsis

Reactions: 21
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιούλ 15, 2024 10:04 pm

Να διευκρινισω ότι η κίνηση τακτικής που έγραψα από Λώτσο την εννοώ για τον Πίτερς που νομίζω ότι είναι μάνατζερ του... δεν ξέρω αν κάνω λάθος και είναι κάποιος άλλος ο μάνατζερ του Πίτερς

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”