2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- Συνημμένα
-
- 12121333113.jpg (4.39 KiB) Προβλήθηκε 6342 φορές
Μην είσαι τόσο σίγουρος. Ο κακασχημος Μοτουμ (σαν τον πρίγκηπα Κάρολο στα νιάτα του είναι) είναι ο ορισμός του stretch 4 και ένα πράγμα αν μη τι άλλο το κάνει πολύ καλά. Εκτελειportokalopita13 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 19, 2020 7:49 pmδεν θα χρειαστει πολλα λεφτα μετα τν σεζον που ειχε ! ηταν αναλογη με του Ααρον Γουαιτ !
δεν ειμαι βεβαιος οτι θα τον προτιμησει ο Βοβορας,καθως θα θελει κατι πιο αξιοπιστο αμυντικα να συνεπικουρει τους Παπαγιαννη-Ογκαστ
1
1

0
- ssoulliss
- Reactions: 3993
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όποιος έχει δει Andrew Vlahov να παίζει κατς...άμυνα ήθελα να πω, καταλαβαίνει πως οι Αυστραλοί είναι οι Ουρουγουανοί του μπάσκετ σε αυτό το κομμάτι.basket72 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 19, 2020 7:37 pmΕμένα μάγκες (κι αλάνια) ο Μότουμ μου αρέσει. Το έχω ξαναπεί. Θέλατε πιο αθλητικό παίκτη, συμφωνώ, αλλά δεν είναι φλώρος, όσο κι αν τον προδίδει το παρουσιαστικό του.
Άσε που Aussie και -αθλητικά- φλώρος δεν συνάδει.
Είναι σκληρά καρύδια οι τύποι, το υπογράφω έχοντας περάσει κάποιες ώρες στον αθλητισμό μαζί τους.
ΘΑ δώσει τριπ. σκορ και θα το παλέψει ο άνθρωπος και πίσω.
Βλέπω κοινή συνισταμένη στις περιπτώσεις Μότουμ , Νέντοβιτς και Λάπρο, το ψυγείο που έχουν φάει κι ως εκ τούτο αυξημένο κίνητρο για μπάσκετ.
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η περίπτωση Λάπρο σας ανακατεύει όλο το ρόστερ. Απορώ που δεν πήγατε για Πάνγκος από την αρχή και στοχευμένα. Πόσα παραπάνω να θέλει; Μέχρι πέρσι πάντως τα ίδια παίρναν.

Ο Motum έχει κίνητρο τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς αγώνες (θέλει να κάνει καλή χρονιά), επομένως θα ήταν μια καλή ιδέα να έρθει στον Παναθηναϊκό που θα παίζει αρκετά περισσότερο από άλλη ομάδα της Euroleague.
0
- portokalopita13
- Reactions: 175
- Προειδοποιήσεις:
0
σε αυτη την περιπτωση θα πρεπει αυτος ο ενας που θα αποκτηθει να ειναι σε θεση να βγαζει φουλ σεζον,με κανενα ρισκο απο προηγουμενους τραυματισμους (οποτε κοβεται.. Γιοβιτς ) ,αλλα και να ειναι καθαροαιμος ασσος !οποτε στενευουν απελπιστικα τα περιθωρια,αν στραβωσει του Λαπρο!titsokk έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 19, 2020 7:59 pmhttps://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... ise-roster
Δεν θα πάρει δεύτερο pg
σε ενα τετοιο σεναριο δεν συμφωνω με το να απορριπτεται ασυζητητη ο Μαντζαρης ! ενδεχομενως να χρειαζεται μια εμπειρη ρεζερβα για μπακ απ !παρα τα χαλια του ο Βαγγελης σε κατι τετοιο θα ηταν χρησιμος! γιατι ξερουμε και τις αδυναμιες του Μποχωριδη στον ασσο...
0
Τον θυμάμαι κάπου αχνά με την Εφές τελευταία φορά...Δεν ξέρω τι κάνει. Αλλά τον θυμάμαι να το παλεύει το πράγμα. Δεν είναι σβούρα να τρέχει στις αλλαγές αλλά σπρώχνει στη ρακέτα.portokalopita13 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 19, 2020 7:45 pm
@basket72 σιγουρα ειναι σκληρα καρυδια οι Αυστραλοι !απλα το θεματακι με την σκληραδα ο Μοτουμ οταν αμυνεται το χει ρε γαμωτη ! και ειναι λιγο τεμπελακος στο ριμπαουντ !δεν εδειξε ιδιαιτερη βελτιωση σε αυτα,τα 2-3 τελευταια χρονια ! και γι αυτα προβληματιζομαι δεν σου κρυβω..
Περί Γουίτιγκτον να κουλάρουμε λίγο και το λέω έχοντας το copyright

Εννοείται ότι πρέπει να είναι το νούμερο ένα για το 4 (και προφανώς ζηλεύω) αλλά δεν είναι κι ο Ντέρικ ή ο Γκιλ.
Σας κάνω ασίστ ρεπορτάζ για τον Γουίτιγκτον από το σωτήριο έτος 2016, τότε που ο Πρίφτης τον ήθελε για αντικαταστάτη του Οκάρο στον Άρη (και τελικά τον απέρριψε μετά από πληροφορίες για τον χαρακτήρα του

https://www.basketplus.gr/index.php/a1- ... pics-video
Αν τον υπογράψετε πρέπει να είναι με διετές. Και για να σας δώσει τα πολλά (σε αγωνιστικό επίπεδο) την μεθεπόμενη αλλά και να πάρετε κανά 500ρικο (όσα περίπου θα ζητήσει για φέτος) αν τον θελήσει καμιά πιο πλούσια ομάδα.
- manj13
- Reactions: 771
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Ο Μαντζαρης απορριπτεται περισσοτερο απο το οτι ειναι ΠΡΩΗΝ μπασκετμπολιστας...για το τι επαιξε για ΙΔΙΟΝ οφελος με την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και το ονομα της ομαδας...Να μας γραφει το παλικαρι....portokalopita13 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 19, 2020 8:11 pmσε αυτη την περιπτωση θα πρεπει αυτος ο ενας που θα αποκτηθει να ειναι σε θεση να βγαζει φουλ σεζον,με κανενα ρισκο απο προηγουμενους τραυματισμους (οποτε κοβεται.. Γιοβιτς ) ,αλλα και να ειναι καθαροαιμος ασσος !οποτε στενευουν απελπιστικα τα περιθωρια,αν στραβωσει του Λαπρο!titsokk έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 19, 2020 7:59 pmhttps://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... ise-roster
Δεν θα πάρει δεύτερο pg
σε ενα τετοιο σεναριο δεν συμφωνω με το να απορριπτεται ασυζητητη ο Μαντζαρης ! ενδεχομενως να χρειαζεται μια εμπειρη ρεζερβα για μπακ απ !παρα τα χαλια του ο Βαγγελης σε κατι τετοιο θα ηταν χρησιμος! γιατι ξερουμε και τις αδυναμιες του Μποχωριδη στον ασσο...
0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
ΠΑρότι είμαι πιο κουλ σε αυτά τα θέματα, ούτε εγώ θα τον ήθελα στην ομάδα μου αν είχε αρνηθεί με τέτοιο χαζό τρόπο (μοντάζ η φώτο στη Βαρκελώνη) την οπαδική του προτίμηση.
Κι επειδή είναι πολλά αυτά που ακούγονται για τον τύπο αυτόν, άστε τον και πάρτε καλύτερα τον Καλαϊτζάκη. Αν δεν δώσετε φέτος ευκαιρίες σε νέα παιδιά πότε θα το κάνετε;;;

- manj13
- Reactions: 771
- Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Φιλε μου αν ηταν στο χερι μου και τον Λουντζη θα φερνα πισω...Το παλικαρι το ειδα εκτος απο κατι 2λεπτα που του διναν στην Ευρωλιγκα και σε 10λεπτα που παιρνε στην Α1...Το τσαγανο του αν το βλεπε ο Μποχωριδης θα τρεχε να κρυφτει....Αλλα αυτο ή το χεις ή δεν το χεις....Γι αυτο προσπαθω να συνελθω ακομη απο ενα ποστ που εγραφε ενας φιλος οτι η φυγη του Καλαθη θα χει ιδιο αντικτυπο με την φυγη Μποντιρογκα για Βαρκελωνη....basket72 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 19, 2020 8:27 pmΠΑρότι είμαι πιο κουλ σε αυτά τα θέματα, ούτε εγώ θα τον ήθελα στην ομάδα μου αν είχε αρνηθεί με τέτοιο χαζό τρόπο (μοντάζ η φώτο στη Βαρκελώνη) την οπαδική του προτίμηση.
Κι επειδή είναι πολλά αυτά που ακούγονται για τον τύπο αυτόν, άστε τον και πάρτε καλύτερα τον Καλαϊτζάκη. Αν δεν δώσετε φέτος ευκαιρίες σε νέα παιδιά πότε θα το κάνετε;;;![]()

1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manj13 την Κυρ Ιούλ 19, 2020 8:36 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
- portokalopita13
- Reactions: 175
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Παιδια οκ οσο σκληρός κι αν ειναι ο μοτουμ και οσο κι αν ξεγελάει , να θυμίσω ότι στο 4 χρειαζόμαστε επειγόντως παιχτη τέτοιον αμυντικά που να καλύπτει τις τρυπες της θεσης 5. Αν αντι του ογκαστ ειχαμε φερει καποιο σοβαρο μαπ να τον δεχόμουν τον μοτουμ στο 4 , αλλα τωρα λιγο υπερβολη νομιζω.
Περα μονο απτο αμυντικο κομματι , υστερεί απτον Γκρεγκ τοσο στο οτι ειναι μονοθεσιτης , οσο στο οτι δεν δημιουργεί καθολου για τους συμπαίκτες του ενω οπως έχουμε πει αυτό είναι το κύριο όπλο του Γουιτιγκτον. Επειδή ασο με τη δημιουργία του καλαθη δεν πρόκειται να βρουμε , πρέπει να έχουμε δημιουργία απο ολες τις θέσεις.
Μια χαρά ο Μοτουμ λοιπον αλλα δεν ταιριάζει στις ανάγκες της ομαδος.
Περα μονο απτο αμυντικο κομματι , υστερεί απτον Γκρεγκ τοσο στο οτι ειναι μονοθεσιτης , οσο στο οτι δεν δημιουργεί καθολου για τους συμπαίκτες του ενω οπως έχουμε πει αυτό είναι το κύριο όπλο του Γουιτιγκτον. Επειδή ασο με τη δημιουργία του καλαθη δεν πρόκειται να βρουμε , πρέπει να έχουμε δημιουργία απο ολες τις θέσεις.
Μια χαρά ο Μοτουμ λοιπον αλλα δεν ταιριάζει στις ανάγκες της ομαδος.
0
Και τον Λούντζη τον θυμάμαι με πολλές προοπτικές, που είναι τώρα;
Αν και με τον Καλαϊτζάκη είστε εντάξει με μικρούς. ΤΟ θέμα δεν είναι να μαζέψετε/ουμε, πολλούς αλλά να παίζουν.
ΚΑτά τ' άλλα πρέπει να πάτε για 7 ξένους. Ο ένας σας ξένος (Νέντοβιτς) τραυματίζεται με συχνότητα Λοτζέσκι. Έστω τον ξένο του Ήρακλή που ακούστηκε, για ρεζέρβα.